تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 262 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2617

نام تاپيک: Mortal Kombat: Komplete Edition

داره خودمونی میشه iraaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    محل سکونت رو نمیدونم ولی ...

پيش فرض

آقا من حوصله ندارم 175 صفحه رو بخونم
    یکی بگه ببینم این مرتال کمبت 9 واسه pc هست دانلود کنم یا نه ؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

آقا من حوصله ندارم 175 صفحه رو بخونم
    یکی بگه ببینم این مرتال کمبت 9 واسه pc هست دانلود کنم یا نه ؟
    نه برا pc نیست..

3. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iraaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    محل سکونت رو نمیدونم ولی ...

پيش فرض

یا قمر بنی هاشم!!!
    پس حالا چیکار کنیم ما ؟؟؟؟
    یعنی کسی تو اینترنت هکی چیزی نکرده این لامصب رو با این گرافیکش
    یعنی با emulator یا یه کوفتی چیزی اجراش نمیشه کرد؟
    این همه کمبت با گرافیک پایین بازی کردیم که حالا اینجوری جوابمونو بدن؟
    لااقل اسکرین شاتش رو نمیزاشتید تو کف نمونیم دیگه

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

امیدوارم در اقدامی تلافی جویانه اگر مورتال کومبات10 اومد فقط فقط فقط واسه PC باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

سلام دوستان .من همين شنبه رفتم بازي بخرم بازي مورتال كومبت كامل رو ديدم و خريدم توش همون مورتال كمبت 9 است ولي اون 4 تا تريلر همون كنشي -رين ... هستن و لباس كلاسيك ادما توش هست.و لازم نيست برم لايو و بخرم .چون تو اون سي دي ها ذخيره كردن.انصافا فيتاليتي هاي اسكارلت اصلا زيبا نيست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سلام بچه ها راستش من این سوالو 2 بار اینجا کردم و هر 2 بار یادم رفته و نمیتونم این همه صفحه رو بخونم ببینم بچه ها چی جواب دادن خواهشا یه کمبت باز حرفه ای جواب بده

اول اینکه این لباس های کلاسیک MK3 و MK2 و MK1 رو همه ی کاراکتر ها دارن؟ الان من خودمم نمیدونم از کجا اما بعضی از کاراکترام این لباس ها رو دارن ! مثل ساب زرو و اسکورپین و کیتانا که 3 تا لباس داره ! اما مثلا لیو کن و کونلاو و اینا ندارن همون custome 2 رو فقط دارن . میخواستم ببینم این لباس ها رو باید به طریق خاصی از بازی به دست آورد؟اگه اینجوریه که نحوه ی بدست آوردنشونو بگید . اگرم از طریق DLC اینا اضافه شدن بگین که دانلود کنم . اول از همه لطفا بگین همشون این لباس ها رو دارن یا نه بستگی به کاراکتر داره که چند تا لباس داشته باشه

دوم اینکه من کاراکترام 2 تا فیتالیتی دارن اون سومیش رو چجوری گیر بیارم ؟توی سایت خاصی باید برم که تمام رمزارو نوشته باشه؟اگه سراغ دارید که آدرس بدید اگه نه که بگید چجوری سومین فیتالیتی هم فعال کنم

و سوم اینکه توی PSvita همین بازی مورتال کمبت فایتینگ کلاسیک داشت . میخواستم ببینم اینجا هم داره و باید کار خاصی کنیم تا فعال شه یا حتی DLC داره یا اینکه نه کلا فایتینگ کلاسیک نداره

ممون میشم یه کمبت باز حرفه ای این 3 تارو کامل واسم توضیح بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

امیدوارم در اقدامی تلافی جویانه اگر مورتال کومبات10 اومد فقط فقط فقط واسه PC باشه
    شما در امید اقدام تلافی جویانت بمون چون این سری فایتینگ ها کلا انحصاری نمیشه بخواد هم بشه برای Pc نمیشه حالا اگه باز بخواد هم بشه اصلا نمیشه اینجور فایتینگ ها امکان نداره واسه PC ریلیز شن

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام بچه ها راستش من این سوالو 2 بار اینجا کردم و هر 2 بار یادم رفته و نمیتونم این همه صفحه رو بخونم ببینم بچه ها چی جواب دادن خواهشا یه کمبت باز حرفه ای جواب بده

اول اینکه این لباس های کلاسیک MK3 و MK2 و MK1 رو همه ی کاراکتر ها دارن؟ الان من خودمم نمیدونم از کجا اما بعضی از کاراکترام این لباس ها رو دارن ! مثل ساب زرو و اسکورپین و کیتانا که 3 تا لباس داره ! اما مثلا لیو کن و کونلاو و اینا ندارن همون custome 2 رو فقط دارن . میخواستم ببینم این لباس ها رو باید به طریق خاصی از بازی به دست آورد؟اگه اینجوریه که نحوه ی بدست آوردنشونو بگید . اگرم از طریق DLC اینا اضافه شدن بگین که دانلود کنم . اول از همه لطفا بگین همشون این لباس ها رو دارن یا نه بستگی به کاراکتر داره که چند تا لباس داشته باشه

دوم اینکه من کاراکترام 2 تا فیتالیتی دارن اون سومیش رو چجوری گیر بیارم ؟توی سایت خاصی باید برم که تمام رمزارو نوشته باشه؟اگه سراغ دارید که آدرس بدید اگه نه که بگید چجوری سومین فیتالیتی هم فعال کنم

و سوم اینکه توی PSvita همین بازی مورتال کمبت فایتینگ کلاسیک داشت . میخواستم ببینم اینجا هم داره و باید کار خاصی کنیم تا فعال شه یا حتی DLC داره یا اینکه نه کلا فایتینگ کلاسیک نداره

ممون میشم یه کمبت باز حرفه ای این 3 تارو کامل واسم توضیح بده
    salam
    15 تا شخصیت لباس جدید دارن
    الان dlc بازی بصورت دیسک تو بازار هست میتونی تهیه کنی.mk komplete eddition
    فیتالیتی سوم کاراکترها هم یه سرچ کنی پیدا میشه
    psvita براش چند تا مد اضاف کردند که تو نسخه کنسولیش نیست.فرق دارن با هم یه ذره.(البته خودم ویتا ندارم ولی دموهایی که ازش دیدم فهمیدم که با هم فرق دارن-مثلا تو ویتا باید خونهای پاشیده شده به صفحه رو با دستت پاک کنی و ....)

10. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

چی میشد مثل نسخه ی trilogy یه brutality هم میذاشتن واسه این سری کمبت

یادش بخیر من یادمه یه کد داشت میرفتی تو option اینارو با هم نگه میداشتی R2 R1 L2 L1 مربع فلش بالا . بعد اون علامت سواله باز میشد میرفتی فیتالیتی ها و بروتالیتی ها رو فعال میکردی

یه مربع که میزدی بروتالیتی میزد

یادمه با فامیلامون که بازی میکردم واسه دسته یک رو که خودم بودم فعال میکردم موقع فینیشم یواشکی یه مربع میزدم بعد اتوماتیک خودش بروتالیتی میکرد من الکی هی دکمه ها رو فشار میدادم و دسته رو تکون میدادم و ... همه کپ میکردن میگفتن چجوری اینکارو کردی؟میگفتم نمیشه دیگه قلق داره
    Last edited by MohammadT15; 18-06-2012 at 21:42.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

آقا این Bability ها رو چجوری باید زد؟
    هر چی میزنم عمل نمیکنه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •