ایرانسل...........به گوشی ربطی نداره به اپراتور سیم کارتت ربط داره . اپراتورت چیه ؟
ایرانسل...........به گوشی ربطی نداره به اپراتور سیم کارتت ربط داره . اپراتورت چیه ؟
برای ایرانسل باید کد *555*4*2# رو شماره گیری کنی رمز هم خواست 1234 بزن این فقط تنظیمات رو برات فعال میکنه . میخوای اینترنت بری حتما بسته بخر ارزون تر تموم میشه برات
سلام و عرض ادب به دوستان
گوشی دوستم Huawei Ascend G330D چندین وقته که درحالت بدون استفاده الکی ریست میشه بدون اینکه بهش دستی بخوره ولی در زمان کار با این گوشی اصلا ریست نمیشه!
و اینکه
یه رم چهار دیگه انداخته روش (با اینکه 4 گیگ رم داخلی داره که 2.5 گیگش قابل دسترسیشه) هر فایلی که بلوتوث میکنه یا دانلود میکنه و عکس و فیلمی میگیره مستقیم ریخته میشهرو حافظه جانبیش که 4 گیگ باشه! چطور می تونه از اون 1.5 گیگ حافظه خودش اتفاده کنه؟
ممنون.....
کسی نبود جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟
با سلام و عرض خسته نباشید.
یه مشکلی تو نصب برنامه Opera Mini گوشی اندرویدی دارم .
من گوشیم سامسونگ مدل Galaxy Mini هست . برنامه رو توگوشی نصب میکنم ولی اجرا نمیشه یعنی موقع installing این ارور رو میده Unble to connect to the internet . please check your settings
لطفا راهنمایی کنید. باتشکر
سلام
میگه باید اینترنتتو چک کنی . چک کن ببین وصله
کسی نبود جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟
با سلام
دوستان تصویر زیر اسکرین شات از گوشی من هستش (hTc Sensation XE)
حالا هر کاری میکنم نمیتونم این ناتیفیکیشن هایی رو که جلوی اونها فلش کشیدم رو پاک کنم.
اگه میشه کمک کنید.
متشکرم
![]()
سلام گوشی سامسونگ خاموش روشن کنید مموری آسیب میبینه برای جلو گیری از این آسیب چه کاری بایستی انجام داد؟
Last edited by kambiz11000; 24-07-2014 at 17:26.
سلام
از گزینه ی clear که در بالا سمت راست هست استفاده کنید
اگر باز هم پاک نشدند
احتمالا برنامه هایی هستند که نیاز به نت دارند برای ادامه
در نتیجه وای فای رو روشن کنید تا به طور کامل دانلود، اپدیت و ... بشند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)