دیشب دانلود رایگان شبانه از ساعت 12 شروع شده بود ،هنوز هم در ریز کارکردم 12 تا 1 رو رایگان زده .
دیشب دانلود رایگان شبانه از ساعت 12 شروع شده بود ،هنوز هم در ریز کارکردم 12 تا 1 رو رایگان زده .
مخابرات نهایت سرعتش تو طرح به قول خودشون الماسه که زور میزنه به350 کیلو بایت در ثانیه میرسه طرح طلایی به250و طرح نقره ای هم نهایت180 اینو یکی از کارکنان مخابرات گفت وبا چیزی که من دارم استفاده میکنم(نقره ای)مطابقت داره نهایت سرعت من به180تا190 ودر بعضی ساعتها به20تا30کیلوبایت خصوصا تو ساعت11تا3.5میرسه
کسی میدونه طرح برنزی هم دانلود شبانه داره یا نه؟
تمامی طرح ها رو اگه 6 ماهه بگیری داره.
راستی وایمکس هم افقتضاه هست کسی نگیره.
فکر میکنی دیتا وایمکس از کحا میاد ؟
طرحت شما چیه دادا ؟
این مخابرات سرویس نامحدود ۱۲۸ داره؟ یعنی اجازه بده ۲۴ ساعته دانلود کنی؟ سرعت دانلود سرویس ۱۲۸ مخابرات همون ۱۶ کیلوبایته یا بیشتر؟ مثلاً شبها بیشتره یا همیشه روی حول و حوش ۱۶ ثابته؟
تسلیت می گم
شما مشترک مخابرات هستید![]()
این طرح های 2020 که نا محدود هم داره یعنی اینا نمیخوان بدن به ما؟
راستی طرح الماس رو به خانگی میدن؟
سلام دوستان ببخشید سوالم رو اینجا میپرسم ولی عجله ایه
ویندوز رو عوض کردم اکس پی نصب کردم الان. به اینترنت وصل نمیشه در صورتی که با وایرلسش از طریق موبایل و لپ تاپ وصل میشم...همه ی چراغ های مودم هم روشنه توی مرورگر ویندوز ختی صفحه تنظیمات مودم هم باز نمیشه انگار اصلا نشناختشه به پشتیبانی زنگ زدم گفت. اینترنتت مشکل نداره ویندوز چک کن منم نمیدونم چه کنم؟
لطفا کمک کنید
با تشکر
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
واسه من که اینجور نیست من3 ماهه نقرهای گرفتم شبانشم فعاله ونهایت تو هر شب تا2گیگ میگیرم اول از حجمم کم میکنه صبح دوباره حجمم بر میگرده.یه عکس از دانلود رایگانم تو صفحات قبلی گذاشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)