تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 4105 اولاول ... 791291691751761771781791801811821831892292796791179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا یک سوال !
    من مشکل دیسک کمر خفیف دارم. برام مشکلی ایجاد نمیکنه جز کمر درد بعضی وقت ها !
    اولا می خوام بدونم اگه برای معاف پزشکی اقدام کنم معاف می شم یا معاف از رزم ؟
    اگر معاف از رزم بشم با توجه به پروسه بیمارستان و کمیسیون و این چیزا، تاریخ اعزامم کی می خوره ؟ (لیسانس هستم)

داره خودمونی میشه mjs2007a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من کسری خدمت از جبهه پدرم گرفتم، توی برگ سبزم نوشته "درخواست کسر خدمت..." اما توی برگ سفیدم قسمت سوابق کسری خدمت هیچی ننوشته
    دوستانی که کسری خدمت گرفتین برگ سفیدتون مثل مال من هست؟ موقع اعزام برگ کسر خدمت هم لازم با خودم ببرم؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

تو برگه سفیده واسه چی بزنه؟ اون فقط واسه آموزشی هست. تازه بعضی ها تو برگه سبزه هم نمیزنه

4. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یک سوال !
    من مشکل دیسک کمر خفیف دارم. برام مشکلی ایجاد نمیکنه جز کمر درد بعضی وقت ها !
    اولا می خوام بدونم اگه برای معاف پزشکی اقدام کنم معاف می شم یا معاف از رزم ؟
    اگر معاف از رزم بشم با توجه به پروسه بیمارستان و کمیسیون و این چیزا، تاریخ اعزامم کی می خوره ؟ (لیسانس هستم)
    به احتمال زیاد اگر مشکلتون جدی نیست، معاف از رزم.
    من سه بهمن ماه اقدام کردم برای معافیت پزشکی، البته میدونستم که معاف از رزم میشم و همینطور هم شد. روز شنبه آخرین مرحله که شورای پزشکی باشه رو هم گذروندم، و معمولاً کسانی که این مرحله رو میگذرونن تاریخ اعزامشون میخوره اولین دوره بعد از شورا (به شرطی که ظرفیت باشه) که برای من احتمالاً میخوره تیر.
    البته من کارم به عید و تعطیلات خورد، والّا شاید زودتر هم میتونستم برم شورای پزشکی، اما من در کل جنبیدم، اگر میخواستم میتونستم مثلاً معاینه بیمارستان رو دیرتر برم که از اون طرف دعوتنامه شورای پزشکی هم دیرتر بیاد و ...

6. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دقیق کی فرستادی دفترچه رو؟؟؟
    من 19 اسفند فرستادم
    هفته ای یک بار هم سر میزدم به پلیس +10
    تا امروز که گفتم خوردی 1/4

اتفاقا مامور پست امروز هم اومد دمه در بهش گفتم
    گفت احتمالا تا 5 شنبه یا شنبه برگه سبزت رو میارم
    آره خوب. آنکادر زیاد داریم.
    انکادر تخت - آنکادر کمد - آنکدر وسایل داخل ساک استحقاقیت که معمولا کسی این کارو نمیکنه - آنکادر پوتین و دمپایی -
    واسه ما اینا بود ولی غیر از تخت کسی بقیه رو انجام نمیداد - کسی هم نگاه نمیکرد- تخت هم البته روز اول اومدن گفتن باید ملافه ها توی یک خط باشه ( ملافه های تختهایی که کنار همه ) ، دیگه رفت تا روز ترخیص. هرکی هرجور بلد بود آنکادر میکرد.
    کلا دو بار چک کردن آنکادرا رو و کسایی که درست نبود آنکادرشون یدونه 24 ساعت بازداشت خوردن که معادل 3 روز اضافه خدمته!
    من شنیدم خیلی ها اسلا انکادر نمیگردن
    یعنی میگفت اصلا از پتو استفاده نمیکنن
    مخصوصا اعزامی های تیر و مرداد که هوا گرمه یک ملافه معمولی میبردن از همون استفاده میکردن و اصلا انکادرشون بهم نمیخورد

8. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من شنیدم خیلی ها اسلا انکادر نمیگردن
    یعنی میگفت اصلا از پتو استفاده نمیکنن
    مخصوصا اعزامی های تیر و مرداد که هوا گرمه یک ملافه معمولی میبردن از همون استفاده میکردن و اصلا انکادرشون بهم نمیخورد
    بهرحال باید به شما دو تا پتو رو بدن چون ممکنه شما یگانت بیفته یه جای سرد سیر . دلیل این دو پتو هم اینه که یکیش رو آنکادر کنی یکی رو بندازی روت. ما ماه اول که تموم شد تازه پتوی دوممون رو دادن. قبلش باید هر روز آنکادر میکردیم ولی بعدش دیگه راحت بودیم میخوابیدم رو آنکادر و پتو دوم رو مینداختیم رومون. صبح هم پتو رو جمع میکردیم میذاشتیم تو کیسه انفرادی و آنکادر رو یکم صاف و صوف میکردیم. همین!
    قضیه ی ملافه رو نمیدونم . واسه ما که بعضی وقتا یه پتو هم کم بود!!!!!!!!

البته یه چیزی هم داشتیم به نام آنکادر کمد که اونم مسخره بود. مثلا جای شامپو و صابون و حوله و لباس دوم و قاشق و اینا مشخص بود ولی خوب بعدش ما هرچی داشتیم میچپوندیم اون تو.
    ارتش خیلی با نظم هست!. ولی بعضی وقتا هم نه! شعارش هم ایمان انضباط آموزش هست!

10. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mjs2007a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تو برگه سفیده واسه چی بزنه؟ اون فقط واسه آموزشی هست. تازه بعضی ها تو برگه سبزه هم نمیزنه
    پس برای چی قسمت سوابق کسری خدمت داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

هرکسی واسه یه چیزی میاد خدمت. یه بنده خدایی اهوازی بود . تنها دلیلش واسه خدمت این بود که گواهی نامه رانندگی بگیره. زن و بچه هم داشت.
    بیچاره از دوری زن و بچه اش مریض شد و یه روز تشنج گرفت کف بلا آورد من خف کردم!!!!!
    بعدشم بهش گفتیم بیخیال خدمت بشه بره. دوباره دفترچه بفرسته با برگه سبز بره گواهی نامه بگیره.
    فکر کنم از اهواز خارج نشد بود چه برسه به خارجه!!!!!
    همه چیز داشت. کار داشت و زندگی. خنگ واسه یه گواهی نامه اومده بود خدمت!!!!

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

پس برای چی قسمت سوابق کسری خدمت داره؟
    واسه بعضی ها ثبت نمیشه. بعدش هم توی آموزشی که کسری اعمال نمیشه که بخواد بزنه یا نزنه. تازه نزنه بهتره.
    چون اگه بفهمن کسری داری به اندازه کسری ازت کار میکشن

13. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

یه سوال تکنیکی تاکتیکی

هنوز قانون کف پا صاف هست
    اگه هست چطوری باید فهمید که کف پا صاف هست
    و کسی میدونه وقتی میری آزمایش بدی برا کف پا صاف بودن چه کار میکنن که بفهمن
    ممنون

ما جا انداختید
    اون لطف قشنکه رو بکنید دیگه

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

نوشته شده توسط matin_vv
    آقا معاف از رزمی مشکلی توی استخدام و اینا ایجاد نمیکنه. من چند تا از رفقام معاف از رزم شدن و الان دارن جاهای دولتی کار میکنن، بدون پارتی و اینا.
    بعدش هم الان استخدام کجا بود برادر من؟
    کسی گیر هم بخواد بده، فوق فوقش میپرسه چرا معاف از رزم شدی، مثلاً میگی پاهام پرانتزی بود. دیگه این که دلیل نمیشه!
    تنها موردی که بهش گیر میدن، معافیت پزشکی، اونم مورد اعصاب و روانه.
    خیالت راحت باشه.
    به معافیت پزشکی برای کم شنوایی گوش اونم در حد کم به این گیر میدن ؟

( منو هم جا انداختین جوابی برای این نیست ؟ ((( در ضمن کارت معافیت پزشکی واسه شنوایی برای گرفتن گواهینامه ماشین چه دردسری داره ؟ )))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •