تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 179 از 287 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان كشتي كج دوست يه خبر خيلي خوب براتون دارم:

شبکه NT1 از روز 5 شنبه با تغییر سیستم video pid خود به سیستم کارتی ملحق شد وملت شهید پرور ایران را تو لک مسابقات راو اسمکدان که با 10 روز تاخیر پخش میشد قرار داد!

ان شا... اه ملت شهیدپرور ایران همه مسئولین شبکه nt1 رو بگیره که همه رو تو کف گذاشتند.
    من که از اولشم امیدی به این nt1 نداشتم.حالا خوبه حداقل این GEM TV مسابقات صد سال پیش رو میزاره وگرنه مردم ایران دق میکردن
    ما که هفتگی هارو آنلاین میبینیم
    راستی یه سوال داشتم
    وقتی آندر با کین بد شد سر همون اتفاقی که توی سوروایور سریز 2003 افتاد.بعدش کین یک بار اومد توی رینگ و در مورد آندر صحبت کرد همونی که عکس آندر رو هم بغلش گذاشته و میگه آندر دیگه مورده و....
    میخواستم بدونم که دقیقا توی چه تاریخی بوده این اتفاق.یا حداقل یکی کلیپش رو برای دانلود بزاره
    امیدوارم کسی بدونه تاریخش رو

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام یه چند تا عکس بزارید حد اقل

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نام رخداد : اسمکدان

تاریخ برگزاری : جمعه ، 13م مارچ سال 2009

محل برگزاری : مهگن سن کزینو

عكس های این هفته ی اسمكدان (شامل 61 عكس) :: لینک دانلود | حجم: Mb 3.7

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

هایلایت هایی از اتفاقات دوشنبه ی هفته ی پیش راء رو شاهد هستیم .

مسابقه اول :: قهرمان سنگین وزن جهان ، اج برابر کوفی کینگستن

موزیک اج نواخته میشه و اج وارد میشه . او بسیار عصبانی هست . اج میره داخل رینگ و منتظر میمونه . کوفی کینگستن وارد رینگ میشه و تماشاگرا تشویقش میکنن . جیم راس یادآور میشه که اج با حمله کردن به کوفی ، موفق شد خودش رو به مسابقه ی چیمبر راء [در نو وی اوت] اضافه کنه و قهرمان بشه . مسابقه آغاز میشه . کار به گوشه ی رینگ میکشه . دو استار برمیگردن و لاک آپ میشن . کوفی ریسلاک میکنه اما اج کونر میکنه . البوء از کوفی . کلوزلاین از او . کوفی چند لحظه بعد دراپ کیک میزنه و اج رینگ رو برای ریکاوری ترک میکنه . میریم برای کامرشال . اج بر بازی مسلط شده و آیریش ویپ میکنه . ویست لاک از اج . کوفی قصد داره قفل رو بشکونه اما اج فلپ جک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . اج میره بالای طناب ها اما کوفی به او ساید کیک میزنه و اج به بیرون رینگ پرت میشه . کوفی میره بالای طناب ها و به اج که بیرون رینگ هست اسپلش میزنه . کوفی ، اج رو به رینگ برمیگردونه و کلوزلاین میزنه . کوفی دابل لگ دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چند لحظه بعد ، اج به گوشه ی رینگ میفته و کوفی با یه دور خیز به طرف او حمله میکنه و میپره بالای سرش و چندین مشت میزنه اما اج میخواد با یه پاوربامب کونر کنه که موفق نیست و کوفی هاریکنرانا میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی به طرف اج میره اما اج او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . اج میره بیرون و میخواد کوفی رو به پله ها بزنه اما کوفی جلوی این کار رو میگیره و خودش سر اج رو به پله ها میکوبه . سپس کوفی ، اج رو به رینگ برمیگردونه و خودش میره بالای طناب ها . کوفی کراس بادی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی میره برای یه حمله اما بیگ بوت دریافت میکنه . اج میخواد اسپیر بزنه که موفق نیست و کوفی با یه سانست فلیپ کونر میکنه ، یک..دو.. . کوفی نشون میده که میخواد ترابل این پردایز بزنه اما اج بلاک میکنه و شارپشوتر رو روی کوفی اپلای میکنه . کوفی دووم نمیاره و تسلیم میشه .

» برنده ی مسابقه : قهرمان سنگین وزن ، اج

بعد از مسابقه ، اج در حالی که کمربند سنگین وزن رو بالای سرش برده ، به بک استیج میره .

مسابقه ی بعدی ، کولونز برابر مورسن و میز برای کمربند تگ تیم جهان خواهد بود .

کامرشال .

ویدئویی از رسلمینیا پخش میشه .

مسابقه دوم :: وورلد تگ تیم چمپینشیپ مچ :: جان مورسن و میز © برابر پریمو کولون و کارلیتو

مورسن و میز وارد میشن . سپس شاهد ورود کولونز [کارلیتو و پریمو] به همراه خواهران بلا هستیم . مسابقه رو مورسن و کارلیتو آغاز میکنن . کارلیتو در همین ابتدای کار سه کاور بی ثمر رو انجام میده . مورسن با زرنگی به بازی برمیگرده و چند مشت میزنه اما از کارلیتو یه نی و کلوزلاین دریافت میکنه . کارلیتو جای خودش رو به پریمو میده . پریمو میاد و با کارلیتو یه حرکت تیمی روی مورسن انجام میده . مورسن بعد از لحظاتی به بازی برمیگرده و میز رو جایگزین میکنه . میز میاد اما راشن لگ سوئیپ دریافت میکنه . پریمو با کارلیتو تگ میشه . کارلیتو میاد و با برادرش روی میز دابل تیم انجام میده . میز به بازی برمیگرده و در یه رفت و برگشت فیس باستر میزنه . جلو تر میریم و میز جای خودش رو به مورسن میده . مورسن هم خوب کار میکنه و اسلیپر هولد رو اپلای میکنه . کارلیتو قفل رو میشکونه و جای خودش رو به پریمو میده . پریمو میاد و بک البوء میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . پریمو میره بالای طناب ها و هدبات میزنه . میز بدون تگ وارد رینگ میشه و میخواد پریمو رو بزنه اما موفق نیست . پریمو با مورسن درگیر میشه . کارلیتو در حین درگیری ایندو با پریمو تگ میشه . در یه رفت و برگشت ، کارلیتو به مورسن کلوزلاین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما میز دخالت میکنه و پین رو میشکونه . حالا پریمو به میز حمله میکنه اما میز او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . کارلیتو میز رو میزنه . کارلیتو بر میگرده ولی از مورسن مونلایت درایو دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده و همچنان قهرمانان تگ تیم جهان : جان مورسن و میز

بعد از مسابقه ، جان مورسن و میز رینگ رو با خوشحالی به همراه خواهران بلا ترک میکنن .

مین ایونت اعلام میشه .

کامرشال .

راء ریباند پخش میشه .

مسابقه سوم :: چاوو گررو و قهرمان ایالات متحده ، شلتن بنجامین برابر آر تروث و ام وی پی

چاوو و بنجامین داخل رینگ هستن . آر تروث وارد میشه . ام وی پی هم در میان تشویق تماشاگرا میره داخل رینگ . مسابقه رو تروث و چاوو شروع میکنن . چاوو بهتر کار میکنه و یه قفل رو اجراء میکنه اما تروث به بازی برمیگرده و بعد از چند لحظه ساید کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . تروث جای خودش رو به ام وی پی میده . ام وی پی فلپجک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . تروث تگ میشه . تروث به چاوو سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چاوو تیک داون میکنه و میخواد با شلتن تگ بشه اما شلتن دستش رو برای تگ نمیاره . تروث کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چاوو به بازی برمیگرده و حالا شلتن خودش رو تگ میکنه . شبتن بعد از زدن سه نی ، گات باستر میزنه . شلتن و چاوو چندین تگ پشت سر هم انجام میدن و بر بازی مسلط میشن . تروث گیر افتاده اما بالاخره از دست حریف در میره و با ام وی پی تگ میشه . ام وی پی میاد و شلتن رو میزنه . سپس بالین البوء دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چاوو قصد دخالت داره اما موفق نیست . تروث و چاوو هم وارد رینگ میشن و با هم درگیر هستن . داور نمیتونه چهار نفر رو کنترل کنه . تروث و چاوو به بیرون رینگ میرن و ام وی پی برمیگرده و از شلتن پی درت دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه ، چاوو گررو و شلتن بنجامین

در بک استیج ، مت هاردی دیده میشه که داره به رینگ میاد .

کامرشال .

تبلیغی از هفته ی بعد اسمکدان رو شاهد هستیم [قرار هست جشن 500مین اپیسود اسمکدان باشه] .

موزیک مت هاردی نواخته میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . مت میره داخل رینگ و میگه : " ابر سیاه همچنان بالای سر جف هست ، تا وقتی که او قبول کنه با من بجنگه . یادمه در رسلمینیا جف به حالت تعلیق در اومد و من هم مصدوم شدم ، هر دومون رسلمینیا رو از دست دادیم . اما هیچ کس به من اهمیت نمیداد ، همه حواسشون به جف بود . من داشتم درد میکشیدم و جف داشت واسه خودش نقاشی میکرد و آهنگ ضبط میکرد . یه روز من با جف تماس گرفتم و بهش گفتم که خونش داره آتیش میگیره . جف گفت که نمیتونه اون صحنه رو تماشا کنه . من هم فقط داشتم به اون چیز هایی که داشت از دست میرفت فکر میکردم ، مثل سگ خونگی جف . همه این ها یه تراژدی بود ! " سپس مت جنازه ی یک سگ سوخته [که مال جف هست] رو از داخل یه کیسه در میاره و میگه : " من این رو به نشونه ی عشق به برادرم ، جف هاردی آوردم . " جف بدون هیچ موزیکی به طرف رینگ میدوئه و میکروفون رو از مت میگیره و میگه : " من باورم نمیشه که این ها کار تو بوده . کار کسی که هم خون من هست . شاید تو از من بدت بیاد و نخوای من رو ببینی ، اما ممکنه تو ندونی ، تو بیشتر از همه از خودت بدت میاد . تو از خودت بدت میاد چون یه آدم مریض و دیوونه هستی . [سپس به مت پشت میکنه] من هم چنین فکر میکنم . " سپس جف به مت حمله میکنه اما مت سریعا رینگ رو ترک میکنه و میگه : " ببخشید ، صبر کن ، ببخشید جف ، من عاشقتم [با حالت تمسخر] . " سپس مت با لبخند رینگ رو به طرف بک استیج ترک میکنه.

کامرشال .

مسابقه چهارم :: میشل مک کول و قهرمان دیواز ، ماریس برابر ماریا و قهرمان زنان ، ملینا

مک کول و ماریس داخل رینگ هستن . ماریا وارد میشه و بعد از او ملینا میاد . ماریا و مک کول مسابقه رو آغاز میکنن . ماریا بهتر کار میکنه اما مک کول به بازی برمیگرده و آیریش ویپ میکنه . در یه رفت و برگشت ماریا و مک کول با صورت به هم برخورد میکنن و جفتشون به طرف همتیمی هاشون میرن . دو تگ همزمان شکل میگیره و ماریس و ملینا وارد میشن . ملینا عالی کار میکنه و ماریس نمیتونه از خودش دفاع کنه . سرعت مسابقه کمتر میشه و ماریس با یه هدلاک به بازی برمیگرده . ماریس میخواد با مک کول تگ بشه اما مک کول این کار رو نمیکنه . ملینا ، ماریس رو رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه : ملینا و ماریا

بعد از مسابقه ، ماریا و ملینا رینگ رو با خوشحالی ترک میکنن . اما میشل مک کول به رینگ برمیگرده و به ماریس حمله میکنه . تماشاگرا عکس العمل خاصی نشون نمیدن .

در بک استیج ، اج کنار چاوو هست و به چاوو میگه : " ویکی با کاری که در راء کرد همه چیز رو خراب تر کرد . تو همیشه پیش ویکی هستی ، میدونی چی باعث شده اون اینجوری بشه ؟ " چاوو میگه که نمیدونه . اج با عصبانیت میگه : " نکنه کار تو بوده . " چاوو انکار میکنه . اج گلوی چاوو رو میگیره و او رو به دیوار میچسبونه و میگه : " هیچ کس نمیتونه قهرمانی جهان رو از من بگیره ، هیچ کس . "

کامرشال .

مسابقه دوم :: مانی اینده بنک کوالیفایینگ مچ :: فینلی برابر براین کندریک به همراه ازکیل جکسن

فینلی و هورنسواگل در میان تشویق تماشاگرا وارد میشن . سپس شاهد ورود براین کندریک و ازکیل هستیم . قبل از شروع مسابقه ، ازکیل با فینلی درگیر میشه اما داور او رو عقب میکشونه و بهش دستور میده رینگ رو ترک کنه . مسابقه آغاز میشه . کندریک اسلم دریافت میکنه . او رینگ رو ترک میکنه و از دست فینلی در میره . فینلی میره دنبال او اما در راه به ازکیل بر میخوره . کندریک اسپلش میزنه و فینلی رو به رینگ برمیگردونه . فینلی داشت به بازی برمیگشت اما ازکیل باز هم دخالت میکنه و کندریک بر بازی مسلط میشه . کندریک میره تا فینیشرش رو اجراء کنه اما فینلی کونر میکنه و کلتیک کراس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده و راه یافته به مانی اینده بنک : فینلی

بعد از مسابقه ، فینلی و هورنسواگل خوشحالی میکنن و مورد تشویق قرار میگیرن .

آپ نکست ، مین ایونت .

کامرشال .

تریلر فیلم " 12 راوندز " پخش میشه .

جیم راس و تز اعلام میکنن که مت هاردی و جف هاردی در رسلمینیا 25 برابر هم قرار خواهند گرفت .

مسابقه پنجم :: ولادیمیر کازلاو برابر آندرتیکر

برق ها خاموش میشه و آندرتیکر در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . تیکر بعد از انجام حرکات همیشگیش ، منتظر حریفش میمونه . ولادیمیر کازلاو ، کسی که دو هفته ی پیش آندرتیکر رو همینجا در اسمکدان شکست داده بود به رینگ میاد . مسابقه آغاز میشه و تیکر بهتر کار میکنه اما کازلاو او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . کازلاو خودش هم میره بیرون و آندرتیکر رو به میز گزارشگر ها میکوبه . به رینگ برمیگردن و آندرتیکر باز هم در رینگ موفق تر هست اما کازلاو با یه هدبات تیکر رو برای دومین بار به بیرون رینگ میفرسته . تیکر با یه ریورسد آیریش ویپ ، کازلاو رو به دیواره ها میکوبه و سپس با یه کلوزلاین او رو به روی میز گزارشگر ها پرت میکنه . میریم برای کامرشال . تیکر لگ دراپ میزنه . صحنه های مهم حین کامرشال پخش میشه . کازلاو پاوراسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کازلاو بر بازی مسلط میشه و چین لاک میکنه . تماشاگرا تیکر رو تشویق میکنن تا به بازی برگرده . یه کلوزلاین و چین لاک دیگه از کازلاو . تیکر به بازی برمیگرده و بلی تو بلی سوپلکس میزنه . تیکر آیریش ویپ میکنه ، اسنیک آیز میزنه و میره برای بیگ بوت اما کازلاو بترینگ رم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما تیکر کیک اوت میکنه . آندرتیکر بلند میشه ، روی بازونی کازلاو کار میکنه و اولد اسکول میزنه . آندرتیکر فیگور چوکسلم میگیره و موفق میشه این فن رو روی کازلاو اجراء کنه . تیکر با حرکت مخصوصش نشون میده که میخواد تومبستون بزنه . تیکر به کازلاو تومبستون میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه : آندرتیکر

بعد از مسابقه ، در حالی فضا تاریک هست و نور آبی همه جا رو فرا گرفته . آندرتیکر به لوگوی رسلمینیا 25 اشاره میکنه و سپس از رینگ خارج میشه .

-----------------------------------

خیلی ممنون بابت اخبار................. دستت درد نکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من که از اولشم امیدی به این nt1 نداشتم.حالا خوبه حداقل این gem tv مسابقات صد سال پیش رو میزاره وگرنه مردم ایران دق میکردن
    ما که هفتگی هارو آنلاین میبینیم
    راستی یه سوال داشتم
    وقتی آندر با کین بد شد سر همون اتفاقی که توی سوروایور سریز 2003 افتاد.بعدش کین یک بار اومد توی رینگ و در مورد آندر صحبت کرد همونی که عکس آندر رو هم بغلش گذاشته و میگه آندر دیگه مورده و....
    میخواستم بدونم که دقیقا توی چه تاریخی بوده این اتفاق.یا حداقل یکی کلیپش رو برای دانلود بزاره
    امیدوارم کسی بدونه تاریخش رو

از کجا میبینی؟؟

میشه لینک بدی.....

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : راء

تاریخ برگزاری : دوشنبه ، 16م مارچ سال 2009

محل برگزاری : سن انتونیو ، تگزاس

عكس های این هفته ی راء (شامل 80 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 5,98
    کد:

ویدئویی از چگونگی به ثبت رسیدن مسابقه ی تریپل تریت مچ سر کمربند سنگین وزن رو شاهد هستیم .

اینتروی راء رو میبینیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .

جری لالر و مایکل کول به همه خوش آمد میگن و ایونت های مهم امشب رو اعلام میکنن .

امشب وضعیت تریپل ایچ بعد از حمله ی لگسی به او - که در اسمکدان رخ داد - مشخص خواهد شد .

همچنین ، کریس جریکو برابر ریک فلیر قرار خواهد گرفت .

مسابقه اول :: ولادیمیر کازلاو و قهرمان بین قاره ای ، جی بی ال برابر شان مایکلز و آندرتیکر

موزیک شان مایکلز پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه [لازم به ذکر هست که راء این هفته در هوم تاون شان مایکلز انجام میشه] . سپس شاهد ورود آندرتیکر هستیم که تماشاگرا او رو هم مورد تشویق قرار میدن . در پایان ، جی بی ال و ولادیمیر کازلاو به نوبت [جدا] وارد میشن . مسابقه رو شان و کازلاو آغاز میکنن . کازلاو ، شان رو به رینگ میکوبه . سپس شان به کازلاو حمله میکنه اما کازلاو باز هم شان رو به عقب میفرسته . شان با آندرتیکر تگ میشه . تیکر میاد و به کازلاو بیگ بوت ناگهانی ای میزنه . آندرتیکر با یه کلوزلاین ، کازلاو رو به بیرون رینگ پرت میکنه . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و حالا آندرتیکر جای خودش رو به شان مایکلز میده و شان میره داخل رینگ تا با جی بی ال [که در حین کامرشال تگ شده] بجنگه . شان خوب کار میکنه . اتامیک دراپ ، بادی اسلم و البوء دراپ از شان . شان میره برای سوئیت چین میوزیک اما کازلاو حواس او رو پرت میکنه و جی بی ال به شان بیگ بوت میزنه . جی بی ال جای خودش رو به کازلاو میده . کازلاو میاد و تریپل هدبات میزنه . بلی تو بلی سوپلکس از کازلاو . کار به گوشه ی رینگ میکشه و کازلاو با جی بی ال تگ میشه . جی بی ال میاد و کلوزلاین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . جی بی ال بار دیگه جای خودش رو به کازلاو میده . جی بی ال ، شان رو قفل میکنه و کازلاو چندین مشت میزنه و سپس بیر هگ رو اپلای میکنه . شان کونر میکنه . شان و کازلاو هر دو به آرومی به طرف همتیمی هاشون میرن . دو تگ همزمان شکل میگیره و تیکر و جی بی ال وارد میشن . تیکر ، جی بی ال و کازلاو رو با هم میزنه . تیکر به جی بی ال کلوزلاین ، بادی اسلم و لگ دراپ میزنه . تیکر میره برای چوکسلم و دستش رو به نشانه ی زدن این فن عقب میبره اما شان بدون هماهنگی با تیکر تگ میشه و میره داخل رینگ . شان به جی بی ال سوئیت چین میوزیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه : شان مایکلز و آندرتیکر

بعد از مسابقه ، آندرتیکر با عصبانیت شان رو نگاه میکنه و شان رینگ رو ترک میکنه . تیکر از رینگ خارج میشه و به طرف شان میره اما شان در میره . در حالی که وضع نرمال بنظر میرسه ، شان یهو از بک استیج به طرف ورودی ورزشگاه برمیگرده و به تیکر سوئیت چین میوزیک میزنه . گروهی از تماشاگرا شان رو هو [بو] میکنن و گروهی هم او رو مورد تشویق قرار میدن [بیشتر] . شان بار دیگه به بک استیج میره .

در بک استیج ، اج در کنار ویکی گررو هست . ویکی داره گریه میکنه و اج ازش میخواد [به گریه] ادامه نده . اج به ویکی میگه : " من تو رو بخشیدم . اما الان اضلا موضوع تو یا بیگ شو نیستی . مشکل اصلی جان سینا هست . امشب من انتقام میگیرم و سینا رو تیکه تیکه میکنم . سینا هم اگه به تو دست بزنه ، از مسابقه اش در رسلمینیا حذف میشه . " ویکی قبول میکنه و سپس اج و ویکی همدیگرو در آغوش میگیرن و میبوسن .

ویدئویی از درگیری های لگسی و تریپل ایچ پخش میشه .

مایکل کول میگه که تریپل ایچ امشب برابر یکی از اعضای لگسی ، کودی رودس مسابقه خواهد داشت .

در بک استیج ، تاد گریشم درباره ی درگیری هفته ی پیش رندی و تریپل ایچ ؛ از رندی سوال میپرسه و رندی بعد از توهین به تریپل ایچ میگه : " تریپل ایچ تاوان این کارش رو در رسلمینیا خواهد داد ، وقتی که من او رو شکست دادم و دابلیو دابلیو ای چمپین شدم . "

مسابقه دوم :: جیلیان هال ، لیلا و بث فینکس برابر کلی کلی ، میکی جیمز و قهرمان زنان ، ملینا

هر شش دیواز وارد میشن . سنتینو در کنار جری لالر و کول نشسته و گزارشگر هست . مسابقه رو بث و میکی شروع میکنن . میکی حمله میکنه اما بث با استفاده از قدرتش بلاک میکنه و بر بازی مسلط میشه . میکی به بازی برمیگرده و جای خودش رو به ملینا میده . ملینا میاد و دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بث ، ملینا رو به طرف طناب ها میفرسته و در برگشت او رو میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما میکی دخالت میکنه . میکی ، جیلیان ، کلی و لیلا درگیر میشن و کارشون به بیرون رینگ میکشه . ملینا اون وسط بث رو رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه : کلی کلی ، میکی جیمز و ملینا

تریلری از فیلم جدید جان سینا [12 راوندز] پخش میشه و بعد از اون مین ایونت امشب تبلیغ میشه .

مسابقه سوم :: استیل کیج مچ :: کودی رودس برابر قهرمان دابلیو دابلیو ای ، تریپل ایچ

تریپل ایچ وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس شاهد ورود کودی رودس هستیم . کودی میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . در همین ابتدای کار ، رندی اورتن و تد دیبیاسی وارد میشن و جلوی قسمت ورودی ورزشگاه وایمیسّن . تریپل ایچ ، کودی رو به بیرون پرت میکنه و سر او رو به میز گزارشگر ها میکوبونه . اورتن و دیبیاسی به آرومی وارد رینگ میشن . تریپل ایچ به کودی رودس پدیگری میزنه . سپس تریپل ایچ در حالی که پتک در دست داره وارد رینگ میشه . قفس [استیل کیج] ای که در بالای ورزشگاه بود ، آروم آروم پائین میاد . تریپل ایچ به قفس اشاره میکنه و رندی و تد سریعا رینگ رو ترک میکنن . کودی رودس وارد رینگ میشه و قفس پائین میاد . کودی و تریپل ایچ هر دو قصد خارج شدن از قفس رو دارن اما تد جلوی اون ها رو میگیره . تد قصد کمک به کودی رو داره اما تریپل ایچ او رو به زمین پرت میکنه . تریپل ایچ به رندی اورتن نگاه میکنه و سپس به کودی اشاره میکنه [و رو به رندی] میگه : " این عاقبت تو خواهد بود . " سپس با پتک ضربه ای به کودی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه : قهرمان دابلیو دابلیو ای ، تریپل ایچ

بعد از مسابقه ، تریپل ایچ بار دیگه پتک رو بالا میگیره و به رندی اشاره میکنه . رندی عکس العمل خاصی نشون نمیده و فقط دندون هاش رو به هم میفشاره .

در بک استیج ، لیموزینی وارد پارکینگ ورزشگاه میشه و ریک فلیر از اون بیرون میاد .

کامرشال .

مسابقه چهارم :: نامبر وان کانتندرز مچ فور د اینترکانتیننتال چمپینشیپ :: ری میستریو برابر دالف زیگلر

برنده ی این مسابقه در رسلمینیا با جی بی ال سر کمربند بین قاره ای مسابقه خواهد داد . زیگلر داخل رینگ هست . ری در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . ری میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . زیگلر خودش رو به ری معرفی میکنه و میخواد با ری دست بده . ری به طرف او میره اما زیگلر بهش بادی اسلم میزنه . چند کیک به سینه ی ری . زیگلر کاور میکنه ، یک..دو.. . یه کاور دیگه ، یک..دو.. . زیگلر میره برای یه اسلم دیگه اما ری کونر میکنه و زیگلر روی طناب دوم میفته . سیکس وان ناین از ری . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده و چلنجر کمربند بین قاره ای : ری میستریو

کامرشال .

مسابقه پنجم :: کریس جریکو برابر ریک فلیر

موزیک جریکو پخش میشه و او وارد میشه . جریکو میره داخل رینگ و [قبل از اینکه ریک فلیر بیاد] میگه : " بیا صادقانه بگیم ریک ، تو یه سال بود که میخواستی از بازنشستگی رها بشی و من الان این شانس رو بهت دادم . " جریکو در ادامه میگه : " تو یه ترسو ، مسخره و مزخرف ترین آدمی هستی که تا الان بوده . " تماشاگرا سرود ' یو ساک ' رو برای جریکو سر میدن . جریکو از ریک میخواد که وارد بشه . ریک فلیر در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . ریک کت و شلوار پوشیده . او در قسمت ورودی ورزشگاه وایمیسه و میگه : " در حالی که من میدونم میتونم تو رو شکست بدم باید بهت بگم ، من به عنوان یه کشتی گیر بازنشسته نمیتونم فعالیت کنم . البته من نمیخوام طرفدارا رو - که بهترین شب کریرم رو رقم زدند - ناراحت کنم . من با تو نمیجنگم کریس ، اما یکی هست که میتونه . " موزیک جیمی اسنوکا پخش میشه و او وارد میشه و کنار ریک وایمیسه . سپس موزیک ریکی استیمبوت نواخته میشه و او هم کنار ریک و اسنوکا وایمیسه . در پایان ، رادی پایپر در میان تشویق تماشاگرا به ریک ، اسنوکا و استیمبوت ملحق میشه . هر چهار لجند به طرف رینگ میرن و جریکو رو محاصره میکنن . اون ها وارد رینگ میشن و جریکو قصد داره در بره اما استیمبوت پای او رو میگیره . ریک یه ضربه به جریکو میزنه اما جریکو هر جوری بود از رینگ خارج میشه و به طرف بک استیج میره . لجند ها هم دست همدیگه رو بالا میبرن .

» برنده ی مسابقه : - [برنده نداشت]

در بک استیج ، تاد گریشم با کریس جریکو مصاحبه ای ترتیب میده . جریکو قصد داره حریفش در رسلمینیا رو مشخص کنه . او میگه : " من پایپر ، استیمبوت و اسنوکا رو به یه هندیکپ مچ در رسلمینیا دعوت میکنم . ریک ، دوست دارم تو هم در کنار رینگ باشی . راستی ، میکی روئک میتونه داغون شدن دوست هاش رو از نزدیک تماشا کنه . "

مسابقه ششم :: سی ام پانک ، ام وی پی و کوفی کینگستن برابر مارک هنری ، کین و شلتن بنجامین

هر شش استار به نوبت وارد میشن . کریسچن و فینلی گزارشگران مخصوص این مسابقه هستن . مسابقه آغاز میشه . تیم هیل ها در ابتدا [با کمک هنری] بهتر کار میکنه . ام وی پی از تیم فیس ها تگ میشه و با هنری میجنگه . هنری با کین تگ میشه و کین میاد و ام وی پی رو میزنه . ام وی پی دراپ توء هولد میکنه و بیگ بوت میزنه . سپس کوفی رو تگ میکنه . همه ی استار ها میریزن داخل رینگ و درگیری بوجود میاد . کین به کوفی بک بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . شلتن تگ میشه و سعی داره کوفی رو خفه کنه . کوفی چند مشت میزنه اما در ابدامینال استرچ گیر میفته . کوفی هیپ تاس میکنه و جای خودش رو به پانک میده . پانک وارد میشه و چندین کیک و دراپ کیک میزنه . کین قصد دخالت داره اما کوفی او رو به بیرون پرت میکنه . هنری هم همینطور . ام وی پی حواس شلتن رو پرت میکنه و پانک به شلتن ؛ جی تی اس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه : سی ام پانک ، ام وی پی و کوفی کینگستن

تریلری از فیلم جدید جان سینا [12 راوندز] رو شاهد هستیم که با تریلر های قبلی متفاوت هست .

در بک استیج ، بیگ شو در کنار ویکی گررو هست . ویکی به بیگ شو میگه : " اینجا چی کار میکنی ؟ " بیگ شو در جواب میگه : " ببین ، امیدوارم حرف های اج رو باور نکرده باشی . اون ... . " ویکی میگه : " من فقط دارم از اج استفاده میکنم . اج همسر من هست . " بیگ شو میگه : " تو سیاست اج رو میدونی و میدونی که اج چه جور آدمی هست . " ویکی میگه : " بحث این نیست ، مشکل اینه که شوهرم اج به من یه چیز میگه و تو یه چیز [با عصبانیت] . " بیگ شو میگه : " آروم باش ، آروم باش . ببین ، اج تو رو دوست نداره . ولی من دوست دارم . " سپس بیگ شو ، ویکی رو میبوسه ! بیگ شو به ویکی میگه : " تو این پیراهن داوری [که ویکی برای امشب پوشیده] ، خیلی جذاب شدی . "

ویدئویی از اتفاقات بین شان و تیکر در امشب بار دیگه پخش میشه .

سپس لالر و مایکل کول مسابقات مشخص شده برای رسلمینیا رو اعلام میکنن .

ویدئویی از مسابقه ی تریپل ایچ و کودی رودس [امشب] رو شاهد هستیم .

در بک استیج ، گریشم سعی داره با تریپل ایچ [که داره به سمت ماشین میره] مصاحبه ای ترتیب بده . اما تریپل ایچ بدون توجه وارد ماشین میشه و استفنی داخل ماشین هست . تریپل ایچ ، استف رو میبوسه .

کامرشال .

مسابقه هفتم :: اسپشال رفری ویکی گررو :: جان سینا برابر قهرمان سنگین وزن جهان ، اج

ویکی گررو لباس داوری پوشیده و داخل رینگ هست [او داور مخصوص هست] . اج وارد میشه و میره داخل رینگ . ویکی برای اج دست میزنه . سپس سینا در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . سینا میره داخل رینگ و ویکی با عصبانیت بهش نگاه میکنه . مسابقه شروع میشه و اج هدلاک میکنه . تماشاگرا سرود ' سینا ' رو سر میدن . کار به گوشه ی رینگ میکشه و سینا موفق تر هست و بعد از یه منوور میره برای کاور ، اما ویکی کونت [شمارش] نمیکنه . سینا به ویکی نگاه میکنه . اج از پشت به سینا حمله میکنه و او رو به بیرون پرت میکنه . اج هم میره بیرون رینگ . اج ، سر سینا رو محکم به میز گزارشگرا میکوبه . ویکی برای اج دست میزنه . به رینگ برمیگردن و سینا بهتر کار میکنه . سینا بعد از یه بک بادی دراپ به ویکی نگاه میکنه و بهش میخنده . سینا میره برای فایو ناکل شفل اما ویکی خودش رو روی اج میندازه [قرار شد اگه سینا به ویکی دست بزنه ، رسلمینیا رو از دست بده] . اج بلند میشه و سینا او هدلاک میکنه . ویکی دخالت میکنه و سینا رو توی هدلاک گیر میندازه . چند لحظه بعد موزیک بیگ شو پخش میشه . بیگ شو وارد میشه و به همراه اج ، دو نفری سینا رو میزنن . سینا بی حال میشه و به طرف اج برمیگرده و از اج اسپیر دریافت میکنه . ویکی به سینا دو بار سیلی میزنه و بیگ شو چندین چاپ به سینه ی سینا میزنه . بیگ شو برمیگرده و اج بهش اسپیر میزنه . اج دستش رو بالا میبره .

» برنده ی مسابقه : - [برنده نداشت]

راء این هفته به این ترتیب به پایان میرسه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : ای سی دابلیو

تاریخ برگزاری : سه شنبه ، 17م مارچ سال 2009

محل برگزاری : سن انتونیو ، تگزاس

عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 38 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 2,36

کد:

در بک استیج ، فینلی وارد میشه و تدی لانگ رو میبینه . فینلی میگه : " هورنسواگل داشته کل روز رو جشن میگرفته . " تدی لانگ میگه : " هورنی پیداش نیست . نمیدونیم کجاست . " فینلی میگه : " اوه نه ! تو دردسر افتادیم . "

اینتروی ای سی دابلیو رو شاهد هستیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .

تاد گریشم و مت استرایکر به همه خوش آمد میگن و اعلام میکنن در پایان شوء ، درت شیت بصورت لایو انجام خواهد شد .

مسابقه اول :: ام وی پی و کریسچن برابر قهرمان ایالات متحده ، شلتن بنجامین و مارک هنری به همراه اطلس

شلتن بنجامین و مارک هنری وارد میشن و تماشاگرا این دو رو هو [بو] میکنن . بعد از یه ریکپ بر میگردیم . ام وی پی و در پایان کریسچن در میان تشویق تماشاگرا به رینگ میان . مسابقه آغاز میشه . شلتن و ام وی پی درگیر میشن و ام وی پی بهتر کار میکنه اما مارک هنری بدون تگ میاد و به ام وی پی هدبات میزنه . همین باعث میشه کنترل بازی دست بنجامین بیفته . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و شلتن همچنان بر بازی مسلط هست . ام وی پی یه فن رو کونر میکنه و با کریسچن تگ میشه . کریسچن میاد و به بازی سرعت میده . او ساینیچر هاش رو میزنه تا کمی جو ورزشگاه رو تغییر بده . حالا مارک هنری قصد داره دخالت کنه اما موفق نیست . ام وی پی و کریسچن دو نفری اطلس رو هم میزنن . کریسچن برمی گرده و از شلتن بنجامین ، پی درت دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (8:55)

» برنده ی مسابقه : مارک هنری و شلتن بنجامین

تریلر فیلم " 12 راندز " به بازیگری جان سینا پخش میشه . این فیلم در 27م مارچ به بازار عرضه خواهد شد .

در بک استیج ، فینلی همچنان دنبال هورنسواگل میگرده . او به دی جی گبریل و آلیشا فاکس میرسه که دارن میرقصن . فینلی از این دو سوال میکنه که گبریل میگه : " نه ، من او رو ندیدم . " سپس اون ها دوباره شروع به رقصیدن میکنن .

ویدئویی از رسلمینیا 20 پخش میشه .

کامرشال .

مسابقه دوم :: جیمی نابل برابر اون بورن

جیمی نابل داخل رینگ هست و تامی کمل او رو معرفی میکنه . بعد از کمی مکث ، موزیک اون بورن نواخته میشه و بورن در میان تشویق تماشاگرا [بعد از ماه ها دوری] به رینگ برمیگرده . بورن میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . جیمی میره تا روی پای صدمه دیده ی بورن کار کنه اما بورن اجازه نمیده و به بازی برمیگرده . حالا بورن کاملا بر بازی مسلط هست . او به بازی سرعت میده و چندین حرکت پرشی انجام میده که تماشاگرا رو وادار به تشویق میکنه . بورن بعد از یه منوور میره بالای طناب ها و شوتینگ استار پرس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (2:55)

» برنده ی مسابقه : اون بورن

بعد از مسابقه ، نشون داده میشه که ناتالیا و تایسن کید دارن از مانیتور شوء رو تماشا میکنن [مسابقه رو دیدن] . سپس چندین ریپلی از شوتینگ استار پرسی که بورن زد [از زوایای مختلف] پخش میشه .

در بک استیج ، فینلی بالاخره هورنسواگل رو پیدا میکنه . هورنی داره روی کیتی لی ، غذا پرت میکنه !

موزیک جک سوئگر نواخته میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . سوئگر میره داخل رینگ و موزیکش قطع میشه . او رو به تماشاگرا لبخند میزنه و میگه : " از اونجایی که من سرویس دهنده ی شما هستم و همچنین خیلی خوش قیافم ، خواستم بهتون افتخار بدم تا ' آل امریکن امریکن ' [لقب سوئگر] رو ببینید . " سوئگر خیلی کوتاه صحبت میکنه و سپس میره .

در بک استیج ، تیفنی با تئودور لانگ درباره ی حضور دیواس در ای سی دابلیو صحبت میکنه . در همین لحظه کیتی لی و پال برچل میان و اون ها به کاری که هونسواگل کرد اعتراض میکنن . تدی لانگ میگه : " شما میتونید برید تو رینگ ، فینلی اونجاست ، کنار او . "

تاد گریشم و مت استرایکر درباره ی درت شیت امشب صحبت میکنن .

ویدئویی از مثلث عشق ِ ویکی گررو پخش میشه !

مسابقه سوم :: فینلی به همراه هورنسواگل برابر پال برچل به همراه کیتی لی

فینلی و هورنسواگل وارد میشن که مورد تشویق قرار میگیرن . سپس شاهد ورود برچل و کیتی لی هستیم . مسابقه آغاز میشه و فینلی بر بازی مسلط میشه . او خوب کار میکنه و برچل نمیتونه از دست حملات او در بره . در اون طرف رینگ ، هورنسواگل رفته روی میز گزارشگرا و از مت استرایکر و تاد گریشم میخواد که بهش هدست بدن تا او هم گزارشگری کنه . همین موجب میشه خواس فینلی پرت بشه . حالا پال برچل از فرصت استفاده میکنه و فینلی رو میزنه و چند حمله انجام میده . اما فینلی با یه کونر ، به بازی برمیگرده و کلتیک کراس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (3:04)

» برنده ی مسابقه : فینلی

ویدئویی تبلیغاتی از مسابقه ی آندرتیکر و شان مایکلز پخش میشه .

کامرشال .

جان مورسن و میز داخل رینگ هستن و خواهران بلا هم کنار اون ها . بری بلا چندان خوشحال بنظر نمیرسه . میز از او میپرسه : " چرا شما دو تا خواهر ما رو بجای کولونز انتخاب کردید ؟ " نیکی نمیذاره و بری حرف بزنه و خودش [نیکی] میگه : " چون شما بیشتر شبیه برنده ها هستید . " جان مورسن و میز ، ماسکی روی سرشون میذارن که شبیه به کولونز [کارلیتو و پریمو] بشن . سپس اون ها رو مسخره میکنن . در همین لحظه کولونز واقعی میان داخل رینگ . اون ها میز و مورسن رو در یه مسابقه ی ' وینر تیکس آل ' در رسلمینیا 25 دعوت میکنن که برنده هر دو کمربند [تگ تیم جهان و تگ تیم دابلیو دابلیو ای] و خواهران بلا رو میبره . میز و مورسن قبول میکنن . سپس پریمو یه گاز از سیبش میزنه و میخواد اون رو تف کنه تو صورت مورسن اما مورسن جاخالی میده و اون به صورت نیکی بلا برخورد میکنه . سپس بری به نیکی میخنده . در همین لحظه درگیری پیش میاد و دو خواهر هم [علاوه بر میز و مورسن مقابل کولونز] با هم درگیر میشن . سپس این شش نفر جدا میشن و میز و مورسن به همراه نیکی وایمیسن و اون طرف بری در کنار کارلیتو و پریمو میمونه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام یه چند تا عکس بزارید حد اقل
    اينجا يه سر بزن
    کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خیلی ممنون بابت اخبار................. دستت درد نکنه
    خواهش مي كنم قابل شما رو نداره..........

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

عيد نوروز رو به همه تبريك مي گم

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اون چند تایی که در پست های قبلی گفتن روی رینگ مردن میشه ازشون عکس بگذارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •