Last edited by *IN*; 22-06-2011 at 18:11.
این توصیه هادی خان هست توی صفحه 20-21 همین فروم
اصل مطلب این بود که شارژر 2 تکه باشه
و یه سوال: زنگ اس ام اس و اینا رو چطوری میشه عوض کرد؟ منظورم انتخاب هایی غیر از پیش فرض های گوشی هست! مثلا ring tone رو میشه از روی خود گالری انجام داد ولی اس ام اس!
Last edited by mad-defy; 22-06-2011 at 19:31.
وارد مسیج بشو بعد از منو اپشنش صدای اس ام اس رو تغییر بده
خب یه سری چیزا فیکس شدم ولی ایناش بدرد بخورها هستن:
WVGA video recording for green camera (author vick33)
Added NetworkMode in settings: GSM only, WCDMA only, GSM/WCDMA auto, GSM/WCDMA preferred
Increase boot speed.
برای مشکل اپرا مینی باید بار اول از v پی n استفاده کنید و بهترین رامی که خود سازنده سیانوژن هم پیشنهاد کرده رام 3.4.2.177 هست که قبل از اپدیت به سیانوژن بریزید
Last edited by boys666; 22-06-2011 at 20:30.
دست یکی از دوستام دیدم روی والدفایر نرم افزار t o r نصب کرده بودنمیدونم باهاش کار کردین یا نه ولی یه جور شیلتر شکنه. باید برم یقه ش رو بگیرم بپرسم ازش
v پی n که راهتره منم تور رو نصب کردم ولی بدرد نمیخوره سرعتش افتضاحه
mad-defy عزیز ممنون به خاطر اطلاعات خوبی که دادی.
راستش منم زود خودمونی میشم. هنوز گوشی رو نخریدم بهش میگم دفی.
من واقعا کیفیت ساخت گوشی برام مهمه. می خواستم قبلا یه samsung galaxy s بگیرم. ولی خوب فعلا پشیمون شدم. البته Atrix واقعا وسوسم کرده. هنوز البته قیمتش بالاست. فکر می کنید تا کی موتورولا دیفای رو از لحاظ نرم افزاری ساپورت کنه؟
Last edited by gereyli; 23-06-2011 at 00:54.
این که اصلا فکر نکنم برای آپدیت کردن رام باشه . حالا دارم دانلودش میکنم ببینم چی هست اصلا" @!!!!
راستی بچه ها دیشب این رام miui رو فلش زدم
و بالاخره بعد از کلی گشتن تو این منو های با زبان چینیزبانش گوشی رو انگلیسی کردم
![]()
رام خیلی خیلی باحالیه . در حد سیانوژن نیست . اما کلا تویه یک فاز دیگه هست و کلا" همه چیز توش فرق میکنه . یک چیزی تو مایه آندروید و Ios و .. هست .
مشکل آنتن دهی رو هم که قبلا" گفتم فقط مربوط به ایرانسل میشه . چون همراه اول گذاشتم آنتش اومد ولی باز هم خیلی موارد آنتن میپره .
اما بدترین عیبش خالی کردن باطری خیلی سریع هست !!!! کمتر از یک روز باطری از 100 به 0 میرسه . که شاید کمیش به خاطر سرچ کردن مداوم شبکه برای آنتن دهی باشه .
در کل برای چند روز و حال و هوا عوض کردن بد نیست .
هر کی خواست راحت فلش بزنه و اگر دوست نداشت راحت به 2.2 رسمی یا ... برمیگرده .
Last edited by fire159; 23-06-2011 at 08:56.
رام 177 - 3.4.2 UK رو بالاخره دانلود و نصب کردم. تفاوت خاصی با رام french نداره و تو benchmark هم تقریبا همون امتیازات رو میگیره. فقط احساس میکنم مصرف باطریش بیشتره .نمیدونم شاید به خاطر basbandش باشه.
بچه هایی که با baseband switcher کار کردند کدوم رام کمترین مصرف باطری رو داره؟
Last edited by Hamid_pro; 23-06-2011 at 09:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)