شما باید رم سیستم رو ارتقاع بدین
یا این که سیستم عامل رو عوض کنین
شما باید رم سیستم رو ارتقاع بدین
یا این که سیستم عامل رو عوض کنین
خوب رم 2 گيگ براي بازي كردن روي ويستا كم هست در حاليكه شما مي تونيد بازي رو روي XP بازي كنيد بدون اينكه رم كم بياريد اگه قدرت ويستا به Direct X 10 اش هست كه همين هم موجود هست و ميشه روي XP نصب كرد. قبول كنيد ويستا اصولا ويندوز گيمينگي نيست اين رو مايكرو سافت هم تائيد ميكنه. تازه من كه نگفتم ويستا بده گفتم براي راحت بازي كردن XP استفاده كنيد.
ببخشید منظورت اینه که میشه direct x 10 روی xp نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
نخیر اون directx 10 واقعی نیست...اصلا directx 10 روی xp نصب نمیشه
اونی که شما میگین یک نسخه تقلبی هست و خود مایکروسافت هم اعلام کرده که directx 10 فقط روی ویستا موجوده
اره من هم تعجب کردم Krauser جان همچین چیزی گفت
Direct x 10 برای xp وجود نداره
آره منم این DirectXها رو دیدم. ولی همگی دستکاری شده هستن و اگر هم اینا رو نصب کنید باز هم مثل ویستا نمیشه.خوب رم 2 گيگ براي بازي كردن روي ويستا كم هست در حاليكه شما مي تونيد بازي رو روي XP بازي كنيد بدون اينكه رم كم بياريد اگه قدرت ويستا به Direct X 10 اش هست كه همين هم موجود هست و ميشه روي XP نصب كرد. قبول كنيد ويستا اصولا ويندوز گيمينگي نيست اين رو مايكرو سافت هم تائيد ميكنه. تازه من كه نگفتم ويستا بده گفتم براي راحت بازي كردن XP استفاده كنيد.
به نظرم با ویستا 4 گیگ رم داشته باشید و بازی کنید و لذت ببرید.
اگر هم XP SP3 داشته باشین بازی میکنین و با 4 گیگ بیشتر لذت میبرین ولی قید جزئیات خفن DX10 رو بزنین.
سلام
کسی عکس از مقایسه بازیها با dx10 و dx9 رو داره ؟
این هم مقایسه direct x9 و direct x10 :
![]()
علاقمندان به بازي كريسيس ميتونند تمامي ويديو هاي متعلق به اين بازي فوق العاده و زيبا رو از لينكهاي زير دانلود كنند.
ويديو 1
كيفيت بالا با حجم 37 مگابايت
كيفيت بسيار بالا با حجم 51 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ويديو 2 با حجم 82 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ويديو 3 با حجم 58 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ويديو 4 با حجم 127 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ويديو 5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كيفيت بالا با حجم 94 مگابايت
كيفيت بسيار بالا با حجم 107 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ويديو هاي كيفيت فوق العاده با فرمت MOV از مراحل بازيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله Assault
مرحله Frozenکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله Islandکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله VTOLکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم بازي كردم ولي خيلي سخته تو همون مراحل اوليه گير ميكني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)