امیر جان من یادم نمیاد لول 2 همچین کوئستی گرفته باشم![]()
امیر جان من یادم نمیاد لول 2 همچین کوئستی گرفته باشم![]()
لول 3 بشید میاد!
Tab رو بزنید اون بالا میزنه Level Up
بزنید اولش میپرسه چی رو بالا ببره!
با کشتن اژدها
من1.2 دارم بعدش هم اومده ؟این آپدیت جدیدـه رو نصب کردی؟اگه آره مشکل از اونه..........
اگرم نصب نکردی احتمالا مشکل از نسخه ps3 هست........
Last edited by Gamemaster; 04-12-2011 at 14:47.
علی چطوری مخفیانه بازی می کنی؟ خیلی سخته! راحت می فهمن! اصلا نمیشه پیچوندشون !
کی گفته جادوگری ضعیفه؟ اتفاقا خیلی هم قویه... قوی ترین حالت هست... الان من هر وقت بخوام غیب میشم و راحت دورشون می زنم و هروقت بخوام برای خودم سرباز احضار می کنم تا بجنگه یا اسلحه میارم.. اسلحه های خیلی قوی... destruction عزیزم هم از همه قوی تر هست... همین فالمر هایی که می گید رو با یک تیر آتیشی می زنم...
همیشه اژدها میاد دو سه دور دورت دور می زنه بعدش میشینه زمین و نبرد می کنه... یک بار که اژدها اومد هنوز یک دور نزده بود که با جادوی رعد و برق کشتمشاصلا بازی سوپر ایزی شده... (البته لولم و اسکیلا و آیتم هام هم خیلی قوی هست)
دوستان ممنون
من فک کنم جیبم پر شده(سنگین شدم) آروم راه میرم
صندوقی چیزی نیست من جیبامو خالی کنم؟
یکم که بری جلو صندوق هم هست که میتونی وسایلت رو توش بزاری
کفشهای من الان صدا ایجاد نمیکنن،از زره ام سرو صدا نمیاد بیرون(علی چطوری مخفیانه بازی می کنی؟ خیلی سخته! راحت می فهمن! اصلا نمیشه پیچوندشون !)30% هم احتمال دیده شدنم کمترـه........
معمولا با تیرکمون میکشم دشمنا رو ولی بعضی جاها که فاصله دشمنا از هم زیاد باشه یا یه نفرو تک گیر بیارم با خنجر میرم سراغش!
+
اگه smithingـت 100 باشه و یه ست لباس داشته باشی که smithingـت رو بهتر کنه میتونی سلاح های خیلی خوبی بسازی.دمیج عادی این تیرکمون من 100 هست که یه گردنبند و یه انگشتر دار که هر کدوم باعث میشن تیر ها 22% قوی تر باشن.اگه enchanting من 100 بود و لباس های بهتری برای smithing داشتم میتونستم کمان بهتری هم بسازم.......مزش به همون دعوا راه انداختنشهولی نگرفتم چی شد دمیج کمان 150؟؟ من الان ebony دارم ولی دمیجش 30 40 تاست...
Last edited by Leon-117; 04-12-2011 at 15:23.
مبین چاره کار اینه که روی درجه Master بری و اون موقع دیگه سوپر ایزی و اینا یادت میره : دیعلی چطوری مخفیانه بازی می کنی؟ خیلی سخته! راحت می فهمن! اصلا نمیشه پیچوندشون !
کی گفته جادوگری ضعیفه؟ اتفاقا خیلی هم قویه... قوی ترین حالت هست... الان من هر وقت بخوام غیب میشم و راحت دورشون می زنم و هروقت بخوام برای خودم سرباز احضار می کنم تا بجنگه یا اسلحه میارم.. اسلحه های خیلی قوی... destruction عزیزم هم از همه قوی تر هست... همین فالمر هایی که می گید رو با یک تیر آتیشی می زنم...
همیشه اژدها میاد دو سه دور دورت دور می زنه بعدش میشینه زمین و نبرد می کنه... یک بار که اژدها اومد هنوز یک دور نزده بود که با جادوی رعد و برق کشتمش اصلا بازی سوپر ایزی شده... (البته لولم و اسکیلا و آیتم هام هم خیلی قوی هست)
شما با آیتم غیب میشی یا با جادو؟
درباره Enchantment سلاح و زره ها کسی میتونه توضیح بده
تا حالا هیچی Enchant نکردم خیلی گیرم والا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)