درست شد ، مشکلم این بود که چرخ ها رو باز نمیکردم .
درست شد ، مشکلم این بود که چرخ ها رو باز نمیکردم .
کسی میتونه در مورد این سوالات منو راهنمایی کنه :
1 - نحوه خرید خونه چه جوریه ؟ من هر چی تو نقشه میبینم فقط گاراژ برای فروش هست .
2 - نحوه سرمایه گذاری تو بانک و شرکت های دیگه به چه صورتی هست ؟
3 - روش های پول درآوردن چه جوریه ؟ یعنی میشه روفت مغازه ها رو زد یا جاهای دیگه رو سرقت کرد ؟ ( به جز روند داستانی بازی )
1- توی map گوشه سمت چپو نگاه بین گزینه ها بیارش روی اونی که خونه های سیاه رنگ رو نشون میده(علامت سوال وسطشه) با D-Pad میتونی همه ی ملک های قابل خریدن رو نگاه کنی،از همه رقم هست،مثل سینما،برگری،تئاتر و....
2- از طریق موبایل به اینترنت برو و سهام بخر و سرمایه گذاری کن.
3- به ماشین های حمل پول حمله کن،پول خوبی داره! تا حالا به مغازه ای خارج از خط اصلی داستان دستبرد نزدم!
فعلا مشخص نیست عزیزم...
من آنلاین بازم ولی معمولا فیفا رو آنلاین بازی میکردم. ممنون که بابت بارنرمکس یادآوری کردیبازیم بارنر مکس نیست باید برم عوضش کنم...
خدایا از خلقت GTA-v متشکریم
خونه تو بالاشهر لوس سانتوس نمیشه خرید ؟ آخه خونه فرانکلین هم خیلی ضایع هست هم اینه جای بدی ، میخام ببرمش بالا ها .
محتوای مخفی: به داستان صدمه نمیزنه
آقا مکان ufo هارو کسی میدونه2 ساعته مرحله مربوط به ufo روموندم الکی دارم میگردم(مرحله جانبی)
سلام دوستان من دیروز این بازی رو گرقتم و dvd اول رو نریخت رفتم عوض کردم بارم نریخت! ببنطرتون مشکل از بازی یا کنسول؟ یه ایکس باکس 360 اسلیم 250 گیگ هم دارم.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
برای پی سی هم بیاد گمون نکونم بزودی کرک درست و حسابی براش بیاد بیرون بازیهای جدید رو دیگه نمیشه مانند گذشته به آسونی کرک کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)