اون قسمتی که 3تا فیوز آبی هست
جعبه فیوز خودروی شما به احتمال زیاد فیوز بالائی آبی رنگ را ندارد
یک فیوز آبی رنگ در محل قرار دهید تمامی مشکلات رفع خواهد شد
اون قسمتی که 3تا فیوز آبی هست
جعبه فیوز خودروی شما به احتمال زیاد فیوز بالائی آبی رنگ را ندارد
یک فیوز آبی رنگ در محل قرار دهید تمامی مشکلات رفع خواهد شد
در مورد این اشکال صندوق هم میشه توضیح بدین
فکر نمیکنم قفل صندوق انقدراهم الکی باشه که راحت بازش کنن.....!!!
بله اون خودروی تندر 90 استیشن که دیدن اسمش هست R90 ( همون L90 استیشن)
یک سری محدود تولید شد بعد دیگه قطع شد و از پایان امسال گفتن به بازار میاد.
خودروی جالب و شیکی هست اتفاقا یکی از آشناهای من داره اگر میسر بود عکس میگیرم و میزارم براتون.
از قیمتش اطلاعی دارید؟؟؟؟
امکانات و طراحی داخلیش فرق کرده یا نه؟؟؟
امکانات و طراحی موتور همه مثل تندر 90 هست.
فقط قسمت کابین عقبش به صورت استیشن هست هیچ فرقی نداره.
قیمتش هم حدود 16000000 تومان بود یادمه دقیق نمیدونم.
ایربگ وظیفه اش نجات جان انسان در شرایطی هست که میدونید.اگر قرار بود با رد شدن از سرعت گیر و داخل چاله افتادن بار بشه که وا مسیبتاااااا. ایربگ هایی که الان روی ماشین های داخلی به زور نصب میکنن هم اینجوری عمل نمیکنه.
تندر هم بر خلاف یکسری از ماشین ها سنسور ضربه ایربگ در جلوی خودرو نداره و سنسور شتاب سنجی داره که در کیت کامپیوتر ایربگ واقع شده (این کیت در زیر کسنول داشبورد قرار داره).زمانی که ضربه شدیدی به جلوی خودرو وارد بشه این شتاب منفی ایجاد شده سنسور رو تحریک و عمل میکنه.
تا جایی که من میدونم قیمت استیشنش 27 تومن بود
آره.به هر کی میگفتم نمیدونست مشکل چیه تا اینکه خودم فهمیدم . اشکال از فیوزها بود . اگه صفحه 5-23 دفترچه راهنما رو نگاه کنی جدول فیوزها رو درج کرده.فیوز سیستم صوتی رو 10 آمپر درج کرده در صورتی که فیوز 15 آمپر در جعبه فیوز نصب شده بود . فیوز 15 آمپر رو درآوردم و10 آمپر جاش گذاشتم برای چراغهای داخل محفظه خودرو هم به همین صورت توی دفترچه با تو جعبه فیوز فرق داشت .نوشته شده توسط mahsafar
شما با توجه به دفترچه راهنما و شکل پشت در جعبه فیوز ماشین ( جعبه فیوز تقریبا سمت راست زیر فرمون قرار داره) ببین کدوم فیوز مال ضبطه و چک کن ببین با عدد دفترچه یکی هست یا نه برای سایر چراغها هم همینطور ؟ اینکارو بکن ونتیجه اش رو بهم بگو>
موفق باشید.
خوب فک کنم این ایراد که میگید اگزوز اینا اصلا مهم نباشه ما یکی از وامیلامون BMW7 داره اونم این مشکل رو پیدا کرد.کمری عموم هم همین طور وقتی با ماشین حسابی گاز بدی و یه دفه موقعی که بارون میاد بری بزنیش تو آب یه بخار دل نشینی از زیرز ماشین بلند میشه اون آه دل همون انباری وسطست که بعلت سرد و گرم شدن اون مشل واسش پیش میاد البته من دو تا ماشین رو تا حالا اینطوری کردم به شخصه.کرولا بود یه 405...
اون مشکلاتی هم که میگید ما که تا حالا نداشتیم..احتمالا ماشین تون مال ایران خودرو نیست چین همه این اتیشا از زیره سره اونا بلد میشه با این L90 های ناجور و ناقصی که بیرون میدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)