دوست عزیز، من مدل AT890 فیلیپس رو بهتون پیشنهاد میدم.
من که دارم و خیلیم راضیم.
اصلاح خشک و باکف هم داره.
در کل تو این قیمت عالیه.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
دوست عزیز، من مدل AT890 فیلیپس رو بهتون پیشنهاد میدم.
من که دارم و خیلیم راضیم.
اصلاح خشک و باکف هم داره.
در کل تو این قیمت عالیه.
lمرسی از راهنماییت... ولی اینو که خریدم چکولم؟بفروشمش بره؟
ببخشید، من فکر کردم این مدل پاناسونیک رو فقط امتحان کردید، متوجه نشدم که خریدید.
خواهش می کنم ، بهترین حالت اینه که شما تجربیات رو بیان کنید و این نظر لطفتتونه ، وقتی خودم میخواستم ریش تراش بخرم خیلی این تاپیک رو میومدم دوس داشتم ببینم بعد خرید اصلاح اول ،دهم و بعد 6 ماه نظر دوستان نسبت ریش تراش چه جوره ...
بعد از اصلاح اول با وقفه یک روزه و با فوم اصلاح کردم با LF51 :
خوب حساسیت نسبت به تیغ خیلی کم تر بود ؛ امکان نداشت بتونم یک روز در میون با تیغ اصلاح کنم ، اما با این شد ؛ طول میکشه ، زیر گردن هم خیلی راضی نیستم ، نه این که بمونه ولی خیلی عالی نمی زنه ، سوزش و اینا هم نداشت ... البته تا یک ماه زمان خواسته برای هماهنگ شدن رویش ریش با ریش تراش... تا ببینیم چی میشه![]()
مطمین باش که بهترین انتخاب رو کردی . یکم صبر داشته باش تا صورتت بهش عادت کنه . یکم که بگذره خودت دستت میاد از کدوم طرف ریش تراش رو بکشی تا بهترین نتیجه رو داشته باشی .اول از همه هم زیر گردن رو اصلاح کن تا ریش تراش گرم نشده و به نظر من اصلاح خشک بهتره تا تر .
بهرحال مبارکت باشه
سلام
من يه سوال راجبه شارژ ريش تراش داشتم. من ريش تراش فيليپس 7320 دارم. موقع شارژ فقط يه ال اي دي قرمز روشن ميشه ولي هر چقدر هم تو شارژ باشه چراغش خاموش نميشه. ميخواستم بدونم از كجا بفهمم شارژش پر شده؟ و اگه زيادي توي شارژ باشه آسيب نميبينه؟
ممنون ميشم كسي راهنمايي كنه
سلام. بچه ها یه ریش تراش خوب تو رنج قیمت 200 که مثل تیغ و ژیلت موهارو بزنه بهم معرفی کنین...مرسی..
Last edited by p_p_k; 11-01-2014 at 15:05.
مرسی دوستم ، پیشنهاد خوبیه حتما انجام میدم...![]()
بچه ها ریش تراش اکوا تاچ فیلیپس با 6900چه فرقی داره؟کدومش بهتره راهنماییم میکنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)