سلام
کسی نسخه PC و کنسولی رو بازی کرده؟
با هم فرق دارن مثل گذشته یا امسال EA کیفیتشون رو یکی کرد؟
قبلا نسخه PC نسبت به نسخه کنسولی واقعا آشغال بود
سلام
کسی نسخه PC و کنسولی رو بازی کرده؟
با هم فرق دارن مثل گذشته یا امسال EA کیفیتشون رو یکی کرد؟
قبلا نسخه PC نسبت به نسخه کنسولی واقعا آشغال بود
نه دیگه فکر کنم امسال واقعا یکی باشن . چون نسخه پی سی واقعا عالی شده . من که نمیتونم تصور بهتر از این رو روی کنسول بکنم .
میگم واقعا عجب سرعتی پیدا کرده این تاپیک . بقیه تاپیک ها خوابیدن . خداییش کسی اصلا خبر داره Dishonored و Walking dead E04 اومدن ؟ همه فعلا مشغول فیفا هستن
آره دیگه. همین بود منظورم. الان 96 تومنه سریال نامبر اورجینال بازی!!
==========
دوستان عزیز ، فیفای کنسول و پی سی از سال پیش دقیفا مشابه هم شدن. فیفا 12 اولین سری فیفا بود که اینجوری شده بود.
دوستان کسی واقعا به این مشکلی که گفتم برنخورده ؟؟ مشکل از نسخه بازیه ؟؟
مشکل از بازی هست که گرفتی....من اورجینال خریدم و هیج مشکلی نداره...بازیهای کرکی همیشه یه سری باگهایی دارن....
شما دوباره بازی رو نصب کن....فکر کنم هیچ کس تا حالا مشکل شما رو نداشته...
پچ را ازاین سایت بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا ما که توی 12 هم کمی فرق دیدیم . 11 که کلا نسلش فرق میکرد و یه نسل عقب تر از کنسول بود . اما 12 هم کمی فرق داشت توی گیم پلی .
واقعا تو لجندري نميشه برد..بچه ها امار بدين كه تو كرير دارين چيكار ميكنيد...
من کلا با رئال بازی می کنم.....دست و دلم به هیچ تیم دیگه ای نمیره....
تو لیگ از 10 بازی 25 امتیاز دارم و صدر نشینم...
تو باشگاههای اروپا هم از 4 بازی 9 امتیاز دارم...
البته به جز یه بازی که 6-1 بردم بقیه بازی ها خیلی نزدیک بوده...البته اینم بگم که یه کم شانس هم یارم بوده...
لجندری روی پی سی...
واقعا لجندری سخت هست.
من با فولام هستم.دو تا بازی پشت سر هم با من یونایتد داشتم.بازی اول تو لیگ بود اینقدر فشار رو تیمم بود.تماشاگرا که پدر منو در آوردن.تا من یونایتد حمله میکرد اینقدر همهمه میکردن که صدای گزارشگر رو بعضی وقتا نمیشنیدم.اما دقیقه هفتاد و خورده ای برباتوف یه گل زد بازی بردم.
بازی بعدی جام حذقی بود بازی رو 6-1 باختم.از من سیتی هم 7-1 باختم.فعلا تو لیگ 7-8 هستم.
ولی بازی واقعا عالی شده.مخصوصا بخش تمرینات (skill ....) که واقعا جالبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)