تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 339 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جدا از بازی افتضاحی که انجام دادیم...

داوری بسیار تاثیر گذار بود..

نیمه اول خطای مسلم پنالتی روی برهانی رو نگرفت.

صحنه گل جباری مشکوک بود...

آفساید مجیدی در وقت اضافه که تک به تک شد..درست نبود و در بدترین شرایط مساوی بود..

در کل اصلا خوب نبودیم...

2. 4 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به جایه اینکه ما دقایق اولو طوفانی شروع کنیمو به گل برسیم اونا این کارو کردند!!!
    ما هم فقط پاس به عقب میدادیم حتی از وسط زمین میدادیم به رحمتی
    چند ده بار این چرخش تکرار شد=>منتظری به حنیف..حنیف به شیرزاد شیرزاد به گلر یا کیانوش به گلر .....زندی به گلر....دیگه اعصابم از این پاس به عقبا خورد شد
    جدا از بحث داوری که دوستمون بهش اشاره کرد ما افتضاح بودیم
    افتضاحو بی برنامه.ببخشید یه برنامه داشتیم...پاس به عقب حواسم نبود
    از همون اول تیمشونو دست کم گرفتیم
    جباری رویه هم رفته فکر میکنم 3 تا پاس رو به جلو داد
    کرار به راحتی میتونست بزنه به قلب دفاع سایپا ولی نمیدونم چرا مظلومی اینو ازش نخواست؟
    در 1 تعویض کاملا اشتباه میلادو تعویض کردحد اقل اگه میلاد بود 4 تا شوت میزد و 3 تا ایستگاهی هم شد که خوراکه خودش بود...اما خدا وکیلی ارش چیکار کرد؟یا شریفات؟اون شریفات تو اون صحنه که با توپ رفت تو اوت راحت میتونست پاس بده اگه میداد %100 گل بود
    با اینکه بد بودیم حدود 7-8 تا موقعیت گل داشتیم که هیچ کدومشو گل نکردیم اخر اونا خودشون زدن
    بازی از این بدتر نمیشد
    اگه میلاد بود وضعیت اینطوری نمیشد
    زندی باید هافبک چپ بازی میکرد کرار وسط مجتبی راست که کرارو مجتبی مدام جاشونو عوض میکردن اینطوری باور کنید %100 جواب میداد....
    خودتون قضاوت کنید اون چند تا شوت از راه دور کرارو مجتبی و برهانی +اون 3 تا ایستگاهیارو اگه میلاد میزد حداقل یکیش گل نمیشد؟

حالا از اینا گذشته چیزی که حالمو گرفت این مصاحبه معمارزاده بود

تبعیض بین قرمز و آبی/ معمارزاده : بازیکنان پرسپولیس هر بازی ۳-۴ میلیون پاداش می گیرند .

به گزارش آبیته دات کام ، در حالی که بازیکنان استقلال دائما از مشکلات مالی دم می زنند ، آنسوی میدان رقیب سنتی استقلالی ها کاملا از نظر مالی تامین به نظر می رسد ، با وجود اینکه نتایج این باشگاه این فصل بسیار ضعیف بوده اما سازمان کمک های مالی خود را به این باشگاه سرازیر کرده و بالعکس باشگاه استقلال تهران را از حق طبیعی خود نیز محروم کرده است .
    در ذیل مصاحبه دروازه بان پرسپولیس را مشاهده می کنید که در اینباره حرف هایی را به زبان آورده که شاید برای هوادارن آبی تکان دهنده و مشکوک باشد و آنها را بیش از پیش به فکر فرو برد .
    دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت که پس از این که در اختیار باشگاه گذاشته شده است، هنوز وضعیتش مشخص نشده است.
    میثاق معمارزاده اظهار کرد: من در اختیار باشگاه قرار داده شدم و تا امروز هم هیچ بحثی انجام نشده است. سردار رویانیان هم از من خواسته بود که با هیچ کس مصاحبه نکنم و در انتظار تصمیم مسئولان باشگاه باشم
    وی در ادامه با ردخبر مذاکره‌اش با داماش گیلان و تراکتورسازی خاطر نشان کرد: من بازیکن پرسپولیس هستم و با این تیم قرارداد دارم و بنابراین از نظر اخلاقی و حرفه‌ای نمی توانم با باشگاه دیگری مذاکره کنم. متاسفانه در روزهایاخیر روزنامه‌ها از قول من حرف‌هایی را منتشر کردند که همه را تکذیب می‌کنم. من پس از ماجرای در اختیار باشگاه گذاشته شدنم فقط با «ایسنا» مصاحبه کردم و با جای دیگری حرف نزدم.
    معمارزاده در ادامه با بیان این که کاملا تابع نظرات رویانیان و زارع است. از این دو نفر تشکر کرد و افزود: می خواهم به نکته ای اشاره کنم که سایر بازیکنان به دلیلی نمی‌توانند آن را عنوان کنند. مسئولان فعل پرسپولیس نمی‌توانند یا دوست ندارند، پول‌هایی را که در باشگاه خرج می‌کنند و پاداش‌هایی را که می‌دهند، رسانه‌ای کنند. بازیکنان پرسپولیس در شرایط موجود کاملا از نظر مالی تامین هستند.
    وی ادامه داد: بازیکنان حاضر در هر بازی، در صورت پیروز شدن سه تا چهار میلیون تومان پاداش می‌گیرند، همچنین ذخیره‌ها دو تا دو و نیم میلیون و سکونشینان یک میلیون تومان پاداش می‌گیرند. ما حتی به دلیل تساوی برابر سپاهان ، نفری شش سکه بهار آزادی پاداش گرفتیم.
    دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس در پایان گفت: پیروزی برابر ذوب آهن را به همه پرسپولیسی‌ها تبریک می گویم و امیدوارم پرسپولیس امسال هم مانند دو سال گذشته، قهرمان جام حذفی شود.

منبع:ابیته

به به خبرهایه بهتر رسید
    اگر کرار یک دقیقه بازی کند دیگر برای استقلال به میدان نمی‌روم
    جباری: مربی نداریم، روی خلاقیت بازیکنان نتیجه می‌گیریم/مظلومی فقط نگاه می‌کند
    خبرگزاری فارس: هافبک استقلال با انتقاد شدید از پرویز مظلومی گفت: تیم ما مربی و برنامه ندارد و روی خلاقیت فردی بازیکنان نتیجه می‌گیرد
    درسته الان بهترین هافبک ایرانه ولی باید به شدت باهاش برخورد بشه
    بنده خدا کرار چه جوری باهاش رفتار میکنند

حرفاش در مورد عمورواصلا قبول ندارم.بازیکنا یه نفرو نمیتونن رد کنندو دروازه خالی گل نمیزننو همش پاس رو به عقب میدن مظلومی چیکار کنه؟
    باز همین کرار میتونست از بازیکنایه رو دروش رد شه بره....اما بقیه چی؟
    تیم نتیجه میگیره میشه نبوغ بازیکنا ولی وقتی نتیجه نمیگیره میشه تقصیر مظلومی
    عجب!!

پ.ن

بدون شرح

خودتون این 2تا را با هم مقایسه کنید
    یکی فکر خودشه یکی....
    حق هوادارایه استقلالو خود استقلال که پایه مصدومیتات وایسادن اینه؟
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 28-11-2011 at 20:57.

4. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جباری کلا همیشه دلش پره..و خصوصیت اخلاقیش همین طوره..از کسی هم نمیترسه..و ملاحظه چیزی رو هم نداره اینو در برنامه 90 نشون داد..

ولی به نظرم هر دو مقصر بودن..

کرار کلا حرکاتش روی اعصابه..نمیتونه آرامش داشته باشه..اینو در بازی کاملا نشون میداد..

ولی از اون ور جباری هم باید میذاشت کرار یه بار کاشته رو بزنه...چون در نیمه دوم یه بار که کرار میخواست توپ رو بفرسته جباری زودتر اومد توپ رو زد..

ولی کرار هم در اون صحنه ..جالب کار نکرد..اومد به توپ ضربه زد و به نیمکت اشاره کرد که تعویضش کنند..

صدا وسیما هم که ماشالله فکر کنم کارگردانش پرسپولیسی بود صحنه رو آخرش به زور نشون داد (شوخی )

در کل این صحبت ها تیم رو کاملا برد توی حاشیه...از همین حالا بوی این به مشام میرسه که در بازی با پرسپولیس اونا از لحاظ روانی بهتر باشن..

امیدوارم خسرو برسه..در غیر این صورت چندان خوشبین نیستم..

ولی یه نکته دیگه هم در حرف های جباری بود...به نظرم تا حدی هم راست میگه..مظلومی رو هر وقت نشون داد فقط داشت نگاه میکرد یه بارم ندیدم توصیه تاکتیکی بکنه...انگار منتظر اتفاقات بود...
    با توجه به صحبت های جباری ..هنکه هم زیر سوال میره..من واقعا نمیدونم پس هنکه چی کار میکنه؟ فقط تمرین میده؟ مربی به این مشهوری...در تمرینات یعنی هیچ چیز جدیدی به بازیکنا اضافه نمیکنه که جباری میگه عمرمون داره تلف میشه؟

6. 3 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

از نظر منم مظلومی واقعا برنامه ای واسه تیم نداره تیم رو به امون خدا ارنج میکنه میفرسته تو زمین دیگه با همچین بازیکنایی نتیجه گرفتن بدون برنامه هم راحته ضمنا تعویضاشم افتضاح اینو تو هر بازی ثابت کرده به استثنا دربی که فکر کنم اونم شانسی بود
    مطمئنا جباری از خیلی مسائل تیم دلش پر بوده که اینجوری صداش در اومده البته اینطور مصاحبه کردن درست نیست مخصوصا طرز صحبت هاش که طرفش رو که کرار هست عراقی خطاب میکنه ...البته این حواشی بدون شک بی ارتباط با مسائل مالی نیست وقتی تیم رقیب همین جور داره تغذیه میشه و معلوم نیست از کجا این پولا میاد منم باشم صدام در میاد....

8. 2 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

جباري:مظلومي فقط نگاه مي‌کند

هافبک استقلال با انتقاد شديد از پرويز مظلومي گفت: تيم ما مربي و برنامه ندارد و روي خلاقيت فردي بازيکنان نتيجه مي‌گيرد.

مجتبی جباری پس از پیروزی یک بر صفر برابر سایپا مهر کرج گفت: بازی خوبی انجام ندادیم چون برنامه‌ای نداشتیم که خوب بازی کنیم و مثل اکثر بازی‌های استقلال روی خلاقیت فردی بازیکنان پیروز شدیم.
    وی تاکید کرد: سرمربی تیم ما در تمرین روی نیمکت می‌نشیند و یک قدم هم داخل زمین هم نمی‌گذارد. نتیجه این نداشتن مربی این است که بازیکن عراقی (کرار) برای ما شاخ می‌شود. ماه‌‌ها است که استقلال چنین شرایطی دارد. اگر من حرفی نمی‌زنم دلیل به نفهمی‌ام نیست. همیشه با این شرایط مواجه بودم و هیچ کس نیست که وضعیت را درست کند. هنوز پاداش برد برابر پرسپولیس را نگرفته‌ایم.

جباری ادامه داد: به خاطر نتیجه گرفتن تیم و اینکه بازیکنان با هم هستیم سکوت کردم اما وقت و عمر ما در استقلال تلف می‌شود. برای یک برد باید کلی نخوابی و استرس بکشیم اما هیچ کس به فکر نیست. بازیکن عراقی (کرار) به من می‌گوید بگذار ضربه را من بزنم در حالی که آن منطقه‌ای نبود که کرار بخواهد ضربه بزند اما به من می‌گوید یادتان نیست که پارسال از همین جا به تیم استقلال گل زدم.
    بازیکن شماره 8 استقلال تصریح کرد: در تیم ما کادر فنی هیچ کاری نمی‌کند. من اگر با این بازیکن در اوج عصبانیتم برخورد نکردم فقط به این دلیل بود که بازیکنان استقلال گفتند در کشورش نیست و بعد می‌گوید من را زدند و کشتند.
    جباری اظهار داشت: اگر یک فرد عادی که فقط کنار زمین تمرین‌مان حضور داشته باشد، به ما می‌گوید نباید در این صحنه شوت می‌زدی و باید پاس می‌دادی و چرا این کار را کردی اما سرمربی ما در تمرین 2 ساعت نگاه می‌کند و می‌رود و هیچ اتفاقی برای ما نمی‌افتد و امروز مجبوریم 120 دقیقه جان بکنیم و پیروز شویم.
    این بازیکن افزود: فقط بدانید ما بازیکنان با استعداد و خوبی هستیم که اگر به ما چیزی یاد داده شود یاد می‌گیریم. با این وضعیت اگر جاسم کرار فقط یک دقیقه برای استقلال بازی کند من دیگر برای این تیم بازی نخواهم کرد. بحث من بازیکن عراقی و بازیکن جای دیگری نیست بلکه می‌گویم برنامه‌ای در تمرینات نداریم.بازیکن ملی پوش استقلال گفت: در تیم ملی مربیان با ما کار می‌کنند و پس از صعود به ما گفته می‌شود باید تصمیم جمعی برای مراحل بعد گرفته شود اما در استقلال هیچ اتفاقی نمی‌افتد.

منبع :ورزش 3
    ==============================

باشگاه استقلال از وليد علي شکايت کرد

شکايت رسمي باشگاه استقلال از وليد علي ملي پوش کويتي به فدراسيون فوتبال ارسال شد.

به نقل از سایت باشگاه استقلال، این باشگاه با تنظیم یک شکواییه علیه ولید علی از این ملی پوش کویتی به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کرد.
    باشگاه استقلال همچنین در نامه ای به دبیر کل از فدراسیون فوتبال خواست رسما شکایت استقلال را از این بازیکن به FIFA ارسال کند.
    گفتنی است، ولید علی در هفته های اول لیگ به بهانه دوری از خانواده بدون هماهنگی با باشگاه به کویت بازگشت.

ورزش 3

10. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از کسی هم نمیترسه
    مساله ترس نیست.شرایطو درک نمیکنه
    در اون صحنه هم هر دو مقصر بودن ولی مجتبی بیشتر

این عکسارو ببینید

اینجا کرار گفته من ضربرو بزنم

اینجا جباری بیخودی ناراحت مشه و کرار هم حتما داره میگه مگه چی گفتم

مجتبی هرکی میخواد باشه ارزشش یک هزارمه استقلال هم نیست برگشته میگه:
    اما وقت و عمر ما در استقلال تلف می‌شود.
    چی باید به این گفت؟رضایتنامشو باید بدنو بگن خوش اومدی برو که وقتت تلف نشه.برو پرسپولیس که خوب هم پول میدن بهت هر بازی3-4 ملیون میدن

منم از شیوه بازی کردن تیم راضی نیستم اما همش تقصیر مظلومی نیست
    مظلومی پارسال نصف این تیمو نایب قهرمان کرد
    جلو تیمهایی که چند لایه دفاع میکنند فقط به مشکل میخوریم.بازیه خوب همین فصل کم نداشتیم
    بازی با سپاهان.فولاد.ذوب اهن.شاهین.فجر سپاسی.پرسپولیس.مس کرمان

اما با تیمهایی که دفاعی بازی کردند به مشکل خوردیم
    سایپا.راه اهن.مس سرچشمه.مهر کرج

بازی با تراکتورو ملوانم رو اتفاقات باختیم
    تنها بازی که به خاطر ستارمون بازیو بردیم بازی با داماش بود

به نظرم ضعف مظلومی فقط تعویضاشه.در بد بازی کردن بیشترین نقشو بازیکنا دارند
    همین امروز چند تا پاس اشتباه دادن؟چند تا موقعیت خراب کردن؟چند تا پاس رو به عقب دادن؟مظلومی چیکار کنه اخه؟

با این شرایط که چپو راست به پرسپولیس پول میدنو به ما نمیدن تیم صدر جدوله اونم با انجام سختترین بازیهایی که پیشه رو داشت دربیو هم برده....

پ.ن
    ولی در تمرینا فقط میشینه نگاه میکنه و هیچ کاری نمیکنه
    هنکه و فریبا تیمو تمرین میدن.عمو میاد نگاه میکنه بعدشم میذاره میره
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 28-11-2011 at 22:47.

12. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

جنبه چیزه بسیار خوبیه, و البته حرفه ای بودن هم خیلی خوبه. ولی متاسفانه من هیچکدومشو تو جباری
    نمیبینم. امیدوارم کیفیت اخلاقی جباری هم مثل فوتبال بازی کردنش بشه. اگه مشکلات مالی هست برای
    همه تیم هست نه فقط اون, هرچقدر هم مربی بد باشه که نباید اینجوری علنی در موردش حرف بزنی.
    رو فرم آمدن جباری همانا , حاشیه سازی هاش برای تیم هم همانا!

14. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

این جباریهم یه چیزیش میشه استقلال هر مشکلی داشت نباید اینجور می گفت این کار جز حاشیه برای استقلال چی داره

16. 4 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

اقای مظلومی توی این چندتا بازی اخیر که گل کاشته!
    واقعا هیچ حرکتی توی تیم نمیبینیم
    من که دیگه کمتر کری میخونم بابت قهرمانی!!!

مجتبی هم فکر کنم از اخرین مصاحبه سنگینش چند ماه فاصله افتاده بود و زمان مصاحبه های اتشینش فرارسیده بود!
    ما که عادت کردیم
    ولی من طرف جباری هستم (ولی مخالف بازیکن سالاری)

18. 3 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خب با صحبت هایی که الان مظلومی در برنامه 90 کرد..

جباری رو فعلا نداریم..

واقعا حیف...

حیف...

حیف که تازه داشتیم یه خط هافبک قدرتمند رو تجربه میکردیم...خرابش کردی پسر!

20. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •