تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 639 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان گرامی من یه مقدار پول میخوام بزارم تو بانک و یک حساب بلند مدت 1 ساله باز کنم و سود 23 درصد ماهیانه از بانک بگیرم حالا سوالم اینجاست من اگه 4 الی 5 ماه دیگه بخوام حسابم رو ببندم آیا جریمه میکنند و یا کاری دیگه میکنند؟؟؟
    سلام
    منظورشون 23% سود سالیانه هست . یعنی ماهیانه 1.916 درصد
    23 تقسیم بر 12 ماه = 1.916 درصد در ماه

دوستان توجه داشته باشین که واحد اندازه گیری سود در بانکها درصد در سال هست .

مثال :
    وقتی بانکی میگه سود روزشمار 21% , این یعنی که در هر سال 21% بابت پولتون بهتون سود میدن . بعد تقسیم بر 365 روز میشه .
    21 تقسیم بر 365 = 0.573 درصد ( سود روزانه )
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-03-2013 at 17:23.

2. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان گرامی من یه مقدار پول میخوام بزارم تو بانک و یک حساب بلند مدت 1 ساله باز کنم و سود 23 درصد سالیانه از بانک بگیرم حالا سوالم اینجاست من اگه 4 الی 5 ماه دیگه بخوام حسابم رو ببندم آیا جریمه میکنند و یا کاری دیگه میکنند؟؟؟
    سلام
    اگر قبل از یکسال حساب رو بیندید , حساب میکنند چند ماه پولتون تو حساب بوده و سودِ سپرده ی کوتاه مدت حساب میکنند براتون و سودهای زیادی رو که گرفتین از اصل پول کم میکنند و مابقی رو بهتون تحویل میدن .

برای سپره های بلند مدت این یک قانون ثابت هست .

مثال :

شما پولی رو 5 ساله به بانک میدین و یک سال و نیم سودِ 5 ساله میگیرین .
    بعد از یک و نیم سال میگین پولتون رو لازم دارین
    میان سود سپرده ی بلند مدتِ یکساله حساب میکنند براتون و سود شش ماه ( سپرده ی کوتاه مدت ) .
    سودهی زیادی از اصل پول کم میشه و پولتون رو پس میدند .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 06-03-2013 at 15:05.

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من یه زمانی حساب شماهه در بانک ملی گذاشتم. بعد سر ششماه نرفتم حساب را ببندم.
    کارمند بانک سرخود حساب را ششماه دیگه تمدید کرد. وقتی رفتم پولم را بگیرم؛ جریمه را کم کردند و بقیه را دادند.
    حساب بلند مدت را پیش از موعد نمیشه برداشت کرد؛ جریمه داره.

6. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من یه زمانی حساب شماهه در بانک ملی گذاشتم. بعد سر ششماه نرفتم حساب را ببندم.کارمند بانک سرخود حساب را ششماه دیگه تمدید کرد. وقتی رفتم پولم را بگیرم؛ جریمه را کم کردند و بقیه را دادند.حساب بلند مدت را پیش از موعد نمیشه برداشت کرد؛ جریمه داره.
    سلام . میشه برداشت کرد اما جریمه ش همینه که دیگه سود بلند مدت بهش تعلق نمیگیره چون زودتر از موعد برمیداریم پول رو

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام . میشه برداشت کرد اما جریمه ش همینه که دیگه سود بلند مدت بهش تعلق نمیگیره چون زودتر از موعد برمیداریم پول رو
    کارمند بانک سرخود کاری نمیکنه. شما وقتی قراردادی رو امضا میکنی باید بند به بند بخونیش. تو همه قرارداد های مدت دار بانکی بندی هست شنا با امضای قرارداد به بانک اجازه میدی در سررسید سپرده رو با نرخ روز به همون مدت تمدید کنه.

ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <br />
    <font color="blue">سلام دوستان صبح به خیر یه سوال داشتم که به زیان کاملا ساده میپرسم و لطفا هر کس که میدونه به زبان کاملا ساده توضیح بده هر کس هم تجربه شو داشته لطفا توضیح بده ( از وب سایت های موسسه های بانکی و بانک های خصوصی و دولتی کپی و پیست نکنید چون خوندم ولی متوجه نشدم ) </font><font color="red">من سه میلیون تومان پول دارم</font><font color="black"> میخوام در یکی از بانک های خصوصی یا موسسه های معتبر حساب بلند مدت 1 ساله باز کنم و سود 20 تا 23 درصد بگیرم </font><font color="green">ولی همون روزی که حساب میخوام باز کنم 1 وام دو میلیون و نیم رو روی همون پول خودم وام بگیرم</font><font color="black"> و در مدت نهایت 1 ماهه وام رو بگیرم... </font><font color="red">حالا میخوام بدونم که بعد از گرفتن وام باز هم روی اون 3 میلیون تومنی که خوابوندم تو حساب سود 20 تا 23 درصد رو میدن یا قطع میشه</font><font color="mediumblue">؟؟</font><font color="blue"> و اون وامی که گرفتم چقدر سودش میشه؟</font><font color="red"> وبعد از یک سال میتونم پولی که خوابوندم برای گرفتم وام میتونم برداشتش کنم به جاش یه ضامن معتبر به بانک معرفی کنم؟</font>
    <br />
    <br />
    <font color="blue">جالبه بعد از 3 روز هنوز کسی جواب ما رو نداده</font><font color="darkgreen">!!!!</font><font color="blue"> این بخش مدیر نداره</font><font color="red">؟؟؟؟</font>
    من نمیدونم شما رو چه حسابی فکر کردین که با سه میلیون تومان میتونید دوونبم میلیون وام بگیرید. سه تومان برای دوونیم وام خیلی کمه و اصل و سود سال اول رو هم پوشش نمیده. به هر حال صرفنظر از مبلغ سپرده و وامی که میخواهید بگیرید باید بدوتید که با وثیقه قراردادن سپرده برای دریافت وام هیچ مشکلی برای دریافت سود پیش نمیاد و مثل یه سپرده مشابه که وثیقه نیست سودش محاسبه میشه. در مورد تعویض وثیقه معمولا بانک ها تمایلی به تعویض وثیقه ندارند به خصوص اینکه بخواهید نوع وثیقه رو عوض کنید مثلا بخواهید سپرده تون رو پس بگیرید و بخواهید ضامن بگیرید. وثیقه ها بسته به نوعشون و نقد شوندگیشون ارزش متفاوتی برای بانک ها دارن. بهترین وثیقه سپرده هست چون صددرصد نقده و در صورتی که بعد از سه قسط سررسیدگذشته و بی توجهی به اخطارهای بانک اقساط معوقتون رو پرداخت نکنید بانک (طبق قرارداد و مجوزهایی که هنگام دریافت وام و توثیق وثیقه بهش دادید) می تونه وام تون رو از محل سچرده وثیقه تسویه خواهد کرد. بنابراین سپرده اولین و بهترین نوع وثیقه خواهد بود. بعد از اون وثیقه های با نقد شوتدگی کمتر و البته ریسک بیشتر مثل طلا سکه سهام اوراق مشارکت و... و بعد از اون انواع وثیقه ملکی. درسته که وثیقه ملکی وثیقه مطمین و کم ریسکی است اما نقد شوندگی پایینی دارد و به ندرت پیش میاد که بانکی پیدا شود که بخواهد از وثیقه ملکی در صورت لزوم استفاده کند چرا که اگر وثیقه اخذ شده مسکونی باشد یک خانوار آواره خواهد شد و اگر تجاری یا کارگاهی باشد چندین نفر بیکار می شوند و این از نقطه نظر اجتماعی اصلا برای بانک خوب نخواهد بود. در آخر هم بدترین نوع وثیقه ضامن است که انتخاب آن بسیار سخت است و فرد مورد نظر باید علاوه بر امضای چک یا سفته گواهی کسر از حقوق نیز به بانک ارایه دهد که استفاده از آن هم در صورت لزون برای بانک بسیار مشکل و هزینه بر و مستلزم پیگیری زیاد و زمان طولانی خواهد بود. پس محال است که یک بانکی با تجربه قبول کند وثیقه سپرده شما را که در درحه اول قرار دارد با ضآمن که بدتربن نوع وثیقه است تعویض کند. امیدوارم توضیحاتم ساده روان و مفید بوده باشد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام تو یکی ازبانک ها حساب عابر بانک باز کنم که از نظر شعبه و مورد اعتماد بودن مردم و از نظر بانکداری اینترنتی یه حساب باز کنم اگه میشه راهنمایی کنین.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کارمند بانک سرخود کاری نمیکنه. شما وقتی قراردادی رو امضا میکنی باید بند به بند بخونیش. تو همه قرارداد های مدت دار بانکی بندی هست شنا با امضای قرارداد به بانک اجازه میدی در سررسید سپرده رو با نرخ روز به همون مدت تمدید کنه.
    بـــله؛ ولی کی میآد بند به بند قرارداد بانک دولتی را بخونه؟
    همه اعتماد میکنند. وظیفه اش هست که بگه. حالا اگه تمدید کرد دیگه جریمه نگیره. چون مشتری اگه بخواد یکساله بگذاره که به سود ششماهه اکتفا نمیکنه.
    البته الآن دیگه جریمه نمیکنند. من اون دوستمون که گفت ؛ رفتم قوانین را خواندم دیدم جریمه برداشته شده.
    ولی آن زمان از سود ششماهه اول من، بابت فسخ قرارداد ششماهه دوم 0.5%جریمه کم کردند و بقیه پول را دادند.

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

موسسه مهر چقدر قابل اطمینانه برای حسابای روز شمارش؟ میشه بهش اطمینان کرد از لحاظ ور شکسته نشدن و خراب نبودن دستگاهای خود پردازش؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام تو یکی ازبانک ها حساب عابر بانک باز کنم که از نظر شعبه و مورد اعتماد بودن مردم و از نظر بانکداری اینترنتی یه حساب باز کنم اگه میشه راهنمایی کنین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •