تست کردم آره نمیشه حتما باید ساین این باشم من ساین این بودم الان هم از کرم هم اکسپلورر ساین اوت کردم نشد والا نمی دونم چی کار کنم. اگه لینک بهتری گیر اومد یا تونسم روی یه اپلود سنتر بهتری فچ کنم فایل رو می ذارمش حتماً
تست کردم آره نمیشه حتما باید ساین این باشم من ساین این بودم الان هم از کرم هم اکسپلورر ساین اوت کردم نشد والا نمی دونم چی کار کنم. اگه لینک بهتری گیر اومد یا تونسم روی یه اپلود سنتر بهتری فچ کنم فایل رو می ذارمش حتماً
کلا هرچی باشه فرق نداری فقط جدید باشهپچ رسمی یا دست ساز؟
رسمی ها:
دیتا پک 3
آپدیت های تایتل : 1.03
(برای مدیا آیدی که ما الان در دست داریم و بصورت پایریسی منتشر شده آپدیت 1.03 نیومد و آخریش 1.02 هست)
پچ دست ساز مال یک ویرایشگر حرفه ای به اسم استویان هست... یه پسر 27 ساله بلغاری هست که راهنمایی های زیادی هم بهم کرد و کمک های زیادی کرد که بتونم بازی رو ویرایش کنم...
بدیش اینه که دیر عمل می کنه آخرین پچش بر پایه دیتا پک 2 هست...
من بازی خودم رو ویرایش کردم و کل لیگ انگلیس رو به حالت لایسنس شده در آوردم
اسم تیم ها اصلاح شدن
لوگوشون اصلاح شدن
لباساشون درست شدن
اسم لیگ و کاپ انگلیس به
The F.A Cup و Barclays Premier League
تغییر پیدا کرده
با ابزارهای خاصی میشه این کار رو انجام داد البته بایستی که کنسولتون جی-تگ یا ریست گلیچ ه_ک شده باشه
شما ورژن بازیتون چنده؟
منظورم اینه که تا حالا پچ رسمی کونامی رو دانلود کردید؟ 3 تا آپدیت رسمی داره شما اگه نصب نکردید آخرین پچ رو نصب کنید... تا اونجایی که می دونم بعد از هر برد توی مستر لیگ (باید بازی کنید نه اینکه کوئیک سیمولیت کنید) دقیقا مثل مود BAL براتون کفش های مختلف می ده
والا ترفند که زیاده سایت ها و وبلاگ های زیادی ترفند می ذارن اما شما بهترین ترفندها رو توی یوتیوب می تونید پیدا کنید واسه PES برای همه بازی ها می تونید از یوتیوب تیوتریال و رهیاب و آموزش پیدا کنید گرچه به عقیده من تراینینگ این نسخه واقعا عالیه شما به قسمت تراینیگ بازی برید و اون چالش ها رو سعی کنید که پاس کنید. مطمئنا چیزای زیادی یاد می گیرید که توی بازی به دردتون می خوره
سلام
آقا من یه مشکل دارم توی PES من دسته های بازی را جا به جا میشناسه دسته دو را دسته یک میشناسه و دسته یک را دسته دو
قبلا دوتا دسته بود مشکلی نبود ولی الان یه تک دسته وصل میکنم دسته یک ولی بازی اونا دسته دو میشناسه و نمیتونم با هاش کار کنم لطفا بگید چه جوری فیکسش کنم![]()
سلام دوستان خوبم
لطفا اخرین اپدیت رسمی pc رو با مخلفاتش برام بزارید ورژن و دیتا پک هردو 1.00 هستند
با سپاس![]()
Last edited by milad_heartsick; 14-01-2013 at 13:04.
این مشکل نیست که دوست عزیز یکی از دسته ها رو دسته یک و اون یکی رو هم دسته دو میشناسه بهتره حساس نباشید چه فرقی می کنه شما کنترلر شماره 2 رو به عنوان پریماری تنظیم کنید... چیز حادی نیست یعنی اگه معکوس عمل کنید دقیقا میشه چیزی که می خواهید... امیدوارم منظورم رو رسونده باشم... شما فایل setting رو اجرا می کنید و کنترلر پریماری رو به دلخواه اون دسته ای رو که می خواهید انتخاب می کنید و تنظیم می کنید...
تایتل آپدیت:
DVD Version Update File: Patch103.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download Version Update File: PES2013_Patch1_03.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی کاملاً توصیه میکنم لینک اول رو دانلود کنید چون به احتمال 99 درصد بازیتون نسخه DVD هست نه دانلود چون تمام ورژن ها که توی ایران پخش شده یکی هستند. همگی نسخه کلون از دیسک اورجیال هستند
دیتا پک رو هم که از داخل بازی دانلود کنید... ویا از لینک های زیر استفاده کنید:
و در آخر برای اجرای بازی از کرک زیر استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از ریختن کرک دقت کنید اول ویروس یاب رو غیر فعال کنید بعد کرک رو همراه با فایل rld.dll کپی کنید توی مسیر نصب... بعد اون پوشه رو ببندید و ترک کنید... ویروس یاب رو فعال کنید و توی تنظیمات مربوط به Exclusions فولدر کونامی توی program files اد کنید یعنی شما با اینکار ویروس یاب رو مجاب به این می کنید که کاری با فایل های درون این پوشه نداشته باشه... در غیر این صورت فایل rld.dll توسط ویروس یاب پاک میشه
موفق باشید
Last edited by Spaniuly; 14-01-2013 at 13:41.
برای xbox360
با آپشن فایل هایی که daymouse برای ایکس باکس بیرون میده خیلی راحت میشه تمام تیمها و لیگ ها رو لایسنس کرد لیگهای بوندس لیگا و لیگ قهرمانی انگلیس (سطح 2 انگلیس) هم اضافه شده دو وع هم آپشن فایل میده یکی بر پایه دیتاپک های کونامی یکی بدون اونها فقط با بازی اصلی که نیاز به هیچ گونه دانلودی از لایو نداره فقط حدود 20 مگ دانلود داره بعد با فلش منتقل میشه به هارد کنسول.
استقبال از آپشن فایل هاش به قدری بالاست که فلش های آماده و کانفینگ شده با آپشن قایل هاش رو تو اینترنت برای فروش میگذارند.
Last edited by bad_guy; 14-01-2013 at 19:47.
سلام
من اپدیت اولی رو ریختم ولی وقتی نصبش میکنم ارور میده که این برنامه یا نصب نیست یا گم شده
باید چیکار کنم؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)