تهرانم عزیز![]()
تهرانم عزیز![]()
دوستانی که میخوان دانلود کنن از لینک بالا دانلود کنن , کاملا سالم هست , سرعت دانلودش هم توپه
عزیز با چیز پی ان هم فرقی نمیکنه!!!
اینجوری باز میشه...
![]()
برای من با چیز پی ان راحت باز می شود .بعد هم نگه مستر کارت دارید که می خواهید از اورجین خرید کنید؟اگر می خواهید cd-key battlefield 3 را بخرید که سایتهای ایرانی زیادی هستند راحت خرید کنید.
به امید ساخت یک بازی ارزشی با محوریت خط اول مقاومت سوریه!!!
در نقش سربازان بشار اسد
xpهاش هم با کشتن زنان و کودکان بدست میاد،روزی زیر 30 تا هم اگه کسی کشت گیم اور میشه،توبیخ میشه.
مرحله آخرش هم اسنایپ میدن سربازهایی رو که از قتل عام مردم خودداری کنن هدف بگیرید.
بچه ها من واقعا شگفت زده شدم من لپ تاپم گرافیکش 310m 1gb هست با رم 4 امروز وقتی بازیو گرفتم اصلا امید نداشتم که حتی بازی رو لپ تاپم نصب شه ولی وقتی نصب کردم بازیو اجرا کردم رو بالاترین کیفیت بدون هیچ کندی اجرا شد واقعا شگفت زده شدم دلیلشو واقعا نمیدونم
اقا من دارم بازی با حجم 14 گیگ دانلود میکنم RELOADED . این قضیه سی دی کی چیه ؟ من دانلود کنم میتونم انلاین بازی کنم ؟ (256 مخابرات)
و یه نکته جالب یا شایدم عجیب اینکه "میدان آزادی" تو بازی قرار نگرفته . مسخره تر از این نمیشه . چون از برج میلاد هم قدیمی تر و معروف تره
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
دلیل تعجبت اینه که سیستم مورد نیاز تو صفحه اول رو نخوندی![]()
دوست گرامی اجرا کردن بازی مهم نیست باید دید چقدر افت فریم دارید.
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
برای آنلاین بازی کردن نیاز به cd-key هست که آن را باید اگر مسترکارت دارید از خود اورجین بخرید یا اگر مستر کارت ندارید از سایتهای ایرانی برای آنلاین بازی کردن سرعت زیاد مهم نیست پینگ مهم هست که هر چه پایین تر باشد بهتر هست.
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
از دوستان هر کس آیدی اورجین دارد اد کند hosein_artist
چنده ؟ چجوریه ؟ محدوده ؟ بدون اون نمیشه انلاین بازی کرد ؟
من نمی دونم شماها چرا انقد به یه بازی گیر میدین بازی به حدی که باید می بود قشنگ بود گرافیکش که حرف نداشت صدا گزاری که ترکونده دیگه فارسی حرف زدن به این قشنگی نورپردازی که حرف نداره دیگه انقد گیر ندین انگار حالا متتظر بازی بودین که خدا ساخته خیلی هم بازی قشنگ هست
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
من الان سرعت دانلودم 30 هست و دارم cod mw2 رو آنلاین بازی میکنم بعدا که سرور های ایرانی هم اومد واسه bf یه فکری می کنم الان حال ندارم سی دی کی بدم بهش آره داشتم می گفتم با پینگ 60 بازی میکنم خیلی هم حال میده از کجا اینترنت گرفتی اگه مخابرات گرفتی حله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)