تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 197 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

صادقيان با پرسپوليس به توافق رسيد

پيام صادقيان مهاجم تيم ملي اميد و فصل گذشته ذوب آهن براي حضور در پرسپوليس با سران اين باشگاه به توافق رسيد.

صادقيان که با نمايش خوب در رقابتهاي دو فصل اخير ليگ برتر هواخواهان زيادي در ميان تيم‌هاي ليگ برتري پيدا کرده بود با مسئولان باشگاه پرسپوليس به توافق رسيد تا براي دو فصل پيراهن اين تيم را بر تن کند.

به گزارش ايسنا ، صادقيان پس از انجام ديدار پلي‌آف ليگ برتر با امضاي قرارداد رسمي و ثبت آن در هيات فوتبال استان تهران، پيراهن سرخ‌پوشان را بر تن خواهد کرد.
    سایت ورزش 3

2. 10 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

علي کريمي تصوير چک برگشت خورده‌اش از باشگاه پرسپوليس را روي صفحه شخصي‌اش در فيس‌بوک منتشر کرد
    جنگ و گريز علي کريمي و باشگاه پرسپوليس و البته مديريت آن ادامه دارد.
    در پي انتشار تصويري از چک برگشتي سعيد شيريني سرپرست پرسپوليس، علي کريمي متعاقبا تصوير اين چک را روي صفحه شخصي اش در فيس بوک گذاشت .
    کريمي در شرح اين چک نوشته است : پس از دريافت مبلغ چک باشگاه با دو تاريخ متفاوت نوشته شده بر روي آن !!!! که توسط سرپرست موقت به من داده شده بود، کل مبلغ آن را صرف امور خيريه خواهم کرد.
    آيا اين به آن معناست که کريمي بالاخره اين چک برگشتي را وصول کرده است ؟ پاسخ منفي است. نکته مهم هم اين است که تاريخ چک و امضا متفاوت است تا کيفري نشود .
    کريمي که در هنگام دريافت چک ، به تاريخ ها توجهي نکرده است در جمعي دوستانه گفته بازيکنان جديد پرسپوليس مراقب چک هايي که از باشگاه مي گيرند باشند .
    طعنه اي که کريمي به باشگاه و سرپرست پرسپوليس زده است بايد از سوي مديران اين تيم پاسخ داده شود .

\

90/منبع.

4. 4 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تا به حال چندتا خرید خوب داشتیم مثل همین آخری
    اما واقعاً نیاز به یک هافبک بازیساز با تجربه یه چیزی تو مایه های استیلی یا جباری احساس میشه.بازیکنی که بتونه تیم رو از گره در بیاره و باید زودتر هم این نیاز برطرف بشه تا با تیم مچ بشه.روی محمد نوری اصلاً نمیشه حساب کرد تو سه تا بازی شاید دو تا پاسی که منجر به خطر بشه بتونه بده

فعلاً خرید هامون اینها هستن:
    شجاع خليل زاده - يونس شاکري - قاسم حدادي‌فر - غريبي - محمد عباس‌زاده - کفشگري - علي‌عسگر - سيدصالحي - ميثم حسيني - پيام صادقيان

قرمز ها احتمالی هستند
    Last edited by وین رونی; 09-06-2013 at 15:28.

6. 8 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض برتري پرسپوليس برابر دانشگاه آزاد اردبيل

تيم فوتبال پرسپوليس در دومين ديدار تدارکاتي خود بعد از ظهر امروز در ورزشگاه تختي اردبيل به مصاف منتخب دانشگاه آزاد رفت.

به نقل از فارس، در اين ديدار پرتنش و پر برخورد پرسپوليس موفق شد با درخشش عباس‌زاده آقاي گل ليگ يک در فصل گذشته در دقايق 54 و 65 دو بار دروازه حريف اردبيلي خود را باز کند اما قرمز‌پوشان در دقيقه 75 بر روي يک اشتباه دروازه‌شان باز شد و نتيجه اين بازي با نتيجه دو بر يک به نفع پرسپوليسي‌ها به پايان رسيد.
    گفتني است پرسپوليس در اولين ديدار تدارکاتي خود نيز موفق شده بود با يک گل آرتا سبلان را شکست دهد. پرسپوليسي‌ها قرار است روز سه‌شنبه به تهران برگردند. محسن بنگر پس از دريافت گل پرسپوليس در دقيقه 76 از زمين بازي اخراج شد. البته عملکرد ضعيف داور اين بازي باعث شد تا بارها دو تيم به سوت‌هاي اشتباه او اعتراض‌هايي داشته باشند.

8. 6 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خوشایندترین اتفاق این چند روزه باشگاه پرسپولیس جدا شدن فشنگچی از تیم بود مثل اینکه دیشب با باشگاه تسویه حساب کرد رسمن از پرسپولیس جدا شد خیلی حال داد بازیکنی که خود علی دایی به تیم آورده بودش با برگشت دوباره علی دایی به تیم تو لیست مازاد قرار گرفت و بالاخره بعد از چند فصل حرص دادن هوادارا از شرش راحت شدیم
    Last edited by clau; 10-06-2013 at 13:21.

10. 14 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

تیم دروازه‌بانان با حضور نیلسون کامل شد

12. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

قاضي: مي‌خواهند من را مقابل هواداران قرار دهند

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: رويانيان به من گفت در ليست دايي هستي اما وقتي جلسه گذاشتيم تمايلي براي تمديد قرارداد نداشتند.

محمد قاضي در خصوص آخرين وضعيت سال آينده‌اش و قراردادش با پرسپوليس اظهار داشت: در چند روز گذشته در چند نوبت به همراه مدير برنامه‌هايم مذاکراتي جدي با چند تيم خوب و مطرح داشتم. با تشکر از همه مديران و مربيان تيم‌ها به خاطر شرايط خاصي که سال گذشته برايم اتفاق افتاد از آنها خواستم چند روزي را بيشتر فکر کنم و بعد تصميم بگيريم.

به گزارش فارس، وي درباره پيشنهاد باشگاه استقلال و فتح الله‌زاده نيز گفت: قبل از اينکه نامي از استقلال بياورم دوست دارم هواداران را در جريان اتفاقات در پايان فصل گذشته قرار دهم.

وي افزود: بعد از اتمام مسابقات و انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي، رويانيان به بنده اطلاع داد که در ليست پرسپوليس هستي و دايي تو را براي فصل جديد مي‌خواهد. قرار شد براي تنظيم قرارداد جديد تا چند روز آينده از من دعوت ‌شود که بعد از چند روز به باشگاه رفتم اما احساس کردم آن ها تمايل زيادي براي تمديد قرارداد من ندارند.

قاضي ادامه داد: آنها ادامه مذاکرات را با هماهنگي دايي به آينده موکول کردند که تا به اين لحظه که با شما صحبت مي کنم باشگاه موضع‌گيري رسمي درباره موضوع انجام نداده است. آخرين بار هم مدير برنامه‌هايم براي تسويه حساب به باشگاه رفت که شيريني از او 48 ساعت زمان خواست ولي متوجه شدم آنها با گزينه‌هاي ديگري در حال مذاکره هستند.

مهاجم پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که آيا سرانجام در پرسپوليس مي‌ماند يا خير گفت: نمي‌دانم چه شخص يا اشخاصي اين صحبت‌ها را مطرح کردند که من براي باشگاه شرط گذاشته‌ام.آنها مي خواستند من را مقابل هواداران قرار دهند ولي اينجا اعلام مي‌کنم که اگر احساس کنم اين اتفاقات براي خراب کردن وجهه من پيش هواداران باشد در مورد اتفاقاتي که در طول فصل برايم رخ داد و تاکنون از بازگو کردن آنها خودداري کردم صحبت مي کنم. مطمئن باشيد همه چيز را بازگو مي‌کنم که هواداران پرسپوليس و تيم‌هاي ديگر بدانند که چه حق‌خوري‌هايي در حق من شد و من تيم ملي و شرايط خوب فوتبالي‌ام فداي اين مسائل شده است.

قاضي تاکيد کرد: هواداران بدانند من همان محمد قاضي هستم که بدون بازار‌گرمي و در روز اول فصل نقل و انتقالات با عنوان اولين بازيکن پرسپوليس را انتخاب کردم اما مسائل زيادي را ديدم که هيچگاه به خودم اجازه ندادم با گفتن آنها آرامش تيم را به هم بريزم. دليل اين سکوتم هم فقط خواست آقاي رويانيان بود.

-----------------------------------
    ای کاش یه کاری بکنن که قاضی بمونه.خیلی بیشتر از سید صالحی بدرد تیم میخوره.با گرفتن سید صالحی یک سهمیه رو هم میسوزونیم ...اگر از تیم بره بعد حسرتش رو میخوریم.

--------------------------------------------
    حضور خلعتبري در عجمان شايسته نيست
    محمدرضا خلعتبري با حضور در تيم عجمان امارات مجبور است نام جعلي خليج ع.ر.ب.ي را روي آستين پيراهنش تحمل کند.

در حالي که پس از تحريف تاريخ از سوي اماراتي‌ها و تغيير نام ليگ امارات به نام مجعول خليج ع.ر.ب.ي، پيش‌بيني مي‌شد که تا زمان بازگشت به عقب سران فدراسيون فوتبال امارات، بازيکنان ايراني به صورت خودجوش فوتبال باشگاهي اين کشور را تحريم کنند، رسانه‌هاي عربي امروز از امضاي قرارداد محمدرضا خلعتبري با باشگاه عجمان خبر دادند.

به نقل از ايسنا، البته خلعتبري گفته است که امضاي قرارداد او با باشگاه عجمان پيش از تغيير نام ليگ امارات بوده است اما در شرايطي که شنيده مي‌شود علي کريمي با وجود داشتن پيشنهادي ميلياردي از اماراتي‌ها به خاطر اين تحريف تاريخي به پيشنهاد اماراتي‌ها پاسخ منفي داده، انتظار مي‌رفت که خلعتبري هم با پشت پا زدن به پيشنهاد وسوسه‌کننده عجمان، خود را به تحريم نانوشته فوتبال ايران پايبند نشان دهد.

بر اساس عرفي که در بيشتر ليگ‌هاي دنيا وجود دارد، بايد لوگوي ليگ کشورها روي آستين پيراهن بازيکنان حک شود و چه اتفاق بدي خواهد بود، نقش بستن نام جعلي خليج ع.ر.ب.ي بر روي لباس يک بازيکن ايراني و ملي‌پوش.

------------------------
    فرق بازیکنهای بزرگ و کوچیک اینجور جاهاست که مشخص میشه...درسته موندن خلعتبری از سپاهان از لحاظ منافع باشگاه به ضرر پرسپولیسه ولی رفتن به لیگ امارت ضرر خیلی زیادی به غرور ملی و منافع ملی ما وارد میکنه.
    به نظرم اگر چنین کاری کرد باید تا اخر عمر از بازی های ملی و حتی حضور در کشور محروم بشه.این مسئله ای نیست که با چند تا مصاحبه و عذرخواهی ماست مالیش کرد

14. 10 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

قاسم دهنوی از کلیه فعالیت‌های فوتبالی محروم شد

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در پی شکایت باشگاه پرسپولیس و پیگیری‌های انجام شده، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مدارک قرمزپوشان را تأیید کرد و در نهایت اعلام کرد که قاسم دهنوی تا زمان حضور در کمیته انضباطی از حضور در کلیه تمرینات و انجام فعالیت‌های فوتبالی به صورت تعلیق درآمده و محروم است.
    وی باید با مستنداتش از خود در کمیته انضباطی دفاع و در صورت تأیید تصمیم‌گیری دیگری در خصوص این بازیکن گرفته خواهد شد.

16. 13 کاربر از amirfakhrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بازم یک خرید خوب

حضور سيد صالحي هم رسمي شد
    عاليشاه با پرسپوليس دو ساله بست

اميد عاليشاه هافبک تيم فوتبال راه آهن با قراردادي دو ساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.

به گزارش سايت باشگاه پرسپوليس، اميد عاليشاه که در دو فصل گذشته به واسطه اعتماد علي دايي، تبديل به يکي از پديده هاي فوتبال ايران شده است،با باشگاه پرسپوليس به توافق رسيد و قراردادي دو ساله را به امضا رساند.

عاليشاه عصر ديروز صحبت هاي مقدماتي را با محمد رويانيان انجام داده بود.

عاليشاه فصل گذشته بازيکن رده سني زير 21 سال تيم فوتبال راه آهن بود و در ليست 22 بازيکن بزرگسال و 5 بازيکن زير 23 سال باشگاه راه آهن قرار نگرفته بود و به همين دليل، طبق قوانين، سهميه ليگ برتري محسوب نمي شود. عاليشاه همچون ميلاد غريبي، دو خريد جديد پرسپوليس هستند که سهميه ليگ برتري محسوب نشده و امسال بازيکن رده سني زير 23 سال پرسپوليس محسوب خواهند شد. عاليشاه از روز چهارشنبه در تمرينات پرسپوليس شرکت خواهد کرد.

همچنين پيوستن سيدصالحي مهاجم گلزن تراکتورسازي به پرسپوليس نيز قطعيت يافته و اين بازيکن که چند روز پيش با محمد رويانيان به توافق رسيده بود، به خاطر رخصت گرفتن از باشگاه تراکتورسازي، درخواست کرده بود خبر رسمي پيوستنش به پرسپوليس، پس از کسب اجازه وي از باشگاه تراکتورسازي منتشر شود. سيدصالحي نيز پس از بازگشت سرخ پوشان از اردوي اردبيل، در روزهاي چهارشنبه يا پنجشنبه در تمرينات پرسپوليس حضور خواهد يافت.

باشگاه پرسپوليس پيش از اين براساس ليست ارائه شده از سوي سرمربي تيم، با مهرداد کفشگري هافبک راه آهن، قاسم دهنوي هافبک تراکتورسازي، ميثم حسيني مدافع مياني و چپ نفت تهران، ميلاد غريبي هافبک کناري تيم فوتبال سايپا، يونس شاکري مهاجم تيم فوتبال ابومسلم و عباس زاده مهاجم تيم فوتبال نساجي مازندران قرارداد بسته بود.

همچنين براساس ليست ارائه شده از سوي سرمربي تيم، قرارداد چند بازيکن فصل گذشته تمديد شده و توافقات خوبي براي تمديد قرارداد ملي پوشان پرسپوليس انجام شده است که پس از پايان بازي هاي تيم ملي، منجر به عقد قرارداد رسمي خواهد شد.
    منبع خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ورودی ها:
    شجاع خليل زاده - يونس شاکري - قاسم حدادي‌فر - غريبي - محمد عباس‌زاده - کفشگري - علي‌عسگر - سيدصالحي - ميثم حسيني - پيام صادقيان - اميد عاليشاه

خروجی ها:
    علي کريمي - فشنگچي - محمد قاضي - انصاري فر - ولاتکو دانوسکي - معدنچي

قرمز رنگ احتمالی هست
    Last edited by وین رونی; 11-06-2013 at 10:25.

18. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

رویانیان: دوست داشتم پنجعلی در کادر فنی باشد/ انصاری‌فرد فعلا بزرگتر من و دایی شده!

محمد رویانیان می‌گوید انتخاب پنجعلی به عنوان سرپرست پرسپولیس قطعی نشده است.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره انتخاب محمد پنجعلی به عنوان سرپرست این تیم اظهار کرد: هنوز به طور قطعی چیزی مشخص نشده است. من چهار روز پیش جلسه‌ای با پنجعلی داشتم و صحبت‌هایی با او انجام دادم اما قرار شد پس از بازگشت تیم از اردبیل با حضور علی دایی جلسه دیگری برگزار کنیم و وضعیت سرپرست را مشخص کنیم.
    وی ادامه داد: باید ببینیم که آیا علی دایی هنوز می‌خواهد به کادرفنی‌اش فردی را اضافه کند یا خیر. می‌دانم پنجعلی علاقه و اعتقاد زیادی به علی دایی دارد و خود من دوست داشتم او به عنوان یکی از اعضای کادرفنی به ما کمک کند. با این حال همانطور که گفتم وضعیت سرپرست هنوز قطعی نیست و باید در جلسه‌ای که با علی دایی می‌گذاریم، درباره نحوه استفاده از پنجعلی بحث کنیم. البته پنجعلی به من گفت که هرکاری از دستش بربیاید برای پرسپولیس انجام می‌دهد. او دوست دارد به ما کمک کند. امیدوارم که از این مرد پرسپولیس بهترین استفاده را ببریم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس همچنین درباره آخرین وضعیت کریم انصاری‌فرد و در پاسخ به این سوال که با توجه به پیشنهاد او از بوخوم اجازه رفتن او از پرسپولیس را می‌دهید گفت: فعلا که اجازه ما دست کوچکترهاست. ما دو هفته است که منتظر کریم هستیم اما او پاسخی به ما نداده است. کریم پسر خوبی است اما حرف ما را قبول نمی‌کند فعلا که او بزرگتر من و دایی شده است.
    رویانیان همچنین درباره محمد قاضی هم گفت: قاضی یکی از بهترین، منظم‌ترین و با اخلاق‌ترین بازیکنانی است که من در این مدت با او کار کردم او بازیکن ارزشمندی است اما باید قبول کنیم که حضور دو مهاجم خوب در یک تیم سخت است. ما به دنبال انصاری‌فرد بودیم و به همین خاطر به قاضی گفتیم به خاطر آینده‌ات به پیشنهادهایت فکر کن. او هر تیمی که برود شایستگی‌هایش را دارد.

به گزارش ایسنا، امروز محمد پنجعلی در گفت‌وگو با ایسنا از قطعی بودن حضورش در پرسپولیس به عنوان سرپرست خبر داده بود.

20. 3 کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •