تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 421 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اگه کسی نسبت به شما بی ادب باشه شما چطوری باهاش رفتار میکنید؟
    می زنید لهش میکنید یا اینکه شما در برابر او مودبید؟
    یه جایی خوندم نوشته بود اگر یه کسی همینجوری اشغال بریزه شما میرید اشغال هایی که اون میریزه رو جمع میکنید؟مسلما نه
    بی ادبی و حرف زشت هم مثل اشغال هایی هست که از دهان طرف مقابل میریزه ...ما نباید به خودمون بگیریم و اونها رو جمع بکنیم

2. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام .دوستان.بنده ترم 6 هستم.يه مدتي هست احساسات متفاوتي نسبت به يكي از هم ورودي ها دارم.تقريبا هر ترم دو سه تا درس رو با هم داشتيم.
    ولي مكالمه اي و حرفي تا به حال نه! يه دو بار فقط ازشون جزوه گرفتم.قبلا اين طوري نبود ولي الان بد ميرم تو فكرشون.تا حالا با دختر غريبه رابطه نداشتم.
    توي فكر مسايل جسمي و اين چيزا هم اصلا نيستم.نميدونم پا پيش بزارم يا نه.به واسطه فعال بودن سر كلاس و اين چيزا هم شناخت دارن.نميدونم تمايل داشته باشن يا نه.
    ولي بعضي اوقات يه نگاه هايي ميكنن.
    من زياد اهل دوستي و .. نيستم.حوصله ش رو ندارم.فكر ازدواج هم حالا حالا نمي كنم.نميدونم حالا اين احساس زود گذره يا چيز ديگه.ميترسم پا پيش بزارم و
    احساس از بين بره و ميترسم هم پا پيش نزارم و در اينده حسرت بخورم.
    منتظر جوابتون هستم.ممنون.

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام .دوستان.بنده ترم 6 هستم.يه مدتي هست احساسات متفاوتي نسبت به يكي از هم ورودي ها دارم.تقريبا هر ترم دو سه تا درس رو با هم داشتيم.
    ولي مكالمه اي و حرفي تا به حال نه! يه دو بار فقط ازشون جزوه گرفتم.قبلا اين طوري نبود ولي الان بد ميرم تو فكرشون.تا حالا با دختر غريبه رابطه نداشتم.
    توي فكر مسايل جسمي و اين چيزا هم اصلا نيستم.نميدونم پا پيش بزارم يا نه.به واسطه فعال بودن سر كلاس و اين چيزا هم شناخت دارن.نميدونم تمايل داشته باشن يا نه.
    ولي بعضي اوقات يه نگاه هايي ميكنن.
    من زياد اهل دوستي و .. نيستم.حوصله ش رو ندارم.فكر ازدواج هم حالا حالا نمي كنم.نميدونم حالا اين احساس زود گذره يا چيز ديگه.ميترسم پا پيش بزارم و
    احساس از بين بره و ميترسم هم پا پيش نزارم و در اينده حسرت بخورم.
    منتظر جوابتون هستم.ممنون.
    پا پیش بزار و باهاش ارتباط برقرار کن ... ولی از این ارتباط در جهت مثبت استفاده کن ... خیلی خوبه که شخص یک نفر و دوست داشته باشه ... شاید این ارتباط منشاء خیر بشه و مثلا ازدواجی سر بگیره

در ضمن اینم بدونین با از دست رفتن فرصت ها و بالاتر رفتن سن شاید همچین فرصت هایی هم سخت پیش بیاد ...
    Last edited by Masoud-2014; 13-05-2014 at 10:02.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    مدتی هست سوالی ذهن من رو مشغول کرده اول سوال رو میگم بعد نظر خودمو و حالا از شما دوستان تقاضا دارم نظرتون رو بگید

مثلا بهمراه یکی از اقوامتون در خیابان هستید و اتفاقی یکی از دوستان ایشون رو میبینید(مثلا همسایه همون فامیلتون که دارید باهاش قدم میزنید )
    خب فرض براینه که من اون دوست ایشون رو کلا هم ندیدم تا حالا ، سوال اینه که آیا وقتی که سلام علیک میشه لازمه منم دست بدم و سلام و احوالپرسی؟ یا نه بهتره کمی عقب بایستم با فاصله و فقط شاهد حال و احوال اونها باشم؟

من فکر میکردم که در حد یک سلام خالی هم که شده باید به طرف واسه خاطر رعایت احترام سری تکون داد
    اما جدیدا شاهدم که طرف اصلا منو نگاه هم نمیکنه فکر کنم خودم باید بزنم پشتش سلام کنم زورکی

نظر دوستان؟

6. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    مدتی هست سوالی ذهن من رو مشغول کرده اول سوال رو میگم بعد نظر خودمو و حالا از شما دوستان تقاضا دارم نظرتون رو بگید

مثلا بهمراه یکی از اقوامتون در خیابان هستید و اتفاقی یکی از دوستان ایشون رو میبینید(مثلا همسایه همون فامیلتون که دارید باهاش قدم میزنید )
    خب فرض براینه که من اون دوست ایشون رو کلا هم ندیدم تا حالا ، سوال اینه که آیا وقتی که سلام علیک میشه لازمه منم دست بدم و سلام و احوالپرسی؟ یا نه بهتره کمی عقب بایستم با فاصله و فقط شاهد حال و احوال اونها باشم؟

من فکر میکردم که در حد یک سلام خالی هم که شده باید به طرف واسه خاطر رعایت احترام سری تکون داد
    اما جدیدا شاهدم که طرف اصلا منو نگاه هم نمیکنه فکر کنم خودم باید بزنم پشتش سلام کنم زورکی

نظر دوستان؟
    این احتمال وجود داره که طرف خجالتی و کم رو باشه و آداب معاشرت ضعیفی داشته باشه! ...

8. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام

نظر دوستان؟
    شما وظیفه ای در قبال اون فرد نداری, یعنی لازم نیست همونطور که با دوست صمیمی خودت سلام و احوال پرسی میکنی با ایشون هم همونطور باشی یه سلام
    و احوال پرسی ساده از نظر من کافیه. واینکه هم خودت اینطور معذب نیستی هم ایشون.
    و همونطور که با غریبه رفتار میکنی با اون هم همینطور رفتار کن فقط یکم گرم تر و با احترام.

10. 4 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام

نظر دوستان؟
    اصلا وظیفه ی شما نیست اول سلام کنید
    وظیفه ی اون همراهتون هست که طرف رو به شما و شما رو به طرف معرفی کنه بعد با هم سلام و احوال پرسی کنید

12. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    من توی یک شرکت بازرگانی استخدام شدم
    3 ماه آموزشی و امتحانی بودم و به زودی باهام قرار داد می بندن..

می خوام شیرینی بگیرم (یعنی باقی دیگه می گن بگیر) چی بگیرم؟
    شیرینی تر؟ خشک؟ بستنی؟ هر چی شما پیشنهاد بدید!

بچه مایه داری نیستم. همون حقوق اداره کار می گیرم فعلا.....

اما برام مهمه چی بگیرم براشون...

50-60 نفر هستن...

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام

50-60 نفر هستن...
    چون تعدادشون بالاست همون شیرینی خشک بهترین گزینه هست از نظر من

15. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام

نظر دوستان؟
    سلام

اگر بار اولی باشه که با آشنای دوستتون برخورد داشتین چون هنوز شناختی نسبت به ایشون ندارید اصلا لازم نیستش کار خاصی انجام بدین فقط ببینید اون طرف چگونه رفتار میکنه اگر با گرمی و صمیمیت باهاتون برخورد کرد شما هم یه کم

تحویلش بگیرید اگر دیدن که خودش و زده به اون راه و انگاری اصلا شما وجود ندارید شما هم همون طوری رفتارکنید (اول منتظر عکس العمل اون باشید بعد واکنش نشون بدین ) یا اگر دوستتون بهم معرفیتون کرد که دیگه قضیه فرق میکنه

در کل این مهمه که اگر شما با دوستتون خیلی خیلی هم صمیمی باشید و از طرفی دوست شما با اون فرد هم خیلی صمیمی باشه دلیلی نمیشه که از دفعات بعدی شما هم بخواین با اون فرد صمیمی رفتار کنید و تا وقتی که نسبت بهش

شناخت بهتری پیدا نکردین بهتره خیلی رسمی باهاش رفتار کنید ( این قسمت برای دفعات بعدی دبدارتون با اون نفر سوم هستش )

سلام

50-60 نفر هستن...

اصلا نذار توی فشار بزارنت و شوخی شوخی کاری کنن که کلی پیاده بشی به بعضی آدمها اگر رو بدی برات خیلی گرون تموم میشه

براشون ارزونترین شیرنی خشک رو بگیر ...

تجربه مشابهی که دارم اینکه جایی مشغول به کار بودم که چند تا همکار دیگه به شدت گیر داده بودن چون مثل شما دوره آموزشی رو تموم کرده بودم و باهام قرارداد می بستن باید بهشون بستنی بدم از طرفی من که احتمال اینو میدادم که

اونجا موندنی نیستم همش امروز و فردا میکردم و آخر دیدم ول کن نیستن بهشون قول چلو کباب رو دادم ولی با این شرط که سر ماه بشه که حقوقم و بگیرم و ... خلاصه بعد از گذشت چند ماه از اونجا اومدم بیرون و حسرت چلو کباب و حتی بستنی رو به دلشون گذاشتم

17. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •