بزن startx سر خط و enter کن نتیجه رو بگو
بزن startx سر خط و enter کن نتیجه رو بگو
بعد از یه صفحه نوشته مینویسه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما پس چطوری این فدورا رو نصب کردید؟
توصیه می کنم همراه با یه راهنما نصبش کنید
چه طوری میتونم به طور کامل پاکش کنم برای نصب دوباره؟راستی نوع نصب رو بهتره چی انتخاب کنیم؟
با تشکر
Last edited by ninjavb; 11-07-2009 at 20:09.
پارتیشنشو فرمت کن
به نظر من موقع نصب تو پاتیشن بندی ها مشکل داری...
برای پاک کردن هم با دیسک خود فدورا بوت شو و در مرحله پارتیشن بندی از منوی کشویی custom layout رو بزن و در این مرحله پارتیشن های ایجاد شده لینوکسی رو پاک کن و بعدش پارتیشن های جدید رو درست کن.
چه طور مگه باید پارتیشن بندی کرد؟! من کلا 30گیگ دارم 28 گیگ واسه ی root گزاشتم بقیه شم swap در ضمن گزینه یcustomize رو هم موقع پارتیشن بندی انتخاب میکنم.
من فدورا رو امروز پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم مثل قبل بود ممکنه مشکل از دی وی دی نصب باشه چون مراحل نصب هم گرافیکی نیست نه اینکه گرافیکی کلا نباشه ولی یه پنجره ی ساده با دو تا گزینه ی قرمز رنگ میاد و فقطم با صفحه کلید میشه کار کرد.. و بعد از نصب وفتی سیستم بالا میاد باید یه کاربر معمولی بشه ساخت ولی اصلا چنین پنجره ای نمیاد! و فقط یه پنجره ی ساده میاد برای تنظیمات شبکه -زمان...
به نظر شما مشکل از دی وی دی نصب میتونه باشه یا نه؟
نه اشتباهه... پس پارتیشن های /usr چی میشه؟ تازه اصلا swap رو نسازی بهتره!!! به کار نمیاد به اون صورت!
این پارتیشن هایی که من میگم شما درست کن :
/ یا روت 10 گیگ
/usr ده گیگ
/boot پانصد مگ
/home پنج گیگ
swap در صورت دلخواه 1 گیگ هم کافیه
دقیقا ! احتمال بازم بر میگرده نحوه پارتیشن بندی ها!و بعد از نصب وفتی سیستم بالا میاد باید یه کاربر معمولی بشه ساخت ولی اصلا چنین پنجره ای نمیاد!
شما حالا پارتیشن ها رو ایجاد کن ببینیم چی میشه.
با سلام
این دفعه سی دی بوت رو گزاشتم پارتیشین ها قبلی رو پاک کردم ولی فقط تونستم دو پارتیشن اولی یعنی root و/usr رو درست کنم وقتی میخواستم بقیه رو ایجاد کنم پیغام میداد که فضای کافی وجود نداره هرچی هم فضای قبلیا رو کم کردم نشد.
در حالی که فضای خالی بود. اما یه نکته ای که امروز موقع نصب دیدم توی مراحل اولیه نصب پایین صفحه نوشت xstart up failed failed back to text mode وخیلی سریع رد شد پس اگه اشتباه نکنم مشکل باید از خود دی وی دی باشه؟
حالا چی کار باید بکنم؟
با تشکر
دوستان یه سوال برام پیش اومد:
فرق این که مثلا پارتیشن usr مستقل باشه یا واببسته به ریشه چیه و کدومش بهتره؟
وقتی که داری فدورا نصب میکنیم (توی قسمت پارتیشن بندی)چه جوری باید مشخص کنیم که پارتیشن مستقل باشه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)