تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 280 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

یادمون نره تو 15 دقیقه اول آقای فغانی سر تیم ما رو برید!
    اگه اون هند پنالتی که حدود دقیقه 10 تو محوطه جریمه استقلال اتفاق افتاد رو گرفته بود
    خیلی داستان فرق میکرد!
    کلا داوری بعد از اون هند تا آخر نیمه اول خیلی فاجعه بود.
    چند تا خطای پرسپولیسیها روی استقلالیها رو هم نگرفت.
    خطای روی زندی پشت محوطه پرسپولیس رو هم نگرفت
    اخراج اولادی هم که فاجعه بود!
    دقیقا . فقط شانس اورد که جریان بازی اینجوری شد وگرنه به خاطر اخراج اولادی همه میریختن سرش واقعا هم بد سوت زد

2. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

لیگ برتر - برنامه هفت هم تحت تاثیر دربی پایتخت بود.

کل و کل دربی به پخش زنده برنامه هفت رسید

به گزارش خبرآنلاین ؛ برنامه هفت که بلافاصله پس از 90 پخش شد ، تحت تاثیر دربی بود. از همان شروع برنامه جیرانی از فردوسی پور تشکر کرد که برنامه اش را زود تمام کرده ، او گفت:« پرسپولیسی ها اصرار می کنند بردشان را تبریک بگویم چون قبلا برد استقلال را تبریک گفتیم.» دقایقی بعد علی عطشانی کارگردان سینما با شال قرمز در برنامه حاضر شد و حسابی برای استقلالی ها کری خواند و برد تیم دنیزلی را تبریک گفت که جیرانی با خنده گفت:« حالا بعد از مدت ها بردید!» مهمان بعدی برنامه هم مهراوه شریفی نیا بود که برد تیمش را تبریک گفت:« اینکه در 10 دقیقه 3 تا گل بزنی و ببری خیلی قشنگ است.» این گفته او سبب شد تا جیرانی بخواهد یک استقلالی روی خط بیاید و دفاع کند. این باعث شد تا امیر جعفری روی آنتن بیاید و بگوید:« ما استقلالی ها صدر جدولیمو این برد برای حیات پرسپولیس مهم بود که به دسته یک سقوط نکند.» شریفی نیا هم در پاسخش گفت:« من با شما همدردی می کنم. خوردن 3 گل در 10 دقیقه سخت است!»

4. 14 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این نظر مردم است: استقلال به هنر دنیزلی باخت نه غرور مظلومی

لیگ برتر - بیش از 3 میلیون نفر معتقدند هنر دنیزلی باعث پیروزی پرسپولیس در دربی شد.

به گزارش خبرآنلاین ؛ سئوال ویژه برنامه دربی ، 90 این بود: چه عاملی باعث نتیجه دربی شد؟

1. غیرت بازیکنان پرسپولیس و تعویض های خوب دنیزلی 2. غرور بازیکنان و مربیان استقلال و جالب اینجا بود که در تنها 76 دقیقه ای که این برنامه به طول انجامید بیش از 3 میلیون نفر برای برنامه فردوسی پور اس ام اس زدند و 78 درصد از شرکت کنندگان اعتقاد داشتند بازی خوب پرسپولیسی ها و هنر مربیگری دنیزلی باعث این نتیجه شده است و غرور مظلومی علت این باخت نشده است. نکته جالب برنامه 90 این بود که برای پخش برنامه هفت باید خیلی زود ، برنامه تمام می شد و به همین دلیل فردوسی پور به رغم تلاشش نتوانست مصاحبه مربیان و بازیکنان را پخش کند و او که با مشکل وقت روبرو بود ف 2 دقیقه هم زودتر کارش را تمام کرد تا در شروع 7 هم فریدون جیرانی از او برای اینکه برنامه اش را زود تمام کرده ، تشکر کند.

این کوچولو کوچکترین تماشاگر دربی لقب گرفت

6. 16 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آره من جوگیر شدم نکه بعد از چهار باخت بازی رو بردیم به خاطر این نبود که چندین سال بود نتیجه نمی گرفتیم
    به خاطر این جوگیر شدم که در عرض 10 دقیقه به بازی برگشتیم به خاطر این جوگیرم که مربی دارم که طلایی تعویض می کنه و برد تیمش از روی حادثه نبوده و بلکه از روی غیرت و اصول فنی-به خاطر این جوگیر شدم که 10 نفره بازی رو بردیم
    حتی اگه شش بر صفر هم می بردیم اینطور خوشحال نمیشدم
    حتی اگه شش برد متوالی هم مقابل این تیم داشتیم اینطور خوشحال نمیشدم
    جوگیر شدن من به خاطر اون دلایلی بود که گفتم
    نداشتن چندتا بازیکن اونا=10 نفره شدن ما

8. 8 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

بعد از بازی ندیده ام کسی تو این تاپیک کسی استقلالی رو مورد تمسخر قرار بده ولی متاسف شدم برای عزیزانی که تو اون تاپیک توهین می کنند...و باید یک چیزهای رو اینجا گفت...
    دوستان می گویند ما چهار بار به بترین نحو ممکن بازی رو بردیم و چیزی نگفتیم
    دیگه آرشیو بازی ها موجوده میتونید برید ببینید اولین دربی از این چهارگانه رو که اگر یادتون باشه گل درست محمد نوری رو آفساید گرفته شد....بازی جام حذفی رو هم پرسپولیس کلا 11 بازیکن داشت اصلا رو نیمکت بازیکن نداشت....این بازی استقلال با اینکه جباری و تیموریان و حیدری رو نداشت ببینید چقدر بازیکن داشت و همه میدونیم استقلال اول فصل بهتر بسته شده و بازیکن سطح بالا بیشتر در اختیار داره....
    تو این بازی هم که موقعیت ها رو تو آخر بازی دیدید 8 در برابر 3 برای پرسپولیس ....
    داوری رو هم که دیدید اشتباه در اخراج اولادی....
    و اگر موقعیت های زیاد پرسپولیس تو همون دقایق اولیه بازی به گل میرسید اصلا کار به اینجا نمیرسید....
    و دوستان میگن ما چند سال استقلال رو نبردیم سوال منم اینجاست استقلال چند سال جام نبرده؟؟
    بالخره ما دو سال پیاپی حذفی رو گرفتیم شما چی؟
    یقین دارم با این غروری که بازیکنان استقلال و هوادارانشون دارن امسال هم نمیتونند تو لیگ قهرمان شن.....
    بجای اینکه ضعف هاشون رو جبران کنند می گویند رو اتفاق باختیم و مصاحبه های بعد از بازی استقلالی ها رو ببینید تا به غرور کاذبشون پی ببرید.....
    موفق باشید

10. 19 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام به همه دوستان گل خودم منم با تاخير اين برد فراموش نشدني رو به همه پرسپوليسيهاي گل تبريك ميگم راستش ديشب بلافاصله نتونستم بيام اينجا و تو جمع بچه ها لذت ببرم ولي به جاش تو خيابونا داشتم با پرسپوليسيها شادي و خوشحالي ميكردم واقعا چه شور و حالي ديشب تو خيابونا بود خيلي خيلي جاتون خالي بود يه شب فراموش نشدني بود براي من و فك ميكنم براي همه پرسپوليسيها همينطور بود. واقعا برام شور و اشتياق ديشب جالب بود همه جور ادمي ديشب ديدم از بچه دختر پرسپوليسي كه تو خيابون با جيغ و هورا كشيدنش خوشحالي ميكرد گرفته تا حتي جووني كه با لباس بي استين قرمز رنگ توي اون سرماي شديد روي موتورش خوشحالي ميكرد واقعا جوي بود كه نميتونم براتون توصيف كنم جاي همتون رو اونجا خلي كردم و به جاي همتون بوق بوق و خوشحالي كردم البته دلم اينجا هم بود و پيش خودم ميگفتم چه خبره الان تو تاپيك همه بر و بچ دور هم هستن.

بازي بازيه عجيبي بود واقعا باورش سخت بود تيمي كه ده نفرست بتونه تو 10 دقيقه با 10 نفر 3 تا گل بزنه و بازي 2 بر 0 باخته رو 3بر2 ببره حتي الانم كه دارم بهش فك ميكنم ميگم چطور شد كه اين بازي رو برديم واقعا بايد خدا رو شكر كنيم.من كه بعد از گل اول گفتم خوبه اختلاف رو كم كم كرديم و اندك لبخندي هم بر چهرم ظاهر شد ولي وقتي گل دوم رو زديم پريديم تو هوا با چنتا از دوستانم بوديم كه متاسفانه يا خوشبختانه همه پرسپوليسي بوديم و استقلالي تو جمعمون نبود تا براش كري بخونيم ولي ديگه بعد از گل سوم قابل توصيف نيست اصلا نميفهميديم كه گزارشگر داره چي ميگه ايندفعه پريديم تو اسمون يه بچه ها دستش رو تو ديوار كوبوند من جوري دست زدم كه دستم سرخ شده بود و درد گرفته بود دادي زدم كه همون لحظه صدام گرفت واقعا چه شوري بود هيچ وقت فراموشش نميكنم .

خب ميخاستم يه كمي هم از بازي صحبت كنم ولي دوستان ديگه خوب توضيح دادند فقط مختصر ميگم: بعد از اومدن مهدي بازي كلا از اين رو به اون رو شد دوتا شوت فوق العاده هم زد كه متاسفانه گل نشد روي گل دوم هم يه سانتر فوق العاده كرد دمش گرم زائد هم كه ديگه حرفي برا گفتن باقي نذاشت نشون داد كه يه بازيكن حرفه اي هستش اميدوارم اين روندش رو تو بازيهاي بعدي هم ببينيم. دنيزلي هم با اين تعويضاش گل كاشت بازي رو عوض كرد اونم نشون داد كه يه مربي تمام حرفه اي هست افرين مصطفي

12. 10 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

چند تا چیز به ذهنم رسید که بد ندیدم اینجا بیان کنم.
    اول اینکه دیدید مزدک میرزایی بعد گل سوم چه جوری فریاد می زد ؟ انگار تیم ملی تو جام جهانی گل زده. شنیده بودم که او پرسپولیسیه اما یه جورایی دیروز ثابت شد.

اما می رسیم به برنامه 7.
    نمی دونم برنامه 7 دیشب رو دیدید یا نه. ابتدای برنامه فریدون جیرانی برد پرسپولیس رو تبریک گفت و گفت دفعه پیش به استقلالی ها تبریک گفتیم و الان به پرسپولیسیا اما چند تا اتفاق تو این برنامه افتاد.
    یکی دو تا از مهمون های برنامه علنا پرسپولیسی بودن خودشون رو اعلام کردند و یکی از کارگردانها که اسمش یادم نیست حتی با شال قرمز به برنامه اومد اما نکته منفی برنامه جای دیگه ای بود.
    زمانی که مهراوه شریفی نیا اومده بود به برنامه و اولش جملاتش رو اینجوری شروع کرد که برد تیم محبوبم رو تبریک می گم ، فریدون جیرانی برای اینکه استقلالی ها ناراحت نشند ، بهش گفت که شما بعد چند باخت بردید که شریفی نیا گفت 10 نفره و تو 10 دقیقه 3 تا گل زدن یه چیز دیگه است اما ...
    چند دقیقه بعد برای اینکه توازن رو برقرار کنند ، تو یه برنامه سینمایی زنگ زدن به امیر جعفری استقلالی و او جوری صحبت کرد که بنده خدا مهراوه شریفی نیا به نظر من بغض کرده بود. نم دونم واقعا جای این بحث ها و این حرف ها تو تلویزیون و تو یه برنامه سینماییه ؟
    امیر جعفری می کفت ما اینقدر باشعور و با فرهنگک هستیم که صندلی ها رو نشکنیم و ...
    تماشاگران پرسپولیس بعد 2 گل ورزشگاه رو ترک کردند...
    سرت و بالا کن . صدر رو نگاه کن و ...
    این برد پرسپولیس رو تو جدول نگه داشت و استقلال کمکشون کرد و...
    .
    .
    .
    این صحبت های امیر جعفری به قدری تند بود که جیرانی گفت این حرف ها رو که شما می زنی اون وقت پرسپولیسیا باید دوباره بیان و دفاع کن که جعفری گفت بیان و من یه تنه همشون رو حریفم !!!

نمی دونم واقعا.
    فرهنگ بالا یعنی این صحبت ها ؟ برنامه 90 نشون داد که همون تماشاگرهای استقلال که 4 بار برده بودند بعد بازی چه حرف هایی می زدند.

من فکر می کنم که چه ما و چه استقلالی ها همه از یک جامعه هستیم و اصلا نمیشه گفت که ما با فرهنگ هستیم یا اونها. این درست نیست که همدیگه رو مسخره کنیم و یا بعد از باخت حریف رو کوچک. باید همه به هم احترام بذارن که متاسفانه این طور نیست.

من واقعا لذت می برم وقتی می بینم دنیزلی حریف رو کوچیک نمی کنه و یا رویانیان در برنامه ورزش و مردم امروز به استقلال احترام می ذاره و اون ها رو بزرگ می دونه . کاری که معمولا از اون جناح رعایت نمیشه.
    Last edited by amirpers; 03-02-2012 at 13:20.

14. 14 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کاری که معمولا از اون جناح رعایت نمیشه.
    آره تو این 10 صفحه آخر تاپیکتون کاملاَ رعایت شده.
    + صحبت بازیکناتون.

16. 4 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برد 10 نفره اونم تو 10 دقیقه رو تبریک میگم . توی روزی که استقلال خوب بود و خوب بودنش روی اشتباهات خودمون بود دنیزلی برگ برنده هاش رو فرستاد و نتیجه رو عوض کرد که نشون بده فوتبال رو میفهمه و ضعف حریف رو خوب میبینه . استایل و نحوه ی بازی زائد آدم رو امیدوار میکنه به اینکه بعد مدتها یه خرید خوب داشتیم که ایکاش توی گل یکی مطمئن تر از هوشیار رو می خریدیم !
    به شخصه با تعویض بادامکی مخالف بودم ولی : مصطفی دمت گرن باتعویضات

به قول سلطان : شب گذشته را هيچ وقت فراموش نمي كنم چون پرسپوليس در 20 دقيقه قيامت كرد.

محتوای مخفی: فاز ورزشگاه زودتر پریده بود 

18. 10 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

آره تو این 10 صفحه آخر تاپیکتون کاملاَ رعایت شده.
    + صحبت بازیکناتون.
    ببین دوست عزیز
    من گفتم چه بهتر که بشه. نگفتم که شده.
    ضمنا اگه صحبت های مربی و مدیرعامل استقلال و پرسپولیس رو مقایسه کنید ، چه قبل بازی و چه بعد بازی ، اون وقت متوجه می شید.

20. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •