سلام دوستان Wonderstruck که مال تیلور سویفت هست تو ایران پیدا میشه؟؟
سلام دوستان Wonderstruck که مال تیلور سویفت هست تو ایران پیدا میشه؟؟
strawberrynet.com یکی از بزرگترین، بهترین و معتبرترین سایت های فروش عطر و لوازم آرایشی هستش
![]()
احسنت جناب فوکس...
بله این سایت اصلش هونک کونگی هست و تا حالا جایی نخوندم که کسی از سرویس دهیشون ناراضی باشه...
دلیل قیمت بالاشون هم یکی اصل بودن عطرها هست و دیگری اینکه اونها تقریبا پول شیپینگ رو قبلا کشیدن روی عطرشون...به طوریکه برای هزینه پست به همه جای دنیا فقط 10 درصد قیمت عطر رو میگیرند...مثلا یه جنس 40 دلاری هزینه پستش میشه 4 دلار و این خیلی عالی هست...در ضمن با خرید یه محصول مراقبت از پوست که حدود 15 دلار معمولا قیمت دارند هزینه پست رایگان میشه...
مشکل اصلی پست ایران هست و با توجه به اینکه زیاد با پست ایران سر و کار داشتم خیلی راضی نبودم و نیستم و حتی یکبار بسته من گم شد و توی گمرک هم جنس رو باز میکنن و اگر هم دلشون بخواد و اون روز حالشون خوب نباشه شاید گیر بدن و گمرک هم روش بگیرن...
.................................................. ..............................................
تازگیها یک نمونه عطر آپوم از فرانسیس کورکدجیان دستم رسیده و بوش رو دوست دارم( مخفف a peace of me هستش)..البته بیشتر از خودم اطرافیان بوش رو دوست دارند و هی میگن چی زدی و قیمتش چنده ولی بعد اینکه قیمتش رو میگم همه ساکت میشن
تو فکرم یه شیشش رو بخرم...
من که اصلا نگفتم اون سایت بده یا خوبه ... فقط ظاهرشو گفتم (که حداقل به فارسی چنگی به دل نمی زنه )
مشکلاتی که تو خرید از اون ور هم هست که خودتون گفتین دیگه حالا مشکل چیه؟
بعد تازه دوستان (که البته من خودم هم جزو اون عزیزان هستم) واسه خرید از یک سایت ایرانی یه عالمه مشکل دارن و مدام در مورد اعتبارش می پرسن (به صفحات قبلی نگاه کنین) چه برسه از یک سایت خارجی که دیگه نگو ... هر چه قدر هم معتبر باشه از تو ایران واقعا منطقی نیس
Last edited by aminjigar; 03-10-2011 at 16:37.
والا منم با دوستمون موافقم.ادکلن چیزی نیست که وقتی بوش رو تست نکردی بخری.اونایی هم که تست کردی
تنها در صورتی عاقلانست بخریم که یا ارزونتر باشه و یا اینکه مثله اینایی که دوستمون mhak میاره تو ایران نباشه.
الان من تو اراک که جایه مزخرفی هست خیلی از ادکلنایی که تو سایت دیده بودم به نظرم اومده بود که خوبن رو
تست کردم ولی خوشم نیامد.اصلا نمیشه به ریویو های چند نفر اکتفا کرد.
من قبلا هم گفتم مثلا یه ادکلنی مثله جوپ رو دوست داشتم ولی سری هایه جدیدش رو نه.که دوستان اومدن گفتن
که چند تا از رایحه هاشو کارخونه عوض کرده.در صورتی که من فکر میکردم اینا تقلبی هست.
پس به چیزی هم که تست کردی نمیشه اطمینان کرد.
همین وود که گرفتم یه زمانی فکر میکردم از این ادکنایه لو لول باشه ولی با کماله تعجب شد جز بهترینایه من.
اصلا نمیشه همینجوری خرید کرد.حتی تست هم که میکنیم باید چند بار تو زمان ها و مکانهایه مختلف تست کنیم.
اگه دقت کرده باشین اکثره ادلکنا تو محیط هایه خنک خیلی خوشبو میشن.
جناب cyber
wood که شما داری ازچه برندیه ؟
اسم دقیق؟
قیمتش؟
تشریح بویش؟![]()
علی هستم
از برند Dsquared2
ماله من Rocky Mountain هست.دقیقا بویه چوب میده.ولی یه رایحه هم از وانیل توش حس میکنم.اصلا بویه الکل
نداره.بسیار موندگار و پخش بویه بالایی داره.وقتی میزنم اطرافیان خیلی دوسش دارن.
تو یکی از سایتا زده بود که یکم شبیه ایشی میاکی اینتنسه.اونو بو نکردم که ببینم درست میگه یا نه.
من از آشنا گرفتم 52 تومن.ولی ارزونتر از 58 تومن ندیدم.ولی خودش نداشت سفارش دادم از تهران برام رو جنسایه
دیگش گرفت.قسم خورد خودش 48 گرفته.
تو اراک اینو تا 90 تومن هم میفروشن.بستگی به جا داره.همشون هم تست کردم.هیچ فرقی ندارن.
خواهشا یکنفر مرا راهنمایی کند
بستگی به این داره که به چه بویی میگید عالی.من خودم تا حالا همچین چیزی به تورم نخورده.
ولی تند کادیلاک 50 میل رو تست بفرمایید.
Last edited by cyber861; 04-10-2011 at 02:18.
ادکلن فقط 212 ... البته اگه بتونین مارکای اصلشو پیدا کنید چون تقلبیش تو بازار فراوونه با قیمتای 20 - 40 که بوش خیلی زود میپره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)