منم خوندم.دیفرانسیلشم حتما بخونین
من دیدم واسه خوندن دیفرانسیل عوض شد میخوام روششو امتحان کنم
پیشنهاد می کنم قسمت نقد آزمون ها رو هم بخونین منم میخواستم آزمون جامع های سنجش رو شرکت کنم ولی دیدم وقت تلف کردنه
نقد سراسری 89 رو حتما بخونین
منم خوندم.دیفرانسیلشم حتما بخونین
من دیدم واسه خوندن دیفرانسیل عوض شد میخوام روششو امتحان کنم
پیشنهاد می کنم قسمت نقد آزمون ها رو هم بخونین منم میخواستم آزمون جامع های سنجش رو شرکت کنم ولی دیدم وقت تلف کردنه
نقد سراسری 89 رو حتما بخونین
Last edited by veritaaa; 18-11-2010 at 15:46.
مشاوره آموزشی موسسه دریافت که 2 سایتشون گذاشتن شما هم یه نگاه بندازین مفیده.
.................................................. ......................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرتون این بیت چرا ایهام داره ؟
تا زلف پریشان تو در جمع آمد
هیچ مجموع ندانم که پریشان تو نیست.
البته 2 تا پارادوکس هم داره.
Last edited by meragj2; 18-11-2010 at 14:43.
من پارادوکسی نمیبینم. زلف پریشان هست دیگه
به نظر من زلف مجازا اون شخص مورد نظر شاعر هست
پریشان هم جناس تام داره...
ایهام هم نمیبینم
نمیدونم حالا
واسه حسابان و تحلیلی چی میخونی ؟
من کلاس میرم...البته زیاد از کلاسام استفاده نمی کنم....یعنی الان به این اعتقاد رسیدم که بدون کلاس هم می تونم
تحلیلی:
اول از همه کتاب سبز کانون نوشته کاظمی رو میخونم.
تستای آخر هر درس رو میزنم.
بعدش هم تستای کتاب تحلیلی مبتکران(همون کتاب صورتی که جلدش کوچیکه) رو می زنم... در آخر هم یه تعداد تست که توی جزوه های کانون و گزینه برای آمادگی تو آزمون هست رو میزنم.
حسابان راستش خودمم یه کم مشکل دارم... شاید رفتم سراغ رمزینه
اما الان یه مروری روی جزوه گام اول گزینه میکنم... و بعدش هم تمام تست های آبی قلم چی رو میزنم....
کتاب 7 کنکور کانون هم توی مرور و جمع بندی آخر هفته خوبه(البته من خودم حاضر نیستم کلی پول بابت این کتابای کم تست و کوچیک بدم... کانون خودش مجانی بهم داد)
یکی به معنی پریشان و یکی هم به معنی عاشق باشه فکر کنم.به نظرتون این بیت چرا ایهام داره ؟
تا زلف پریشان تو در جمع آمد
هیچ مجموع ندانم که پریشان تو نیست.
البته 2 تا پارادوکس هم داره.
(البته یه تاپیک رفع اشکال داریم برای این نوع سوال ها )
برو بچ بگن که برای حسابان وریاضی پایه چند تا سوال تو کنکور میاد ضمنا از چه کتابی استفاده میکنن؟
برای ریاضیات پایه: ابی قلم چی و خوش خوان
سبز کانون !! خوبه ؟ منم فارغ التحصیل هستم معدل سوم منم تو مایه های تو بود 12.77 ولی مثل پارسال دارم 5000 میارم . واسه تحلیلی و گسسته موندم چی بخونم ابی قلم چی هم دارم گاج هم دارم واسه هردو .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)