سلام
دوست عزیز برای من هم همچین مشکلی پیش اومده بود که با فول وایپ کردن حل شد و احتمالش هم به این دادم که برنامه کنترل باتری احتمالا باعث شده بوده به خاطر آلوده بودنش![]()
سلام
دوست عزیز برای من هم همچین مشکلی پیش اومده بود که با فول وایپ کردن حل شد و احتمالش هم به این دادم که برنامه کنترل باتری احتمالا باعث شده بوده به خاطر آلوده بودنش![]()
مشکلی پیش نمیاد؟ این مشکل حل میشه؟
اگر بک آپ دارید فکتوری ریست کنید درس میشه
نه مشكل از كابل نيست كلا با چند تا شارژر ديگه htc و سامسونگ هم امتحان كردم مشكل پابرجاست
سلام.
معمولا" با وایپ کردن گوشی این مشکل حل میشه منتها اطلاعاتتون پاک میشه.![]()
ممنون دوست عزيز
من وايپ كردم ولي بازم درست نشط متاسفانه فقط الان زبان دستگاه اسرائيلي شده هيچ نظري ندارم چجوري بايد درستش كنم
Last edited by amin 2010; 24-05-2013 at 23:20.
سلام.
همون اول باید زبان انگلیسی رو انتخاب میکردید.اگه تازه وایپ کردید و اطلاعاتی روی گوشیتون نیست یه بار دیگه وایپ کنید و توی صفحه اول انگلیسی رو انتخاب کنید وگرنه باید از روی آیکونها زبان رو پیدا کنید و از اونجا انگلیسی رو انتخاب کنید.![]()
ممنونم![]()
سلام دوستان یه سوال داشتم:
اگه با این گوشی زیاد تو نت بریم،البته نه همیشه ،ممکنه ویروسی بشه؟
و یا هنگ کنه؟ چون به اندازه کافی باتریش که زود خالی میشه و خب قاعدتا داغ میکنه..
پاسخ بدید ممنون میشم...
سلام
ویروسی که بستگی داره به چه سایتایی سر بزنین، اگه اونجا ها آلوده باشه شما هم گوشیتون آلوده میشه، که این بازم بستگی داره به این که اون سایت چطوری آلوده باشه، اگه روی خود پیج ویروس یا هر چیز دیگه ایی باشه، معمولا با رفتن به اون پیج اجرا میشن ولی امنیت سیستم عاملتون بالاس راحت اینطوری آلوده نمیشه، حالت بعدی اینه که نرم افزار آلوده دان کنید و روی گوشیتون اجرا کنید.
هنگ کردن بستگی به عوامل مختلفی داره،
اگه گوشیتونو روت کردین، ممکنه بخاطر کرنل باشه
ممکنه نرم افزار خاصی دارین استفاده می کنین که اون باعث هنگ میشه
ویروسو این مسائل هم هست ولی باید ببینین اگه جای خاصی رفتین و بعد از اون اینطوری شده، ممکنه آلوده شده باشه گوشیتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)