با سلام
دوست عزيز شما ميتونيد به اين تاپيك مراجعه كنيد و تمام راههاي اين امكان رو ببينيد
آموزش تصویری انواع روش های Internet Sharing در یک شبکه.
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
با سلام
دوست عزيز شما ميتونيد به اين تاپيك مراجعه كنيد و تمام راههاي اين امكان رو ببينيد
آموزش تصویری انواع روش های Internet Sharing در یک شبکه.
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
ممنون.
این راه هم جواب نداد.
من قبلا این سوال ها رو کرده بودم اما هر کاری کردم جواب وصل نشد.
گفتم شاید از 7 باشه.
بعد از مدت ها یه ویندوزه 7 ULTIMATE 7600 دیگه گرفتم گفتم شاید از ویندوزم باشه اما بازم مثل قبله.
پس مشکل از جای دیگه هست.
پست های قبل من اینهاست که این کار ها رو کردم + این کاری که شما گفتید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم دوست عزیزقل قول: نوشته شده توسط moonlight4u [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه سوال خیلی حیاتی دارم لطفاً کمک کنید.
من کامپیوترم از طریق وایرلس به شبکه وصله و امروز متوجه شدم یکی از درایوهام به اشتراک گذاشته شده(احتمالا قبلا اینکار رو کردم) حالا می خوام ببینم راه حلی هست که بفهمم کسی وارد درایو به اشتراک گذاشته شده، شده یا نه؟
متشکرم.
متاسفانه خیر
اگه قبلا سرویس مانیتورینگ یا اکسس ریپورت رو فعال کرده باشی میتونی بری log هارو نگاه کنی ببینی کسی وارد شده یا نه !
اگه بخوام الان این کار رو بکنم یعنی بتونم امکان گزارش گیری رو فعال کنم باید چکار کنم؟ یعنی از این به بعد بتونم هر چند وقت بفهمم چه افرادی با چه آی پی هایی وارد کدوم درایو شدند و چکار کردند.
ممنونم میشم راهنمایی بفرمائید.
متاسفانه خیر
ولی اگه از قبل نصب میکردی چرا میشد
متاسفانه خیر
ولی اگه از قبل نصب میکردی چرا میشدممنونم. میشه جواب سوال بالا رو هم بدید. ممنونمممنونم دوست عزیز
اگه بخوام الان این کار رو بکنم یعنی بتونم امکان گزارش گیری رو فعال کنم باید چکار کنم؟ یعنی از این به بعد بتونم هر چند وقت بفهمم چه افرادی با چه آی پی هایی وارد کدوم درایو شدند و چکار کردند.
ممنونم میشم راهنمایی بفرمائید.
سلام.
دوستان کسی این کار و نکرده.
یعنی شیر اینترنت از 7 به کلاینت های اکس پی.
الان من با ای پی 192.168.137.1 هم تست کردم نمیشه.
اولین بار اینترنت وصل میشه بهد ریسیت دیگه قطع میشه.
یه نکته ضزیف داره که نمیدونم مشکلش چیه.
اگر کسی این کارو کرده باشه خیلی میتونه کمکم کنه.
کمک.
سیستم عاملت چیه ؟؟
از برنامه هایی مثل ShareAlarm استفاده کن یا McAfee Network Access
تو ویندوز سرور هم تو Event Viewer میتونی یه سری چیزا رو ببینی
سیستم عاملم XPسیستم عاملت چیه ؟؟
به نظرتون بهترین نرم افزار برای این کار چیه؟ اینکه بفهمم چه کسی با چه آی پی وارد سیستم شده.
ای پیم را به رنج 192.168.137.1 تغییر دادم هم نشد.
یه نکته ای که باید بگم و عجیبه اینه که من هر بار تیک ics را میزنم اینترنت به کلاینت xp وصل میشه.
تا الان هر چقدر سیستم کلاینت را ریسیت بدم اینترنت وصل است.
اما اگر سیستم سرور را که 7 هست ریسیت بدم دیگه اینترنت وصل نمیشه.باز باید تیک ics را بزنم باز وصل میشه.
نه نرم افزار deep freez دارم نه نرم افزار دیگه ای.
پس مشکل از تنظیمات 7 هستش.
حالا کسی نمیتونه حدس بزنه مشکل از کجای 7 هستش>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باسلام
من به تازگی مدیریت یه شبکه رو به عهده گرفتم که خیلی بیسرو سامونه یکی از مشکلاتم اینه که آدرس ip سوئیچ ها رو ندارم سوئیچ هاهم ازنوع micronet sp676d ,micronet sp676c ,micronet sp684c مانند اینها هستن ضمنا دوتا سوئیچ لایه سه هم داریم چه جوری میشه بدون رسیت کردن و خوابوندن شبکه آدرس ip اونهارو پیداکنم آیا نرم افزارخاصی برای بدست آوردن همه دیوایسا که بتونه ip سوئیچ ها رو بده
خیلی برام واجبه لطفا کمکم کنید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)