تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 332 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

داره خودمونی میشه ashil_mf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چرا بازیکنان تو لیگ زود خسته میشن؟ تو 10 بازی رونالدو 5 بازی انجام نداده بازم درجه رنگ سبز نصفه و نفسش قرمزه؟چطور باید درست به بازیکنان بازی داد؟
    تو قسمت نفس درجه رنگ ابی اسمانی واسه چیه؟

دوست من ما چون عدت کردیم کلا دستمون بیشتر وقتا رو سرعت بوده توی تمام فوتبالایی که بازی کردیم...و از اونجایی که 2012 خیلی طبیعیتر شده و باید روی اصول بازی کنی فک کنم سرعت بیجا در طول بازی دلیل این باشه...

2. 2 کاربر از ashil_mf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا بازیکنان تو لیگ زود خسته میشن؟ تو 10 بازی رونالدو 5 بازی انجام نداده بازم درجه رنگ سبز نصفه و نفسش قرمزه؟چطور باید درست به بازیکنان بازی داد؟
    تو قسمت نفس درجه رنگ ابی اسمانی واسه چیه؟
    تو لیگ معمولی هم زود خسته میشن . اصلاً نمیشه حتی 90 دقیقه بعضی بازیکنا رو بازی داد . توی یه بازی دروازه بان هم خسته میشه !!!!

خب با یه کم تمرین و بازی کردن بیشتر , شوت زنیم بهتر شد ! الان دیگه شوت تخیلی نمیزنم

الان یه کم رو دفاع مشکل دارم . ضمنآ تک به تک خراب میکنم عجیب !! همش میخوره به گلر ! کسی راهکاری نداره ؟ :(

ولی خیلی خوب شده درجه سوپراستار به بازی اضافه شده .. همچین آدم دهنش صاف میشه تا یه بازی ببره
    منم هنوز تو دفاع مشکل دارم . با یه حرکت بدن بازیکن حریف 2 تا بازیکن من جا میمونن . جا میمونن که چه عرض کنم محو میشن

منم تک به تک زیاد خراب می کنم . باید بیای گوشه محوطه جریمه دروازه بان که اومد جلو سریع بزنی زاوریه مخالف . اینجوری احتمال گل شدنش بیشتره .

4. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بچه ها رونالدینیو تو کدوم تیمه؟ پیداش نمی کنم!!

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام...
    خوب بازی دقیقا در روز 14 اکتبر یعنی جمعه ریلیز نهایی شد ورژن نهایی بود که زودتر از اون موعد هم ابدا لیک نشد و بازی دزدیده نشد تا قبل این روز من چک کردم توی بی تی آرنا دقیقا روز جمعه لینک ها PC گذاشته شده بود همراه با کرک و پچ و غیره نسخه بازی هم نسخه نهایی 14 اکتبر بود توی بی تی آرنا خبری از نسخه نهایی ایکس باکس نبود ولی برای اولین بار نسخه انگلیسی بازی برای ایکس باکس در همون روز 14 اکتبر و باز هم توسط تیم BOOBSMAN لینک گذاری شد...
    برای من سوال هست دوستانی بودن توی همین تاپیک که مدعی بودن نسخه انگلیسی رو دارن و بازی هم می کنن روی ایکس باکس! در حالیکه هیچ نسخه انگلیسی وجود نداشت تا قبل از روز جمعه نه اینترنت نه بازار من یک نسخه رو داداشم از مشهد خریده بود یک نسخه هم که خودم از ارومیه خریدم فروشنده با اطمینان کامل گفت نسخه انگلیسی هست آوردم و گذاشتم دیدم اون هم آلمانی - فرانسوی هست... حالا من خواهشم از دوستانی هست که ادعا می کنن نسخه انگلیسی بازی رو برای ایکس باکس داشتن لطفا برای اثبات گفته شون یک عکس از مانیتورشون بگیرن و نوشته های انگلیسی رو به من نشون بدن دوست خوبم علیرضا هم یادمه می گفت که نسخه انگلیسی ایکس باکس رو داره و بازی هم می کنه

خواهشا عکسی که می گیرید از قسمتی باشه که انتخاب زبان متنی و انتخاب زبان گزارش می کنید بذارید تاکید می کنم نسخه انگلیسی و پال...
    آرمین نسخه انگلیسی نبود برای ایکس باکس من خودم گرفتم
    فرانسوی و آلمانی بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من ما چون عدت کردیم کلا دستمون بیشتر وقتا رو سرعت بوده توی تمام فوتبالایی که بازی کردیم...و از اونجایی که 2012 خیلی طبیعیتر شده و باید روی اصول بازی کنی فک کنم سرعت بیجا در طول بازی دلیل این باشه...
    آشیل بیا یه آموزشی واسه توپ گرفتن بده دیگه بابا ما هر کاری می کنیم نمیگیره . با یه تو سر توپ و حرکت بدن حریف بازیکن آدم محو میشه

---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------

بچه ها رونالدینیو تو کدوم تیمه؟ پیداش نمی کنم!!
    یکی از تیم های برزیله که توی بازی نیست و باید منتظر باشیم توی پچ های بعدی اضافه کنند !

داره خودمونی میشه Aznasleaftab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا جدا دستتون درد نکنه؛ پچ 1.3 رو نصب کردم؛ اسما و تیما درست شد!
    فقط دوتا سؤال داشتم؛
    این دسته ی دو اسپانیا رو اومدم فعال کنم؛ رفتم رو آیکن PE کلیک کردم؛ ارور داد و باز نشد؛ مشکل چیه و باید چیکار کنم؟

دوم اینکه من الان پچ 1.3 رو نصب کردم؛ حالا اگه بخوام پچ اون گزارشگر اسپانیایی رو هم نصب کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ دست همگیتون درد نکنه برای راهنمایی های خوبتون!

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض تجربیات من در پرو 2012

گفتم باز هم یک سری تحلیل که تو بازی های بیشتری که انجام دادم یاد گرفتم بگم امیدوارم مفید واقع بشه

در مورد اینکه بچه ها گفتن تک به تک سخت شده توی تک به تک نباید دکمه سرعت رو فشار بدین ولی در کل بسنگی به کسی که با دروازه بان حریف تک به تک شده یا دروازه بان مقابلتون هم بستگی داره(این هم یکی دیگر از دلایل اینکه این نسخه بسیار به واقعیت نزدیک شده)مثلا من با کریس رونالدو با والدس تک به تک شدم خیلی راحت بهش گل میزنم راهش هم اینه که وقتی دروازه بان اومد جلوتون عین فوتبال واقعی بازیکنتون رو به گوشه ها ببرین دروازه بان حریف هم میپره اما دستش به توپ شما نمیرسه و شما یک گل بسیار قشنگ میزنید ولی مثلا با بنزما انقدر راحت نیمشد گل زد به همین والدس پس میبینید که به بازیکن و دروازه بان مقابل هم کاملا ربط داره.در مورد گرفتن توپ هم دیگه مثل قبلا نیست که دستتون رو روی ضربدر فشار بدین و خودش بره توپ رو راحت بگیره باید بسار بازیخونیتون قوی باشه و دکمه ضربدر رو بزننین ولی در موقع مناسب به عنوان مثال من خودم با بارسا که بازی میکردم توی یک صحنه مسی پا به توپ بود من با په په باهاش حرکت کردم و وقتی میخواست دریبلم کنه اون موقع ضربدر رو زدم و خیلی راحت توپ رو گرفتم البته خوب خیلی تمرین کردم تا قلقش اومد دستم شما هم یک کم تمرین کنین میبینین که جواب میده در مورد استراتژی بازی هم اگه خواستین بگین توضیح بدم آخه من عمرم رو گزاشتم واسه فوتبال اولین فوتبالی هم که بازی کردم fifa94 بود با اون باگ معروفش یادش بخیر.ببخشید سرتون رو درد آوردم

10. 9 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hastor111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

گفتم باز هم یک سری تحلیل که تو بازی های بیشتری که انجام دادم یاد گرفتم بگم امیدوارم مفید واقع بشه

در مورد اینکه بچه ها گفتن تک به تک سخت شده توی تک به تک نباید دکمه سرعت رو فشار بدین ولی در کل بسنگی به کسی که با دروازه بان حریف تک به تک شده یا دروازه بان مقابلتون هم بستگی داره(این هم یکی دیگر از دلایل اینکه این نسخه بسیار به واقعیت نزدیک شده)مثلا من با کریس رونالدو با والدس تک به تک شدم خیلی راحت بهش گل میزنم راهش هم اینه که وقتی دروازه بان اومد جلوتون عین فوتبال واقعی بازیکنتون رو به گوشه ها ببرین دروازه بان حریف هم میپره اما دستش به توپ شما نمیرسه و شما یک گل بسیار قشنگ میزنید ولی مثلا با بنزما انقدر راحت نیمشد گل زد به همین والدس پس میبینید که به بازیکن و دروازه بان مقابل هم کاملا ربط داره.در مورد گرفتن توپ هم دیگه مثل قبلا نیست که دستتون رو روی ضربدر فشار بدین و خودش بره توپ رو راحت بگیره باید بسار بازیخونیتون قوی باشه و دکمه ضربدر رو بزننین ولی در موقع مناسب به عنوان مثال من خودم با بارسا که بازی میکردم توی یک صحنه مسی پا به توپ بود من با په په باهاش حرکت کردم و وقتی میخواست دریبلم کنه اون موقع ضربدر رو زدم و خیلی راحت توپ رو گرفتم البته خوب خیلی تمرین کردم تا قلقش اومد دستم شما هم یک کم تمرین کنین میبینین که جواب میده در مورد استراتژی بازی هم اگه خواستین بگین توضیح بدم آخه من عمرم رو گزاشتم واسه فوتبال اولین فوتبالی هم که بازی کردم fifa94 بود با اون باگ معروفش یادش بخیر.ببخشید سرتون رو درد آوردم
    سلام
    مرسی باببت توضیحات...بازم قلقی چیزی هست بگو
    من که به شخصه کلافه شدم دیگه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان بعد از نصب بازی وقتی روی آیکن بازی کلیک میکنم پیغام زیر رو میده

هیچ کرکی و ... توی dvd بازی نبود
    در ضمن بازی پام هم نمیشه

مشکل از کجاست؟
    DVD مال شرکت مدرن هست
    خب دوست عزیز مراحلی رو واست میزارم انجام بده مطمئن باش اجرا میشه :

1) این rld که من گذاشتم رو دانلود کن حجمی نداره : یه نکته قبل از اینکه دانلود کنی : آنتی ویروس nod رو غیر فعال کن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2 ) بعد از دانلود فایل رو از حالت فشرده اکستراکت کن بعد فایل rld رو به مسیر نصب بازی کپی کن ( دقت کن تو این مرحله هم باید آنتی ویروست همچنان غیر فعال باشه )

3) بعد از کپی کردن , آنتی ویروست رو باز کن طبق تصویر زیر عمل کن : این فایل رئ دانلود کن تصویری توضیح دادم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی .

13. این کاربر از bar333lona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مستر لیگ خیلی خوب شده فقط با اون بازیکنا اصلا نمیشه گل زد.آخه من top player بازی میکنم به زور مساوی میکنم.اصلا نمیشه گل زد.میانگین overall بازیکنا 50
    اگه راهی واسه گل زدن پیدا کردین همینجا بگین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •