تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 320 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

12

خوب رسیدیم به روز موعود بالاخره امروز احتمال زیاد دی ماریا بازی میکنه و این هم به نظر من یکی دیگه از آس های مورینیوست که امشب رو میکنه.په په هم اینجوری که معلومه هافبک وسط میشه و به قول کسری خان من و سروش به آرزومون رسیدیم فقط امیدوارم امشب مارسلو تو زمین نباشه که سوتی هاش همش رو اعصابه آدمه.همچنین امیدوارم از واران هم امروز بازی بگیرن و خدا کنه اوزیل کاکا و کریس رو فرم باشن و از همه مهمتر دی ماریا رو فرم باشه.هیگواین هم عجب طرفدار دو آتیشه یا بهتر بگم سه آتیشه ای هست توی فیس بوک کلی کل کل کرده بود و کری خونده بود برای بارسایی ها کاش اونم امشب تو بازی باشه که دیگه همه چیز برای بردن بارسا جور باشه.رئالی های عزیز اصلا نگران نباشید امشب شب پایکوبی ماست میگین نه نگاه کنین خودتون تا باورتون بشه
    i Hala Madrid!
    Last edited by linkinpark20; 18-01-2012 at 14:06.

2. 5 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

AS
    بازی جام و اخلاق
    بهترین ورژن مادرید ملزم به تغییر حرکت است
    کریستیانو در یک کلمه
    گزارشات مورینیو:"هر کسی از ما جای کریستیانو بود،تیم دچار مشکل می شد."
    گواردیولا:"اگر پینتو را بازی ندهم خیانت کرده ام."

MARCA
    امشب: رئال مادرید-بارسلونا
    محکوم به برد

EL 9
    چرخید
    بدخلقی مورینیو از شک و تردید زمانی که با بارسا مواجه می شود ، همیشه همینطور است
    "هر کاری کنید،من انتقاد می کنم."
    - گواردیولا امروز 41 ساله می شود و انتظار یک نتیجه خوب در برنابئو دارد
      محتوای مخفی: .... 
    بچه ها نمیدونم چرا اینجوری شده
    این همه مصدوم و محروم
    خدیرا کاروالیو دیماریا آربلوا و...
    یه چی بگم هیچ وقت اینقدر به این بازی بد بین نبودم ...

4. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ترکیب اصلی قبل از بازی مشخص میشه ؟! چند ساعت قبلش ؟!
    من که احتمال بردن رو بسیار کم میدونم
    تو لیگ قهرمانان خدا کنه دور بعدی با بارسا نیفتیم که دیگه الکلسیکو اونوقت خز میشه !!

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پیشنهاد با ارزش کاسیاس به باشگاه بارسلونا
    برنابئو به یاد کاپیتان می‌ایستد
    خبرگزاری فارس: دروازه‌بان اول تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا با تسلیت گفتن درگذشت کاپیتان پیشین بارسلونا پیشنهاد داد همه هواداران و بازیکنان در ابتدای بازی به احترام وی بایستند و سکوت کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از لارازون اسپانیا، ایکر کاسیاس در نامه‌ای درگذشت خوان کارلوس پرس لوپس را به هواداران و اهالی باشگاه بارسلونا تسلیت گفته و پیشنهاد داده است تا به احترام وی یک دقیقه سکوت در نظر گرفته شود.
    کاپیتان پیشین تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا در آستانه ال‌کلاسیکودربی اسپانیا در سن ۶۶ سالگی درگذشت.
    خوان کارلوس پرس لوپس، متولد سال ۱۹۴۵ در سانتاندر اسپانیا فوتبال حرفه‌ای خود را از "رایو کانتابریا" آغاز کرد و در راسینگ سانتاندر به پایان رساند اما در این میان سال‌های درخشانی را در لباس بارسلونا تجربه کرد.
    اندیشه‌های ملی گرایانه او هواداران بارسلونا را تا حد زیادی دلخور می‌کرد، وی هرگز در تیم ملی موسوم به کاتالونیا به رغم دریافت شهروندی افتخاری کاتالونیا بازی نکرد و همیشه در مصاحبه‌های خود می‌گفت که عضو بارسلونای اسپانیا است.
    کاسیاس از فلورنتینو پرس، مدیرعامل باشگاه رئال مادرید نیز خواسته تا مقدمات پخش یک فیلم کوتاه از این کاپیتان بزرگ بارسلونا را نیز فراهم کند.
    ال‌کلاسیکودربی اسپانیا ۳۰ دقیقه بامداد پنج شنبه در برنابئو کلید می‌خورد.

بررسی مشکلات روانی رئال مادرید مقابل بارسلونا: اشتیاقی بزرگ، که تبدیل به مانعی بزرگ می‌شود

روندا کوهن، یکی از برجسته‌ترین روانشناسان ورزشی دنیا گفته چرا مردان ژوزه مورینیو هنگام رویارویی با غول‌های کاتالان دچار مشکل می‌شوند.

سایت گل - 10 دسامبر، سانتیاگو برنابئو. اولین ال‌کلاسیکو این فصل لالیگا. رئال مادرید، در صدر جدول و به دنبال افزایش فاصله با بارسلونا تا شش امتیاز. آنها با یک پیروزی می‌توانند صدرنشین مطلق شوند و تمام انگیزه لازم برای برد مقابل رقیب را دارند، و می‌خواهند نتایج ضعیف سال‌های پیش مقابل آنها را تلافی کنند.
    بسیاری از کارشناسان می‌گویند در شرایطی که ال‌کلاسیکو برای بسیاری از بینندگان تکراری شده، این بازی می‌تواند نقطه عطفی را رقم بزند. مادرید می‌خواهد نظم نوینی در اسپانیا و احتمالا در اروپا به وجود بیاورد. نتیجه این نبرد می‌تواند وعده مورینیو برای سرنگونی بارسلونا را عملی کند.
    سی ثانیه از بازی گذشته و به نظر می‌رسد ناظران کاملا درست می‌گفته‌اند. کریم بنزما توپ را به سقف دروازه زده، و صحنه را برای بردی آماده کرده که می‌تواند شروع آمدن قدرت به پایتخت باشد، قدرتی که سه فصل است در ساحل شرقی اسپانیا قرار گرفته.
    نتیجه بازی‌های فوتبال بر مبنای جزئیات ظریف است که رقم می‌خورد. آن روز، به نظر می‌رسید شکست مادرید بیشتر به دلیل تسلیم شدن روانی باشد تا به دلیل مسائل فیزیکی و تاکتیکی. مادریدی‌ها با عقده حقارت به مصاف قهرمان اروپا می‌روند؛ آیا این دلیل ناتوانی آنها در بردن بارسلونا در سال‌های اخیر است؟
    گواردیولا - آمار به عنوان مربی بارسلونا در کلاسیکو
    امشب غول‌های اسپانیا دوباره با هم دیدار می‌کنند، این بار در دیدار رفت کوپا دل‌ری، و روندا کوهن، روان‌شناس ورزشی و رییس موسسه لاندن اسپورت در دانشگاه میدلسکس، بر این باور است که بازیکنان مادرید به وضعیتی ذهنی رسیده‌اند که در آن توانایی شکست دادن بارسلونا تبدیل به مفهومی شده که آنها نمی‌توانند باورش کنند. او می‌گوید: «در رقابت‌های معمول، گاهی ذهن الگویی می‌سازد که به سختی شکسته می‌شود و این کار را بسیار دشوار می‌کند. این درماندگی مشهوری است. در این حالت هرگز فکر نمی‌کنید که پیروز می‌شوید و این انرژی منفی شما را به زانو درمی‌آورد.»
    پس از آن که بنزما گل اول را بسیار زود زد، مادرید به جای این که به حرکت خود شتاب بخشد عقب نشست و اجازه داد بارسلونا به بازی برگردد. هنگامی که ضربه چابی با برخورد به مارسلو وارد دروازه حریف شد و بارسا پیش افتاد، هر انرژی مثبتی که مادرید به دست آورده بود از بین رفت. بارسا با تغییر محسوسی که در میدان، در نیمکت و در سکوها داشت بازی بهتری ارائه کرد. کوهن حس می‌کند که هماهنگی بین تمام این موارد برای بازگرداندن روند بازی لازم بود.
    «بهترین کاری که آنها می‌توانند انجام دهند این است که روش درک خود از رقیبشان را عوض کنند؛ آنها را رقیبی بدانند که می‌توان شکستش داد، آنها را به روشی تصور کنند که تمام قدرتی که در حال حاضر برایشان قائلند را نادیده بگیرند. بازیکنان باید به عنوان یک تیم و یک واحد عمل کنند. آنها باید با هم کار کنند و ببینند که مجموع انرژی‌شان روی هم می‌تواند جالوت پیش رو را شکست دهد!»

مورینیو علیه گواردیولا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، روانشناس ورزشی
    هنگامی که این‌چنین از نظر روانی بر شما غلبه می‌شود، اعتماد به نفس شما کاهش می‌یابد و ممکن است بیش از حد به تفکر بپردازید. شما حتی به بردن فکر هم نمی‌کنید، و این انرژی منفی شما را در سطح پایینی نگه می‌دارد. فکر نکردن به یک موضوع همیشه سخت‌تر از فکر کردن به آن است. مورینیو باید در حال حاضر بماند – او باید به اعتماد به نفس داشتن و به آینده پیش رو فکر کند.

ژوزه مورینیو چطور؟ استاد کار با رسانه‌ها، و نهایت اعتماد به نفس، کسی که رویکرد خود را به این دیدارها در 12 ماه گذشته تغییر داده است. او در 17 روز پر از ال‌کلاسیکو در انتهای فصل گذشته تیمش را قربانی شرایط خواند و کاری کرد که گواردیولای خونسرد و آرام هم حرف‌های تندی در پاسخ به او بزند.
    پپ مورینیو را «رییس لعنتی اتاق رسانه‌ها» خواند و این باعث شگفتی آقای خاص شد، و پس از آن ماجرای عجیب با تیتو ویلانووا در سوپرجام اسپانیا در ماه آگوست، مورینیو بیشتر فلسفه‌باف شده تا ستیزه‌جو.

همه چیز ذهنی است | سسک و بارسا مانع ذهنی بزرگی در اردوگاه مادرید ساخته‌اند
    اکنون کوپا دل‌ری در پیش است و با آن که مادرید در لالیگا پیش است و می‌تواند در تمامی رقابت‌های این فصل قهرمان شود، اما مردان مورینیو هنوز باور ندارند که می‌توانند برتر از بارسلونا باشند. می‌توان واکنش نشان ندادن نسبت به تغییرات تاکتیکی بارسلونا در دسامبر گذشته را مثال زد. گواردیولا تیمش را تغییر داد و دنی آلوس را به جلو برد و سرخیو بوسکتس را به عقب‌تر آورد و اجازه داد سسک فابرگاس در جلوی دروازه حریف هر کاری خواست بکند.
    مورینیو نتوانست واکنش درخوری نشان دهد و تیمش در نهایت تاوانش را پرداخت. ترکیبی از موفقیت‌های پیاپی بارسلونا و ضربات تند و تیز گواردیولا در میدان از کیفیت ژوزه مورینیو در واکنش نشان دادن کاست. آیا بازی‌های کلامی مورینیو به زیان خودش تمام شده؟
    کوهن می‌گوید تحلیل بیش از حد اتفاقات گذشته می‌تواند به ضرر مورینیو باشد: « هنگامی که این‌چنین از نظر روانی بر شما غلبه می‌شود، اعتماد به نفس شما کاهش می‌یابد و ممکن است بیش از حد به تفکر بپردازید. شما حتی به بردن فکر هم نمی‌کنید، و این انرژی منفی شما را در سطح پایینی نگه می‌دارد. فکر نکردن به یک موضوع همیشه سخت‌تر از فکر کردن به آن است. مورینیو باید در حال حاضر بماند – او باید به اعتماد به نفس داشتن و به آینده پیش رو فکر کند.»رونالدو علیه مسی
    آمار کلاسیکو از سال 2009

اما مساله کریستیانو هم باید حل شود. او مقابل تیم‌های متوسط لالیگا بی‌رحم است و درخشان، اما مقابل لیونل مسی و هم‌تیمی‌هایش به طرز عجیبی افت می‌کند. رونالدو مانند مربی‌اش متکبر است، اما در چند هفته گذشته انتقادات نیش‌داری از او شده و این باعث شده حواسش پرت شود. این انتقادات بیش از همه به دلیل دو موقعیت عالی است که در دیدار دسامبر از دست داد.
    ضربه او در نیمه اول با فاصله‌ای دور به بیرون رفت و سپس ضربه سری ساده که می‌توانست بازی را دو بر دو مساوی کند به شکل بدی بیرون رفت. او در دیدارهای دیگر این ضربات را گل می‌کرد، اما به جز فینال کوپا دل‌ری سال گذشته، در هنگام رویارویی با بارسلونا به شدت زیر سایه مسی قرار می‌گیرد. تماشاگران برای اولین بار پس از ورود رونالدو به رئال واکنشی منفی نسبت به او نشان داده‌اند. آلفردو دی‌استفانو، چهره اسطوره‌ای رئال هم تا حدی از انتقادات حمایت کرده و طبیعی است که بارسلونا برای او مانعی ذهنی شده باشد.
    کوهن حس می‌کند مشکل او چرخه‌ای باطل است: او فوق‌العاده تلاش می‌کند مقابل بهترین‌ها موفق باشد، و همین اضطراب باعث می‌شود او عملکرد خوبی نداشته باشد.
    کوهن در پایان می‌گوید: «رونالدو باید به روزهایی فکر کند که طرفداران کنارش بوده‌اند. او باید به این فکر کند که اگر همه طرفداران در کنار او باشند و تشویقش کنند چه خوب می‌شود.
    ما همه گاهی باید در خلاف جهت جریان آب شنا کنیم. مورینیو باید او را تشویق کند که دست از فکر کردن به این موضوعات بردارد. او باید در حال حاضر باشد، و هر دریبل، هر دریافت توپ، هر ضربه، هر پاس، همه آنها را در حال حاضر بازی کند.»
    پارادوکس مادرید این است که اشتیاق آنها برای غلبه بر بارسلونا، اول برای گرفتن قهرمانی از آنها و سپس برای داشتن دوره‌ای طولانی و موفق مقابل آنها، چنان مانع ذهنی عمیقی برایشان ساخته که باید این مانع برطرف شود. برتری پنج‌امتیازی آنها در لالیگا به این معناست که می‌توانند قدرت را از کاتالونیا به پایتخت منتقل کنند، اما بزرگ‌ترین مانع پیش روی آنها بارسلونا نیست، بلکه خودشان‌‌اند.

نبرد های کلیدی ال کلاسیکو از دیدگاه استیو مک من من؛ رونالدو گل می زند ولی هیچ سفیدپوشی از مسی بر نمی آید

چهارشنبه شب شاهد برگزاری دیدار رفت دور یک چهارم پایانی رقابتهای جام حذفی اسپانیا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و میان دو تیم رئال و بارسلونا خواهیم بود.

سایت گل- امشب و در بازی رفت مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا ژوزه مورینیو و مردانش در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو میزبان آبی و اناری پوشان هستند. بازی که نبرد های نفر به نفر درون زمین تآثیر گذار ترین نقش را در نتیجه پایانی آن خواهند داشت.
    اگر درباره ال کلاسیکو از استیو مک من من سؤال کنید او بی درنگ به سراغ گلی می رود که در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپای سال 2002 وارد دروازه بارسلونا کرد. هافبک سابق لیورپول به خاطر حضور 4 ساله اش از سال 1999 تا 2003 در میان مادریدی ها به خوبی به شرایط این بازی آشناست. از نظر او تفاوت بازی در برابر بارسا هنگاهی که در عضویت رئال قرار داشته باشید با زمانی که در لباس تیمی دیگری مثل لیورپول در برابر آن ها صف آرایی می کنید زمین تا آسمان است.
    چهار شنبه شب استیو به تماشای آخرین نسخه ال کلاسیکو خواهد نشست اما قبل از آن در مورد چند فاکتور اصلی صحبت می کند که سرنوشت بازی در گروی آن ها قرار دارد.

کریس رونالدو رو در روی دانی آلوس

مک من من درباره تقابل این دو می گوید: "رونالدو در فوتبال مدرن امروز یک بازیکن کامل به حساب می آید، قد بلند، قوی، پرسرعت، سرزن و صد البته یک شوتزن قهار. من از دیدن بازی او هنگامی که در اوج باشد واقعا لذت می برم اما او گاهی کمی بدون فکر بازی می کند"
    "تصور می کنم او در بازی آخر میان دو تیم بسیار عصبی و ضعیف کار کرد. بار ها از سمت چپ زمین بارسا به سمت دروازه آن ها نفوذ کرد اما عدم شرکتش در کار های دفاعی باعث شد دنی آلوس چند بار جناح چپ رئال را آزار دهد. فردا شب هر دوی این بازیکن ها از حرکات تهاجمی یکدیگر جلو گیری خواهند کرد و هر کدام که بتواند بهتر از پس حریف خود برآید می تواند برای حریف بسیار دردسر ساز شود."
    "رونالدو از جام حذفی پارسال خاطرات خوبی دارد، او که این بار از حمایت تماشاچیان خودی نیز سود می برد احتمالا می تواند دروازه بارسلون را باز کند."

آنخل دی ماریا رو در روی آبیدال

"من با دقت بازی های دی ماریا را تماشا کرده ام و عقیده دارم او یکی از مهره های کلیدی رئال در یک سوم دفاعی حریفان است. بارسا نیز چه با 3 دفاع به مراقبت از دروازه بپردازد و چه 4 دفاعه بازی کند اریک آبیدال را در جناح چپ و در برابر دی ماریاخود خواهد داشت."
    "بر خلاف آلوز، آبیدال اهل حرکت به سمت زمین حریف نیست و این خود باعث می شود تا در این شب شاهد یک جدال کلاسیک مهاجم و مدافع باشیم. من بازی آبیدال را قبول دارم، او مدافع کاملیست اما به هر حال این فرانسوی در میان مدافعین استثنایی بارسا، ضعیف ترین بازیکن به حساب می آید."
    "شاید قدرت دریبلینگ دی ماریا در صحنه هایی آبیدال را به دردسر بیاندازد، مخصوصا زمانی که پسرک آرژانتینی ناگهان به سمت وسط زمین تغییر جهت می دهد تا نفوذ کرده و یا توپ را به سمت دروازه شلیک کند."

ژابی آلونسو مقابل چابی

"هر دوی این بازیکنان مرکز ثقل تیم خود به حساب می آیند، آن ها رهبر خط میانی هستند. بارسا بدون چابی نظم خود را از دست می دهد و رئال نیز برای هماهنگ کردن هافبک ها به ژابی آلونسو محتاج است."
    "سبک بازی این دو البته متفاتوت است اما هر دو به یک اندازه تآثیر گذارند. آلونسو پاس های سریع و کوتاه خود را با توجه به حرکات بازیکنان روبروی خود تنظیم می کند. او علاقه زیادی به حرکت با توپ نیز ندارد اما در دگر سوی میدان چابی در تمام طول مسابقه در حال حرکت با توپ است تا بازیکن مورد نظر خود را در زاویه ای مناسب پیدا کند و پاس طلایی خود را برای او بفرستد."
    "در دیدار بین این دو همگان شاهد ترکیب جالب از سبک بازی این دو خواهند بود، دو شیوه ای که در تیم ملی اسپانیا به خوبی با یکدیگر تلفیق می شوند. اگر جدال بین این دو را چابی ببرد کنترل بازی به دست آبی و اناری ها خواهد افتاد و آن ها به احتمال فراوان بازی رفت را در خانه حریف با پیروزی پشت سر خواهند گذاشت."

مارسلو و الکسیس سانچس

"اینکه چگونه سانچس با سبک بازی باسلونا خو گرفته برای من خیلی جالب است. انطباقی که برای بسیاری از بزرگان دشوار می نمود برای این پسرک شیلیایی ظرف چند ماه اتفاق افتاد و به او کمک کرد گل های حساسی مانند بازی در برابر بتیس را به ثمر برساند. بازی تهاجمی بارسا با حرکت های سریع سانچس در میان مدافعین حریف ابعاد تازه ای را به خود می بیند"
    "او اگر در سمت راست بازی کند قطعا مارسلو هم عقب خواهد نشست و او این گونه به بازی شناور بارسا کمک می کند."
    " من شباهت های بسیاری بین بازی مارسلو و هم تیمی سابق خودم روبرتو کارلوس می بینم. هردو سریع و تکنیکی هستند و علاقه ای بسیار زیاد به هجوم به سمت زمین حریف دارند. اما چیزی که من را نگران می کند ضعف مارسلوست در جدال های تک به تک. جایی که اگر مارسلو شکست بخورد ظرف چند ثانیه دروازه رئال هم فرو خواهد ریخت."

په په و لیونل مسی

"هیچ مدافعی به تنهایی نمی تواند مسی را مهار کند. این بر هیچ کس پوشیده نیست. برای از کار انداختن او کل خط دفاعی رئال به همراه دیارا و آلونسو مورد نیاز است. اینگونه شاید بتوان فضای مورد نیاز برنده توپ طلا را از او گرفت."
    "مشکل تقریبا لاینحل سفید های مادرید اینست که نمی توان مسی را برای یک 90 دقیه کامل مهار کرد. او حتی در آرام ترین روز های خود هم می تواند در یک صحنه سرنوشت بازی را تغییر دهد."
    "در این ال کلاسیکو به احتمال فراوان اصلی ترین نقش در جلوگیری از حرکات ویران کننده مسی را په په به عهده دارد. دفاع پرتغالی اگر کمی بیش از حد محکم بازی کند ممکن است با تصمیم دور قبل از پایان 90 دقیقه مجبور به ترک میدان شود. اگر هم اندکی تمرکز خود را از دست بدهد مسی از آخرین سد دفاعی رئالی ها عبور خواهد کرد و باقی ماجرا نیز نیازی به پیش بینی ندارد."

گزارش روز: رونالدو مادرش را از خانه بیرون انداخت

کریس رونالدو تصمیم گرفت تا مادرش را از خانه بیرون بیندازد. این طور به نظر می رسد که نامزد کریس بین او و اعضای خانواده اش فاصله انداخته

سایت گل – اخبار خوبی درمورد کریس رونالدو به گوش نمی رسد. چندی پیش بود که هواداران رئال نارضایتی شان از بازی ستاره پرتغالی را با سوتهای انتقادی شان ابراز کردند و اکنون و در آستانه دیدار حساس ال کلاسیکو که امشب در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار می شود، اخبار نه چندان خوشایند دیگری درمورد رونالدو منتشر شده است
    مجله پرتغالی «نووا ژنته» در گزارشی به این نکته اشاره کرده که رونالدو به این بهانه که مادرش در زندگی شخصی اش دخالت می کند، او را از خانه اش بیرون انداخته.
    این مجله پرتغالی در گزارشی به این نکته اشاره کرده که رونالدو برای مادر ش و همسر مادرش ،ژوزه آندراده، خانه ای اجاره کرده تا همراه با نامزدش و پسر کوچکش و پرستار فرزندش زندگی اش را ادامه دهم.
    تقریبا دو سال از آشنایی کریس رونالدو و ایرینا شایک می گذرد و به نظر می رسد که ستاره پرتغالی به دنبال استقلال بیشتر در زندگی شخصی اش است؛ این موضوعی است که مادر رونالدو با آن موافق نیست. نووا ژنته در گزارشش به این نکته اشاره کرده که مادر رونالدو بیشتر نگران نوه اش است. فرزند رونالدو که بعد از تولد توسط مادر رونالدو بزرگ شده، اکنون به خواست رونالدوبیشتر روزهای زندگی اش را در مادرید به سر می برد تا مادیه را.
    گزارشهای منتشره حکایت از آن دارد که رونالدو حس خوبی نسبت به دخالت مادرش در زندگی شخصی اش ندارد و از همین رو خانه دیگری را برای مادرش پیدا کرده تا از دخالت مادرش در زندگی شخصی اش بکاهد

7. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

12

خوب این هم چند تا عکس از امروز که بر و بچ رفتن دیگه برای آماده شدن واسه بازی امشب از همه عکس ها مهمتر هم عکس دی ماریا هست که فکر کنم اگه یک بارسایی بیاد اینجا ببینه سکته رو میزنه

به امید برد مقتدرانه

9. 8 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ترکیب اصلی قبل از بازی مشخص میشه ؟! چند ساعت قبلش ؟!
    من که احتمال بردن رو بسیار کم میدونم
    تو لیگ قهرمانان خدا کنه دور بعدی با بارسا نیفتیم که دیگه الکلسیکو اونوقت خز میشه !!
    فکر نکنم ترکیب تا 1 ثانیه قبل بازی هم معلوم شه. من که تا حالا همچین چیزی ندیدم.

رئال هم اصلا احتمال بردش کم نیست. بازی رودر روی ان دو تیم کاملا جریانش فرق می کنه. غیر قابل پیش بینیِ. همونطور که همه می گفتن بازیه قبل رو رئال می بره و رئال تو اوج و ازین حرفا (اکثر کارشناسا می گفتن) اما دیدیم که بارسا بازیو برد. و ممکنم بود اون بازی مسی اخراج بشه و رئال ببره.
    این بازی به کوچکترین جزئیات بستگی داره. هر عامل غیرمنتطره ای ممکنه نتیجه رو عوض کنه.

بازیه الکلاسیکو هم به نظر من اگر هر روز هم برگزار شه، خز نمی شه. چون این دو تیم اینقد پتانسیلشون بالاست که می تونن انواع شگردها و نقشه های مختلف رو تو زمین پیاده کنن . هر بازی جذابیت خودشو داره.
    این دوتیم جز برترین تیم های جهانن. مثل استقلا پرسپولیس نیستن که بدون ایده و نقشه ی قبلی بیان توی زمین، آخر هم شانسی یکی بازیو ببره.

11. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه michaelkp1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض رئال

نمیدونم چرا مورینیو از آلتین توپ استفاده نمیکنه تکنیک و تجربه اش خیلی خوبه همچنین شوتهایی که تو بایرن مونیخ میزد خیلی کاری بود ویکتور والدس دروازه بان شوت گیری نیست راحت میشه با این شوتهایی که آلتین توپ میزنه تهدیدش کرد و به گل رسید
    به نظر من مورینیو باید کلا تاکتیک و ترکیب رو عوض کنه اگه دقت کرده باشید تمام ال کلاسیکوها که مورینیو مربی بوده رئال خیلی دست پاچه و پر استرس بازی کرده آخرش تو اکثر بازیها هم گند زده مورینیو تو جام قهرمانان یه بار بارسلون رو با اینتر شکست داده حالا هی داره همون شیوه رو پیاده میکنه به نظر من برای برد مقابل بارسا ما فابیو کاپلو رو احتیاج داریم از مورینیو ساخته نیست

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض رونالدو مادرش را از خانه بیرون کرد!

مهاجم رئال مادريد براي شروع زندگي خصوصي خود با ارينا شايك و فرزندش تصميم گرفت كه مادرش را از خانه‌اش بيرون كند.

به گزارش ايسنا در آستانه نخستين ال‌كلاسيكو 2012 كه قرار است چهارشنبه شب در ورزشگاه سانتياگو برنابئو برگزار شود، روزنامه‌هاي پرتغالي خبري جنجالي را منتشر كردند و آن اين كه كريستيانو رونالدو ستاره پرتغالي رئال مادريد تصميم گرفته كه مادرش را از خانه‌اش بيرون كند و خانه ديگري را به دور از خانه خود براي او اجاره كند.

به نوشته مجله «نوفا» رونالدو با اين تصميم خود مي‌خواهد با فرزند و نامزدش ارينا شايك تنها باشد و كسي وارد حريم خصوصي آن‌ها نشود.

به نوشته روزنامه‌ «دو لوريس» رونالدو مادرش را از ديدن نوه‌اش محروم كرده است، اما دوري از فرزند كريستيانو رونالدو براي مادر او بسيار سخت و تحمل ناشدني است چرا كه از ابتداي به دنيا آمدن اين كودك، وظيفه تربيت او بر عهده مادر رونالدو بوده و چنين دوري براي او امكان پذير نيست.

اين روزنامه‌ مسئوليت چنين اقدامي را به گردن ارينا شايك انداخت و بر روي صفحه اول خود نوشت: «ارينا نقش خود را در جدايي انداختن بين خانواده‌ كريس به خوبي ايفا كرد.»

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دوستان میشه از این خبرگزاری ها(!!) که خبرهاشون واقعا جالب هستن، خبر(!!) نذارید؟
    درسته روحمون رو شاد میکنن اما خب حدی داره..
    +
    ترکیب هم اصلا قابل پیش بینی نیست!
    فقط امیدوارم آلبول نباشه که خوب سوتی میده!
    ضمن اینکه لاس هم حیفه وسط باشه چون سمت راست شاهکار بازی میکنه!

15. 3 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

این ترکیبی هست که روزنامه گل به نقل از مارکا برای رئال گذاشته:

البته ترکیب ۴-۵-۱ چیده شده توی عکس که در واقع همون ۴-۲-۳-۱ یا حتی ۴-۳-۲-۱ هم میتونه باشه که به نظرم ترکیب ۴-۲-۳-۱ باشه چون اوزیل خصوصیات یه بازیکن تخریبگر برای سپر دفاعی رو به نظرم نداره.

اگه این ترکیب دقیقا چیزی باشه که رئال میخواد باهاش بازی کنه فکر کنم ترکیب بدی نباشه.هر چند منم بدم نمیاد که په په یه خط بیاد جلوتر اما اونجوری یه مقدار توی دفاع دستمون بسته میموند که البته میشد با واران جبرانش کرد.
    امشب باید دعا کنیم که مارسلو نخواد اتوبان اون سمت رو برای بارسا باز بزاره.که البته با وجود کسی مثل کونترائو که دونده و پر نفس هم هست میتونیم امیدوار باشیم که اون سمت پوشش خوبی پیدا کنه.و البته کونترائو توی حمله هم میتونه سریع به رونالدو اضافه بشه که در اینصورت احتمالا مارسلو خیلی نفوذ نمیکنه و بیشتر به وظایف دفاعی میرسه.
    اون سمت هم وجود لاسانا و کایه خون(اگه خدای ناکرده جواتی باشه میشه کاله خون) که هر دو بازیکنای درگیر و پر نفسی هم هستند میتونه سمت راست تیم رو تقویت کنه که احتمالا منطقه بازی فابرگاس،اینیستا و گاهی اوقات هم مسی خواهد بود.و البته میتونه به آزادتر شدن آلونسو (خدا کنه امشب روی فرم باشه) کمک کنه
    نکته دیگه ای هم که به نظرم میرسه اینه که خدا کنه تیم مشکل روانی که جلوی بارسا گرفتارش میشه رو توی این بازی کنار بزاره.بازی رفت لالیگا وقتی گل مساوی رو خوردیم تیم هنوز روحیه خودش رو نباخته بود اما بعد از گل دوم(که به نظرم کل روحیه تیم رو کشید) نتونستیم ادامه بدیم.درسته بارسا تیم خوبیه اما از کره دیگه ای نیومده.این ترس از باختن مجدد باعث میشه که از پسشون بر نیایم.

17. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •