سلام.
دوستان من یه هدست بلوتوث میخواستم برای موزیک ایرانی که بیرون هم بشه استفاده کرد قیمت 60 تا 120 ممنون میشم یه چند مدل معرفی کنین.
آقا چجوریه جواب همه داده میشه جواب مارو نمیده کسی ؟؟؟؟؟؟![]()
سلام.
دوستان من یه هدست بلوتوث میخواستم برای موزیک ایرانی که بیرون هم بشه استفاده کرد قیمت 60 تا 120 ممنون میشم یه چند مدل معرفی کنین.
آقا چجوریه جواب همه داده میشه جواب مارو نمیده کسی ؟؟؟؟؟؟![]()
دوست عزیز چون میخواهید هزینه کنید هرچه وقت بیشتری برای تحقیق بزارید موفق تر خواهید بود.
منبعتون برای گوش دادن چه دستگاهیه؟
و اینکه بیرون هم میخواین استفاده کنید؟(full size یا on ear)
چرا برند سنهایزر رو انتخاب کردید؟
فقط برای تفریح میخواین موسیقی گوش بدین یا .........
هدفون قبلیتون چی بوده و صداشو چطوری توصیف میکنید؟
اینو باید در نظر داشته باشید که هدفون های فول سایز حرفه ای معمولا به امپ احیاج دارند.
پس همینطوری نمیتونید یک هدفون تهیه کنید چون بدون امپ صدای خوبی تحویل نخواهد داد.
پس مثلا به جای خرید یه هدفون 800 تومنی باید 500 تومن هدفون بخرید و 300 تومن امپ.
3 تا سوال دیگه :
1.تفاوت بین K44 و K77 از برند AKG چقدره ؟
2.اون مدل پایونیر se-m390 که قدرت زیادی میخواد برای راه اندازی چه پخش کننده ای میتونه اون قدرت رو تامین کنه ؟
3.در حالتی که هم پایونیر و هم کی 77 در بهترین شرایط خودشون باشن کدوم بهتره ؟
حق با شماست ولی بهترین جا به نظرم همینجا اومد افراد با تجربه ای چون شما بهترین راه نیست؟
منبع قدرتمندی دارم صدای با کیفیت و قوی داره
خیر فقط در منزل در سکوت فقط فول سایز
برند سنهایزر چون تعریف زیادی شنیدم
هدف اصلیم اینه که چون آهنگ های بیکلام بیشتر گوشی میدم میخوام صداهای ساز ها مثل کیتار پیانو ارگ و ... غیره با آخرین کیفیت ممکن بشنوم
هدفون قبلیم M35 از آدیو تکنیکال بوده که M50 هم امتحان کردم میتونم بگم بیس عالی داره ولی صدای آهنگ و صدای خواننده که فکر کنم های و مید میگید اگر اشتباه نکنم در حد انتظارم نبود مخصوصا صدای آهنگ همینطور که گفتم دوست دارم با کیفیت باشه
چون منبع قوی دارم دیگه نیاز نیست به آمپ از این لحاظ مشکلی ندارم
اگر برند دیگه ای مد نظر شما هستش بهم معرفی کنید ممنون میشم
منبعتون چیه دوست عزیز؟
m50 هدفون خیلی خوبیه
خودم دارم و استفاده میکنم
قضیه اینه که باید برای هدفونی که خرید میکنید وقت بزارید و تنظیماتی انجام بدید تا بتونید بهترین صدا رو ازش بگیرین.
اگر بخواین صدای همون m50 رو دقیقتر توصیف کنید میگین چه جور صدایی داره؟ کجاها دوست دارین بهتر باشه؟
در اخر اینکه میخواین حتما از داخل کشور تهیه کنید یا توانایی خرید از خارج رو هم دارید.
سلام دوست عزیز
از cx 300 راضی هستی؟
منبع من Nokia N91 هستش
بنده هم گفتم صداش خوبه ولی میخوام صداهای ساز ها مثل کیتار پیانو ارگ و ... غیره با آخرین کیفیت ممکن بشنوم
ام 35 رو با کوون هم تست کردم با همه دستکاری های صدا بازم صدای های اونطور که میخوام موزیکالیته نیست
هم امتحان کردم میتونم بگم بیس عالی داره ولی صدای آهنگ و صدای خواننده که فکر کنم های و مید میگید اگر اشتباه نکنم در حد انتظارم نبود
داخل فقط
سلام
من برای آیپاد یه هدفون داخل گوش میخام...اکثر سبکارو گوش میدم و کیفیت ساخت هم برام مهمه...تا 250 هزار تومن هم میتونم هزینه کنم
اساتید چی پیشنهاد میدن؟
دوست عزیز
تلفن همراه به هیچ وجه منبع مناسبی برای درایو کردن هدفون فول ساز اون هم از نوع مانیتور نیست
پلیر کووان هم به تنهایی برای m35 ضعیفه و احتیاج به امپ داره.
با توجه به منبعتون
اگر هزینه ای که میخواهید انجام بدین رو صرف خرید یک هدفون In ear و یک mp3player بکنید به نظر من نتیجه ی بهتری خواهید گرفت.
ولی بهترین کار اینه که همون m35 خودتون رو ببرید توی یک فروشگاه لوازم استدیو و با دستگاه power mixer تست کنید. و ببینید مشکلاتی که باهاش داشتید حل می شوند یا خیر.
موفق باشید
بله همه تلفن های همراه مناسب نیستند برای درایو کردن بجر یک گوشی که اون هم N91 نوکیا هستش
در مورد N91 (بهترین تلفن همراه ساخته شده در زمینه صدا که حتی بهترین پلیر های تخصصی برای پخش آهنگ به سختی توانایی رقابت با این غول رو دارند) منبع :wikipedia
از همه این ها گذشته خودم دارم احساس میکنم کیفیت صداش رو نیاز به آمپ نداره چون اگر 5 دقیقه تا آخرین درجه ببری حداقل هدفون های معمولی ت گوشی رو میسوزونه
در هر صورت بنده آمپ های فیو رو تست کردم در مقابلش هیچ هستند البته شما تا خودتون تست نکنید مطمعنا به قدرتش پی نخواهید برد
باز هم ممنون از راهنمایی شما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)