اها پس باید گث ها رو با کواریون ها اشتی بدم و واسه اینم به پاراگون نیاز دارم؟
اها پس باید گث ها رو با کواریون ها اشتی بدم و واسه اینم به پاراگون نیاز دارم؟
در نسخه 2 نمیشه بینشون صلح ایجاد کرد. تبعید نشدن تالی امتیازی برای صلح در نسخه 3 هست. اون گزینه های پاراگون و رنجید در صورت استفاده شپرد رو مجاب میکنه که به دادگاه بگگگگه که تالی جون شما رو در حمله ساورین نجات داده حق ندارین این کارو باهاش بکنید اگر هم بکنید جهنم اون نیازی به یک سری ترسو ندارهکه دادگاه هم از تهمتش منصرف میشه. نه سیخ _تالی) میسوزه و نه کباب که باباشه
![]()
سلام
چنتا پست ناجور بود که پاکیده شد
لازم دیدم دو تا نکته رو بگم:
اول اینکه اگه می خوایم در مورد بازی نظری بدیم یکم منطقی تر و با لحن درست تری باشه
دوم هم اینکه بیکار خطاب کردن کسی که میاد زحمت میکشه و مطلب میزاره و مشکلات بقیه رو حل میکنه واقعا بی لطفی بزرگی هست و یه جور توهینی هست به همه...
امیدوارم دیگه اینطور بحثایی پیش نیاد.
dlc بخش مولتی بازی هم که نیومده درجا زد. ea و bioware رو بدجور زیر منگنه میزاره این عمل. حتی خیلی از هوادارای بازی گفتن اگر extended cut راضیشون کرد باقی dlc هارو میخرند. از طرفی که extended cut تابستون میاد و از طرفی تا اون موقع حداقل dlc امگا و یک یار جدید و dlc بخش مولتی پلیر میاد ضرر بزرگی در انتظار ea خواهد بود تا بفهمه اینقدر نباید به خاطر سود به تیم سازنده فشار میاوارد.
extended cut هم یک سری از اطلاعاتش لو رفته. فقط یک سری تصاویر نیست.هنوز در مورد گیم پلی اضافی تصمیم گرفته نشده ولی یی سری دیالوگ ها به بخش صحبت های شپرد با کاتالیست اضافه میشه و قسمت investigate دیالوگ فعال میشه تا علاوه بر اینکه بیشتر در مورد هدف و قصد ریپر ها از انجام کارشون اشنا شیم در مورد انتخاب ها هم بیشتر اطلاعات کسب کنیم.
انگار ایدی با تخریب از بین نمیره و فقط کد ریپریش از بین میره (ایدی در طول بازی اگر باهاش حرف بزنید و خوب هدایتش کنید خودش سعی میکنه کد ریپر رو از بین ببره) و گت ها هم نابود نمیشن ولی اپدیتی که لگیون براشون انجام داد بی اثر میشه و بازهم به vi تبدیل میشن.
در مورد شپرد هم که انگار میخوان در انتخاب های دیگه هم بهش فرصت زندگی بدن! بهرحال بدون شپرد که نمیشه مس افکت 4 رو ساخت!
بایو ور گفته که این extended cut قرار بود در نسخه اصلی باشه ولی بعدها فکر کردیم نیازی نیست و حذفش کردیم حالا با یک سری تغییرات به بازی اضافش میکنیم تغییراتی که بر اساس نظر هواداران ایجاد شده. اینم سیاست کثیف ea بود از همون اول هم میدونستن اینجوری میشه. فقط برای تبلیغ بیشتر اینکارو کردن تا گیمر ها هم مجبور شن dlc هارو بخرن. همین الانش بایو ور اعلام کرده صحنه های جدیدی به بازی اضافه میشه که حضور تمامی نیروهایی که جمع کردیم رو به صورت کامل ببینیم. حالا فکر کن مثلا برای کسایی که dlc امگا رو بازی کردن یک تصاویری خاصی وجود خواهد داشت. پس همه مجبور میشن برن بخرن.بعدش هم extended cut میاد و 95 درصد هوادارا رو راضی میکنه و یک سری دیگه dlc پشتش میاد
یک سوال از دوستانی که بازی کردن.هر چقدر هم از پایان بازی بدتون میاد ولی اگر در شرایط شپرد شما بودین کدوم رو انتخاب میکردین؟یعنی به جای شپرد شما بودی و هر تاثیری که انتخاب ها رو شپرد داشت رو شما داشته باشه؟
من اگه در شرایط شپرد بودم همون Destroy رو انتخاب میکردم.کل سری ME داریم جون میکنیم ریپر ها رو نابود کنیم حالا بیایم کنترلشون کنیم؟هرکس دیگه از یارامون هم بودن هم Destroy رو انتخاب میکردن به نظرم.
من که اگه بوم در میرفتم ... ینی اصلا سعی میکردم به اونجا نرسم....ولی اگه مجبور بودم یکیشو انتخاب کنم تخریبو انتخاب میکرم
من قطعا ترکیب رو انتخاب میکردم منطقی تره و مشکل رو به صورت کلی حل میکنه ...اگه نابودی رو انتخاب کنیم همونطور که کاتالیست گفت چرخه دوباره تکرار میشه فقط به تعویق میفته ...
این داستان ارگانیک ها و سنتتیک ها هم مثل قضیه مرغ و تخم مرغه ...معلوم نیست کدوماشون اول به جود اومدن ! البته حتما ارگانیک ها
از دوست خوبمون AlexMercer هم نشکر میکنم هم به من کمک کرد همه به کلی از دوستان ممنونم
Kalihira, mistress of inscrutable depths. I ask forgiveness.
Kalihira, whose waves wear down stone and sand.
Kalihira, wash the sins from this one,
And set him on the distant shore of infinite spirit.
Kalihira, this one’s heart is pure,
But beset by wickedness and hate.
Guide this one to where the traveler never tires,
The lover never leaves,
The hungry never starve.
Guide this one Kalihira,
And he will be a companion to you as he was to me.
دوستان اگر WAR ASSETکمی داشته باشین در راه دویدن به طرف لیزری که شپرد رو پرتاب میکنه به سیتادل دو یاری که همراهتونه میمیرن.
قبل از مرحله حمله سربروس با تین صحبت نکنید اگر نسخه 1 رو بازی کردین و کاپیتان کیراهه زندست. اونوقت کاپیتان کیراهه جای تین رو میگیره و میمیره.و تین زنده میمونه(نمیدونم بعدش میشه باهاش حرف زد یا نه یا حتی در مرحله زمین که با همه یارات حرف میزنی با اونم میشه یا مثل کاتسومی از دست میره!)
اصلا نزارید جویک به اون MEMORY SHARD که داره دست بزنه. اگر این کارو کنید جاویک میگه که پس از اتمام جنگ اگر زنده موند میره و خود کشی میکنه ولی اگر دست نزنه و خاطرات رو مرور نکنه میگه که بعد از جنگ نیاز به کار دارم و احتمالا با لیارا بشینیم و کتاب سفری با یک پروتئون رو بنویسیم.
برای همه هوادارا هم سواله که چرا نورماندی در خال فرار از صحنه درگیری بود و شپرد رو تنها گذاشت و چرا نزدیک مس ریلی بود؟ جوابش تو خود بازیه نه شپرد نه ادمیرال هکت و تیم سازندش نه لیارا و نه حتی اون PROTHEON VI که در تسیا پیدا میشه هیچ کدوم از تاثیری که CRUCIBLE پس از فعال شدن داره ندارند و ترس این رو دارند که مثلا انفجاری رخ بده و همه بمیرند پس قبل از اتصال CRUCIBLE همه صحنه جنگ رو ترک میکنند و از منظومه شمسی خارج میشن به غیر از یک تیم کوچک که مسئول حمایت از CRUCIBLE بود. اگر هم دقت کنید هنگام صحبت کردن با کاتالیست جنگی در میان نیست و فضای دور و بر سیتادل و زمین خلوته. اگر این نظریه ای که من دارم درست باشه و در EXTENDED CUT تایید شه اونوقت میتونه پاسخی باشه به این سوال که با تخریب مس ریلی ها نیروهایی که برای کمک به زمین اومده بودند چی میشن و همه مجبورن در این سیستم باقی بمونند! اگر همه برگشته باشند هر نیرو در سرزمینه خودش منتظر خبری از شپرد و فعالیته CRUCIBLE هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)