نام رخداد : اسمکدان
تاریخ برگزاری : جمعه ، 13م مارچ سال 2009
محل برگزاری : مهگن سن کزینو
عكس های این هفته ی اسمكدان (شامل 61 عكس) :: لینک دانلود | حجم: Mb 3.7
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
هایلایت هایی از اتفاقات دوشنبه ی هفته ی پیش راء رو شاهد هستیم .
مسابقه اول :: قهرمان سنگین وزن جهان ، اج برابر کوفی کینگستن
موزیک اج نواخته میشه و اج وارد میشه . او بسیار عصبانی هست . اج میره داخل رینگ و منتظر میمونه . کوفی کینگستن وارد رینگ میشه و تماشاگرا تشویقش میکنن . جیم راس یادآور میشه که اج با حمله کردن به کوفی ، موفق شد خودش رو به مسابقه ی چیمبر راء [در نو وی اوت] اضافه کنه و قهرمان بشه . مسابقه آغاز میشه . کار به گوشه ی رینگ میکشه . دو استار برمیگردن و لاک آپ میشن . کوفی ریسلاک میکنه اما اج کونر میکنه . البوء از کوفی . کلوزلاین از او . کوفی چند لحظه بعد دراپ کیک میزنه و اج رینگ رو برای ریکاوری ترک میکنه . میریم برای کامرشال . اج بر بازی مسلط شده و آیریش ویپ میکنه . ویست لاک از اج . کوفی قصد داره قفل رو بشکونه اما اج فلپ جک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . اج میره بالای طناب ها اما کوفی به او ساید کیک میزنه و اج به بیرون رینگ پرت میشه . کوفی میره بالای طناب ها و به اج که بیرون رینگ هست اسپلش میزنه . کوفی ، اج رو به رینگ برمیگردونه و کلوزلاین میزنه . کوفی دابل لگ دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چند لحظه بعد ، اج به گوشه ی رینگ میفته و کوفی با یه دور خیز به طرف او حمله میکنه و میپره بالای سرش و چندین مشت میزنه اما اج میخواد با یه پاوربامب کونر کنه که موفق نیست و کوفی هاریکنرانا میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی به طرف اج میره اما اج او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . اج میره بیرون و میخواد کوفی رو به پله ها بزنه اما کوفی جلوی این کار رو میگیره و خودش سر اج رو به پله ها میکوبه . سپس کوفی ، اج رو به رینگ برمیگردونه و خودش میره بالای طناب ها . کوفی کراس بادی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی میره برای یه حمله اما بیگ بوت دریافت میکنه . اج میخواد اسپیر بزنه که موفق نیست و کوفی با یه سانست فلیپ کونر میکنه ، یک..دو.. . کوفی نشون میده که میخواد ترابل این پردایز بزنه اما اج بلاک میکنه و شارپشوتر رو روی کوفی اپلای میکنه . کوفی دووم نمیاره و تسلیم میشه .
» برنده ی مسابقه : قهرمان سنگین وزن ، اج
بعد از مسابقه ، اج در حالی که کمربند سنگین وزن رو بالای سرش برده ، به بک استیج میره .
مسابقه ی بعدی ، کولونز برابر مورسن و میز برای کمربند تگ تیم جهان خواهد بود .
کامرشال .
ویدئویی از رسلمینیا پخش میشه .
مسابقه دوم :: وورلد تگ تیم چمپینشیپ مچ :: جان مورسن و میز © برابر پریمو کولون و کارلیتو
مورسن و میز وارد میشن . سپس شاهد ورود کولونز [کارلیتو و پریمو] به همراه خواهران بلا هستیم . مسابقه رو مورسن و کارلیتو آغاز میکنن . کارلیتو در همین ابتدای کار سه کاور بی ثمر رو انجام میده . مورسن با زرنگی به بازی برمیگرده و چند مشت میزنه اما از کارلیتو یه نی و کلوزلاین دریافت میکنه . کارلیتو جای خودش رو به پریمو میده . پریمو میاد و با کارلیتو یه حرکت تیمی روی مورسن انجام میده . مورسن بعد از لحظاتی به بازی برمیگرده و میز رو جایگزین میکنه . میز میاد اما راشن لگ سوئیپ دریافت میکنه . پریمو با کارلیتو تگ میشه . کارلیتو میاد و با برادرش روی میز دابل تیم انجام میده . میز به بازی برمیگرده و در یه رفت و برگشت فیس باستر میزنه . جلو تر میریم و میز جای خودش رو به مورسن میده . مورسن هم خوب کار میکنه و اسلیپر هولد رو اپلای میکنه . کارلیتو قفل رو میشکونه و جای خودش رو به پریمو میده . پریمو میاد و بک البوء میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . پریمو میره بالای طناب ها و هدبات میزنه . میز بدون تگ وارد رینگ میشه و میخواد پریمو رو بزنه اما موفق نیست . پریمو با مورسن درگیر میشه . کارلیتو در حین درگیری ایندو با پریمو تگ میشه . در یه رفت و برگشت ، کارلیتو به مورسن کلوزلاین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما میز دخالت میکنه و پین رو میشکونه . حالا پریمو به میز حمله میکنه اما میز او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . کارلیتو میز رو میزنه . کارلیتو بر میگرده ولی از مورسن مونلایت درایو دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده و همچنان قهرمانان تگ تیم جهان : جان مورسن و میز
بعد از مسابقه ، جان مورسن و میز رینگ رو با خوشحالی به همراه خواهران بلا ترک میکنن .
مین ایونت اعلام میشه .
کامرشال .
راء ریباند پخش میشه .
مسابقه سوم :: چاوو گررو و قهرمان ایالات متحده ، شلتن بنجامین برابر آر تروث و ام وی پی
چاوو و بنجامین داخل رینگ هستن . آر تروث وارد میشه . ام وی پی هم در میان تشویق تماشاگرا میره داخل رینگ . مسابقه رو تروث و چاوو شروع میکنن . چاوو بهتر کار میکنه و یه قفل رو اجراء میکنه اما تروث به بازی برمیگرده و بعد از چند لحظه ساید کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . تروث جای خودش رو به ام وی پی میده . ام وی پی فلپجک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . تروث تگ میشه . تروث به چاوو سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چاوو تیک داون میکنه و میخواد با شلتن تگ بشه اما شلتن دستش رو برای تگ نمیاره . تروث کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چاوو به بازی برمیگرده و حالا شلتن خودش رو تگ میکنه . شبتن بعد از زدن سه نی ، گات باستر میزنه . شلتن و چاوو چندین تگ پشت سر هم انجام میدن و بر بازی مسلط میشن . تروث گیر افتاده اما بالاخره از دست حریف در میره و با ام وی پی تگ میشه . ام وی پی میاد و شلتن رو میزنه . سپس بالین البوء دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چاوو قصد دخالت داره اما موفق نیست . تروث و چاوو هم وارد رینگ میشن و با هم درگیر هستن . داور نمیتونه چهار نفر رو کنترل کنه . تروث و چاوو به بیرون رینگ میرن و ام وی پی برمیگرده و از شلتن پی درت دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه ، چاوو گررو و شلتن بنجامین
در بک استیج ، مت هاردی دیده میشه که داره به رینگ میاد .
کامرشال .
تبلیغی از هفته ی بعد اسمکدان رو شاهد هستیم [قرار هست جشن 500مین اپیسود اسمکدان باشه] .
موزیک مت هاردی نواخته میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . مت میره داخل رینگ و میگه : " ابر سیاه همچنان بالای سر جف هست ، تا وقتی که او قبول کنه با من بجنگه . یادمه در رسلمینیا جف به حالت تعلیق در اومد و من هم مصدوم شدم ، هر دومون رسلمینیا رو از دست دادیم . اما هیچ کس به من اهمیت نمیداد ، همه حواسشون به جف بود . من داشتم درد میکشیدم و جف داشت واسه خودش نقاشی میکرد و آهنگ ضبط میکرد . یه روز من با جف تماس گرفتم و بهش گفتم که خونش داره آتیش میگیره . جف گفت که نمیتونه اون صحنه رو تماشا کنه . من هم فقط داشتم به اون چیز هایی که داشت از دست میرفت فکر میکردم ، مثل سگ خونگی جف . همه این ها یه تراژدی بود ! " سپس مت جنازه ی یک سگ سوخته [که مال جف هست] رو از داخل یه کیسه در میاره و میگه : " من این رو به نشونه ی عشق به برادرم ، جف هاردی آوردم . " جف بدون هیچ موزیکی به طرف رینگ میدوئه و میکروفون رو از مت میگیره و میگه : " من باورم نمیشه که این ها کار تو بوده . کار کسی که هم خون من هست . شاید تو از من بدت بیاد و نخوای من رو ببینی ، اما ممکنه تو ندونی ، تو بیشتر از همه از خودت بدت میاد . تو از خودت بدت میاد چون یه آدم مریض و دیوونه هستی . [سپس به مت پشت میکنه] من هم چنین فکر میکنم . " سپس جف به مت حمله میکنه اما مت سریعا رینگ رو ترک میکنه و میگه : " ببخشید ، صبر کن ، ببخشید جف ، من عاشقتم [با حالت تمسخر] . " سپس مت با لبخند رینگ رو به طرف بک استیج ترک میکنه.
کامرشال .
مسابقه چهارم :: میشل مک کول و قهرمان دیواز ، ماریس برابر ماریا و قهرمان زنان ، ملینا
مک کول و ماریس داخل رینگ هستن . ماریا وارد میشه و بعد از او ملینا میاد . ماریا و مک کول مسابقه رو آغاز میکنن . ماریا بهتر کار میکنه اما مک کول به بازی برمیگرده و آیریش ویپ میکنه . در یه رفت و برگشت ماریا و مک کول با صورت به هم برخورد میکنن و جفتشون به طرف همتیمی هاشون میرن . دو تگ همزمان شکل میگیره و ماریس و ملینا وارد میشن . ملینا عالی کار میکنه و ماریس نمیتونه از خودش دفاع کنه . سرعت مسابقه کمتر میشه و ماریس با یه هدلاک به بازی برمیگرده . ماریس میخواد با مک کول تگ بشه اما مک کول این کار رو نمیکنه . ملینا ، ماریس رو رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : ملینا و ماریا
بعد از مسابقه ، ماریا و ملینا رینگ رو با خوشحالی ترک میکنن . اما میشل مک کول به رینگ برمیگرده و به ماریس حمله میکنه . تماشاگرا عکس العمل خاصی نشون نمیدن .
در بک استیج ، اج کنار چاوو هست و به چاوو میگه : " ویکی با کاری که در راء کرد همه چیز رو خراب تر کرد . تو همیشه پیش ویکی هستی ، میدونی چی باعث شده اون اینجوری بشه ؟ " چاوو میگه که نمیدونه . اج با عصبانیت میگه : " نکنه کار تو بوده . " چاوو انکار میکنه . اج گلوی چاوو رو میگیره و او رو به دیوار میچسبونه و میگه : " هیچ کس نمیتونه قهرمانی جهان رو از من بگیره ، هیچ کس . "
کامرشال .
مسابقه دوم :: مانی اینده بنک کوالیفایینگ مچ :: فینلی برابر براین کندریک به همراه ازکیل جکسن
فینلی و هورنسواگل در میان تشویق تماشاگرا وارد میشن . سپس شاهد ورود براین کندریک و ازکیل هستیم . قبل از شروع مسابقه ، ازکیل با فینلی درگیر میشه اما داور او رو عقب میکشونه و بهش دستور میده رینگ رو ترک کنه . مسابقه آغاز میشه . کندریک اسلم دریافت میکنه . او رینگ رو ترک میکنه و از دست فینلی در میره . فینلی میره دنبال او اما در راه به ازکیل بر میخوره . کندریک اسپلش میزنه و فینلی رو به رینگ برمیگردونه . فینلی داشت به بازی برمیگشت اما ازکیل باز هم دخالت میکنه و کندریک بر بازی مسلط میشه . کندریک میره تا فینیشرش رو اجراء کنه اما فینلی کونر میکنه و کلتیک کراس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده و راه یافته به مانی اینده بنک : فینلی
بعد از مسابقه ، فینلی و هورنسواگل خوشحالی میکنن و مورد تشویق قرار میگیرن .
آپ نکست ، مین ایونت .
کامرشال .
تریلر فیلم " 12 راوندز " پخش میشه .
جیم راس و تز اعلام میکنن که مت هاردی و جف هاردی در رسلمینیا 25 برابر هم قرار خواهند گرفت .
مسابقه پنجم :: ولادیمیر کازلاو برابر آندرتیکر
برق ها خاموش میشه و آندرتیکر در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . تیکر بعد از انجام حرکات همیشگیش ، منتظر حریفش میمونه . ولادیمیر کازلاو ، کسی که دو هفته ی پیش آندرتیکر رو همینجا در اسمکدان شکست داده بود به رینگ میاد . مسابقه آغاز میشه و تیکر بهتر کار میکنه اما کازلاو او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . کازلاو خودش هم میره بیرون و آندرتیکر رو به میز گزارشگر ها میکوبه . به رینگ برمیگردن و آندرتیکر باز هم در رینگ موفق تر هست اما کازلاو با یه هدبات تیکر رو برای دومین بار به بیرون رینگ میفرسته . تیکر با یه ریورسد آیریش ویپ ، کازلاو رو به دیواره ها میکوبه و سپس با یه کلوزلاین او رو به روی میز گزارشگر ها پرت میکنه . میریم برای کامرشال . تیکر لگ دراپ میزنه . صحنه های مهم حین کامرشال پخش میشه . کازلاو پاوراسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کازلاو بر بازی مسلط میشه و چین لاک میکنه . تماشاگرا تیکر رو تشویق میکنن تا به بازی برگرده . یه کلوزلاین و چین لاک دیگه از کازلاو . تیکر به بازی برمیگرده و بلی تو بلی سوپلکس میزنه . تیکر آیریش ویپ میکنه ، اسنیک آیز میزنه و میره برای بیگ بوت اما کازلاو بترینگ رم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما تیکر کیک اوت میکنه . آندرتیکر بلند میشه ، روی بازونی کازلاو کار میکنه و اولد اسکول میزنه . آندرتیکر فیگور چوکسلم میگیره و موفق میشه این فن رو روی کازلاو اجراء کنه . تیکر با حرکت مخصوصش نشون میده که میخواد تومبستون بزنه . تیکر به کازلاو تومبستون میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : آندرتیکر
بعد از مسابقه ، در حالی فضا تاریک هست و نور آبی همه جا رو فرا گرفته . آندرتیکر به لوگوی رسلمینیا 25 اشاره میکنه و سپس از رینگ خارج میشه .
-----------------------------------