خوب پارس آنلاین ما هم بالاخره وصل شد.
تقریبا از پروسه نصب راضی بودم، ولی یه خورده ای برخورد ماموری که اومده بود اینترنت رو وصل کنه جالب نبود و از این بچه پر روها بود. اسپلیتر همراه خودش نداشت و یه قسمتی از برگه ای که همراهش بود رو نوشته بود بدید مشترک پر کنه که طرف خودش پر کرد و همه اش رو هم زد راضی هستم! حالا شاتل 24 ساعت بعد از اومدن مامور نصب به موبایل من زنگ زد و 15-10 تا سوال پرسید در مورد این که برخورد مامور چه جوری بود؟ این کار رو کرد؟ اون کار رو درست انجام داد؟ دقیقا هم پرسیدند که فلان قسمت فرم رو به خود شما داد پر کنید؟ حالا شاید پارس آنلاین هم این کار رو بکنه.
غیر از این قضیه از خود اینترنت کاملا راضیم. سرعتش عالیه.
دو تا تست از سرورهای اروپا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور تهران:
این رو هم بگم که سرویس من 256 هستش که اولش روی 4 مگ بسته بودندش. من از مامور نصب پرسیدم چرا روی 4 مگه؟ گفتند در عرض 48 ساعت روبات خودش می بره روی 9 مگ و اگر مشکلی نداشتید همونجا می مونه. من منتظر روبات نشدم و بعدش زنگ زدم پشتیبانی، گفتند همین الان می بریم روی 9 مگ، خودتون تست کنید ببینید مشکلی پیش میاد یا نه؟ بعد از بردن روی 9 مگ الان وضعیت خط اینه:

در حالی که قبلا با سرعت 4 این بود:
یه خورده ای نویز رفته بالا و Downstream پایین اومده، ولی در اکثر ساعات سرعت عالیه و مشکل قطعی ندارم. فقط دیشب حدود ساعت 1 نصف شب مودم 10 بار پشت سر هم ریست شد و سرعت هم شدیدا پایین اومده بود، که نمی دونم ایراد از پارس آنلاین بود یا از خط من؟ ولی در بقیه زمان های استفاده شده سرعت عالی بود و هیچ مشکلی هم نبود.
این بود انشای من در مورد پارس آنلاین و نویز و مامور نصب و شاتل و روبات و خیلی چیزهای دیگر!