تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 507 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان الان نزدیک 6 باره که جریمه ی کنترل نامحسوس میاد دم خونه.هربار درسته که مقدار ناچیزی جریمه کردن .اما قبول داریم که خلاف کردیم و باید تقاس شو پس بدیم.تجربه کردم که قانون رو جدی تر بگیرم.هر چی باشه قانون ماله ماست و واسه آسایش ما.هر وقت نزدیک 4 راه شدید ، آماده ی ایست بشید مخصوصا ثانیه های آخرین تایمر چراغ راهنمایی.اگه خط عابر رو رد بشید و بایستید 50 تمن جریمشو اونم از طریق دوربین نامحسوس.چون این وسط راه عابرین رو سد میکنیم که اصلا کار خوبی نیست.سریع باشید اما اصلا عجله نکنید.

2. 16 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

وقتی که دارید با کسی حرف میزنید حتما بهش نگاه کنید و حواستون به طرف مقابل باشه

اصلا با گوشی یا هر چیز دیگه ای که باعث بشه طرف مقابلتون فکر کنه حرفاش برایتون جالب نیست بازی نکنید

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کاملا طبیعیه که وقتی کسی به شما اموزشی یا دستور العملی رو میده دفعه اول حتی با اجرای دقیق اون کار به مشکل بربخورید
    توی هر کاری قلق هایی وجود داره که گفتنی نیستند و توی کار باید خودتون لمسش کنید تا به وجودشون پی ببرید

هیچ چیز و هیچ کس اونقدر بد نیست که شما به بدترین شکل باهاش برخورد کنید
    و هیچ چیز و هیچ کس اونقدر خوب نیست که بخوایید بپرستیدش (البته غیر از خدا) این مسئله توی روابط با ادم ها خیلی مشهوده که از بعضی افراد بت می سازیم

5. 17 کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

به هر کسی که پول میدید ازش مدرک بگیرید

پارسال بود که به یکی از دوستام مقداری پول قرض دادم و الان پولمو پس نمیده و میگه مدرکی داری که باهاش ثابت کنی بهم پول دادی!!منم الان گیر افتادم و نمیدونم چی کار کنم

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگه خواستید از سمساری چیزی بگیرید، دقت کنید اگه نایلون پیچی بود بگید بازش کنه دقیق همه چیو ببینید. من امروز یه چیز گرفتم ظاهرش خوب بود منتها چون تو نایلون پیچیده بود یه تیکش که پاره بود رو ندیدم.

8. 13 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

هیچ وقت از دیگران انتظار نردبان شدن برای شما رو نداشته باشید.
    از دیگران نخواید برن پیش فلان شخص سفارش شما رو کنن
    خودتون مرد باشید برید
    اگه نمیتونید دو دلیل داره
    یا ایمانتون ضعیفه، یا اعتماد به نفستون
    البته بیشتر موارد ایمان شخص ضعیفه و اعتماد به نفس داره ولی نمیدونه چطور بگه چی بگه کجا بگه
    اینجاس که باید همه اشخاص رو کنار گذاشت و از "خدا" طلب کمک کرد
    چرا که خدا ما رو به حال خودمون رها کرده ببینه چیکار میکنیم! توی یک لحظه میتونید تصمیم بگیرید به خدا نزدیک شید...
    این مورد چندروز پیش برای خودم پیش اومد
    خدا رو از یاد برده بودم، برای یه کاری به همه رو مینداختم.
    یه لحظه پدربزرگم گفت توکل به خدا کن، تو ازش بخواه حتما کارت انجام میشه.
    باور نمیکنید 24 ساعت بعد کارم انجام شد. و بسیار ازش ممنون و متشکرم.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اگه سوار تاکسی شدید تا وقتی که به مقصد نرسیدید کرایه رو حساب نکنید

قبل از سوار شدن حتما ببینید پول خورد دارید یا نه.اینو گفتم که مطمئنم سر 50 تومان با راننده باید بگو مگو کنید

تا وقتی که ماشین کاملا متوقف نشده در رو باز نکنید

موقع باز کردن در مواظب باشید که در اتومبیل به جایی برخورد نکنه

هیچ وقت از راننده نخوای که وسط خیابون و یا پشت چراغ قرمز نگه داره تا پیاده بشید

موقع سوار شدن یه بار به راننده بگید که مقصدش کجاست.معمولا این اشتباه پیش میاد که راننده متوجه مقصد شما نشده و یا اشتباهی فکر کرده که شما جای دیگه میرید

قبل از پیاده شدن دور و برتون رو خوب بگیردید که خدایی نکرده کیف پول و گوشیتون رو جا نزارید

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

همیشه به خدا توکل داشته باشید و وقتی میخوان کاری رو انجام بدین بگید " الیس الله بکاف عبده" ===ترجمه==="ایا خداوند برای بنده اش کافی نیست"
    مطمئن باشید هیچوقت نا امید نمیشید.

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

1

توی گوشیـتون اصلا فیلم و عکس خانوادگـی نگهداری نکنید ، بعد از اینکه مثلا از جشن تولد خانوادگیــتون فیلم و عکس گرفتید سریع روی کامپیوتر بریزید .
    شماره های خانواده و خونتون رو هم به اسم ذخیره نکنید . مثلا خونتون رو به اسم "منزل" یا "خانه" ذخیره نکنید .
    احتمال گم شدن گـوشـی خیلی زیاده ، اونوقت عکس های خانوادتون دست آدم های غریبه می افته ، یا بعضی از دوستان فضول گوشی رو بر میدارند و میرن تو فایلا یا شماره خانوادتون رو برمیدارند و بعدا ازش استفاده میکنن .

محتوای مخفی: مطلب  
    همین دیروز یکی از دوستام گفت گوشیتو بده میخوام یه زنگ بزنم ، گرفته بود دنبال شماره خونم میگشت اما چون به یه اسم دیگه ذخیره کردم چیزی پیدا نکرد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

1-موعظه ای که الان دم دست دارم چیزیه که بیشتر افراد برعکسش عمل میکنن:
    از من به شما نصیحت وقتی کسی که به اندازه کافی باهاش ارتباط دارید(دوست.خواهر.برادر.دوست دوست و ...) کاری میکنه که ناراحتتون میکنه بسته به شخصیت طرف و موقعیت و با لحن مناسب مثلا شوخی یا... سعی کنید به طرف بگید که اقا من از این کارت ناراحت شدم. البته تاکید میکنم نه طوری که اونم از دستتون ناراحت بشه و برخوردی بینتون پیش بیاد.
    این کار باعث میشه هم طرف اون حرکت رو دیگه تکرار نکنه هم شما یه کم خالی بشی.
    میدونم که بیشتر مواقع گلایه نکردن ما از کارهای ناراحت کننده ی دیگران به خاطر دوست داشتنشونه ولی این گلایه ها جمع میشه و یه وقتی دیگه نمیشه کنترلشون کرد و به شکل خیلی ناراحت کننده ای بروز میکنن.
    باور کنید اگر به این حرفم عمل کنید خیلی مشکلات عصبیتون حل میشه و کلا زندگی براتون راحت تر میشه.
    اقا رو در وایسی هم حدی داره. زیاده رویش فقط به خودمون ضرر نمیزنه به وقتش که بترکیم به طرف هم ضربه میزنه.
    البته زیاده روی تو پررویی و به رو اوردنش هم اصلا خوب نیست و باعث میشه دیگران از دستتون ازرده بشن.
    ببخشید طولانی شد ولی تو رو خدا گوش کنید

ویرایش شد : تجربه ها رو بنویسید فقط.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •