تصویر مربوط به تقویم 2011 بنیاد تالیتا هست. اشخاص معروف همراه 12 بچه عقب مونده برای این تقویم خیریه عکس میگیرن. پیکه و اتوئو هم سابقشو دارن.
Pep Guardiola with Gerard
Taken by Dany Virgili
Edit: Talita Foundation, Calendar 2011
تصویر مربوط به تقویم 2011 بنیاد تالیتا هست. اشخاص معروف همراه 12 بچه عقب مونده برای این تقویم خیریه عکس میگیرن. پیکه و اتوئو هم سابقشو دارن.
Pep Guardiola with Gerard
Taken by Dany Virgili
Edit: Talita Foundation, Calendar 2011
Last edited by nw_nk; 19-01-2011 at 15:59.
The Front: Sport
19.01.2011
January 19, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Front: El Mundo Deportivo
19.01.2011
January 19, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ژوزه مورينيو: قانون براي من با بقيه فرق مي كند
مورينيو معتقد است كه داوران عليه تيم او قضاوت مي كنند و خود را قرباني اشتباهات داوري مي داند.
سايت گل- ژوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد، كه تيمش فردا شب در ديدار برگشت كوپا دل ري بايد مقابل اتلتيكو مادريد قرار بگيرد، بار ديگر در مورد مسائل داوري صحبت كرد.
او در مورد چندين ضربه پنالتي كه بايد در ديدار مقابل آلمريا براي تيمش گرفته مي شد، صحبت كرد. رئالي ها در اين ديدار با نتيجه 1-1 متوقف شدند تا اختلاف شان با بارسا در صدر به چهار امتياز افزايش پيدا كند.
مورينيو معتقد است كه داوران عليه تيم او قضاوت مي كنند و خود را قرباني اشتباهات داوري مي داند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من به درستكاري داوران شك ندارم اما پنالتي هاي واضحي به سود ما رخ داد اما داور پنالتي اعلام نكرد. اگرچه ديه گو آلوس دروازه بان فوق العاده اي است اما ما مي توانستيم حداقل يك گل ديگر به ثمر برسانيم.
من قبلا هم گفتم كه فكر مي كنم براي من يك قانون وجود دارد و براي سايرين يك قانون ديگر. تاريخ بار ديگر تكرار شد. "
او همچنين در مورد تلاش باشگاه براي به خدمت گرفتن يك مهاجم جديد گفت:" من تنها كسي نيستم كه بايد از او سوال كنيد. ما در نوامبر مي دانستيم كه ايگواين براي مدتي طولاني نمي تواند براي تيم بازي كند و من چيزي نگفتم. "
سرمربي سابق اينتر همچنين در مورد توهين هاي احتمالي هواداران اتلتيكو مادريد گفت:" چيز زيادي نمي توانم بگويم. اين نتيجه يك مسئله عمومي است. چكار مي توانم بكنم؟ به ورزشگاه نروم؟ آماده هستم؟ نه، در هتل خواهم ماند."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدير برنامه هاي لاسانا ديارا: او در زمستان رئال را ترك نمي كند
در چند روز اخير شايعاتي در مورد علاقه باشگاه هاي منچستريونايتد ولوس آنجلس گلكسي براي به خدمت گرفتن اين بازيكن منتشر شده است اما مورينيو اعلام كرد كه قصد ندارد اين بازيكن را از دست بدهد.
سايت گل- مدير برنامه هاي لاسانا ديارا، هافبك فرانسوي رئال مادريد، اعلام كرد كه اين بازيكن در بازار نقل و انتقالات زمستاني اين باشگاه را ترك نخواهد كرد.
اين بازيكن قصد دارد حداقل تا پايان فصل در رئال بماند زيرا در حال حاضر دليلي براي جدايي از اين باشگاه ندارد.
جان ويليامز در گفتگو با نشريه ماركا گفت:" مي توانم بگويم ديارا در زمستان رئال را ترك نخواهد كرد. مورينيو هيچ گاه حرفه اي گري او در تمرينات و بازي هاي تيم را زير سوال نبرده است.
لاسانا از بودن در رئال خوشحال است و مي خواهد براي رسيدن به تركيب اصلي تيم بجنگد."
او همچنين تاكيد كرد كه باشگاه پاريس سن ژرمن تاكنون پيشنهادي براي خريد اين بازيكن ارائه نداده است.
در چند روز اخير شايعاتي در مورد علاقه باشگاه هاي منچستريونايتد ولوس آنجلس گلكسي براي به خدمت گرفتن اين بازيكن منتشر شده است اما مورينيو اعلام كرد كه قصد ندارد اين بازيكن را از دست بدهد.
گزارش روز:مورینیو به نیمکت نشینان بها نمی دهد- 14 بازیکن و بازی در 89%دقایق
سایت گل- در پایان دور رفت رقابتهای این فصل لالیگا، آمار و ارقام جالب توجهی از تیم رئال مادرید منتشر شده است. ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید در طول نیم فصل اول این رقابتها، 14 بازیکن اصلی این تیم در 89 درصد تمام دقایق دیدارهای رئال در رقابتهای لالیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا به میدان رفتنه اند.
بدین ترتیب به نظر می رسد که مربی پرتغالی تنها به گروه محدودی از بازیکنان تیمش اعتماد دارد. پس از برگزاری 19 دیدار در رقابتهای لالیگا، 5 بازی در جام حذفی و شش بازی در لیگ قهرمانان اروپا، مورینیو در کل از 28 بازیکن استفاده کرده است ولی نیمی از آنها در 90 درصد تمامی دقایق ممکن برای تیم بازی کرده اند.
اگر بخواهیم حساب کنیم که رئالی ها به طور کلی در رقابتهای این فصل چند دقیقه (در رقابتهای مختلف ) بازی کرده اند، به عدد 29600 دقیقه می رسیم. بدین ترتیب 14 بازیکن در 26371 دقیقه برای رئال بازی کرده اند و 11 بازیکن اصلی این تیم برای 22657 دقیقه در ترکیب رئال قرار گرفته اند (76.54 درصد) . پس این طور به نظر می رسد که مورینیو یازده بازیکن فیکس را در ذهنش دارد.
در حالی که معمولا دروازه بانها، اکثرا بیشترین دقایق را در ترکیب تیمشان قرار می گیرند، این بار اوضاع به نحو دیگری است! بازیکنی که بیشترین دقایق را در ترکیب رئال در رقابتهای این فصل حاضر بوده، کریستیانو رونالدو است که در مجموع برای 2526 دقیقه برای رئال بازی کرده. بعد از او نام ایکر کاسیاس را می بینیم که 2520 دقیقه در ترکیب رئال قرار گرفته و مارسلو با 2338 دقیقه حضور در ترکیب رئال ،در رده سوم قرار دارد.
علاوه بر این سه بازیکن، ژابی آلونسو (2283 دقیقه)،ریکاردو کاروالیو (1927 دقیقه)، آنخل دی ماریا (1927 دقیقه)، مسعوت اوزیل (1891 دقیقه)،سرخیو راموس (1889 )، په په (1862 )، سامی خدیرا (1833) و آلوارو آربلوا (1661) سایر بازیکنان فیکس مدنظر «آقای خاص» هستند.
پس از آن نام سه بازیکن دیگر دیده می شود که در برنامه های مورینیو کم و بیش جای دارند. یکی از اینها گونسالو ایگواین است که اگر از ناحیه کمر مصدوم نمی شد، می توانست در فهرست یازده بازیکن اصلی قرار بگیرد.با وجودی که این ستاره آرژانتینی چند ماهی است که درترکیب رئال غایب است، ولی دوازدهمین بازیکن پرحضور در ترکیب رئال است.
کاکا، ستاره برزیلی رئال که به تازگی و پس از سپری کردن مصدومیتی شش ماه به میادین ورزشی بازگشته با 156 دقیقه بازی برای رئال در رده بیستم است و بعد از او، آنتونیو آدان،دروازه بان سوم رئال با 135 دقیقه بازی قرار دارد.اسکیل گارای 107 دقیقه بازی کرده و فرناندو گاگو (101)، داوید ماتئوس (79 دقیقه) ژرسی دودک (45)،و خوان مورنو ، پابلو سارابیا و آلوارو موراتا، بازیکنان پایه ای رئال با 20، 18 و 16 دقیقه حضور در ترکیب رئال در رده های 26 تا 28 این جدول قرار دارند.
این یعنی رئال تقریبا نیم فصل اول رقابتهای لالیگا را بر پایه 14 بازیکن برگزار کرده و درماه های آتی باید دید که آیا خستگی فیزیکی بازیکنان این روند را تغییرخواهد داد یا خیر.
بیشترین حضورها در ترکیب رئال
1- رونالدو (2526 دقیقه )2- ایکر کاسیاس (2520 دقیقه)3- مارسلو ( 2338 دقیقه)4- ژابی آلونسو (2283)5- کاروالیو (1927)6- دی ماریا (1927)7- اوزیل (1891)8- راموس (1889)9- په په (1862)10- خدیرا (1833)11- آربلوا (1661)12- ایگواین (1379)13- بنزما (1257)14- لاسانا دیارا ( 1078)15- رائول آلبیول (792)16- پدرو لئون (563)17- گرانرو (540)18- کانالس (332)19- محمدو دیارا (312)20- کاکا (156)
پی نوشت : بازی ندادن به کانالس جای سوال داره ، کاش این فصل رو هم ریسینگ میموند .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفت و گوی اختصاصی: لیونل مسی از توپ طلا می گوید و به انتقادات پاسخ می دهد
ستاره شماره 10 بارسلونا در مورد ادامه موفقیتهای بارسلونا و بازی مقابل آرسنال در لیگ قهرمانان اروپا و مسائل دیگر صحبت می کند.
سایت گل- گل دات کام موفق شد تا در مراسم معرفی کفشهای جدید لیونل مسی توسط کمپانی آدیداس، گفت و گوی اختصاصی را با دارنده توپ طلای سالهای 2010 و 2009 انجام دهد. سرخیو آگیلرا، رئیس گل دات کام اسپانیا با بهترین بازیکن دنیا صحبت کرد و صحبتهایش را با انتقاد از انتخاب مسی برای کسب توپ طلا آغاز کرد.
گل دات کام: خیلی ها از اینکه بار دیگر توپ طلا به تو رسیده انتقاد می کنند و این جنجالهایی را به همراه داشته. فکر می کنی عملکرد اخیرت مثل هت تریک مقابل رئال بتیس، به نحوی پاسخی برای این انتقادات بوده و به منزله اثبات توانایی هایت بوده؟
مسی: نه. من نیازی به اثبات خودم به کسی ندارم. من همان کاری را که همیشه انجام می دادم انجام دادم: تلاش برای ارائه بازیهای خوب در مسابقات و کمک به تیمم به بهترین نحو ممکن
گل دات کام: فکر می کنی برخی افراد و یا برخی رسانه ها با تو رفتار ناعادلانه ای دارند؟
مسی: واقعیت این است که برایم مهم نیست که رسانه ها چه می گویند. آنچه برای من مهم است، حرفهای هم تیمی هایم و افرادی که با من هستند، است . من فقط باید از آنها به خاطر حمایتشان تشکر کنم.
گل دات کام: برای تمام کسانی که از تو حمایت کردند، از جمله خوانندگان گل دات کام، چه حرفی برای گفتن داری؟
مسی: از حمایتشان تشکر می کنم و می خواهم جایزه توپ طلا را با آنها سهیم شوم. خیلی خوب است که بدانی که افرادی هستند که در هر صورت به من کمک می کنند و به حمایت از من می پردازند
گل دات کام: زمانی که جایزه توپ طلا را به نوکمپ و در مقابل چشمان هواداران بارسا آوردی، چه حسی داشتی؟
مسی: لحظه واقعا زیبایی بود. خیلی خوشحال بودم که این لذت را در کنار چابی و اینیستا و تمام بازیکنان تیم تجربه می کردم. فکر می کنم هواداران این پیغام را دریافتند که توپ طلا جایزه ای برای همه بود.
گل دات کام: این بارسلونا محدودیتی دارد؟
مسی: امیدوارم که بتوانیم به همین شیوه ای که مدتهاست بازی می کنیم، به بازی ادامه دهیم و بتوانیم عناوین قهرمانی زیادی کسب کنیم. ما فرصت فوق العاده ای داریم که به این افتخار برسیم و امیدوارم که از موفقیتهای بیشتری لذت ببریم.
گل دات کام: بارسلونا برای آنکه بتواند این سطح تسلط بر بازیها را حفظ کند، به چه چیزی نیاز دارد؟
مسی: فکر می کنم که باید به حفظ همین ذهنیت ادامه دهیم و بخواهیم که به همین شیوه بازی کنیم. ما مدتهایی طولانی برای آنکه بتوانیم این چنین بازی کنیم، تلاش کرده ایم و می توانیم به همین سبک بازی مان در سالهای آینده هم ادامه دهیم
گل دات کام: نمی ترسی که ممکن است اتفاقی بیفتد که این روند متوقف شود؟ آیا تابه حال در مورد این ترس در رختکن تیمتان صحبت کرده اید؟
مسی: ما آنقدر مطمئنیم و آنقدر خوب تلاش می کنیم که تنها مثبت فکر می کنیم. ما می دانیم که روند موفقیتهای ما ممکن است در هر زمانی متوقف شود ولی ترجیح می دهیم تا به آن فکر هم نکنیم
گل دات کام: رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا از ماه آینده دنبال خواهد شد. نظرت در مورد مصاف با آرسنال چیست؟ فکر می کنی که حریف بارسا ممکن است قهرمان اروپا شود؟
مسی: دور بعد کار خیلی سختی پیش رو خواهیم داشت، چون مقابل تیمی مثل آرسنال بازی می کنیم که با بازیکنان خیلی خوبی که دارد، حریف واقعا سختی است. البته انتظار داریم که به دور بعدی رقابتها صعود کنیم.اگر این کار را بکنیم، باید ببینیم که حریفان بعدی چه تیمهایی هستند، تیمهایی خطرناک ولی در هر صورت ما مرحله سخت و پیچیده ای را مقابلمان می بینیم
گل دات کام: آینده تیم ملی آرژانتین را چطور می بینی؟ آرژانتین به چه چیزی نیاز دارد تا بتواند بار دیگر در کوپا آمه ریکا به موفقیت برسد؟
مسی:ما عملکرد خوبی داریم و فرصتی استثنایی پیش روی ماست. این فرصت خوبی است تا از کشورمان دفاع کنیم و جام قهرمانی کوپا آمه ریکا را به همگان هدیه کنیم و شادی را به ملتمان بازگردانیم.»
گل دات کام: ما در گل دات کام همیشه دوست داریم تا گفت و گوهایمان را با این سوال به پایان ببریم. به یادماندنی ترین گلی که به ثمر رسانده ای کدام گل است؟
مسی: در میان تمام گلهایی که به ثمر رسانده ام، گلی که در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستریونایتد در سال 2009 به ثمر رساندم را (عکس زیر) بیشتر از همه دوست داشتم. فکر می کنم گل خیلی مهمی برای من و بارسلونا بود و واقعیت این است که خاطرات خیلی شیرینی از آن گل دارم
گل دات کام: و به یاد ماندنی ترین گل تاریخ برای تو کدام است؟
مسی: (مکث می کند)..اااام.... راستش الان نمی توانم گل خاصی را نام ببرم
2011/1/19کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تبریک! کاپیتان رکورددار تیم منتخب یوفا شد.شش بازيكن بارسلونا در تيم منتخب سال 2010 يوفا
سايت گل- در تيم منتخب سال 2010 اروپا كه توسط كاربران سايت يوفا انتخاب شد، شش بازيكن از تيم بارسلونا در كنار ايكر كاسياس، دروازه بان و ژوزه مورينيو، سرمربي رئال حضور دارند.
شش بازيكن بارسلونا كه در اين تيم قرار دارند، خرارد پيكه، كارلس پويول، ژاوي، آندرس اينيستا، مسي و داويد ويا هستند كه پنج نفر آنها همراه با تيم ملي اسپانيا قهرماني در جام جهاني 2010 را جشن گرفته اند.
در اين راي گيري كه 400 هزار نفر شركت كردند، ايكر كاسياس به عنوان دروازه بان برتر و مورينيو نيز به عنوان مربي اين تيم انتخاب شد. كارلس پويول نيز عنوان كاپيتان اين تيم را از آن خود كرد.
اين ششمين بار است كه پويول در اين تيم قرار مي گيرد. يوفا براي هر بازيكن چكي به مبلغ 100 هزار يورو خواهد فرستاد تا به انتخاب خود صرف امور خيريه شود.
تيم منتخب يوفا:
دروازه بان: ايكر كاسياس
مدافعان: مايكون (اينتر) خرارد پيكه (بارسلونا) كارلس پويول (بارسلونا) اشلي كول (چلسي)
هافبك ها: كريس رونالدو (رئال مادريد) ژاوي (بارسلونا) اينيستا (بارسلونا) وسلي اشنايدر (اينتر)
مهاجمان: مسي (بارسلونا) ويا (بارسلونا)
سر مربي: ژوزه مورينيو (رئال مادريد)
2011/1/19کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گمانه زنی «آ.اس»: مورینیو ژوئن از رئال می رود
جنجال هایی که بر سر خرید یک بازیکن شماره «9» در بازار نقل و انتقالات زمستانی برای رئال ایجاد شد، باعث افزایش نارضایتی مورینیو از باشگاه مادریدی شد. او دیگر احساس حمایت از سوی باشگاه نمی کند. اینتر، یونایتد و سیتی ممکن است مقاصد احتمالی او باشند
سایت گل- طبق گزارش منتشره در وب سایت روزنامه آ.اس ژوزه مورینیو در نظر دارد تا سی ام ژوئن نیمکت مربیگری رئال را ترک کند.او به شدت از شیوه رفتار سران باشگاه با او در ماه های اخیر ناراحت است.این مربی پرتغالی رسما نارضایتی خود را از شیوه برخورد سران رئال مادرید در سر خرید یک مهاجم شماره 9 در بازار نقل و انتقالات زمستانی اعلام کرده و به نظر می رسد که صبر او به سر آمده است.
به گزارش گل از اسپانیا مورینیو که مشکلاتی با خورخه بالدانو،مدیر ورزشی باشگاه دارد، معتقد است که رئال ساختار مناسبی ندارد و همه چیز در مسیر مناسبی پیش نمی رود. او به علاوه از پاسخ بالدانو پس از تساوی رئال مقابل آلمریا که اعلام کرد که تیمش هم اکنون هم یک مهاجم مرکزی به نام بنزما دارد که حتی او هم برروی نیمکت قرار گرفته، به شدت ناراحت شده است.
مورینیو در کنفرانس خبری اش در روز چهارشنبه که به منزله کنفرانس خبری پیش از دیدار مقابل اتلتیکومادرید در دور برگشت جام حذفی اسپانیا بود، پیغامی را برزبان آورد که به نظر می رسد خطاب به بالدانو بود:« من برای آنکه از طریق مطبوعات برایم پیغام بفرستند، بیش از حد بزرگ هستم.»
او همچنین از تصمیمات سران باشگاه که شاید از نظر سیاسی صحیح باشند، ناراحت است. به عنوان مثال می توان به تلاش برای جذب فرناندو یورنته اشاره کرد که این تلاش برای آنکه رابطه خوب رئالی ها با سران اتلتیک بیلبائو برهم نخورد لغو شد.مورینیو از عدم تمدید قرارداد په په که بارها بر آن پافشاری کرده نیز ناراحت است.
از سوی دیگر مورینیو بارها در صحبتهایی به سران رئال توصیه کرده بود تا در بازار نقل و انتقالات زمستانی برای جذب اوگو آلمیدا وارد عمل شوند و او از رفتارهایی که با تیم کاری اش می شود نیز ناراضی است.
به گزارش گل در میان مقاصد احتمالی آقای خاص نام تیمهایی از جمله اینتر میلان دیده می شود . مورینیو تا ژوئن سال گذشته هدایت اینتر را برعهده داشت و البته دو تیم شهر منچستر هم به دنبال مورینیو هستند.البته مورینیو برای آنکه بخواهد قراردادی که در ژوئن سال 2010 و به مدت 4 سال به امضا رسانده را زیر پا بگذارد، باید منتظر بماند و به نظر می رسد که سران این تیمها حاضرند تا مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگام در قرارداد آقای خاص را بپردازند.
پی نوشت : مورینیو تا به حال استعفا داده ؟؟؟ هنوز خیلی کار داره با رئال انجام بده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ezel; 19-01-2011 at 22:39.
فرانتس از پیکه خیلی خوشش میاد
چندبارم قبلا گفته بود که خوشحال میشه پیکه بیاد بایرن
ولی این عکس واقعیه؟
آقا مثه اینکه قطری ها به گوآردیولا چک سفید امضا دادن! تی وی میگفت... جریان چیه؟! چطوریاست؟!!![]()
مشکل پرزه فلان شدس!پی نوشت : مورینیو تا به حال استعفا داده ؟؟؟ هنوز خیلی کار داره با رئال انجام بده .
خوزه 6 ماهه داره میگه مهاجم اما هیچکاری نکردن اینا.این همه گفت برا داوری اعتراض کنین به فدارسیون، اینا کاری نکردن.این همه گفت...
همون روزای اول خوزه گفت که "قرار نیست بله قربان گو باشم".اما این پرز نمیفهمه و فقط میخواد خودش رو نشون بده...
امیدوارم لجبازی رو بذاره کنار پرز...و البته والدانو...
چون خوزه شوخی نداره و تویه قراردادشون هم اومده که هر کدوم از دو طرف اگه راضی نبودن، میتونن قرارداد رو فسخ کنن و خوزه اینکار رو میکنه اگه همینطوری شرایط ادامه پیدا کنه...!
تاریخ(داستان دلبوسکه) داره تکرار میشه!
و جالب اینجاس که بازم تویه زمان مدیریت پرز!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)