سلام!
این آنتی ویروس هایی که برای اندروید هستند فقط ویروس های مال اندورید را میشناسند؟ چون چند تا ویروس خطرناک مال رایانه را ریختم داخل گوشی اما آنتی ویروس کومودو و نورتون هیچ چیزی را پیدا نکردند!!!!!!!!!
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام!
این آنتی ویروس هایی که برای اندروید هستند فقط ویروس های مال اندورید را میشناسند؟ چون چند تا ویروس خطرناک مال رایانه را ریختم داخل گوشی اما آنتی ویروس کومودو و نورتون هیچ چیزی را پیدا نکردند!!!!!!!!!
سلام :
بله فقط مال اندروید رو میشناسه...مخربهای پلتفرمها و سیستم عاملهای مختلف روی دیگر پلتفرمها اثری ندارن --
معلومه که نمیشناسه چون خرابکاری نمیتونن بکنن و نوع و زبان برنامه نویسی اونها مثل هم نیست ....
سلام.
بیت دفندر اینترنت سیکرو بتی یا کمودو اینترنت سیکروبتی؟
ایا تریال ریست بیت دفندر واسه توتال هم کار میکنه. و ایا نسخه اورجینال میشه ینی مثل کرک نا امن که نیست؟ ممنونم میشم جواب بدید مرسی
من با کمودو تقریبا اشنا هستم در مورد بیت خیلی کم میدونم. و نمیدونم هوش مصنوعی و .... چجوریه hips داره؟ چه امکاناتی داره؟ چه برتری هایی داره چه ضف هایی داره نسبت به کمودو
HIPS کمودو بهتر از بیت ( بیت اصلا HIPS داره ؟؟؟ )
ساختار کلی فایروال کمودو بهتر از بیت
شناسایی بیت بهتر از کمودو
حذف مخرب بیت بهتر از کمودو
در کل
آنتی ویروس بیت
فایروال کمودو
ولی اینترنت سکوریتی بیت میتونه امنیت شما را اوکی کنه و مشکلی نخواهد بود
Last edited by xman681; 30-01-2013 at 23:25.
بعد آنتی ویروس هایی که ما داخل کامپیوتر نصب میکنیم میتونند هر ویروسی که مال هر سیستم عاملی باشد را شناسایی کنند؟؟؟
پس بیت hips داره
و از نظر هوش مصنوعی چی؟
سلام"بستگی ب میزان خطری ک با خودش ب همراه میاره داره. بعضی از مخربها از لحاظ ساختار، اینقدر قدیمی هستند ک هیچ مشکلی برای سیستمهای جدید ایجاد نمیکنند ک طبیعتا آنتی ویروس کاری باهاشون نداره. درمورد سیستم عامل ها هم همینطوره. بستگی ب نوع تهدید و برنامه نویسی ویروس یا... داره.
Last edited by .AraMesh.; 30-01-2013 at 22:30.
والا در مورد بیت نمیدونم از HIPS استفاده میکنه یا نه من پست قبلیم را هم اصلاح کردم تا در موردش اطلاعات بیشتری بگیرم
والا توی خود سایتش که یکبار هم از این کلمه استفاده نشده
بقیه دوستان نظری دارند ؟؟؟
متاسفانه در مورد هوش مصنوعی نمیتونم نظر درستی بدم چون تست بدرد بخوری نیست که هر دو محصول درش باشند
ولی تستی که خودمون زدیم کمودو در هوش مصنوعی حرفی برای گفتن نداشت
در کل آنتی ویروس بیت یه سر و گردن شاید هم سه تا سر و گردن از کمودو بالاتر باشه
در فایروال هم که بهتره مقایسه نشند![]()
اگر بخواهیم کومودو را به کاسپرسکای بگیریم چی؟
دقیقا شرایط مشابه با بیت میشه با این تفاوت که فایروال کسپر خیلی عالی تره و یه جورایی نزدیک هست به کمودو
توی آنتی ویروس میشه
بیت = کسپر ؛ این دو عالی تر از کمودو هستند
توی فایروال
کمودو > کسپر > بیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)