تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 179 از 372 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اگه اینجوریه جرارد باید تا حالا 200 بار از لیورپول اخراج میشد!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شایعاتی هست که قرار گرفتن این مطلب هک بوده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

معلوم نیست هک بوده یا غیر هک
    ولی این معلومه که این خبر درج شد در سایت و بعد پاک شد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمالا خبر هک بوده
    چون هیچ باشگاهای بازیکنشو به خاطر درگیری اخراج نمیکنه بلکه حداکثر جریمشون میکنه

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

ساعتي پيش خبر اخراج جواد نكونام و مسعود شجاعي دو بازيكن كليدي اوساسونا به دليل مسائل غير فوتبالي در آستانه بازي حساس با تنه ريف در هفته دوم منتشر شد
    خبر اخراج دو لژيونر ايراني از باشگاه اوساسونا که گفته می شود به دلیل حضور و درگیری در یک کلوب شبانه رخ داده است به سرعت در شهر پیچید و تماس های متعددی را به این خبرگزاری در پی داشت و این در حالي است که هنوز هيچ پايگاه رسمي خبري و به خصوص سایت اوساسونا آن را تاييد نكرده است.
    ساعتي پيش خبر اخراج جواد نكونام و مسعود شجاعي دو بازيكن كليدي اوساسونا به دليل مسائل غير فوتبالي در آستانه بازي حساس با تنه ريف در هفته دوم منتشر شد.
    روابط عمومي اوساسونا از پاسخگويي در اين مورد خودداري كرده و حاضر به توضيح شفاف در اين خصوص نيست.
    سايت هاي معتبر فوتبال اسپانيا و خبرگزاري هاي رسمي جهان هيچ اشاره اي به اين خبر نكرده اند.
    برخي سايت‌هاي مدعي شدند اين خبر روي صفحه اول سايت باشگاه اوساسونا قرار گرفته
    و دقايقي بعد حذف شد.
    البته ما دوست نداریم این خبر صحت داشته باشد اما اگر چنین چیزی باشد برای این دو فوتبالیست باید تاسف خورد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حالا مدیر باشگاه عصبانی بوده 1 حرفی زده بعد پشیمون شده و شاید هم خواستن به نوعی التیماتوم بدن . شاید هم هک بوده .
    آخه شما که ظرفیت ندارید میرید کلوب شبانه چیکار .

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

فکر نکنم اخراج شده باشند ...
    هنوز اسامیشون تو لیست بازیکنان تیم اوساسونا هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

اخراج نكونام و شجاعي از اوساسونا تاييد نشد

به گزارش خبرگزاري فارس، ساعتي پيش خبر اخراج جواد نكونام و مسعود شجاعي دو بازيكن كليدي اوساسونا به دليل مسائل غير فوتبالي در آستانه بازي حساس با تنه ريف در هفته دوم منتشر شد.
    روابط عمومي اوساسونا از پاسخگويي در اين مورد خودداري كرده و حاضر به توضيح شفاف در اين خصوص نيست.
    سايت هاي معتبر فوتبال اسپانيا و خبرگزاري هاي رسمي جهان هيچ اشاره اي به اين خبر نكرده اند.
    گفته مي‌شود اين خبر روي صفحه اول سايت باشگاه اوساسونا قرار گرفت و دقايقي بعد حذف شد.
    انتهاي پيام/م

بازيكن ايراني اوساسونا به شدت تكذيب كرد
    جواد نكونام:
    من و شجاعي شكايت كرد‌ه‌ايم
    يك شوخي بي‌مزه بود كه فقط نگراني درست كرد

بازيكن ايراني تيم فوتبال اوساسونا گفت: در شب‌هاي احيا و قدر ماه مبارك رمضان تنها چيزي كه نمي‌توانستم باور كنم، اين بود كه يك نفر دست به چنين اقدامي عليه من و شجاعي بزند.
    جواد نكونام در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي انتشار خبري مبني بر اخراج او و شجاعي از باشگاه اوساسونا به دليل حضور در كلوپي شبانه و درگيري گفت: در شب‌هاي قدر و احيا تنها چيزي كه نمي‌توانستم باور كنم، چنين كاري بود. يك نفر كه دلايلش براي من نامشخص است، سايت باشگاه اوساسونا را حك كرد. من زماني متوجه اين موضوع شدم كه خانواده‌ام و بسياري از دوستانم با من تماس گرفتند. پس از اينكه در جريان اين موضوع قرار گرفتم با مسوول روابط عمومي باشگاه تماس گرفتم و آنها هم خيلي زود مشكل را برطرف كرده و خبري كه با چنين مضموني روي سايت قرار گرفته بود را برداشتند. امروز صبح من و مسعود با حضور در دفتر پليس نسبت به اين مساله شكايت كرديم و پليس هم پيگير اين موضوع است.
    وي افزود: ديروز در تمرينات تيم حضور داشتيم و امروز هم دو جلسه با تيم تمرين خواهيم كرد. من 10 سال است كه در تيم ملي بازي كرده‌ام و با بيش از 10 مربي هم كار كرده‌ام. مي‌خواهم برويد و از آنها بپرسيد كه آيا من كوچكترين مساله اخلاقي داشته‌ام يا خير؟ اگر آنها گفتند كه نكونام مشكل اخلاقي داشته همين حالا فوتبال را كنار خواهم گذاشت. كسي كه دست به چنين اقدامي زده بايد مي‌دانست كه انتخابش اشتباه بوده است. اين يك شوخي بي‌مزه بود كه چند ساعت من و خانواده‌ام را نگران كرد و من قطعا از كنار اين موضوع نخواهم گذشت و شكايتم را پيگيري مي‌كنم.
    نكونام افزود: براي كسب آبرو زحمت كشيده‌ام اما، متاسفانه يك نفر با اهدافي نامشخص دست به چنين كاري زده است. او مي‌دانسته كه در كشور ما در چه زمينه‌هايي مردم حساس‌ هستند. من يك مسلمانم و مي‌دانم كه در اسپانيا نماينده‌ي مردم كشورم هستم. در اسپانيا من را به عنوان يك ايراني مسلمان مي‌شناسند به همين خاطر كاملا مراقب رفتارم هستم اما، به هر حال نمي‌شود با آدم‌هايي كه ذهن آلوده دارند، كار كرد.

اخراج نكونام و شجاعي از پامپلونا يك شيطنت خبري بود

گزارش خبرگزاري فارس، امروز اخباري در خصوص اخراج جواد نكونام و مسعود شجاعي از باشگاه اوساسونا منتشر شد كه منبع اين خبر را سايت باشگاه اوساسونا اعلام كردند.
    اين درحالي است كه لينك مربوط به اين خبر در سايت اوساسونا موجود نبود و به نظر مي‌رسيد ايراد فني در سايت بوجود آمده باشد.
    هرچند برخي منابع اين جريان را يك شوخي در سايت اوساسونا توصيف كردند؛ اما حقيقت اين بود كه يك هكر حرفه‌اي توانسته بود خبر دلخواه خود را بدون مجوز مالك سايت اوساسونا در اين فضا منتشر كند.
    وي در خبر خيالي خود جواد نكونام و مسعود شجاعي را به خاطر درگيري در يك باشگاه شبانه مجرم شناخته و نوشته بود باشگاه اوساسونا اين دو بازيكن ايراني را اخراج كرده است و اين دو ديگر قراردادي با اوساسونا ندارند.
    روزنامه ماركا چاپ اسپانيا ضمن انتشار گزارشي از اين ماجرا به نقل از مدير وب سايت اوساسونا نوشت: هرچند مسبب اين اتفاق تحت تعقيب است و بايد تكليف اين شيطنت خبري كاملا روشن شود اما به طور كلي خبر منتشر شده را تكذيب مي‌كنيم. اين خبر توسط يك هكر روي سايت ما منتشر شده است و ايراني‌ها همچنان حضوري فعال در تيم ما خواهند داشت.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اگه این خبر درست بود دیگه ایرانم راهشون نمیدادن!

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کریستینو رونالدو یکی روزد ترکوند چون طرف ازش عکس گرفته بوده! هیچی نگفتند

حالا اینا رو اخراج کنند!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •