lمرسی دوست عزیز یعنی اینترنت تی وی نمیشه گرفت و چگونه باید اپلیکیشن نصب کنم بازم ممنون
lمرسی دوست عزیز یعنی اینترنت تی وی نمیشه گرفت و چگونه باید اپلیکیشن نصب کنم بازم ممنون
با سلام
دوست عزیز صرفنظر از اینکه مدل تلویزیونت چی باشه تصور و برداشت من از این بحث اینترنت تی وی این هست که این مبحث کمی سروکار گذاشتن دیگران و چرت وپرت هست.
یه بابایی جهت رفع بیکاری نشسته و یه مطلبی رو نوشته مبنی بر اینکه با اینترنت تی وی میشه فلان تعداد برنامه تلویزیونی رو اینترنتی مشاهده کرد!!! بدنبال اون اساتید و خدایانِ " کپی و پاست" دقیقا عین اون مطلب رو بدون ذکر منبع در فورومهای مختلف فارسی و نهایتا به اسم خودشون کپی کرده اند ؛ اشکالش هم اینه که اگه سوالی در این ضمینه ازشون بکنید همه چیز ازشون میشنوید غیر از یه جواب منطقی و عملی!!!
این نتیجه دو هفته گشت وگذار و جستجوی بیهوده و سوالات غالبا بی جواب من در اینترنت و فورومهای مختلف فارسی زبان بوده . اگه باورتون نمیشه شما هم بگرد تا ببینید که به چه نتیجه ایی میرسید!!
باتوجه به اینکه نوشته اید که در فرانسه زندگی میکنید و چنانچه اینترنت دی اس ال و با سرعت مناسب و همچنین کامپیوتری با خروجی اچ دی ام ای داشته باشید میتونید مثلا از روشی که من استفاده کردم استفاده کنید ( من المان هستم و اینترنتم 16 مگابایته )
یه گشت وگذاری در اینترنت بزن و بدنبال برنامه XBMC بگرد ، این برنامه رو میتونی مثلا روی یک کامپیوتر یا لپ تاپ قدیمیتر و بلااستفاده ات نصب کنی و در اونصورت از کامپیوترت به عنوان یک مدیا پلیر استفاده کنی ،
راه دوم اینه که مثلا اگه سیستمت ویندوز ایکس پی و یا ویندوز7 باشه برنامه رو در اون سیستم نصب کنی ( من در حال حاضر از این روش استفاده میکنم)
به کمک اون نرم افزار میتونی مثلا تعدادی از برنامه ها مثل یورواسپورت 1و2 ، ناشنال جغرافی ، دیسکاوری ، بی بی سی ها ی مختلف ،فوکس و ..... رو که غالبا با کیفیت اچ دی و بزبان انگلیسی هستند تماشا کنی.( برای کیفیت بالا و بهتر لازمه که کامپیوترت پورت اچ دی ام ای داشته باشه )
درصورت تمایل وعلاقه میتونید ادرس ایمیلتون را با پیام خصوصی برام ارسال کنید تا براتون دو سه تا لینک در رابطه با نحوه نصب و چگونگی استفاده از برنامه رو که غالبا بزبان انگلیسی یا المانی هست براتون بفرستم .
موفق باشید
رضا شهریاری
Last edited by sh_reza; 04-03-2013 at 03:50.
دوست گرامی آقای متین پور
من این راه رو هم امتحان کردم اما باز دستگاهم آپگرید نشد UA46D6960
<control---->sub option----->OTN---->OTN support----->off
رو 3 درصد ریست میشه
راه حل دیگه ای هم هست؟
Last edited by DEKAMIN; 04-03-2013 at 09:05.
برنامه ها رو باید از طریق اسمارت هاب بگیری.
دوست عزیز
اگر اصرار دارید که فریم ورتان را آبدیت کنید. از نمایندگیها اگر به شما دادن بگیرید وگرنه بیخیال شوید
ممنون از پاسختون.
اول اینکه تا اون مرحله tuner/auto هست،ولی ch table نداره!
دوم اینکه ماله ما خودش منوی فارسی داره،نیازه این مراحلو طی کنم؟
دوستان جدیدا وقتی میخوام یک برنامه از تلوزیون ظبط کنم همش پیغام میده که اول ساعت و تاریخ رو تنظیم کنید!!!!! ؟
دوست عزیز
خیر موفق باشید
تنظیم ساعت و تاریخ تلویزیون دیجیتال سامسونگ
دوست عزیز
هیچگاه ساعت تلویزیونتان را روی خودکار نگذارید .بدلیل اینکه دیجیتال تلویزیون شما نسبت به مکانهای جغرافیایی و ایستگاه های پخش دیجیتال ساعتهای متفاوتی دارد و وقتی که روی زمان یا ساعت خودکار باشد بر اساس همان دیجیتال تنظیم می شود . برای جلوگیری از این اشکال این مسیر را دنبال کنید.
منو ← سیستم ← زمان و سپس روی زمان ( ساعت ) را کلیک کرده و آن را از خودکار به دستی تغییر داده تاریخ و زمان را به طور دستی تنظیم کنید. می توانید تاریخ و وقت کنونی را با استفاده از کنترل از راه دور تنظیم کنید. لازم به ذکر است که هر وقت تلویزیونتان را از پریز برق جدا کنید تنضیمات ساعت به حالت اول در می آید و باید دوباره تنظیم کنید. در غیر اینصورت تنظیمات تغییر نمی کند. و همچنین اگر به منوی سرویس یا همان منوی مخفی بروید تنظیمات به حالت اول یعنی خودکار درمی آید که باید مجدد ساعت را تنظیم کنید.
داداش ممنون از راهنماییت حقیقت تلوزیون رو بخاطر اینکه ممکنه یک روز کلا روشن هم نشه از برق میکشم...تنظیم یودن ساعت تلوزسون هم برام مهم نیست.. فط میخوام ضبط کنم... مگه اگه روی خودکار باشه بعد از وصل کردن به برق و روشن کردن تلوزیون نباید ساعتش تنظیم بشه؟ اما مال من چه روی خودکار چه دستی تنظیم شده باشه باز هم بعد از اتصال به برق و روشن کردن همین پیغام رو میده.... ؟؟ سپاس![]()
Last edited by hasanoooooooo; 05-03-2013 at 18:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)