تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 303 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

این مدل در سری D وب براوزر نداره و فقط اسمارت هست و میشه روش اپلیکیشن نصب کرد.
    lمرسی دوست عزیز یعنی اینترنت تی وی نمیشه گرفت و چگونه باید اپلیکیشن نصب کنم بازم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

sسلام بر دوستان من در فرانسه زندگی میکنم سامسونگ UE46D6200 دارم که دی وی بی هم داره آیا میونم اینترنت تی وی بگیرم رو کنترل این دکمه نیست و اسکایپ و وب بروزر هم نداره میشه راهنمایی کنید
    با سلام
    دوست عزیز صرفنظر از اینکه مدل تلویزیونت چی باشه تصور و برداشت من از این بحث اینترنت تی وی این هست که این مبحث کمی سروکار گذاشتن دیگران و چرت وپرت هست.
    یه بابایی جهت رفع بیکاری نشسته و یه مطلبی رو نوشته مبنی بر اینکه با اینترنت تی وی میشه فلان تعداد برنامه تلویزیونی رو اینترنتی مشاهده کرد!!! بدنبال اون اساتید و خدایانِ " کپی و پاست" دقیقا عین اون مطلب رو بدون ذکر منبع در فورومهای مختلف فارسی و نهایتا به اسم خودشون کپی کرده اند ؛ اشکالش هم اینه که اگه سوالی در این ضمینه ازشون بکنید همه چیز ازشون میشنوید غیر از یه جواب منطقی و عملی!!!
    این نتیجه دو هفته گشت وگذار و جستجوی بیهوده و سوالات غالبا بی جواب من در اینترنت و فورومهای مختلف فارسی زبان بوده . اگه باورتون نمیشه شما هم بگرد تا ببینید که به چه نتیجه ایی میرسید!!
    باتوجه به اینکه نوشته اید که در فرانسه زندگی میکنید و چنانچه اینترنت دی اس ال و با سرعت مناسب و همچنین کامپیوتری با خروجی اچ دی ام ای داشته باشید میتونید مثلا از روشی که من استفاده کردم استفاده کنید ( من المان هستم و اینترنتم 16 مگابایته )
    یه گشت وگذاری در اینترنت بزن و بدنبال برنامه XBMC بگرد ، این برنامه رو میتونی مثلا روی یک کامپیوتر یا لپ تاپ قدیمیتر و بلااستفاده ات نصب کنی و در اونصورت از کامپیوترت به عنوان یک مدیا پلیر استفاده کنی ،
    راه دوم اینه که مثلا اگه سیستمت ویندوز ایکس پی و یا ویندوز7 باشه برنامه رو در اون سیستم نصب کنی ( من در حال حاضر از این روش استفاده میکنم)
    به کمک اون نرم افزار میتونی مثلا تعدادی از برنامه ها مثل یورواسپورت 1و2 ، ناشنال جغرافی ، دیسکاوری ، بی بی سی ها ی مختلف ،فوکس و ..... رو که غالبا با کیفیت اچ دی و بزبان انگلیسی هستند تماشا کنی.( برای کیفیت بالا و بهتر لازمه که کامپیوترت پورت اچ دی ام ای داشته باشه )
    درصورت تمایل وعلاقه میتونید ادرس ایمیلتون را با پیام خصوصی برام ارسال کنید تا براتون دو سه تا لینک در رابطه با نحوه نصب و چگونگی استفاده از برنامه رو که غالبا بزبان انگلیسی یا المانی هست براتون بفرستم .
    موفق باشید
    رضا شهریاری
    Last edited by sh_reza; 04-03-2013 at 03:50.

3. 2 کاربر از sh_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست گرامی آقای متین پور

من این راه رو هم امتحان کردم اما باز دستگاهم آپگرید نشد UA46D6960
    <control----&gt;sub option-----&gt;OTN----&gt;OTN support-----&gt;off

رو 3 درصد ریست میشه

راه حل دیگه ای هم هست؟
    Last edited by DEKAMIN; 04-03-2013 at 09:05.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

lمرسی دوست عزیز یعنی اینترنت تی وی نمیشه گرفت و چگونه باید اپلیکیشن نصب کنم بازم ممنون
    برنامه ها رو باید از طریق اسمارت هاب بگیری.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست گرامی آقای متین پور

من این راه رو هم امتحان کردم اما باز دستگاهم آپگرید نشد UA46D6960
    <control----&gt;sub option-----&gt;OTN----&gt;OTN support-----&gt;off

رو 3 درصد ریست میشه

راه حل دیگه ای هم هست؟
    دوست عزیز
    اگر اصرار دارید که فریم ورتان را آبدیت کنید. از نمایندگیها اگر به شما دادن بگیرید وگرنه بیخیال شوید

داره خودمونی میشه javid_hector's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    JoNooB

11

دوست عزیز

بله گیرنده دیجیتال داخلی کانالهای جمهوری اسلامی ایران را دارد.

طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    ممنون از پاسختون.

اول اینکه تا اون مرحله tuner/auto هست،ولی ch table نداره!
    دوم اینکه ماله ما خودش منوی فارسی داره،نیازه این مراحلو طی کنم؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان جدیدا وقتی میخوام یک برنامه از تلوزیون ظبط کنم همش پیغام میده که اول ساعت و تاریخ رو تنظیم کنید!!!!! ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از پاسختون.

اول اینکه تا اون مرحله tuner/auto هست،ولی ch table نداره!
    دوم اینکه ماله ما خودش منوی فارسی داره،نیازه این مراحلو طی کنم؟
    دوست عزیز
    خیر موفق باشید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان جدیدا وقتی میخوام یک برنامه از تلوزیون ظبط کنم همش پیغام میده که اول ساعت و تاریخ رو تنظیم کنید!!!!! ؟
    تنظیم ساعت و تاریخ تلویزیون دیجیتال سامسونگ
    دوست عزیز

هیچگاه ساعت تلویزیونتان را روی خودکار نگذارید .بدلیل اینکه دیجیتال تلویزیون شما نسبت به مکانهای جغرافیایی و ایستگاه های پخش دیجیتال ساعتهای متفاوتی دارد و وقتی که روی زمان یا ساعت خودکار باشد بر اساس همان دیجیتال تنظیم می شود . برای جلوگیری از این اشکال این مسیر را دنبال کنید.

منو ← سیستم ← زمان و سپس روی زمان ( ساعت ) را کلیک کرده و آن را از خودکار به دستی تغییر داده تاریخ و زمان را به طور دستی تنظیم کنید. می توانید تاریخ و وقت کنونی را با استفاده از کنترل از راه دور تنظیم کنید. لازم به ذکر است که هر وقت تلویزیونتان را از پریز برق جدا کنید تنضیمات ساعت به حالت اول در می آید و باید دوباره تنظیم کنید. در غیر اینصورت تنظیمات تغییر نمی کند. و همچنین اگر به منوی سرویس یا همان منوی مخفی بروید تنظیمات به حالت اول یعنی خودکار درمی آید که باید مجدد ساعت را تنظیم کنید.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تنظیم ساعت و تاریخ تلویزیون دیجیتال سامسونگ
    دوست عزیز

هیچگاه ساعت تلویزیونتان را روی خودکار نگذارید .بدلیل اینکه دیجیتال تلویزیون شما نسبت به مکانهای جغرافیایی و ایستگاه های پخش دیجیتال ساعتهای متفاوتی دارد و وقتی که روی زمان یا ساعت خودکار باشد بر اساس همان دیجیتال تنظیم می شود . برای جلوگیری از این اشکال این مسیر را دنبال کنید.

منو ← سیستم ← زمان و سپس روی زمان ( ساعت ) را کلیک کرده و آن را از خودکار به دستی تغییر داده تاریخ و زمان را به طور دستی تنظیم کنید. می توانید تاریخ و وقت کنونی را با استفاده از کنترل از راه دور تنظیم کنید. لازم به ذکر است که هر وقت تلویزیونتان را از پریز برق جدا کنید تنضیمات ساعت به حالت اول در می آید و باید دوباره تنظیم کنید. در غیر اینصورت تنظیمات تغییر نمی کند. و همچنین اگر به منوی سرویس یا همان منوی مخفی بروید تنظیمات به حالت اول یعنی خودکار درمی آید که باید مجدد ساعت را تنظیم کنید.
    داداش ممنون از راهنماییت حقیقت تلوزیون رو بخاطر اینکه ممکنه یک روز کلا روشن هم نشه از برق میکشم...تنظیم یودن ساعت تلوزسون هم برام مهم نیست.. فط میخوام ضبط کنم... مگه اگه روی خودکار باشه بعد از وصل کردن به برق و روشن کردن تلوزیون نباید ساعتش تنظیم بشه؟ اما مال من چه روی خودکار چه دستی تنظیم شده باشه باز هم بعد از اتصال به برق و روشن کردن همین پیغام رو میده.... ؟؟ سپاس
    Last edited by hasanoooooooo; 05-03-2013 at 18:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •