تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 754 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی. بنده این دو پست رو در تاپیک پارس آنلاین زده بودم، ولی چون کاملا به این تاپیک هم مرتبط میشه با اجازه اینجا هم می نویسم و از دوستان نظر می خوام:

خوب پارس آنلاین ما هم بالاخره وصل شد.

تقریبا از پروسه نصب راضی بودم، ولی یه خورده ای برخورد ماموری که اومده بود اینترنت رو وصل کنه جالب نبود و از این بچه پر روها بود. اسپلیتر همراه خودش نداشت و یه قسمتی از برگه ای که همراهش بود رو نوشته بود بدید مشترک پر کنه که طرف خودش پر کرد و همه اش رو هم زد راضی هستم! حالا شاتل 24 ساعت بعد از اومدن مامور نصب به موبایل من زنگ زد و 15-10 تا سوال پرسید در مورد این که برخورد مامور چه جوری بود؟ این کار رو کرد؟ اون کار رو درست انجام داد؟ دقیقا هم پرسیدند که فلان قسمت فرم رو به خود شما داد پر کنید؟ حالا شاید پارس آنلاین هم این کار رو بکنه.

غیر از این قضیه از خود اینترنت کاملا راضیم. سرعتش عالیه.

دو تا تست از سرورهای اروپا:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرور تهران:

این رو هم بگم که سرویس من 256 هستش که اولش روی 4 مگ بسته بودندش. من از مامور نصب پرسیدم چرا روی 4 مگه؟ گفتند در عرض 48 ساعت روبات خودش می بره روی 9 مگ و اگر مشکلی نداشتید همونجا می مونه. من منتظر روبات نشدم و بعدش زنگ زدم پشتیبانی، گفتند همین الان می بریم روی 9 مگ، خودتون تست کنید ببینید مشکلی پیش میاد یا نه؟ بعد از بردن روی 9 مگ الان وضعیت خط اینه:

در حالی که قبلا با سرعت 4 این بود:

یه خورده ای نویز رفته بالا و Downstream پایین اومده، ولی در اکثر ساعات سرعت عالیه و مشکل قطعی ندارم. فقط دیشب حدود ساعت 1 نصف شب مودم 10 بار پشت سر هم ریست شد و سرعت هم شدیدا پایین اومده بود، که نمی دونم ایراد از پارس آنلاین بود یا از خط من؟ ولی در بقیه زمان های استفاده شده سرعت عالی بود و هیچ مشکلی هم نبود.

این بود انشای من در مورد پارس آنلاین و نویز و مامور نصب و شاتل و روبات و خیلی چیزهای دیگر!
    بچه ها، اوضاع احوال این اینترنت پارس آنلاین ما در ساعات شب خیلی خرابه! :(

هم دیشب ساعت 5 صبح و هم پریشب ساعت 1 صبح من اینترنت رو چک کردم، که متاسفانه در ساعت های شب هم سرعت شدیدا افت می کنه و هم مکررا مودم ریست میشه!

در ساعت های روز اینترنت عالیه و مثل همون تست های بالا خیلی عالی جواب میده، ولی به محض این که شب میشه این مشکل ایجاد میشه. دیشب اومدم ازش تست هم بگیرم، که به دلیل اختلال شدید تست سایت Speedtest رو اصلا نمی تونست تکمیل کنه (پینگ رو می گرفت، ولی بعد می رفت روی قسمت دانلود که اون اصلا تکون نمی خورد). رفتم سایت Pingtest و یه تست از اونجا گرفتم، که به شکل زیر بود:

توضیح این که وضعیت خط و SNR در ساعات شب و روز هیچ فرقی با همدیگه نمی کنن.
    من موندم واقعا که خطم نویز داره اصلا یا نه (یکی از دوستان تو تاپیک قبلی می گفت نویز نداره). همچنین برام جای سواله که اگه کیفیت خط ایراد داره پس چرا روزها انقدر خوب کار می کنه و شب ها فقط وضعش خرابه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی. بنده این دو پست رو در تاپیک پارس آنلاین زده بودم، ولی چون کاملا به این تاپیک هم مرتبط میشه با اجازه اینجا هم می نویسم و از دوستان نظر می خوام:

من موندم واقعا که خطم نویز داره اصلا یا نه (یکی از دوستان تو تاپیک قبلی می گفت نویز نداره). همچنین برام جای سواله که اگه کیفیت خط ایراد داره پس چرا روزها انقدر خوب کار می کنه و شب ها فقط وضعش خرابه؟
    نویزت تغییری نکرده اتفاقا رو این پهنای باند نویزت هم خیلی خوبه.ام کیفیت خطت به شدت اومد پایین.با این کیفیت خطت پایینه ولی بعضی از یوزرها میتونن میتونن بدون مشکل با سرعت بالا کار کنن ولی بعضی ها به مشکل بدی میخوند.شما رو خطت مشکل قطعی/سرعت پایین/نوسان سرعت دارین؟
    سیم مخابرات سیم خونه(هر دو از دم در)و پریز رو تمیز کنین.
    اگر تجهیزات اون شرکت خوب باشه تو تمام ساعت شبانه روز عدد کیفیت ثابته ولی اگر مشکلی داشته باشه یا کیفیت نداشته باشه ممکنه شبانه افتضاح بشه البته این میتونه به خاطر این باشه که شرکت نمیزاره دانلود شبانه زیاد کنن.بگذریم ولی همه چی برمیگرده به خود شرکت+مرکز مخابراتی.در مورد نوسان کیفیت به شرکت برمیگرده و نویزم هم تا حدی به شرکت ولی بیشتر نویز به خود مرکز مربوط میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نویزت تغییری نکرده اتفاقا رو این پهنای باند نویزت هم خیلی خوبه.ام کیفیت خطت به شدت اومد پایین.با این کیفیت خطت پایینه ولی بعضی از یوزرها میتونن میتونن بدون مشکل با سرعت بالا کار کنن ولی بعضی ها به مشکل بدی میخوند.شما رو خطت مشکل قطعی/سرعت پایین/نوسان سرعت دارین؟
    سیم مخابرات سیم خونه(هر دو از دم در)و پریز رو تمیز کنین.
    اگر تجهیزات اون شرکت خوب باشه تو تمام ساعت شبانه روز عدد کیفیت ثابته ولی اگر مشکلی داشته باشه یا کیفیت نداشته باشه ممکنه شبانه افتضاح بشه البته این میتونه به خاطر این باشه که شرکت نمیزاره دانلود شبانه زیاد کنن.بگذریم ولی همه چی برمیگرده به خود شرکت+مرکز مخابراتی.در مورد نوسان کیفیت به شرکت برمیگرده و نویزم هم تا حدی به شرکت ولی بیشتر نویز به خود مرکز مربوط میشه
    خیلی ممنون حسین جان.

من از ساعت 8 صبح تا 12 شب کمترین مشکلی ندارم و سرعتم مثل تست های پست اولم بالاست، ولی از حدود ساعت 1 نصف شب تا نزدیک هفت و نیم صبح سرعت اینترنت به شدت می افتاد پایین و مودم هم هی پشت سر هم به فاصله 5 دقیقه یک بار ریست می شد! دو شب متوالی هم وضعیت همین بود و هیچ فرقی نمی کرد.

حالا من موندم که این مشکل چند ساعت شب رو به چی نسبت بدم؟ اگر می خواد به کیفیت خط مربوط باشه که در طول روز هم تمام اعداد و ارقام مربوط به خط عینا مثل شب هستند! به شیطنت پارس آنلاین میشه نسبت داد عایا، یا مال همون کیفیت خطه؟

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

خط من نویزش زیاده تا الان هم نتونستم مشکل رو برطرف کنم ! چند روز پیش مودم رو باز کردم و داخلش رو یه نگاهی انداختم . یکی از خازن ها باد کرده بود و به نظر میرسید که سیم یدونه از سلف ها هم دچار قطعی شده ! به نظر شما نویز میتونه این موارد مربوط باشه ؟ البته اینم بگم که مودم بدون هیچ مشکلی کار میکنه و قطعی و وصلی نداره فقط نویز زیاده .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

خیلی ممنون حسین جان.

من از ساعت 8 صبح تا 12 شب کمترین مشکلی ندارم و سرعتم مثل تست های پست اولم بالاست، ولی از حدود ساعت 1 نصف شب تا نزدیک هفت و نیم صبح سرعت اینترنت به شدت می افتاد پایین و مودم هم هی پشت سر هم به فاصله 5 دقیقه یک بار ریست می شد! دو شب متوالی هم وضعیت همین بود و هیچ فرقی نمی کرد.

حالا من موندم که این مشکل چند ساعت شب رو به چی نسبت بدم؟ اگر می خواد به کیفیت خط مربوط باشه که در طول روز هم تمام اعداد و ارقام مربوط به خط عینا مثل شب هستند! به شیطنت پارس آنلاین میشه نسبت داد عایا، یا مال همون کیفیت خطه؟
    به کیفیت خطتون ربط نداره.به شرکت برمیگرده.دقیقا در همون ساعت این قطعی ها اتفاق می افته؟

خط من نویزش زیاده تا الان هم نتونستم مشکل رو برطرف کنم ! چند روز پیش مودم رو باز کردم و داخلش رو یه نگاهی انداختم . یکی از خازن ها باد کرده بود و به نظر میرسید که سیم یدونه از سلف ها هم دچار قطعی شده ! به نظر شما نویز میتونه این موارد مربوط باشه ؟ البته اینم بگم که مودم بدون هیچ مشکلی کار میکنه و قطعی و وصلی نداره فقط نویز زیاده .
    احتمال داره باعث قطعی بشه ولی فکر نکنم روی نویز تاثیر زیادی داشته باشه.حالا میتونی برای اینکه مطمئن بشی با یه مودم دیگه تست کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سیم ورودی دم در از مخابرات که اومده به ساختمون و خود سیم ساختمون که بهش متصل میشه رو تمیز کن.فاصله مغازه تا خونتنون چقدره؟مغازه از چه شرکتی استفاده میکنه؟
    رفتم پایین سیم رو به مودم که زدم SNR رو زد 28 بعد یکم با سیم های داخلی ور رفتم و بعد داخل خونه SNR شد 25.8 که خوبه .
    مغازه هم مخابرات هست.
    البته up stream خیلی ضعیفه و بعدا بخوام 1 مگ کنم فک نکنم بتونم چون این وضعیتشه :

Downstream Upstream
    SNR Margin (0.1dB): 257 240
    Attenuation (0.1dB): 580 315
    Output Power (dBm): 15.0 11.0
    Attainable Rate (Kbps): 4120 248
    Rate (Kbps): 576 160
    D (interleave depth): 1 1
    Delay (msec): 0.25 0.25

نویز خط با مغازه تقریبا یکیه !! که به احتمال زیاد از مرکز مضخرف
    فاصله تا مرکز 4 - 5 کیلومتر هست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

رفتم پایین سیم رو به مودم که زدم SNR رو زد 28 بعد یکم با سیم های داخلی ور رفتم و بعد داخل خونه SNR شد 25.8 که خوبه .
    مغازه هم مخابرات هست.
    البته up stream خیلی ضعیفه و بعدا بخوام 1 مگ کنم فک نکنم بتونم چون این وضعیتشه :

Downstream Upstream
    SNR Margin (0.1dB): 257 240
    Attenuation (0.1dB): 580 315
    Output Power (dBm): 15.0 11.0
    Attainable Rate (Kbps): 4120 248
    Rate (Kbps): 576 160
    D (interleave depth): 1 1
    Delay (msec): 0.25 0.25

نویز خط با مغازه تقریبا یکیه !! که به احتمال زیاد از مرکز مضخرف
    فاصله تا مرکز 4 - 5 کیلومتر هست.
    پس نویز رو نمیتونی کاری کنی چون از مرکز هس.کیفیت خط هم میشه گفت خیلی خوبه

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این خط ما 6 مگ رو میتونه جواب بده ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

این خط ما 6 مگ رو میتونه جواب بده ؟
    6 مگ رو میتونه.

10. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من مخابرات هستم سرعتم افتضاح شده .

خونه رو جدیدا عوض کردیم خونه قبلی 3072/768 بود الان شده 10000/1000 هم نویز خطم زیاده هم سرعت دانلود مثل دیال اپ شده !!
    Last edited by frozen01; 15-02-2014 at 22:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •