شما از کدوم استان هستی و چه شرکتی و چه سرویسی میگیری که تو روز سرعته دانلودت اینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
شما از کدوم استان هستی و چه شرکتی و چه سرویسی میگیری که تو روز سرعته دانلودت اینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
TestSpeed سرعت رو لحظه ای نشون میده و ممکنه سرعت بیشتر و یا کمتر از اون حد واقعی خودش باشه زیاد بهش اعتماد نکنید بهترین راه حل پینک 4.2.2.4 هست که مربوط میشه به سرور SUN
من تست گرفتم سرعتم رو کمتر از حدی نشون داد که با IDM داشتم دانلود میکردم ملاحظه کنید
این تست SpeedTest :
این هم عکس ر حال دانلود من به نرم افزار IDM :
خودتون مقایسه کنید
البته دانلود روزانه که فایده ای نداره.مهم ساعت و دانلود شبانس که تعریفی نداره.من دانلود شبانم خیلی هنر کنه میاد رووی 60 65 .من شهر شیرازم
اگر فلش پلیر رو سیستم نصب نداری ، اخرین ورژنشو نصب کن تا مرورگرت فایل های فلش رو نشون بده .
وقتی رفتی تو سایت speedtest.net ، تو همین صفحه ی اول ( وسط صفحه مینوسه 100 % ) بعد با توجه به سرعت نت شما و مدت زمانی که طول میکشه تا صفحه کامل لود شه ، یه نقشه ظاهر میشه که شما باید موقعیت سرور تست رو مشخص کنی یا خود سروری که سایت در نظر گرفته رو با کلیک بر روی اون انتخاب کنی .
بعد این کار شروع میکنه به تست گرفتن از پینگ و سرعت دانلود و آپلود شما . در پایان هم نتیجه رو به شما اعلام میکنه . البته برای بدست آوردن جدول مثل آنچه که دوستان قرار میدن بر روی کلید share result که در بالای ارقام شما قرار داره کلیک کنی .
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل 512 نامحدود
واسه نامحدود خیلی خوبه و یکم تعجب آور.شاتل چه طور سرویس نامحدودشو اینجوری تنظیم کرده.حتما حواسشون نبوده از زیر دستشون در رفته![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)