دلیل اینکه میگین ظهر نخوابم فقط همینه ؟!
خب من همینجوری چه سرحال باشم چه نباشم درس میخونم !
آره ، ترازم خیلی پایینه !
چون از پایه ضعف دارم، اون 2 سالی که توی مدرسه دولتی بودم خیلی ضعیف شدم، اما خب امیدوارم بتونم جبران کنم ...
دلیل اینکه میگین ظهر نخوابم فقط همینه ؟!
خب من همینجوری چه سرحال باشم چه نباشم درس میخونم !
آره ، ترازم خیلی پایینه !
چون از پایه ضعف دارم، اون 2 سالی که توی مدرسه دولتی بودم خیلی ضعیف شدم، اما خب امیدوارم بتونم جبران کنم ...
شما یه کمی اطلاعات بده ببینم !
منطقه چندی !
دوست عزیز اگه سال سوم ی حد اقل باید ترازت 6000 -7000 باشه تا بتونی سال بعد به تک رقمی فک کنی !
البته تراز قلم چی !
من سال دومم
به نظر شما چه كتابهايي رو بيشتر براي كنكور بخونم(تستي يا تشريحي)؟؟؟
منطقه یکم و پشت کنکوری.با معدل کتبی 11.5
کل سوالم همینه: معماری سراسری قزوین چه رتبه ای میخواد؟این رتبه چه درصد هایی میخواد؟
باید
ادبیات 60%
زبان خارجه 60 %
معارف و عربی 60 %
ریاضیات 30 %
فیزیک 50 %
و شیمی 60 %
بزنی !
و متوسط رتبه کشوریت 5811
و رتبه منطقه 2 هم باید 1873 باشد
موفق باشید !
شما هم میتونید بدونید که با چه دصد هایی کجا قبول میشید لینک زیر را دانلود کنید
تجربی :
ریاضیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله، میدونمدوست عزیز اگه سال سوم ی حد اقل باید ترازت 6000 -7000 باشه تا بتونی سال بعد به تک رقمی فک کنی !
البته تراز قلم چی !
اما خب من هنوز خیلی توی کار تست مبتدی هستم !
به امید خدا به این ترازی که گفتید هم میرسم ...
دوست عزیز هر کی گفته کگه تست و تشریحی از هم جداس شکر میل کرده !
شما تست هارو تشریحی کار کن !
این یعنی اینکه کاغذ و وردار دونه دونه تست هارو تا جواب اخر برسون !
به روش تشریحی !
اصلا تست و تشریحی معنا نداره !
هردو یکی هستن !خودتو با این حرفا گول نزن !
موفق باشید
یه خبر جدید !
آغاز فروش کارت اعتباري کنکور سراسري 91
معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز فروش کارت اعتباري براي ثبت نام در کنکور سراسري سال 91 خبر داد و گفت: داوطلبان مي توانند با ورود به سايت سازمان سنجش از هم اکنون کارت ثبت نام را خريداري کنند.سيدجلال طباطبايي در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داوطلبان مي توانند از دو طريق کارت اعتباري ثبت نام را خريداري کنند. طريق اول به صورت اينترنتي است که به وسيله کارتهاي شتاب قابل خريداري است و طريق دوم به صورت خريداري از پست است.
وي افزود: داوطلباني که مايل به خريداري کارت اعتباري از طريق اينترنت هستند، مي توانند از هم اکنون به سايت سازمان سنجش مراجعه کنند. همچنين داوطلباني که مايل به خريداري کارت اعتباري از طريق پست هستند، مي توانند از روز 16 آذرماه با مراجعه به ادارات پست کارت خود را تهيه کنند.
معاون اجرايي سازمان سنجش يادآور شد: دفترچه راهنماي شرکت در آزمون سراسري سال 91 در روزهاي آتي بر روي سايت سازمان سنجش قرار مي گيرد و داوطلبان مي توانند با دريافت کد ثبت نامي از روز 16 آذر با مراجعه به سايت سازمان سنجش در اين آزمون ثبت نام کنند.
وي با بيان اينکه ثبت نام تا 25 آذرماه 90 ادامه دارد، اظهار داشت: استقرار اطلاعات ثبت نامي و ويرايش نيز در روزهاي 30 بهمن تا 3 اسفند ماه سال 90 امکان پذير است.
طباطبايي خاطرنشان کرد: داوطلبان در هر مرحله از خريد، فقط مي توانند يک نوع کارت را انتخاب و خريداري کنند و هزينه کارت اصلي ثبت نام 85 هزار ريال معادل 8 هزار و 500 تومان است و براي اعلام علاقمندي به دانشگاه پيام نور و غيرانتفاعي ها نيز افراد بايد مبلغ 45 هزار ريال معادل 4 هزار و 500 تومان را پرداخت کنند.
وي يادآور شد: آزمون سراسري سال 91 در روزهاي 8، 9 و 10 تيرماه 91 برگزار مي شود و کارت ورود به جلسه به صورت اينترنتي در روزهاي 4 تا 7 تيرماه منتشر مي شود.
یعنی قبول شدن معماری دانشگاه قزوین رتبه نسبتا خوب 1837 میخاد؟ شما مطمئنی؟
حرف شما درسته ، اما با این روش هر تست رو توی 5 مین حل میکنم ! در صورتی که باید توی آزمون زیر 2 مین تست رو بزنم !دوست عزیز هر کی گفته کگه تست و تشریحی از هم جداس شکر میل کرده !
شما تست هارو تشریحی کار کن !
این یعنی اینکه کاغذ و وردار دونه دونه تست هارو تا جواب اخر برسون !
به روش تشریحی !
اصلا تست و تشریحی معنا نداره !
هردو یکی هستن !خودتو با این حرفا گول نزن !
موفق باشید
اگه منظورت کنکور زبانه باید بگم مثل زبان عمومی بیشتر سوالات مربوط به لغت (vocabulary)میشه که بیشترشون تو زبان عمومی نیست
با دیپلم گرافیگ نمیتونی تا جاییکه من میدونم اگه پیش دانشگاهی پاس کرده باشی میتونی تو ریاضی ،تجربی ،انسانی شرکت کنینوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بیشتر تشریحی و عمیق بخون و سعی کن معدلتم بالا باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)