تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 1185 اولاول ... 791291691751761771781791801811821831892292796791179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام دوستان Wonderstruck که مال تیلور سویفت هست تو ایران پیدا میشه؟؟

2. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mr. Fox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من باشم بی خیال این روش ها میشم، سایت هم به نظر درب و داقون می یاد....
    strawberrynet.com یکی از بزرگترین، بهترین و معتبرترین سایت های فروش عطر و لوازم آرایشی هستش

4. 4 کاربر از Mr. Fox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

strawberrynet.com یکی از بزرگترین، بهترین و معتبرترین سایت های فروش عطر و لوازم آرایشی هستش

احسنت جناب فوکس...
    بله این سایت اصلش هونک کونگی هست و تا حالا جایی نخوندم که کسی از سرویس دهیشون ناراضی باشه...
    دلیل قیمت بالاشون هم یکی اصل بودن عطرها هست و دیگری اینکه اونها تقریبا پول شیپینگ رو قبلا کشیدن روی عطرشون...به طوریکه برای هزینه پست به همه جای دنیا فقط 10 درصد قیمت عطر رو میگیرند...مثلا یه جنس 40 دلاری هزینه پستش میشه 4 دلار و این خیلی عالی هست...در ضمن با خرید یه محصول مراقبت از پوست که حدود 15 دلار معمولا قیمت دارند هزینه پست رایگان میشه...
    مشکل اصلی پست ایران هست و با توجه به اینکه زیاد با پست ایران سر و کار داشتم خیلی راضی نبودم و نیستم و حتی یکبار بسته من گم شد و توی گمرک هم جنس رو باز میکنن و اگر هم دلشون بخواد و اون روز حالشون خوب نباشه شاید گیر بدن و گمرک هم روش بگیرن...

.................................................. ..............................................
    تازگیها یک نمونه عطر آپوم از فرانسیس کورکدجیان دستم رسیده و بوش رو دوست دارم( مخفف a peace of me هستش)..البته بیشتر از خودم اطرافیان بوش رو دوست دارند و هی میگن چی زدی و قیمتش چنده ولی بعد اینکه قیمتش رو میگم همه ساکت میشن
    تو فکرم یه شیشش رو بخرم...

6. 5 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

احسنت جناب فوکس...
    بله این سایت اصلش هونک کونگی هست و تا حالا جایی نخوندم که کسی از سرویس دهیشون ناراضی باشه...
    دلیل قیمت بالاشون هم یکی اصل بودن عطرها هست و دیگری اینکه اونها تقریبا پول شیپینگ رو قبلا کشیدن روی عطرشون...به طوریکه برای هزینه پست به همه جای دنیا فقط 10 درصد قیمت عطر رو میگیرند...مثلا یه جنس 40 دلاری هزینه پستش میشه 4 دلار و این خیلی عالی هست...در ضمن با خرید یه محصول مراقبت از پوست که حدود 15 دلار معمولا قیمت دارند هزینه پست رایگان میشه...
    مشکل اصلی پست ایران هست و با توجه به اینکه زیاد با پست ایران سر و کار داشتم خیلی راضی نبودم و نیستم و حتی یکبار بسته من گم شد و توی گمرک هم جنس رو باز میکنن و اگر هم دلشون بخواد و اون روز حالشون خوب نباشه شاید گیر بدن و گمرک هم روش بگیرن...

.................................................. ..............................................
    تازگیها یک نمونه عطر آپوم از فرانسیس کورکدجیان دستم رسیده و بوش رو دوست دارم( مخفف a peace of me هستش)..البته بیشتر از خودم اطرافیان بوش رو دوست دارند و هی میگن چی زدی و قیمتش چنده ولی بعد اینکه قیمتش رو میگم همه ساکت میشن
    تو فکرم یه شیشش رو بخرم...
    من که اصلا نگفتم اون سایت بده یا خوبه ... فقط ظاهرشو گفتم (که حداقل به فارسی چنگی به دل نمی زنه )
    مشکلاتی که تو خرید از اون ور هم هست که خودتون گفتین دیگه حالا مشکل چیه؟
    بعد تازه دوستان (که البته من خودم هم جزو اون عزیزان هستم) واسه خرید از یک سایت ایرانی یه عالمه مشکل دارن و مدام در مورد اعتبارش می پرسن (به صفحات قبلی نگاه کنین) چه برسه از یک سایت خارجی که دیگه نگو ... هر چه قدر هم معتبر باشه از تو ایران واقعا منطقی نیس
    Last edited by aminjigar; 03-10-2011 at 16:37.

8. 2 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

والا منم با دوستمون موافقم.ادکلن چیزی نیست که وقتی بوش رو تست نکردی بخری.اونایی هم که تست کردی

تنها در صورتی عاقلانست بخریم که یا ارزونتر باشه و یا اینکه مثله اینایی که دوستمون mhak میاره تو ایران نباشه.

الان من تو اراک که جایه مزخرفی هست خیلی از ادکلنایی که تو سایت دیده بودم به نظرم اومده بود که خوبن رو

تست کردم ولی خوشم نیامد.اصلا نمیشه به ریویو های چند نفر اکتفا کرد.

من قبلا هم گفتم مثلا یه ادکلنی مثله جوپ رو دوست داشتم ولی سری هایه جدیدش رو نه.که دوستان اومدن گفتن

که چند تا از رایحه هاشو کارخونه عوض کرده.در صورتی که من فکر میکردم اینا تقلبی هست.

پس به چیزی هم که تست کردی نمیشه اطمینان کرد.

همین وود که گرفتم یه زمانی فکر میکردم از این ادکنایه لو لول باشه ولی با کماله تعجب شد جز بهترینایه من.

اصلا نمیشه همینجوری خرید کرد.حتی تست هم که میکنیم باید چند بار تو زمان ها و مکانهایه مختلف تست کنیم.

اگه دقت کرده باشین اکثره ادلکنا تو محیط هایه خنک خیلی خوشبو میشن.

10. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

10 wood

جناب cyber
    wood که شما داری ازچه برندیه ؟
    اسم دقیق؟
    قیمتش؟
    تشریح بویش؟

12. 2 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

جناب cyber
    wood که شما داری ازچه برندیه ؟
    اسم دقیق؟
    قیمتش؟
    تشریح بویش؟
    علی هستم
    از برند Dsquared2

ماله من Rocky Mountain هست.دقیقا بویه چوب میده.ولی یه رایحه هم از وانیل توش حس میکنم.اصلا بویه الکل

نداره.بسیار موندگار و پخش بویه بالایی داره.وقتی میزنم اطرافیان خیلی دوسش دارن.

تو یکی از سایتا زده بود که یکم شبیه ایشی میاکی اینتنسه.اونو بو نکردم که ببینم درست میگه یا نه.

من از آشنا گرفتم 52 تومن.ولی ارزونتر از 58 تومن ندیدم.ولی خودش نداشت سفارش دادم از تهران برام رو جنسایه

دیگش گرفت.قسم خورد خودش 48 گرفته.

تو اراک اینو تا 90 تومن هم میفروشن.بستگی به جا داره.همشون هم تست کردم.هیچ فرقی ندارن.

14. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقا یه ادکلن به ما معرفی کنید
    مردونه عالی باشه
    بوشم حداقل 2-3 ساعت بمونه و تند باشه
    بیشتر از 30 تومن هم نشه
    خواهشا یکنفر مرا راهنمایی کند

16. این کاربر از SaMsUnG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

خواهشا یکنفر مرا راهنمایی کند
    بستگی به این داره که به چه بویی میگید عالی.من خودم تا حالا همچین چیزی به تورم نخورده.

ولی تند کادیلاک 50 میل رو تست بفرمایید.
    Last edited by cyber861; 04-10-2011 at 02:18.

18. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز diana_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ادکلن فقط 212 ... البته اگه بتونین مارکای اصلشو پیدا کنید چون تقلبیش تو بازار فراوونه با قیمتای 20 - 40 که بوش خیلی زود میپره

20. این کاربر از diana_1989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •