با سلام خدمت همه ی اعضای فروم
من 2سال ان73 داشتم و ازش خیلی راضی بودم، 2سال و 4 ماه که تا حالا میشه هم ان96 دارم و تقریبا راضی بودم، ولی خب یواش یواش عمرش داره تموم میشه و دنبال گوشی جدید هستم.
می خواستم این دفعه از فضای سیمبین بیام بیرون و برم تو خط ویندوز یا آندروید که گوشی ان8 و قابلیتاش جلومو گرفت!
گفتم حالا این دفعه هم با سیمبین سر کنم و ایشالا دفعه بعد یه سیستم عامل دیگه، آخه نرم افزار زیاد نصب می کنم ودوست دارم سرو کله زدن با اونارو!
الان 2تا سوال دارم:
1.اگه این گوشی رو بخرم، بعدا پشیمون نمیشم که چرا همون htc رو که خواستم تجربش کنم و تو همین رنج قیمت بود نگرفتم؟ چون تحقیق کردم و خوشم اومده فکر نکنم پشیمون بشم.
( البته جوابتون از همین الان مشخصه چیه دیگه، بالاخره اینجا کلوپ همین گوشیه و معمولا حرفا تعصبی زده میشه و میگین عالیه!)
2.سوال مهم ترم اینه که من تو شمال زندگی می کنم و شهرمون معمولا از نظر گوشی و سیستم و این چیزا خیلی فعاله!
قیمت گوشی هم خیلی زیاد با تهران تفاوت نداره
خواستم بپرسم اگه ان8 رو با گارانتی از همینجا بگیرم بهتره یا می ارزه که از تهران و علائدین بگیرم؟
چون الانا خیلی بحث سر تقلبی بودن گوشی ها هست و میخوام از اصلی بودنش مطمئن بشم و برام حسابی کار کنه!
راستی یه چیز دیگه، اینجا قیمت با گارانتیش مثلا 530 تومنه، ولی از یکی شنیدم اینا اصل نیستن و اصلیش بعضی جاهای محدود تهران دارن که حدود 650 تومنه، این حرف راسته؟
ممــــــــــــــــــــنون !
.gif)