سلام بچه ها نود 5 هر چی یوزر گرفتم قبول نکرد چیکار کنم
از چندین سایت و دونه دونه کپی پیست کردم
سلام بچه ها نود 5 هر چی یوزر گرفتم قبول نکرد چیکار کنم
از چندین سایت و دونه دونه کپی پیست کردم
یک سایتی براتون ارسال شد اون رو هم تست کنید!!!
اولن کار اشتباهی کردید نود5 رو نصب کردید!{اگه موضوع برای وقتیه که ورژن6 اومده بود}
دومن بگید چه جوری اسکن میکردید آیا میرفتید تویه آنتی بعد اسکن میکردید یا میزدید روی فایل کلیک راست بعد اسکن میردید!
سومن با توجه به شناختی که ازتون دارم ....چرا نفرتید همون کومودو یا کاسپرتون رو نصب کنید برایه دوسته تون... البته این رو بعد از جواب دادن به دو سوال بالا و خوندن پاسخ من به جوابتون بهش فکر کنید یا در نظر بگیرید!
اینو فقط برای همین محصول زده (برای سرور)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلهای دیگش هم هست
ESET Mail Security
ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server
ESET Mail Security for Linux / BSD / Solaris
ESET NOD32 Antivirus for Kerio Connect
ESET Mail Security for IBM Lotus Domino
ESET File Security
ESET File Security for Microsoft Windows Server
ESET File Security for Linux / BSD / Solaris
ESET Gateway Security
ESET Gateway Security for Linux / BSD / Solaris
ESET NOD32 Antivirus for Kerio Control
حالا یه عده آشغال میدونندش ولی برای خودش یه کمپانی بزرگ با سابقه 20 ساله - کمتر از نیم قرن سابقه![]()
Last edited by ~~~; 12-08-2013 at 13:13.
25 ساله
![]()
کریو فایروال سروره
سلام
دوست عزيز خيلي ممنونم كه لينك كومودو را دادي من طبق راهنمايي شما آنتي خودم را پاك كردم وكمودو را نصب كردم هر چند كمي طول كشيد اما پس از نصب بلافاصله اسكن را شروع كردم كه در پايا ن كار 32 مورد مخرب شامل تروجان و ميل ور و غيره واسم رديف كرد كه همه را پاك كردم و يكبار ديگه اسكن سريع كردم كه اينبار 10 تا مخرب نشان داد و دفعه سوم ديگه هيچي آلوده گي نداشت سيستم. اين آنتي خيلي خوبي است مخصوصا كه فارسي هم داره و چند آيتم ديگه هم داره .حالا سوال اينه كه من ديگه مطمن باشم كه سيستم ويروس و تروجان نداره؟ وآيا پسورد هام را تغيير بدم؟ ميتونم ساير گزينه هاي كومودو را حذف كنم؟ وفقط آننتي ويروس را نگه دارم؟ يك سي دي ديكشنري نارسيس داشتم چون سيستم آلوده بود نصب نميشد و همون ويروس را نشون ميداد اما حالا اونو را نداره اما در آخر كار پيغام ميده نارسيس نصب نيست . لينك دانلود نارسيس نسخه 6 را نداريد كه لينك بديد؟ خيلي بهت زحمت دادم بابت اين زحمات و صرف وقت ازت ممنونم .به اميد سلامتي و موفقيت براي شما.
بفرما اینجا سوالاتتون رو بپرسید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم یه چیزی بگم دوستان ناراحت نشن بعضیا یا یه اشکالی در قدیم از نود داشتن یا بلد نبودن یا تبلیغاتی میان یه مشکلی مطرح میکنن عجیب یا مثل چنتا تو پستهای قبلی میگن نود آشغاله یا ضعیف
خب کسی که اجبار نکرده - این تاپیک هم ماله کارمندهای ای ست نیس - دوست دارین استفاده کنین یا دوست ندارین بجای اظهار نظرهای ترولی یه چیزی بگین که منطقی باشه و گره ای از کار کسی باز کنه اینم به شوخیبگم بعضیا دلشون به آنتی ویروسهای رایگان خوشه خب یارو که واسه رضای خدا یا خوشامد شما که این کار رو نکرده یا میخواسته مفته باگهای بسیار نرم افزارش رفع شه یا دنبال تبلیغ مفته بود یا آزمایشگاه مفته میخواسته یا هم روش ادوارد اسنودنی داشته
لطفا دوستانی هم که کاربر فعال یا کارشناس شدن تو این بخش لطف کنن آنتی ویروسی که توش واردن یه کتاب آموزشی درست کنن مثل نورتون و نود و کمودو (در حال ساخت) و به درد کاربرا بخوره این پستا تو واقعیت به کسی وفا نکره حالا مجازیش که![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)