تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 241 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosayeb.heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

داداش میشه بگید اون لینک کجاست؟
    مهندس حیدری به پست ما هم نگاه میندازی؟
    سلام

1- از control panel گزینه system واز قسمت سمت چپ گزینه Advanced system setting رو انتخاب کن .
    2- از پنجره باز شده system properties و از سربرگ Advanced
    قسمتی وجود داره بنام
    Startup And Recovery
    که با انتخاب دکمه setting پنجره ایی باز میشه .
    3- از پنجره باز شده از قسمت
    Write Debugging Information گزینه
    Small memory dump رو انتخاب کن و دکمه OK رو بزن تا تغییرات ذخیره بشه.شکل زیر :

4- به این ترتیب فایلهای دامپ در BSOD بعدی در پوشه مربوطه بوجود میان . فایلهای دامپ رو آپلود کن تا به مشکلت رسیدگی بشه

2. 2 کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خسته نباشین
    1- دیشب 2 دقیقه هم نشده بود که بلو اسکرین گرفتم --همیشه روی نت هستم
    2-تمام درایور ها مربوط به لن اپدیت شد که قبلا هم همون درایور ها بود و وایرلس مادر برد هم غیر فعال شد
    3-مادربرد من 2 تا لن داره دیشب که بلو اسکرین گرفتم روی چیپست intel بود حالا روی realek گذاشتم ببیینم چی میشه
    4- فقط چند ساعت قبل از بلو اسکرین یک اپدیت نصب شده بود به نام :
    Windows Malicious Software Removal Tool for Windows 8 and Windows Server 2012 x64-based Systems - July 2013 (KB890830)

Update type: Important

After the download, this tool runs one time to check your computer for infection by specific, prevalent malicious software (including Blaster, Sasser, and Mydoom) and helps remove any infection that is found. If an infection is found, the tool will display a status report the next time that you start your computer. A new version of the tool will be offered every month. If you want to manually run the tool on your computer, you can download a copy from the Microsoft Download Center, or you can run an online version from microsoft.com. This tool is not a replacement for an antivirus product. To help protect your computer, you should use an antivirus product.

فقط گفتم شاید از این باشه هر چی گشتم پاکش کنم تو لیست اپدیت برای پاک کردن نبود

6-یک اروری هم همون موقع که بلو اسکرین گرفتم در قسمت action center ثبت شده که اونم براتون گذاشتم شاید کمک کنه :
    The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x000000d1 (0x0000000000000008, 0x0000000000000002, 0x0000000000000000, 0xfffff88001a3a86d). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 072113-17093-01

7-توی فایل دامپ ما چیزی در مورد این باگ که اولش نوشته--گفته نشده ؟
    این اروری هم که شما گرفتین ( x000000d1 ) توی 90 درصد موارد مربوط به مشکل در یکی از درایورها میشه.
    شما با ویندوز 7 هم همین مشکل رو داشتین ؟

===============
    1- شما نرم افزار ESET SysInspector رو از این لینک دانلود کن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد از نصب و اجرا با فرمت فشرده zip گزارش بگیر و آپلود کن . خودت هم میتونی وضعیت کارکرد خوب یا بد درایورها رو چک کنی. حتما هم از قسمت Network connection اتصالات TCP و UDP رو چک کن.

2- از control panel گزینه Administrative tools و گزینه Event viewer رو انتخاب کن . از قسمت سمت چپ این برنامه دنبال Administrative events بگرد . پس از انتخاب این گزینه از قسمت سمت راست گزینه save all events as... رو انتخاب و فایل رو با فرمت evtx ذخیره کن . این فایل رو هم آپلود کن .
    Last edited by mosayeb.heydari; 23-07-2013 at 13:56.

4. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

درود.
    دوستان من هر از گاهی با مشکل BSOD مواجه میشم. اما در این اوخر فواصل زمانی که اخطار واسم میاد کم شده و بعضاً هفته ای یه مرتبه این مشکل ایجاد شده!
    فقط اینم بگم که 99%، این مشکل شبا واسم پیش اومده! من شبا سیستم رو دانلود میزام و صبح با نرم افزار خودش Hibernate میشه. اما بعضی وقتا صبح که سیستم رو روشن کردم دیدم که Blue Screen داده و سیستم خودش خاموش شده! و فکر هم میکنم در لحظه ی Hibernate شدن هم باشه! چون خودم که بعضاً تا 5 صبح بیدارم این اتفاق نمی افته! یا مثلاً بعضی وقتا Hibernate نرم افزار رو غیرفعال میکنم که سیستم روشن بمونه، این اتفاق نمی افته!
    پ.ن: در طی چند روز گذشته این اتفاق هر شب تکرار شده!
    پ.ن2: توی 3-4 سالی که سیستمم رو عوض کردم و این سیستم رو بستم، تا حالا سابقه نداشته در طی روز این مشکل واسم پیش بیاد. مگر بجز 1-2 مرتبه! هر دفه که اتفاق افتاده فقط در همین بازه ی زمانی نزدیکای صبح بوده که منم خواب بودم!
    پ.ن3: هیچ سخت افزار جدیدی هم به سیستم اضافه نشده!
    اینم مشخصات سیستم:
    CPU: Intel - Core 2 Quad
    VGA: 9600Gt
    Ram: 4GB

اینم لینک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فولدر زیر شده Minidump
    پ.ن: فایل Memory.dmp وجود نداشت! حتی مخفی!

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

درود.
    دوستان من هر از گاهی با مشکل BSOD مواجه میشم. اما در این اوخر فواصل زمانی که اخطار واسم میاد کم شده و بعضاً هفته ای یه مرتبه این مشکل ایجاد شده!
    فقط اینم بگم که 99%، این مشکل شبا واسم پیش اومده! من شبا سیستم رو دانلود میزام و صبح با نرم افزار خودش Hibernate میشه. اما بعضی وقتا صبح که سیستم رو روشن کردم دیدم که Blue Screen داده و سیستم خودش خاموش شده! و فکر هم میکنم در لحظه ی Hibernate شدن هم باشه! چون خودم که بعضاً تا 5 صبح بیدارم این اتفاق نمی افته! یا مثلاً بعضی وقتا Hibernate نرم افزار رو غیرفعال میکنم که سیستم روشن بمونه، این اتفاق نمی افته!
    پ.ن: در طی چند روز گذشته این اتفاق هر شب تکرار شده!
    پ.ن2: توی 3-4 سالی که سیستمم رو عوض کردم و این سیستم رو بستم، تا حالا سابقه نداشته در طی روز این مشکل واسم پیش بیاد. مگر بجز 1-2 مرتبه! هر دفه که اتفاق افتاده فقط در همین بازه ی زمانی نزدیکای صبح بوده که منم خواب بودم!
    پ.ن3: هیچ سخت افزار جدیدی هم به سیستم اضافه نشده!
    اینم مشخصات سیستم:
    CPU: Intel - Core 2 Quad
    VGA: 9600Gt
    Ram: 4GB

اینم لینک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فولدر زیر شده Minidump
    پ.ن: فایل Memory.dmp وجود نداشت! حتی مخفی!

مشکل از ویندوزه . احتمالا ویندوزت قدیمه( یک یا دو سال پیش) و این ارور هم یه باگ توی ویندوزای قبلی بوده که البته مایکروسافت برطرفش کرده.
    طبق چیزی که در سایت مایکروسافت گفته شده :
    STOP: 0x0000009F

DRIVER_POWER_STATE_FAILURE

A device driver is in an invalid or inconsistent power state from either shutdown or going into or returning from hibernate or standby modes.

برای حل مشکل :
    1- از ویندوز 7 sp1 به همراه آپدیت های جدید استفاده کن.
    2- درایورهای اصلی رو آپدیت کن : گرافیک، صدا، مادربرد ، شبکه و ....

3- از آنتی ویروس های آویرا ، آوست یا اسنشیال استفاده کن .

7. 2 کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بله هاردمو هم با اون نرم افزار که گفتی تستش کردم
    مشکلی نداشتن

ایا ممکنه مشکل از سخت افزار wifiباشه؟
    چون میام اینترنت قاطی میکنه...
    شما هم با ESET SysInspector گزارش بگیر و آپلود کن .
    در ضمن فایل های دامپ جدید رو هم آپلود کن .
    مشکل از wifi هم میتونه باشه . درایورهای وای فای، شبکه ، وایرلس و ... رو آپدیت کن .
    Last edited by mosayeb.heydari; 23-07-2013 at 14:17.

9. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

مشکل از ویندوزه . احتمالا ویندوزت قدیمه( یک یا دو سال پیش) و این ارور هم یه باگ توی ویندوزای قبلی بوده که البته مایکروسافت برطرفش کرده.
    طبق چیزی که در سایت مایکروسافت گفته شده :
    STOP: 0x0000009F

DRIVER_POWER_STATE_FAILURE

A device driver is in an invalid or inconsistent power state from either shutdown or going into or returning from hibernate or standby modes.

برای حل مشکل :
    1- از ویندوز 7 sp1 به همراه آپدیت های جدید استفاده کن.
    2- درایورهای اصلی رو آپدیت کن : گرافیک، صدا، مادربرد ، شبکه و ....

3- از آنتی ویروس های آویرا ، آوست یا اسنشیال استفاده کن .

من ویندوزم رو حدود 2 هفته ای میشه نصب کردم! من 1 سالی میشد که 7 (سرویس پک 1) نصب داشتم تا حدود 1 ماه پیش که 8 نصب کردم! یه 2 هفته ای 8 داشتم و بعد بنا به دلایلی برگشتم به 7 (سرویس پک 1) که الان حدود 2 هفته از اون زمان میگذره.

درایورام که آپدیتن. آنتی ویروس هم من از KasperSky Internet Security استفاده میکنم!

پ.ن: من قبلاً ویندوز رو آپدیت میکردم! اما وقتی دیدم نمیشه از آپدیتا بک آپ گرفت و عملاً با هر بار تعویض ویندوز، همه چی صفر میشه دیگه بیخیالش شدم!

داره خودمونی میشه xgf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

1- از control panel گزینه system واز قسمت سمت چپ گزینه Advanced system setting رو انتخاب کن .
    2- از پنجره باز شده system properties و از سربرگ Advanced
    قسمتی وجود داره بنام
    Startup And Recovery
    که با انتخاب دکمه setting پنجره ایی باز میشه .
    3- از پنجره باز شده از قسمت
    Write Debugging Information گزینه
    Small memory dump رو انتخاب کن و دکمه OK رو بزن تا تغییرات ذخیره بشه.شکل زیر :

4- به این ترتیب فایلهای دامپ در BSOD بعدی در پوشه مربوطه بوجود میان . فایلهای دامپ رو آپلود کن تا به مشکلت رسیدگی بشه
    جناب حیدری من دیروز یه 8 نصب کردم دیروز چند ساعتی همراه با نت استفاده کردم صفحه ابی نیومد امشب هم تست میکنم اگه نشد که یعنی با 8 خوب هست

اگر خوب باشه دوباره ویندوز هفت رو نصب میکنم اگر ابی اومد دامپ رو اپلود میکنم ولی مهندس من این ویندوز رو روی چند تا لپ تاپ تست کردم مشکلی نداشته قبلا هم همین ویندوز روی لپ تاپم بوده مشکل میتونه از کجا باشه ..؟ یعنی باید قید هفت رو بزنم؟

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این اروری هم که شما گرفتین ( x000000d1 ) توی 90 درصد موارد مربوط به مشکل در یکی از درایورها میشه.
    شما با ویندوز 7 هم همین مشکل رو داشتین ؟

===============
    1- شما نرم افزار ESET SysInspector رو از این لینک دانلود کن :
    بعد از نصب و اجرا با فرمت فشرده zip گزارش بگیر و آپلود کن . خودت هم میتونی وضعیت کارکرد خوب یا بد درایورها رو چک کنی. حتما هم از قسمت Network connection اتصالات TCP و UDP رو چک کن.

2- از control panel گزینه Administrative tools و گزینه Event viewer رو انتخاب کن . از قسمت سمت چپ این برنامه دنبال Administrative events بگرد . پس از انتخاب این گزینه از قسمت سمت راست گزینه save all events as... رو انتخاب و فایل رو با فرمت evtx ذخیره کن . این فایل رو هم آپلود کن .
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    اطلاعات خواسته شده براتون پ .خ کردم

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

جناب حیدری من دیروز یه 8 نصب کردم دیروز چند ساعتی همراه با نت استفاده کردم صفحه ابی نیومد امشب هم تست میکنم اگه نشد که یعنی با 8 خوب هست

اگر خوب باشه دوباره ویندوز هفت رو نصب میکنم اگر ابی اومد دامپ رو اپلود میکنم ولی مهندس من این ویندوز رو روی چند تا لپ تاپ تست کردم مشکلی نداشته قبلا هم همین ویندوز روی لپ تاپم بوده مشکل میتونه از کجا باشه ..؟ یعنی باید قید هفت رو بزنم؟
    احتمال زیاد مشکل از درایورهاست : گرافیک ، مادربرد، صدا و ...
    بهر حال باید فایل های دامپ رو آپلود کنید .
    ولی در کل ویندوز 7 سازگاری بیشتری با سخت افزارها داره و درایورهایی که واسش اومدن امتحان خودشونو پس دادن . شما هم احتمالاً با آپدیت درایورها مشکلتون با ویندوز 7 حل خواهد شد .

14. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون
    اطلاعات خواسته شده براتون پ .خ کردم
    مدل مادبردت اسوسه؟ ( احتمالا ً ASUS P8Z77 ! درسته ؟ )
    اگه مدل مادربردت همینه مشکل صددرصد مربوط به درایور وای فای ( یا لن )مادبردتون میشه که ظاهراً این درایور آپدیت نیست یا با ویندوز 8 سازگاری نداره یا خود درایور مشکل داره . شما اینکارها رو انجام بده :
    1- به این روشی که میگم درایورهای مربوط به مادربرد رو آپدیت کن :
    به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن و از قسمت بالای سایت support و از صفحه باز شده Download رو انتخاب کن . از قسمت پایین صفحه دانلود گزینه
    Select Model Manually رو انتخاب کن مدل مادربرد رو به همراه نوع ویندوز انتخاب کن و پس از تأیید ( Confirm ) درایورهای مربوط به شبکه (LAN ) ، وای فای ،بایوس و چیپ ست رو آپدیت کن . دقت داشته باش که از هر درایور ممکنه چند تا وجود داشته باشه . به تاریخ و ورژن درایورها نگاه کن و اونی که تاریخش جدیدتره رو دانلود و نصب کن . اونایی هم که روبروشون نوشته WHQL معتبرترن و توسط مایکروسافت تأیید شدن .
    2- IDM و تورنت رو پاک کن .

احتمال خیلی زیاد دیگه باید مشکلت با اینکار حل بشه وگرنه دیگه مشکل از خود درایورهاست که با ویندوز 8 سازگاری ندارن.

16. 2 کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •