تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 231 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه sghu4me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    كازرند سيتي

پيش فرض

کسی تو این تاپیک نیست جواب بده.صدبار یه درخواست کمک دادم.همه غرق پول و معامله گوشی شدن!؟
    اقا ما یه دکل وایرلس توحیاط زدیم و داریم به ملت اینترنت (یوزر نیم پسورد) ماهیانه میدیم.حالا واسه اینکه با گوشی ان8 خودم بتونم به اینترنت وصل شم باید یه جایی این یوزر نیم پسورد رو وارد کنم.در اصل به آنتن وایرلس وصل میشم ولی واسه اینترنت داشتن باید یوزر نیم پسورد وارد کنم.کسی میدونه کجای گوشی باید وارد کنم یا برنامه خاصی داره؟(نوع کانکشن pppoe هست.)
    کسی نیست یه کمکی کنه کارم بدجور گیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    اگه بی سیمه کاری نداره که فقط کافیه تو settings / connectivity / WLAN /جستجو کنی وقتی رمز وایرلس تو بدی اجازه دسترسی به اینترت داری . .

---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

سلام
    از دوستان کسی نرم افزار Advanced Call Manager2.78 را ساین شده و کرک شده و فولشو داره واسه symbian^3؟
    یا اگه تاپیک شو دارن معرفی کنن ممنون می شم ..

3. این کاربر از Arian11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

اين گوشي فيلم هاي بالاي 2 گيگ رو مي تونه پخش كنه پسوند و كدك فرقي نداره چي باشه

در آغاز فعالیت D_A_V_I_D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    0111

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی اعضای فروم

من 2سال ان73 داشتم و ازش خیلی راضی بودم، 2سال و 4 ماه که تا حالا میشه هم ان96 دارم و تقریبا راضی بودم، ولی خب یواش یواش عمرش داره تموم میشه و دنبال گوشی جدید هستم.

می خواستم این دفعه از فضای سیمبین بیام بیرون و برم تو خط ویندوز یا آندروید که گوشی ان8 و قابلیتاش جلومو گرفت!
    گفتم حالا این دفعه هم با سیمبین سر کنم و ایشالا دفعه بعد یه سیستم عامل دیگه، آخه نرم افزار زیاد نصب می کنم ودوست دارم سرو کله زدن با اونارو!

الان 2تا سوال دارم:

1.اگه این گوشی رو بخرم، بعدا پشیمون نمیشم که چرا همون htc رو که خواستم تجربش کنم و تو همین رنج قیمت بود نگرفتم؟ چون تحقیق کردم و خوشم اومده فکر نکنم پشیمون بشم.
    ( البته جوابتون از همین الان مشخصه چیه دیگه، بالاخره اینجا کلوپ همین گوشیه و معمولا حرفا تعصبی زده میشه و میگین عالیه!)

2.سوال مهم ترم اینه که من تو شمال زندگی می کنم و شهرمون معمولا از نظر گوشی و سیستم و این چیزا خیلی فعاله!
    قیمت گوشی هم خیلی زیاد با تهران تفاوت نداره
    خواستم بپرسم اگه ان8 رو با گارانتی از همینجا بگیرم بهتره یا می ارزه که از تهران و علائدین بگیرم؟
    چون الانا خیلی بحث سر تقلبی بودن گوشی ها هست و میخوام از اصلی بودنش مطمئن بشم و برام حسابی کار کنه!

راستی یه چیز دیگه، اینجا قیمت با گارانتیش مثلا 530 تومنه، ولی از یکی شنیدم اینا اصل نیستن و اصلیش بعضی جاهای محدود تهران دارن که حدود 650 تومنه، این حرف راسته؟

ممــــــــــــــــــــنون !

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من 2سال ان73 داشتم و ازش خیلی راضی بودم، 2سال و 4 ماه که تا حالا میشه هم ان96 دارم و تقریبا راضی بودم، ولی خب یواش یواش عمرش داره تموم میشه و دنبال گوشی جدید هستم.

می خواستم این دفعه از فضای سیمبین بیام بیرون و برم تو خط ویندوز یا آندروید که گوشی ان8 و قابلیتاش جلومو گرفت!
    گفتم حالا این دفعه هم با سیمبین سر کنم و ایشالا دفعه بعد یه سیستم عامل دیگه، آخه نرم افزار زیاد نصب می کنم ودوست دارم سرو کله زدن با اونارو!

الان 2تا سوال دارم:

1.اگه این گوشی رو بخرم، بعدا پشیمون نمیشم که چرا همون htc رو که خواستم تجربش کنم و تو همین رنج قیمت بود نگرفتم؟ چون تحقیق کردم و خوشم اومده فکر نکنم پشیمون بشم.
    ( البته جوابتون از همین الان مشخصه چیه دیگه، بالاخره اینجا کلوپ همین گوشیه و معمولا حرفا تعصبی زده میشه و میگین عالیه!)

2.سوال مهم ترم اینه که من تو شمال زندگی می کنم و شهرمون معمولا از نظر گوشی و سیستم و این چیزا خیلی فعاله!
    خواستم بپرسم اگه ان8 رو با گارانتی از همینجا بگیرم بهتره یا می ارزه که از تهران و علائدین بگیرم؟
    چون الانا خیلی بحث سر تقلبی بودن گوشی ها هست و میخوام از اصلی بودنش مطمئن بشم و برام حسابی کار کنه!

راستی یه چیز دیگه، اینجا قیمت با گارانتیش مثلا 530 تومنه، ولی از یکی شنیدم اینا اصل نیستن و اصلیش بعضی جاهای محدود تهران دارن که حدود 650 تومنه، این حرف راسته؟

یه جورایی باید گفت به خودتون مربوطه، به عنوان مثال من خودم برای سخته که بخوام از سیمبین استفاده کنم و یه جورایی در برابر اندروید احساس خفگی بهم دست می ده. اما برعکس برای همسرم استفاده از اندرویدی سخته و سیمبیان بهتره. اگه میخواید نرم افزارهای به روز و جدیدی رو نصب کنید و یه سیستم عامل با سبک جدید داشته باشید، یه اندرویدی بهتره، وگرنه خدایش اگر دوربین، فیلم برداری، امکانات براتون مهمه، N8.
    هفته پیش 488 فنلاندی برای یکی گرفتم. با گارانتیش بود 510 ولی گارانتی دارش ساخت چینه.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

الان 2تا سوال دارم:

عزیز سیمبین عمرش تموم شده، باید برید دنبال سیستم عامل های جدیدتر!مخصوصا اینکه هر 2 3 سال یکبار گوشی عوض می کنید و بعدها با پشتیبانیش به مشکل میخورید!

من تا 1 ماه پیش حدود 5 6 سالی بود انواع گوشی های سیمبین استفاده میکردم، از n73 و n95 گرفته تا N97 و x6 و ...
    حالا اندروید دارم،(گالاکسی اس) واقعا احساس گوشی هوشمند بهم دست میده!
    مثلا خیلی جالب بود وقتی دیدم میزان دسیبل امواج مخابراتی رو نشون میداد! یا ادرس مک کارت شبکه! مهم تر از همه اینکه خیلی راحت میشه رامش رو عوض کرد(صد ها برابر راحتر از سیمبین)، تعداد نرم افزار براش فوقولاده هست زیاد هست!

من 100% که هیچ 500% توصیه میکنم اندروید بگیری، حالا اندروید هم نگرفتی نگیر، حداقل سیمبین نگیر! برو سمت وین فون7/ios/میگو یا یه همچین چیزی
    که بنظر من باز بهترینشون اندروید هست

8. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    دوستان ان 8 میتونه ام کی وی 720 رو بدون لگ و روان پخش کنه ؟ (حالا با برنامه یا بدون برنامه) ؟
    سی 7 هم به همین صورته؟؟؟

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

سلام
    دوستان ان 8 میتونه ام کی وی 720 رو بدون لگ و روان پخش کنه ؟ (حالا با برنامه یا بدون برنامه) ؟
    سی 7 هم به همین صورته؟؟؟
    با خود گوشی با بعضی از mkv ها مشکل داره
    ولی با برنامه کامل و بدون لگ پخش میکنه

11. این کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

یعنی همه ام کی وی ها و فورمت های با رزولوشن زیر 720 رو میتونه روان و راحت اجرا کنه (با برنامه)
    از زیرنویس هم پشتیبانی میکنه؟
    سی 7 هم به همین صورته؟

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یعنی همه ام کی وی ها و فورمت های با رزولوشن زیر 720 رو میتونه روان و راحت اجرا کنه (با برنامه)
    از زیرنویس هم پشتیبانی میکنه؟
    سی 7 هم به همین صورته؟
    بعضی از mkv ها رو میتونه پخش کنه ولی همه رو نه
    mkv یکی از فرمت هاییه که باهاش مشکل داره
    و اگه از فرمتش پشتیبانی کنه و بالاتر 1280*720 نباشه به راحتی اجرا میشه
    و اصلا نگران لگ نباشین چون ویدئو هایی که خودش ظبط میکنه بیت ریت 1.2MB/s دارن
    و تا بیت ریت خیلی بالاتر هم من لگ ندیدم
    و زیرنویس هم میگن اجرا میشه ولی من نتونستم اجرا کنم. اگه یکی جواب من هم بده ممنون میشم!!
    C7 هم فقط تو دوربین با ان8 فرق داره و از نظر نرم افزاری حتی در بعضی موارد ازش سریعتر هم هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •