تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 335 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازیو میده 6 تومن

دوستانی که میخوان دانلود کنن از لینک بالا دانلود کنن , کاملا سالم هست , سرعت دانلودش هم توپه

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

داداش ادت کردم الان cd-key من روسی معمولی بود ولی 11 گیگ هست 1 هفته ای طول می کشد تا با شبانه دانلود کنم .شما چه cd-key خریدی منظور چه نسخه ای؟

---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------

قسمت store اورجین با چیز پی ان باز می شود.

عزیز با چیز پی ان هم فرقی نمیکنه!!!
    اینجوری باز میشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عزیز با چیز پی ان هم فرقی نمیکنه!!!
    اینجوری باز میشه...
    برای من با چیز پی ان راحت باز می شود .بعد هم نگه مستر کارت دارید که می خواهید از اورجین خرید کنید؟اگر می خواهید cd-key battlefield 3 را بخرید که سایتهای ایرانی زیادی هستند راحت خرید کنید.

5. این کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

واقعا از اینکه این بازی رو انجام دادم شرمندم. کاملا بازی سیاسی و کثیفی بود. جالبه تو عراق که هستیم سربازا میگن مردم عراق دشمنمون نیستن plr هست ولی توی ایران چنین حرفی زده نمیشه

البشیر نماد سد حسن نصرالله هست تو بازی و داداشه نظامیش هم که نماد سپاه ایران.

.......

کاش سرمایشو داشتیم یک بازی ضد بتلفیلد میساختیم البته نه با داستان های چرتی که الان بازی های ایرانی روش ساخته میشه با یک داستان درست حال بتلقیلد رو میگرفتیم
    به امید ساخت یک بازی ارزشی با محوریت خط اول مقاومت سوریه!!!
    در نقش سربازان بشار اسد
    xpهاش هم با کشتن زنان و کودکان بدست میاد،روزی زیر 30 تا هم اگه کسی کشت گیم اور میشه،توبیخ میشه.
    مرحله آخرش هم اسنایپ میدن سربازهایی رو که از قتل عام مردم خودداری کنن هدف بگیرید.

7. 15 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بچه ها من واقعا شگفت زده شدم من لپ تاپم گرافیکش 310m 1gb هست با رم 4 امروز وقتی بازیو گرفتم اصلا امید نداشتم که حتی بازی رو لپ تاپم نصب شه ولی وقتی نصب کردم بازیو اجرا کردم رو بالاترین کیفیت بدون هیچ کندی اجرا شد واقعا شگفت زده شدم دلیلشو واقعا نمیدونم

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اقا من دارم بازی با حجم 14 گیگ دانلود میکنم RELOADED . این قضیه سی دی کی چیه ؟ من دانلود کنم میتونم انلاین بازی کنم ؟ (256 مخابرات)

و یه نکته جالب یا شایدم عجیب اینکه "میدان آزادی" تو بازی قرار نگرفته . مسخره تر از این نمیشه . چون از برج میلاد هم قدیمی تر و معروف تره

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

بچه ها من واقعا شگفت زده شدم من لپ تاپم گرافیکش 310m 1gb هست با رم 4 امروز وقتی بازیو گرفتم اصلا امید نداشتم که حتی بازی رو لپ تاپم نصب شه ولی وقتی نصب کردم بازیو اجرا کردم رو بالاترین کیفیت بدون هیچ کندی اجرا شد واقعا شگفت زده شدم دلیلشو واقعا نمیدونم
    دلیل تعجبت اینه که سیستم مورد نیاز تو صفحه اول رو نخوندی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست گرامی اجرا کردن بازی مهم نیست باید دید چقدر افت فریم دارید.

---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

اقا من دارم بازی با حجم 14 گیگ دانلود میکنم RELOADED . این قضیه سی دی کی چیه ؟ من دانلود کنم میتونم انلاین بازی کنم ؟ (256 مخابرات)

و یه نکته جالب یا شایدم عجیب اینکه "میدان آزادی" تو بازی قرار نگرفته . مسخره تر از این نمیشه . چون از برج میلاد هم قدیمی تر و معروف تره

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

دلیل تعجبت اینه که سیستم مورد نیاز تو صفحه اول رو نخوندی
    برای آنلاین بازی کردن نیاز به cd-key هست که آن را باید اگر مسترکارت دارید از خود اورجین بخرید یا اگر مستر کارت ندارید از سایتهای ایرانی برای آنلاین بازی کردن سرعت زیاد مهم نیست پینگ مهم هست که هر چه پایین تر باشد بهتر هست.

---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------

از دوستان هر کس آیدی اورجین دارد اد کند hosein_artist

11. این کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برای آنلاین بازی کردن نیاز به cd-key هست که آن را باید اگر مسترکارت دارید از خود اورجین بخرید یا اگر مستر کارت ندارید از سایتهای ایرانی برای آنلاین بازی کردن سرعت زیاد مهم نیست پینگ مهم هست که هر چه پایین تر باشد بهتر هست.

چنده ؟ چجوریه ؟ محدوده ؟ بدون اون نمیشه انلاین بازی کرد ؟

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

من نمی دونم شماها چرا انقد به یه بازی گیر میدین بازی به حدی که باید می بود قشنگ بود گرافیکش که حرف نداشت صدا گزاری که ترکونده دیگه فارسی حرف زدن به این قشنگی نورپردازی که حرف نداره دیگه انقد گیر ندین انگار حالا متتظر بازی بودین که خدا ساخته خیلی هم بازی قشنگ هست

---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------

چنده ؟ چجوریه ؟ محدوده ؟ بدون اون نمیشه انلاین بازی کرد ؟
    من الان سرعت دانلودم 30 هست و دارم cod mw2 رو آنلاین بازی میکنم بعدا که سرور های ایرانی هم اومد واسه bf یه فکری می کنم الان حال ندارم سی دی کی بدم بهش آره داشتم می گفتم با پینگ 60 بازی میکنم خیلی هم حال میده از کجا اینترنت گرفتی اگه مخابرات گرفتی حله

14. 7 کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •