[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<br />
<font color="blue">سلام دوستان صبح به خیر یه سوال داشتم که به زیان کاملا ساده میپرسم و لطفا هر کس که میدونه به زبان کاملا ساده توضیح بده هر کس هم تجربه شو داشته لطفا توضیح بده ( از وب سایت های موسسه های بانکی و بانک های خصوصی و دولتی کپی و پیست نکنید چون خوندم ولی متوجه نشدم ) </font><font color="red">من سه میلیون تومان پول دارم</font><font color="black"> میخوام در یکی از بانک های خصوصی یا موسسه های معتبر حساب بلند مدت 1 ساله باز کنم و سود 20 تا 23 درصد بگیرم </font><font color="green">ولی همون روزی که حساب میخوام باز کنم 1 وام دو میلیون و نیم رو روی همون پول خودم وام بگیرم</font><font color="black"> و در مدت نهایت 1 ماهه وام رو بگیرم... </font><font color="red">حالا میخوام بدونم که بعد از گرفتن وام باز هم روی اون 3 میلیون تومنی که خوابوندم تو حساب سود 20 تا 23 درصد رو میدن یا قطع میشه</font><font color="mediumblue">؟؟</font><font color="blue"> و اون وامی که گرفتم چقدر سودش میشه؟</font><font color="red"> وبعد از یک سال میتونم پولی که خوابوندم برای گرفتم وام میتونم برداشتش کنم به جاش یه ضامن معتبر به بانک معرفی کنم؟</font>