ما که میخوایم قهرمان شیم، المنجسطر السیتی که هیچی، بایرن پپ گوآردیولاش هم بیار تا بزنیم سیراب شیردونش رو بترکونیم!![]()
ما که میخوایم قهرمان شیم، المنجسطر السیتی که هیچی، بایرن پپ گوآردیولاش هم بیار تا بزنیم سیراب شیردونش رو بترکونیم!![]()
وقتی بوسکتس ژاوی و اینیستا تو خط میانی باشن و مسی و نیمار و پدرو (الکسیس) در حمله +فابرگاس , میشه با دفاع ضعیف تر هم برد. سیتی هنوز کار داره بخواد بارسا رو ببره. از من گفتن!
Last edited by M E S S I; 16-12-2013 at 15:36.
فقط یه سوالی مونده تو ذهنم در رابطه با قرعه آرسنال:
تا سال های پش که به بارسای پپ میخوردن و میدونید چی شده. این فصل هم که قراره به بایرنه پپ بخورند. الآن فک میکنید شانس صعودشون چقدره؟![]()
البته دفاع تا اون موقع خوب شده و اگه دوباره مصدوم نداشته باشیم
آلبا - آلوز - پیکه - بارترا - ماسچی - مونتویا - آدریانو
دفاع همچینم اوضاع بدی نداره بازیکنای خوبی داریم که اگه به ترکیب اول بارسا برسیم و تو بازیای قبل منچستر بتونن با هم ازی کنن به روزای اوجشون برمیگردن!
سیتی حریف سرسختیه. توی بازی های سخت(حریف های سخت) بدجوری مشکل ساز میشه. مثل همین چند هفته پیش بازی با بایرن که بازی باخته رو با 3 تا گل برد!
ولی اگه تاریخ رو مرور کنیم ما هم مثل سیتی برابر انگلیسی ها در بازی های مهم بدجوری مشکل ساز میشیم. 4 تای من یو و صد ها نمونه دیگه که نیاز به ذکر نیست.
از طرفی تا اون موقع اگه بازیکنان مصدوم ما دوباره مصدوم نشن، میان و به روز های اوج برخواهیم گشت و با تیمی کامل مقابل سیتی بازی میکنیم فقط برای قهرمانی!
فقط میخوام که توی فینال با بایرن بیفتیم اون 7 تا رو جبران کنیم. کل باشگاه و هوادارا بدجوری سر اون بازی ها ضربه خوردن.
این سال ها حسرت یه قرعه آسون به دلمون موند
برای ما شالکه ایده آل بود
موضوع فقط صعود نیست
به هر حال همچین بازی ای تلفات و خستگی داره
از شما بعیده!
تیم به این خوبی بسته شده برا چی هیجان یه فوتباله زیبارو به خاطر بازیای آسون کنار بذاریم!
درسته قهرمانی مهمه ولی مسیرشم باید جوری باشه که وقتی به پشت سر نگاه میکنیم به خودمون افتخار کنیم که از سد چه تیمایی گذشتیم و چه زحمتایی کشیدیم برای رسیدن به هدف!
به نظر من باید از بازیا لذت برد و دوست دارم تو بازی با منچستر سیتی تیم کامل بره تو زمین که بعدا حسرت بازی نکردن بازیکنیو نخوریم!![]()
Last edited by runner; 16-12-2013 at 16:27.
سخت ترین قرعه ممکن به بارسا خورد. شخصا آرسنال رو حتی ترجیح میدادم. سیتی تیم کاملتری داره و تو هر پست بازیکن پشتیبان کم نداره. فرم تیمش تو بازیهای خونگی فوق العاده است. از همه مهمتر مربی سیتی و چندین بازیکنشون زیادی با بارسا آشنا هستن. نمیشه انتظار داشت کسایی مثل آگرو، سیلوا، نگردو و توره تو بازی تحت تاثیر اسم بارسا قرار بگیرن. مخصوصا آگرو که کم به بارسا گل نزده. خلاصه اینکه این بازی فقط خودمونیم و خودمون. اگر 100% نباشیم، بدون تعارف میبازیم
یه چیزی بود که از مدت ها قبل میخواستم بنویسم و الان بعد از این قرعه کشی یه حسی به سراغم اومد که به این کار ترغیبم کرد.
بعد از باخت فصل قبل تو CL و البته قدرت گرفتن بایرن میشه گفت نه تنها دید دیگران به بارسا عوض شده و دیگه همه از اینکه بارسا تیم بی رقیب جهانه حرف نمیزنن، بلکه خودِ منِ طرفدارِ بارسا هم دیگه انتظاراتم از تیم اون چیزی نیست که تو 3فصل گذشته داشتم. پارسال که تو 1/4 به PSG خوردیم، تیمی که از نظر کیفیت بازیکنها و عمق نفرات تیم و البته جنس مدیریت خیلی خیلی شبیه سیتی هست، هیچ شکی برای برد نداشتم. فقط به این فکر میکردم که آیا بارسا تو همون بازی رفت کار رو تموم میکنه یا نه. اما درست بعد از مصدومیت مسی تو بازی رفت و بازی نفسگیر برگشت بود که یه حسی سراغ من اومد که تازه حالیم کرد تیمِ پپ دیگه وجود نداره. اون زیبایی و هیجان محض فوتبالی و اون برتری چشمگیر، به صورت طبیعی داره کمرنگ میشه. واسه همینه که الان اگر بارسا بتونه تو دو بازی از پس سیتی بربیاد من نمیخوام بگم غافلگیر اما واقعا هیجان زده میشم. این برد اگر به دست بیاد یعنی یک کار عظیم. دیگه نباید به همچین بردهایی به حالت روتین سابق و روند طبیعی امور نگاه کنم. قبلا برای من برد تو این بازیها یک امتیاز نبود بلکه به عنوان طرفدار بارسا یک حق طبیعی بود. وظیفه ای بود رو دوش تیم. تازه از نیمه نهایی به بعد بود که احتمال باخت رو هم در نظر میگرفتم.
اما الان داره یه دوران جدیدی شروع میشه. الان هر بردی برای من ارزشمند تر از قبل شده. فکر میکنم بارسا از حالا به بعد اگر مدیریت خوبی داشته باشه و به موقع بازیکن های مناسبی به تیم اضافه بشه، البته دیگه تیم پپ تکرار نخواهد شد، اما پتانسیل این رو داره که به با ثبات ترین تیم تاریخ تبدیل بشه و از حالا تا سالهای سال همیشه مدعی قهرمانی بمونه (و البته نه یک تیمِ از قبل قهرمان، مثل اون چیزی که بارسایِ پپ تو ذهن منِ طرفدار ایجاد کرده بود)
تو این دوره جدید به یک سری تغییر کوچک تاکتیکی و مدیریتی نیازه. مثلا میشه رو بازیکن های کمی فیزیکی تر سرمایه گذاری کرد. میشه مهاجم قدبلند به تیم اضافه کرد و خیلی کارهای دیگه. البته الان هم به نظر میاد مدیریت فعلی خیلی باهوشن و پروژه های بزرگی در سر دارن. میدونم خیلی ها به تیم راسل ایراد میگیرن. اما اون چیزی که راسل تا الان انجام داده واقعا تحسین برانگیزه. پیشرفت مالی چیز کمی نیست. یادمون نرفته دورانی که بارسا شدیدا فراز و فرود داشت. مربی های مختلف و مدیرای مختلف میومدن. یکی موفق بود، اون یکی فاجعه. بله خیلی از تیم ها اینطور هستن اما تیم هایی مثل بایرن، منچستر یونایتد و رئال مادرید هم هستن که همیشه خودشون رو تو یک سطح حداقلی نگه داشتن و هروقت شرایط مناسب بوده با اوجگیری به قهرمانی های زیاد رسیدن. باور کنید بارسا هنوز به شرایط این تیم ها نرسیده ولی الان بهترین فرصت رو داره وقتی هنوز تو اوج فوتبال دنیا به سر میبره پی ریزی مناسب رو داشته باشه و تیمی بسازه که هیچوقت افت نکنه. تیمی که طرفدارهاش و تمام دنیای فوتبال هر سال از مدعی اول قهرمانی بودنش حرف بزنن. و البته همراه این تیم، طرفدارهای تیم هم باید به بلوغ برسن. منِ طرفدار باید بدونم که باختن تو یک بازی نشانه شکست کامل یک تیم نیست. میشه باخت و همچنان بزرگ موند و برای بدست آوردن قهرمانی های بعدی برگشت. اتفاقا همون تجارب سالهای نه چندان دور بارسا و یاد همون فراز و فرودها هستن که باعث میشن یک باخت حتی اگر از طرف همچین تیم پرقدرتی باشه، ترسِ پایان یک دوران خوب رو تو دل طرفدارها بندازه.
من خیلی امیدوارم روند فعلی، تیم رو به اونجایی برسونه که خیال همه رو راحت کنه. که اگر شکستی و افتی هست، به دنبالش سقوط نیست. بلکه تیم اونقدر بزرگه که سال بعد باز هم برای بردن همه چیز میاد. بی صبرانه منتظر دیدن بارسای جدید هستم. این بارسای جدید، اگر قراره همچنان غول بی رقیبی بمونه باید از حالا متولد بشه. الان با این بازیکن های بزرگ و با این موفقیت های اخیر بهترین موقع برای شروعِ ساختن یک بارسای بی پایانه
دقت داشته باشید بارسا تیم خوب و هجومی اما دفاعش خیلی ضعف داره ... !
آخه هیچ اثری از بازی مرحله شانزده تیم با سیتی نمیمونه
مهم نیست زمان قرعه 6 تا به آرسنال آماده زده باشه
5 فصل اخیر رو ببین
میلان - پاریس - بایرن (قهرمان)
لورکوزن - میلان - چلسی (قهرمان)
آرسنال - شاختار - رئال - یونایتد
اشتوتگارت - آرسنال - اینتر (قهرمان)
لیون - بایرن - چلسی - یونایتد
فقط شاختار به لحاظ اسمی در مقایسه با قرعه های موجود سخت نبود که اونم اون سال فوق العاده آماده بود و از 8 بازی 7 بازیشو از جمله آرسنال و رم برده بود به ما رسید
امسال هم گام اول سیتی
فراموش نکن رو رکورد های فردی و امتیاز تیمی هم چقدر کم گل زدن ها و دبل نکردن ها تاثیر داره
+
بابت اتلتیکو میلان و بایرن آرسنال دستشون درد نکنه
+
خیلی جالب این مدت صدر رو حفظ کردیم
یه جایی با بازی جوانمردانه و حالا هم با گل زده
میلیمتری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)