اقا الان که ریجستر ازاد شده من میتونم k750 رو به w800 تبدیل کنم گوشیم چنج هست؟؟
اقا الان که ریجستر ازاد شده من میتونم k750 رو به w800 تبدیل کنم گوشیم چنج هست؟؟
آره ولی اول باید بدی باکس برات تبدیل کنن چون نرم افزار XS++ نمیدونه رجیستر آزاد شده و گوشی تو Please Wait گیر میکنه. فکر کنم با فار هم بشه ولی به دردسرش نمی ارزه.
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم داشتم دیوونه میشدم .
با سلام .
از دوستان کسی اطلاع دارد که اگر گوشی را از سایت سونی اریکسون ( کا 750 ) آپدیت کنیم رجیستر دوباره اصلی میشود یا خیر و اگر اصلی شد می توان آن را دوباره هک کرد یا نه؟
سلام
آقا کی میدونه که چرا وقتی گوشی های cid49 رو می خوای با فار هک کنی به محض اینکه میری تو فولدر FS گوشی روشن میشه؟!!!
البته یکی از دوستام با BOX فایلی میریزه که گوشی دیگه روشن نشه بعد با فار کار میکنه و باز گوشی رو به حالت اول برمیگردونه! حالا من که BOX ندارم چیکار کنم؟؟؟![]()
اصلا من که خودم k750 دارم که cid36 هست اما اینجوری نمیشه!![]()
با سلام .
هنگام کار با ++xs ابتدا گوشیمو رو میشناسه ملی نمیتونه فلش رو انجام بده :
cdi 49 - red -k750iکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشوم کمک کنید .
(قبلا مشکلی نداشتم - پس از نصب ویندوز بوجود آمد . البته usb گوشی رو نصب کرده ام )
k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو باید در برنامه ++xs فلش کنید تا گوشی روشن نشه, احتیاجی به باکس نیست!
اگه توضیح بیشتری می خواید بگید!![]()
Last edited by Mahsa_883; 07-07-2007 at 18:22.
سلام
ببین اگه میخوای گوشی رو با far هک کنی باید قبلش با Phone XS گوشی رو فلش کنی تا روشن نشه
بعد از انجام هک فایل رست رو توی گوشی فلش کنی تا روشن بشه
به این لینک مراجعه کن:
p30mob
GoodLuck
ریجستر اصل میشه ولی تا زمانی که پلاگین ساخته نشده هک نمیشن فکر نکنم کسی دیگه واسه کا750 پلاگین بسازه![]()
![]()
![]()
![]()
من نرم افزار Xs++ رو برای نصب درایور جدید دوربین استفاده کردم، خوب جواب داد ولی کار باهاش رو بلد نیستم. کسی بلده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)