تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 449 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

گفتاری در مورد self defense در کومودو

در پست زیر این بحث،جمع بندی شد،ولی نکته ای مهم جا موند،که می خوام بگم....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به screenshot زیر توجه کنید،

می دانید،computer security policy جزئی از بالاترین لایه کومودو یعنی defense plus هست،پس طبق دیاگرام زیر

نظریه،آسیب پذیری فایل های کومودو از طریق حملات خارجی و بدافزارها به طور کلی نقض می شود.

2. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

geek buddy کارش چیست و لازم بود نصب شود ؟

سلام
    پشتیبانی online می باشد که من نصبش نمی کنم. فکر نمی کنم لازمتون بشه. بود و نبودش فکر نمی کنم براتون فرق چندانی بکنه

4. 2 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

گفتاری در مورد self defense در کومودو

در پست زیر این بحث،جمع بندی شد،ولی نکته ای مهم جا موند،که می خوام بگم....
    کد:
    به screenshot زیر توجه کنید،

می دانید،computer security policy جزئی از بالاترین لایه کومودو یعنی defense plus هست،پس طبق دیاگرام زیر

نظریه،آسیب پذیری فایل های کومودو از طریق حملات خارجی و بدافزارها به طور کلی نقض می شود.
    سانتامو عزیز.

درسته در مورد اجرا ویروس ویروس نمیتونه به پوشه های کومودو اسیب برساند(چون اتومات سندباکس میشود) ولی:

کاربر میتونه به پوشه ها دسترسی پیدا کنه.(درسته که کاربرخودش فایل ها راپاک میکنه.ولی این یک اشکال هستش)
    .چون اگرطبق عکس شما کومودو از فایل هاش محافظت میکنه.پس چرا پس چرا کاربرمیتونه فایل های پوشه کومودو را پاک کنه یا وقتی روی سیستم الوده نصب میشه ویروس میتونه وارد فلدر کومودو بشه???

وحتی کومودو را نمیشود بروی یک سیستم الوده نصب کرد.

موردی بود که محمد عزیز هم قبول دارن.

پس با حذف یک مورد نمیشود تمام مورد را ازش چشم پوشی کرد!!!

وقتی شما میگید نقض سلف دیفنس.

یعنی حتی کاربر هم نمیتواند به پوشه ها دسترسی و پاکش کند.

یا میتوان کومودو را بروی سیستمی نصب کرد که الوده هستش.

ولی در صورتی که دوست خوبمون وقتی روی فایل ستاپ اجرا کردن که درون ان ویروس سالیتی بود

پس از اجرا ویروس.ویروس توانست.کومودو را غیر فعال کند.

یا طبق پست دکترهانیبال که گفته بودن.

موفق باشید.
    Last edited by Karkas20; 23-01-2011 at 23:15.

6. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سانتامو عزیز.

درسته در مورد اجرا ویروس ویروس نمیتونه به پوشه های کومودو اسیب برساند(چون اتومات سندباکس میشود) ولی:

کاربر میتونه به پوشه ها دسترسی پیدا کنه.(درسته که کاربرخودش فایل ها راپاک میکنه.ولی این یک اشکال هستش)
    .چون اگرطبق عکس شما کومودو از فایل هاش محافظت میکنه.پس چرا پس چرا کاربرمیتونه فایل های پوشه کومودو را پاک کنه یا وقتی روی سیستم الوده نصب میشه ویروس میتونه وارد فلدر کومودو بشه???

وحتی کومودو را نمیشود بروی یک سیستم الوده نصب کرد.

موردی بود که محمد عزیز هم قبول دارن.

وقتی شما میگید نقض سلف دیفنس.

یعنی حتی کاربر هم نمیتواند به پوشه ها دسترسی و پاکش کند.

یا میتوان کومودو را بروی سیستمی نصب کرد که الوده هستش.

ولی در صورتی که دوست خوبمون وقتی روی فایل ستاپ اجرا کردن که درون ان ویروس سالیتی بود

یا طبق پست دکترهانیبال که گفته بودن.

موفق باشید.
    امیر جان،

من این قضیه رو نقض کلی نکردم،و تنها نوشتم،"نظریه،آسیب پذیری فایل های کومودو از طریق حملات خارجی و بدافزارها به طور کلی نقض می شود"،

در ضمن تمامی فایل های کومودو رو هم کاربر نمی تونه حذف کنه،
    و اگه کاربر بخواد از روی عمد این بلا رو بر روی سوئیت امنیتی بیاره،می تونه به راحتی سر هر سوئیتی بیاره....

در ضمن این کاربری که شما می گید،بهتره اون فایل مخرب_سالیتی رو برام بفرستین تا تستش کنم و اینجا بگم...

==========
    در مورد نصب کومودو بر روی سیستم آلوده هم،تنها برنامه cureit و یک فلش دیسک لازم هست،شما برنامه رو روی فلش نصب می کنید و با وصل کردن به سیستم آلوده،می تونید کومودو رو روش نصب کنید!

تنها موردیکه selfdefense کومودو می تونه سببسازش بشه، حذف اشتباهی فایل های کومودو به صورت اشتباهی و غیر عمدی توسط کاربر هست،

========

جمع بندی ماجرایselfdefesne کومودو

کد:
    کد:
    Last edited by santamove; 23-01-2011 at 23:34.

8. 5 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

درسته در مورد اجرا ویروس ویروس نمیتونه به پوشه های کومودو اسیب برساند(چون اتومات سندباکس میشود)
    درسته و کاملا قبول دارم.

این هم درسته و قبول دارم.

چون اگرطبق عکس شما کومودو از فایل هاش محافظت میکنه.پس چرا پس چرا کاربرمیتونه فایل های پوشه کومودو را پاک کنه

نظریه سانتامو این بود: آسیب پذیری فایل های کومودو از طریق حملات خارجی و بدافزارها به طور کلی نقض می شود.و نگفته که کلاً این ضعف را منتفی میداند.(در برابر کاربر)

یک بار دیگر تکرار میکنم:

اگر مخرب از این سدها عبور کند:

1-دیتابیس آنتی ویروس

2-Sandbax

3-Defense+HIPS
    ----------------------------------------------------------------------

خوب مطلب دوستمون رو بخون........

اون یک اشتباه کاربری بود.

خودشون هم گفته بودند که کومودو پیغامهایی داده بود و من توجه نکردم.

یکبار دیگر دوستان رو به خوندن این مطلب دعوت میکنم که 12 روز!!!!! پیش نوشته شده و ویرایش هم نشده( پست آخر صفحه که خودم نوشتم):

کد:
    Last edited by Jadda; 23-01-2011 at 23:47.

10. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آیا می دانید:
    سازمان فضای ناسا،دولت استرالیا،سازمان ملل متحد سازمان محیط زیست آمریکا،شرکت بزرگ HP،شرکت بزرگ Xerox، کمپانی IBM ،بانک های بسیار برزگ آمریکا،دانشگاه میشیگان و دانشگاه استنفورد و دانشگاه نورث وسترن و دانشگاه فلوریدا و ده ها سازمان بسیار بزرگ و مهم دیگر از راه حل ها و محصولات امنیتی کومودو استفاده می کنند؟
    Last edited by santamove; 24-01-2011 at 11:28.

12. 9 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سانتامو عزیز.
    پس بهتره یکم نوع نقض را ویرایش کنید.
    چون اینگونه که شما نوشتید یعنی کومودو راحتی اگر روی سیستمی که ویروس جیفو و سالیتی و کیدو و ...
    دارد میتواند از خودش دفاع کند ولی طبقه گفته دکتر هانیبال دریک پست که نوشته بودن یکی از دوستان کومودو را روی یک سیستم الوده نصب کردن و باعث اختلال در کومودو شدن.
    پس این هم یک حمله از بدافزاربه پوشه کومودو بوده که توانسته کومودو راغیرفعالش کنه.

به نظر من باید یکم متن نقضت را ویرایشش کنی.

چون چه ما ویروس را اجراکنیم و به پوشه کومودو اسیب بزنه درصورتی که به هشدار کومودو گوش ندیم چه کومودو را روی سیستم الوده نصب کنیم و ویروس به پوشه و فایل های کومودو حمله وباعث اختلال در کومودو شود.

‏(اگراشتباه میگم. لطفا راهنمایی کنید)

موفق باشید

14. 4 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

1- چه جوری میشه یک برنامه رو نظیر بابیلون رو کاری کرد که اصلا به اینترنت وصل نشه
    2- آیا اگر به صورت انلاین از طریق خود انتی وروس اون 103 مگ دانلودی که برای آپدیت کرد رو میشه بعد از تعویض سیستم دوباره با روش کپی پیست خودمون انتقل داد و نخواهیم دوباره اپدیت کنیم؟ چطور؟
    3- بعد از آپدیت با این حجم سنگین..بقیه آپدیت ها هم همینجور سنگین هست یا خیر؟
    4- من خودم از ناد 32 استفاده کردم تا به حال توی این 3-4 سال اصلا از ویروس خبری نبوده توی سیستمم.حالا می خواهم از کومودو استفاده کنم، ایا باز هم این روند جلوگیری از ورود ویروس به سیتمم ادامه داره؟ یعنی کومودو واقعا توانایی این رو داره که از ورود ویروس به سیتمم محافظت کنه؟
    5- از کجا بفهمیم بعضی کیجن ها یا کرک هایی که برای نرم افزارهایی مثل اینترنت دانلودمنیجر که کودو اونها روبه عنوان ویروس می شناسه واقعا ویروسی هست یا خیر؟
    ممنون

16. 2 کاربر از ila بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

1- چه جوری میشه یک برنامه رو نظیر بابیلون رو کاری کرد که اصلا به اینترنت وصل نشه
    2- آیا اگر به صورت انلاین از طریق خود انتی وروس اون 103 مگ دانلودی که برای آپدیت کرد رو میشه بعد از تعویض سیستم دوباره با روش کپی پیست خودمون انتقل داد و نخواهیم دوباره اپدیت کنیم؟ چطور؟
    3- بعد از آپدیت با این حجم سنگین..بقیه آپدیت ها هم همینجور سنگین هست یا خیر؟
    4- من خودم از ناد 32 استفاده کردم تا به حال توی این 3-4 سال اصلا از ویروس خبری نبوده توی سیستمم.حالا می خواهم از کومودو استفاده کنم، ایا باز هم این روند جلوگیری از ورود ویروس به سیتمم ادامه داره؟ یعنی کومودو واقعا توانایی این رو داره که از ورود ویروس به سیتمم محافظت کنه؟
    5- از کجا بفهمیم بعضی کیجن ها یا کرک هایی که برای نرم افزارهایی مثل اینترنت دانلودمنیجر که کودو اونها روبه عنوان ویروس می شناسه واقعا ویروسی هست یا خیر؟
    ممنون
    1- اولین باری که پیغام اتصال به اینترنت از طرف بابیلون از طرف کومودو داده شد می توانید گزینه block را انتخاب کنید، اگر این کار را نکرده اید، می توانی از منوی زیر اقدام به block کردن کنید که موجب جلوگیری از دسترسی برنامه مورد نظر به اینترنت میشه.

البته یه راه دیگه هم هست:
    comodo/firwall/network security policy/
    بعد انتخاب نرم افزار مورد نظر (مثل بابیلون) از appilication name
    سپس انتخاب گزینه Edit از سمت راست و در منوی باز شده تغییر Action به block
    شکل زیر:

2- بله زمانی که آنتی ویروس نصب هست و کومودو آپدیت شده (الان بیش از 134 مگ آپدیت) از مسیر زیر فایل bases.cav را کپی کرده و نگه دارید، می توانی بعد از تعویض ویندوز به روشی که در پست دوم تاپیک کومدو شرح داده شده اقدام به این کار بکنید.
    C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners
    3- نه، اصلا"، آپدیت های بعدی دیتابیس آنتی ویروس در حد چند کیو بایت. آپدیت های خود نرم افزار هم بستگی به نوع آپدیت و تغییرات داره، می تونه کم یا زیاد باشه که ورژن نرم افزار رو ارتقا می ده.

4- در شرایطی که شما دارید و طی 3- 4 سال با نود 32 (نظر شخصی من: اصلا" دوستش ندارم) ویروسی نشده اید، چرا می خواهید سوییت امنیتی خودتون رو عوض کنید و بیایید رو کومودو؟
    البته کومودو رو عشق است بد نیست یه تنوعی به کارتون بدید. من با کومودو دائم تو اینترنتم و روزانه انواع فلش مموری را وصل می کنم به سیستم، کومدو از دم حال همشونو گرفته.

پیشگیری بهتر از درمان است. پس کومودو بهتر از ...... ...... ....... ....... ... است.

تازه کومودویی بشید یه هدیه از طرف دوست عزیر santamove دریافت خواهید کرد.

5- تنها راهی که به نظر من وجود داره اینه که شما اونها رو از سایت های معتبر دانلود کرده باشید. یا از شرکت های معتبر خریداری نموده باشید.
    Last edited by fishdilo; 24-01-2011 at 02:46.

18. 5 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

یکی از دوستان که 64 بیتی کمودو هست مرورگرش با untrusted باز کنه و نتیجش رو اینجا بذاره / لطفا.
    با سلام
    بر طبق درخواست دکتر عزیز امروز من این تست را روی netbook یکی از دوستانم انجام دادم.
    این هم نتایج ان :

با تشکر

20. 6 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •