اخبار ترانسفر
- اورا به هازارد توصیه کرده که به یونایتد بپیوندد تا مقام قهرمانی کسب کند ، این بازیکن لیل فرانسه که توسط سه باشگاه انگلیسی مورد نظر است ، تا چند روز آینده تصمیم نهایی خود را اعلام خواهد کرد . با این حال اورا گفته است : " من جای پدر او نیستم ، اما پیشنهاد میکنم اگر تمایل به بردن عناوین قهرمانی دارد به منچستر بپیوندد ، ان هم نه تیم آبی ! بلکه یونایتد .
- ترابیال گزارش کرده است که یونایتد نیز در کنار بارسلونا خواهان جذب آلابا است ، مدافع بایرن به عنوان جانشینی بلند مدت برای پاتریس اورا محسوب میشود .
- بپه ماروتا با دفاع از مذاکرات و وضعیت انتقال پوگبا به یوونتوس اعلام کرده است که هنوز منتظر پاسخ نهایی از سوی وی هستند .
- به نظر میرسد یونایتد در این تابستان به پیشنهادات رسیده برای اندرسون توجه کند و آنها را بررسی نماید ، در این بین احتمال بازگشت وی به پورتو نیز وجود دارد .
- باشگاه آبردین به دنبال انتقال قرضی چندین بازیکن یونایتد است ، آنها از این موضوع اطلاع دارند که فرگوسن قصد دارد تیم برنده جام حذفی در سال 2011 ، را برای کسب تجربه بیشتر و میدان های بزرگتر ، به تیم های دیگر قرض دهد و در این بین کریگ براون به دنبال این انتقال برای آبردین است .
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یونایتد هنوز با هیچکس قرارداد نبسته....یه سایتی هست به اسم rnutd.com که خبرهای دروغ از طرف باشگاه منچستر و سایت رسمی باشگاه پخش میکنه...چون r و n که کنار هم قرار میگیرند از فاصله m خونده میشند و تو نگاه اول اینطور به نظر میاد که خبر رو manutd.com پخش کرده اما اینطور نیست....هنوز با کسی قراردادی بسته نشده....هازارد هم همونطور که بچه ها خبرش رو گذاشتند هنوز تصمیم نگرفته....انگار باشگاه های دیگه منتظر هستند ببینند که فرگوسن دنبال کی هست اونها هم با قیمت بالاتر برن دنبال اون!!!!
من امیدی به اومدن هازارد ندارم...اما کاگاوا رو 80% اومدنی میدونم چون سال قبل از علاقش به یونایتد گفته بود.....