دوست من ما چون عدت کردیم کلا دستمون بیشتر وقتا رو سرعت بوده توی تمام فوتبالایی که بازی کردیم...و از اونجایی که 2012 خیلی طبیعیتر شده و باید روی اصول بازی کنی فک کنم سرعت بیجا در طول بازی دلیل این باشه...
دوست من ما چون عدت کردیم کلا دستمون بیشتر وقتا رو سرعت بوده توی تمام فوتبالایی که بازی کردیم...و از اونجایی که 2012 خیلی طبیعیتر شده و باید روی اصول بازی کنی فک کنم سرعت بیجا در طول بازی دلیل این باشه...
تو لیگ معمولی هم زود خسته میشن . اصلاً نمیشه حتی 90 دقیقه بعضی بازیکنا رو بازی داد . توی یه بازی دروازه بان هم خسته میشه !!!!
منم هنوز تو دفاع مشکل دارم . با یه حرکت بدن بازیکن حریف 2 تا بازیکن من جا میمونن . جا میمونن که چه عرض کنم محو میشن
منم تک به تک زیاد خراب می کنم . باید بیای گوشه محوطه جریمه دروازه بان که اومد جلو سریع بزنی زاوریه مخالف . اینجوری احتمال گل شدنش بیشتره .
بچه ها رونالدینیو تو کدوم تیمه؟ پیداش نمی کنم!!
آرمین نسخه انگلیسی نبود برای ایکس باکس من خودم گرفتم
فرانسوی و آلمانی بود
آشیل بیا یه آموزشی واسه توپ گرفتن بده دیگهبابا ما هر کاری می کنیم نمیگیره . با یه تو سر توپ و حرکت بدن حریف بازیکن آدم محو میشه
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
یکی از تیم های برزیله که توی بازی نیست و باید منتظر باشیم توی پچ های بعدی اضافه کنند !
آقا جدا دستتون درد نکنه؛ پچ 1.3 رو نصب کردم؛ اسما و تیما درست شد!
فقط دوتا سؤال داشتم؛
این دسته ی دو اسپانیا رو اومدم فعال کنم؛ رفتم رو آیکن PE کلیک کردم؛ ارور داد و باز نشد؛ مشکل چیه و باید چیکار کنم؟
دوم اینکه من الان پچ 1.3 رو نصب کردم؛ حالا اگه بخوام پچ اون گزارشگر اسپانیایی رو هم نصب کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ دست همگیتون درد نکنه برای راهنمایی های خوبتون!
گفتم باز هم یک سری تحلیل که تو بازی های بیشتری که انجام دادم یاد گرفتم بگم امیدوارم مفید واقع بشه
در مورد اینکه بچه ها گفتن تک به تک سخت شده توی تک به تک نباید دکمه سرعت رو فشار بدین ولی در کل بسنگی به کسی که با دروازه بان حریف تک به تک شده یا دروازه بان مقابلتون هم بستگی داره(این هم یکی دیگر از دلایل اینکه این نسخه بسیار به واقعیت نزدیک شده)مثلا من با کریس رونالدو با والدس تک به تک شدم خیلی راحت بهش گل میزنم راهش هم اینه که وقتی دروازه بان اومد جلوتون عین فوتبال واقعی بازیکنتون رو به گوشه ها ببرین دروازه بان حریف هم میپره اما دستش به توپ شما نمیرسه و شما یک گل بسیار قشنگ میزنیدولی مثلا با بنزما انقدر راحت نیمشد گل زد به همین والدس پس میبینید که به بازیکن و دروازه بان مقابل هم کاملا ربط داره.در مورد گرفتن توپ هم دیگه مثل قبلا نیست که دستتون رو روی ضربدر فشار بدین و خودش بره توپ رو راحت بگیره باید بسار بازیخونیتون قوی باشه و دکمه ضربدر رو بزننین ولی در موقع مناسب به عنوان مثال من خودم با بارسا که بازی میکردم توی یک صحنه مسی پا به توپ بود من با په په باهاش حرکت کردم و وقتی میخواست دریبلم کنه اون موقع ضربدر رو زدم و خیلی راحت توپ رو گرفتم البته خوب خیلی تمرین کردم تا قلقش اومد دستم شما هم یک کم تمرین کنین میبینین که جواب میده در مورد استراتژی بازی هم اگه خواستین بگین توضیح بدم آخه من عمرم رو گزاشتم واسه فوتبال
اولین فوتبالی هم که بازی کردم fifa94 بود با اون باگ معروفش یادش بخیر.ببخشید سرتون رو درد آوردم
![]()
سلام
مرسی باببت توضیحات...بازم قلقی چیزی هست بگو
من که به شخصه کلافه شدم دیگه
خب دوست عزیز مراحلی رو واست میزارم انجام بده مطمئن باش اجرا میشه :
1) این rld که من گذاشتم رو دانلود کن حجمی نداره : یه نکته قبل از اینکه دانلود کنی : آنتی ویروس nod رو غیر فعال کن .
2 ) بعد از دانلود فایل رو از حالت فشرده اکستراکت کن بعد فایل rld رو به مسیر نصب بازی کپی کن ( دقت کن تو این مرحله هم باید آنتی ویروست همچنان غیر فعال باشه )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3) بعد از کپی کردن , آنتی ویروست رو باز کن طبق تصویر زیر عمل کن : این فایل رئ دانلود کن تصویری توضیح دادم .
موفق باشی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان مستر لیگ خیلی خوب شده فقط با اون بازیکنا اصلا نمیشه گل زد.آخه من top player بازی میکنم به زور مساوی میکنم.اصلا نمیشه گل زد.میانگین overall بازیکنا 50
اگه راهی واسه گل زدن پیدا کردین همینجا بگین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)