سلام چندتا سوال داشتم ترجیح می دم جدا جدا مطرح کنم.
برای یه سالن بزرگ می خوام دو تا پکیج قراربدم بصورت موازی کار کنن ایا اشکالی می تونه به وجود بیاد؟
سلام چندتا سوال داشتم ترجیح می دم جدا جدا مطرح کنم.
برای یه سالن بزرگ می خوام دو تا پکیج قراربدم بصورت موازی کار کنن ایا اشکالی می تونه به وجود بیاد؟
ایا نیاز به منبع انبساط هم داره تو این حالت که بطور مجزا نصب بشه؟
پکیچ تو کدوم طبقه نصب بشه یا تو ارتفاع بالا؟ (چون این سالن سه طبقه هست) اگر منبع انبساط می خوام کدوم طبقه نصب بشه؟
بعد می خواستم این دو پکیج به نوعی تو یک یا دو منبع دوجداره آب رو هم گرم کنن که آب گرم داشته باشن. لطفا نظر بدین؟
با سلام من تقریبا تمام صفحات این تاپیک رو خوندم و حالا قصد خرید پکیج دارم.نظر خودم که اپتیمای بوتان هست (24000) ولی فروشگاهی که میخواستیم ازش رادیاتورهای پانلی Kermi بخریم میگفت بوتان اصلا خوب نیست و بردش میسوزه و آتیش میگیره و ...! خودش پکیج Navien سری Ace رو پیشنهاد میداد و میگفت کره ایه، مثلش تو ایران نیست و شرکت مبنا آوردتش و ... حالا نمیدونم این پکیج (یا مدل های فرولی) ارزش پانصد ششصد هزار تومن هزینه بیشتر رو دارن یا نه؟ در ضمن از خدمات این پکیج اطلاعی دارید؟؟
من بنسر پرو خریدم حدود هفت سال پیش (بوتان) خیلی عالیه، ولی یه بار LCD ش تصویر نمی داد عوض کردم حدود 260 تومان قیمتش بود. ولی تا حالا اذیت نکرده. می گن ایتالیایی
هفت سال پیش ممکنه ایتالیایی بوده ولی الان همه چینی شدن.
با سلام وتشكر از اقاي تعميركار.
شما بين اماتيس و بايكان كدوم رو توصيه مي كنيد.؟
سلام دوست عزیز
سالن چند متره و چه ارتفاعی داره؟
منبع انبساط در داخل خود پکیج هست و دیگه نیازی به منبع انبساط داره. منبع انبساط هر پکیجی با توجه به ظرفیت پکیج طراحی و روی پکیج نصب میشه.
بهترین حالت اینه که پکیج در طبقه پایین نصب بشه.
به کمک پکیج میشه منبع دوجداره آب رو هم گرم کنید.
البته نباید منبع دوجداره با ظرفیت بالا کار را خیلی برامون مشکل میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)