خب شما میتونی از اون لینکی که در پست 1777 دادم دانلود بکنی. 12 مگه!
خب شما میتونی از اون لینکی که در پست 1777 دادم دانلود بکنی. 12 مگه!
بله منظور من هم این نبود که این همون نسخه کامل مورتال کامبت 4 هست بلکه منظورم این بود که اگر به دنبال نسخه کامل کامبت 4 هستید این نسخه نیاز شما را به طور کامل برطرف می کنه.البته این نسخه فول کمبت 4 نیست بلکه کلاً ورژن دیگریست از کمبت 4
متاسفانه این نسخه فقط ویژه دریمکست هست و راهی جز کار کردن با امیولیتور نیست.این نسخه کامپیوتر پس نداره؟ یعنی الزاما باید با امولیتور کار کرد؟
البته که فیلم ها رو داره. این نسخه تمام فیلم ها را بزای 20 کاراکتری که در پست 1778 هست داراست + آرناهای جدیدی که در مورتال کامبت 4 نبودند.فیلمها رو داره؟ (از منوی اول practice و سپس Kombat theater رو انتخاب کنید.)
تا اونجایی که من می دونم متعلق به PC نیست و به نضر می رسه که ادیت شده نسخه دریمکست باشه.راستی من داشتم در مورد این بازی سرچ میکردم که به عکس زیر برخوردم که با اونی که شما گذاشتی فرق داره.
علت این تفاوت چیه؟ آیا عکس فوق میتونه مثلا متعلق به ورژنی برای pc باشه؟
یا همونه که گورو و دو تای دیگه هم آزاد شدن و به جمع دیگر گزینه ها پیوستن؟
اینو من یه زمانی رو پی سی بازی میکردم.
اسمش هم همون مورتال کومبت 4 بود و امولیتور هم نمیخواست
اگه کسی راجع به مورتال کمبت جدید مطلبی خواست می تونه بیاد این جا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی مرتال کمبت ارمگدون رو بازی کرده پی اس 2 گرافیکش صد برابر کمبت پیسیه کسی برای کامپیوتر شو داره؟
اره خوب معلومه میدونی کمبت پی سی مال قبل از 2000 هست در صورتی که ارماگدون مال 4-5 ساله پیش هست
ارماگدون هم بهتر رو همون ps2 بازی کنی رو پی سی یا لگ میزنه یا اینکه صدا نداره و کلا کلی گرفتاری داره
من خودم نتونستم رو پی سی هیچکدوم از کمبت ها رو اجرا کنم که ماله ps2 بودن![]()
یه توضیح میدی در مورد امیولاتورمن تا رو فایل EXE کلیک میکنم یه ارور میاد بعد بسته میشه
Last edited by arashbi2; 28-03-2011 at 11:01.
توی امیولاتور یه Folder به اسم data هست یه فایل تکست درون data هست که به شما میگه که فایل های
bin & flash مربوط به دریمکست باید به چه اسمی درون data قرار بگیرن.
برای اینکه کارتون راحت تر بشه من فایل های لازم را اینجا اپلود کردم با اسامی که درون فایل تکست گفته شده بود
محتوای مخفی: حجم 2.3 مگ
بعد از دانلود کردن این فایل ها و کپی کردن اونها در data امیولاتور کار می کنه.
البته این مواردی که گفتم را می تونستید با خواندن readME nullDC متوجه شید...
آقا این دانلودش خیلی مشکله. سرعت بسیار پایینه (کمتر از1 کیلوبایت!) و ظاهرا با دانلود منیجر هم نمیشه گرفت.
من اتفاقا یه چیز دیگه هم میخواستم از این سایته بگیرم همینطور شد. نتونستم.
برای شما هم همینطوره این سایت؟
نه دوست عزیز من که چه قبلا و چه الان Rom های زیادی را از این سایت گرفتم و هیچ مشکلی نداشتم و همین مورتال کامبت را یادمه با 200 می گرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)