تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 194 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برای اینکه تلویزیون LED شما بتواند بطور کامل فرمت های تصویری را اجرا کند بهتر است کد DIVX آنرا فعال نمایید برای اینکار :

1-دکمه Media.p را فشار دهید و در قسمت ُsetting یا تنظیمات Get the DivX® VOD rgisteration code یا "کد ثبت DivX® VOD دریافت شود" را انتخاب کنید. و کد 10 رقمی که نمایش داده می شود را یادداشت کنید.

2- وارد سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شده و برنامه DivX Plus Software را دانلود کنید و سپس نصب کنید. خود برنامه شروع به دانلود یک فایل حدودا 40مگی می کنه ، در صورتی که وسط دانلود اینترنتون قطع شد خود برنامه به شما پیشنهاد می دهد که به خودتون صورت جداگانه برنامه را دانلود کنید.بعد از نصب کامل، برنامه DivX Plus Player را اجرا کنید.

3-از داخل منو VOD گزینه Register a DivX Certified Device... را انتخاب کنید

4- در صفحه باز شده create a DivX account را انتخاب کرده و یک اکانت برای خود بسازید. سپس ایمیل خود را چک کنید و روی لینک فعال سازی اکانت کلیک کنید.

5-دوباره در داخل منو VOD گزینه Register a DivX Certified Device... را انتخاب کنید و کد 10 رقمی که یادداشت کرده بودید به همراه نام تلویزیون خود را در قسمت مربوطه وارد کنید.سپس خود برنامه شروع به دانلود یک فایل تصویری می کند.

6- این فایل را روی فلش ذخیره کرده و در تلویزیون خود اجرا کنید تا Divx فعال گردد.

7- اگر کار ها درست پیش رفته باشد با مراجعه مجدد به Setup تلویزیون قسمت دریافت کد حذف شده است.
    موفق باشید
    سلام
    آقا این دکمه ای که میگی رو کنترل نیست که ؟؟! مدل تلویزیون ما 6960
    من قبلا خودم به همچین جایی که گفته بود برین کد رو ثبت کنید برخورده بودم و کد رو هم یادداشت کرده بودم ولی الان یادم نیست هر کاری میکنم پیدا نمیکنم کدوم قسمت بود ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان لطفا کلیه مباحث راجع به LED ـهای سری C سامسونگ شامل C6000 و C7000 و C8000 مثل نحوه به روز رسانی فیرم ویر و یا استفاده از قابلیت DLNA (برای به اشتراک گذاری فیلهای صوتی و تصویری از روی شبکه) و ... مشکلات پیش آماده در حین کار کرد دستگاه و پیشنهاد برای کالیبره بهتر تصویر رو در این تاپیک قرار بدین.
    از زدن پستهای تبلیغاتی و VS کردن تاپیک یا صحبت در مورد قیمت جدا خودداری کنید تا دوستان راحت تر بتونن مشکلاتشون رو برطرف کنن.

سلام خواهشن اکر کسی از برنامه یا اپشن اضافه کردن در ال ای دی سامسونک مدل ua40d6000یا همین مدل که مدل ال ای دی بدلیل تجاری ایران تغیر مدل پیدا کرده و به مدل ua40d6920 تغیر کرده اکر مواردی را میدونه به ایمیل م ایمیل بزنه ممنون در ضمن هزینه کارهای را که بتونه به ال ای دی اضافه کنه پرداخت مینمایم ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

درود دوستان گرامی
    تنظیمات adc target - adc result - white balance تلویزیون مدل 40D5550 بهم خورده کسی از دوستان می تونه بهم کمک کنه یا از این قسمت در صورتی که دسترسی دارن عکس بزارن .
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام دوست خوبم. از راهنمائی شما بسیار متشکرم. کار من جورشد ( رجستر کردن Divx code for Samsung 3d smart led tv ) دوباره سپاسگزارم. mer30

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

در جواب دوستمون windows-sp3 که پرسیده بود Dtv blutooth چیست ؟ تلویزیون شما که 3d LED هستش باید از طریق بلوتوث با عینکهای سه بعدی ارتباط برقرار کنه و این دیوایسی که موبایل شما پیدا میکنه همینه. ٍEdris.EEG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام؛ دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلمی که زیر نویس رو هم توی فلش ریختیم بعدا بتونیم زیرنویس رو بالا بیاریم هنگامی که فیلم رو تماشا می کنیم UA40D6000 هستش
    من متاسفانه جایی ندیدم که زیرنویس رو لود بکنه و همراه فیلم بیاره منظورم فایل با پسوند srt. هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام

دوستان

من مدل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرم

یا مدل

کدامشون بهتره؟؟؟؟؟

بعد دوستان خوصیات بارز این ال ای دی ها را بگین

چش خوب هست چیش بد هست

چطوری ادم ازشون لذت ببره؟؟

چه چیزهای دارند که لذت بخش می شود

باتشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام و عرض ادب احترام خدمت تمامی دوستان.

اولین پستم تو این سایت هست. آخه همین امروز عضو شدم. بخاطر مطالب مفیدتون واقعا ازتون تشکر میکنم.
    یه سوالی دارم در صورت امکان جواب بدین ممنون میشم.

من یه 46c7000 سامسونگ دارم که همراه باهاش یه عینک سه بعدی هم دادن بهم. ولی متاسفانه blue ray ندارم تا سه بعدی رو چک کنم.
    تو همین تاپیک دیدم که دوستان گفته بودن فیلم ساید بای ساید از طریق usb قابل سه بعدی شدن داره. ولی من چندتا فیلم دانلود کردم که ساید بای سایده و از رو فلش پخش میکنم. وقتی گزینه سه بعدی رو از روی ریموت کنترل میزنم دوتا تصویر کنار هم میوفتن روی هم و یه تصویر رو نشون میدن. وقتی عینک سه بعدی رو روشن میکنم چند ثانیه بعد عینک خاموش میشه. و تو این وضعیت با عینک همون تصویری قابل مشاهده است که بدون عینک.

حتی وقتی یه تصویر دو بعدی رو هم سه بعدی میکنم عینک بعد از روشن شدن دوباره خاموش میشه. میخواستم بدونم که عینک مشکل داره یا تلوزیون یا فیلم سه بعدی یا چیزای دیگه. اگه راهنمایی کنین واقعا ممنونتون میشم.

یاحق.
    موفق باشید/

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

دوستان

من مدل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرم

یا مدل

کدامشون بهتره؟؟؟؟؟

بعد دوستان خوصیات بارز این ال ای دی ها را بگین

چش خوب هست چیش بد هست

چطوری ادم ازشون لذت ببره؟؟

چه چیزهای دارند که لذت بخش می شود

باتشکر
    مسلما 7770 بهتره چون هم فرکانس انطباق بالاتری داره و هم تنظیم دقیق تاریکی داره.

با سلام و عرض ادب احترام خدمت تمامی دوستان.

اولین پستم تو این سایت هست. آخه همین امروز عضو شدم. بخاطر مطالب مفیدتون واقعا ازتون تشکر میکنم.
    یه سوالی دارم در صورت امکان جواب بدین ممنون میشم.

من یه 46c7000 سامسونگ دارم که همراه باهاش یه عینک سه بعدی هم دادن بهم. ولی متاسفانه blue ray ندارم تا سه بعدی رو چک کنم.
    تو همین تاپیک دیدم که دوستان گفته بودن فیلم ساید بای ساید از طریق usb قابل سه بعدی شدن داره. ولی من چندتا فیلم دانلود کردم که ساید بای سایده و از رو فلش پخش میکنم. وقتی گزینه سه بعدی رو از روی ریموت کنترل میزنم دوتا تصویر کنار هم میوفتن روی هم و یه تصویر رو نشون میدن. وقتی عینک سه بعدی رو روشن میکنم چند ثانیه بعد عینک خاموش میشه. و تو این وضعیت با عینک همون تصویری قابل مشاهده است که بدون عینک.

حتی وقتی یه تصویر دو بعدی رو هم سه بعدی میکنم عینک بعد از روشن شدن دوباره خاموش میشه. میخواستم بدونم که عینک مشکل داره یا تلوزیون یا فیلم سه بعدی یا چیزای دیگه. اگه راهنمایی کنین واقعا ممنونتون میشم.

یاحق.
    موفق باشید/
    اول دقت کن قبل از استفاده از عینک اونو با تلویزیون جفت کنی. بعدش شاید ایراد از ضعیف بودن باتری عینکت باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام.

آقا این دکمه تشکر کجا قرار داره؟

اول دقت کن قبل از استفاده از عینک اونو با تلویزیون جفت کنی. بعدش شاید ایراد از ضعیف بودن باتری عینکت باشه
    مرسی از اینکه پاسخ دادین. دکمه تشکر پیدا نکرد تشکر بزنم.
    ولی اول خودم هم احتمال دادم از باتری باشه بخاطر همین باتریشو عوض کردم. در مورد جفت کردن هم همین کارو انجام میدم ولی نمیشه. احتمال داره که از عینکش باشه؟ البته این رو هم بگم وقتی عینک رو روشن میکنم چراقش روشن میشه بعد اینکه خاموش شد برای روشن کردن دوباره باید چند دقیقه ای منتظر بمونم یا اینکه دکمه رو به مدت چند ثانیه فشار بدم. در این صورت چراغ چشمک میزنه و خاموش میشه. بعد میتونم روشنش کنم که دوباره خاموش میشه.
    اگه دوباره راهنمایی کننین ممنون میشم.

یاحق.
    موفق باشید/
    Last edited by quiet_programmer; 11-03-2012 at 14:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •