دوستان ممنون كه جواب سوالم رو داديد./ اينطور كه معلومه اينترنت مخابرات پينگ خوبي داره. اگه پايين 350 باشه ميشه باهاش بازي آنلاين كرد. پس حتما ميگيرمش :دي
فقط دوستان شما با ADSL128 پينگتون زير 350 هست ديگه درسته ؟
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
دوستان ممنون كه جواب سوالم رو داديد./ اينطور كه معلومه اينترنت مخابرات پينگ خوبي داره. اگه پايين 350 باشه ميشه باهاش بازي آنلاين كرد. پس حتما ميگيرمش :دي
فقط دوستان شما با ADSL128 پينگتون زير 350 هست ديگه درسته ؟
Last edited by milan-tifusi; 03-03-2011 at 20:43.
میشه لطفا یکی جواب این سوالمو بده؟؟
چند تا پست زدم که یکی این IP DNS مخابرات تهران رو بده ولی هیچ کس جواب نداد . یعنی هیچ کس نداره؟؟؟؟؟
دوست عزیز مخابرات بصورت پیشفرض 128 رو روی 256، 256 رو روی 1 مگ و 512 تا 2 مگ رو روی 2 مگ میبنده.
نه درست نیست!
اگه 256 رو روی 1 مگ ببنده نباید سرعت دانلودش 28 باشه!!!!
128 رو کمی بالاتر از 128 میبنده دقیقش رو نمیدونم ولی فکر کنم 168 باشه. چون کاربر میتونه 17 با مرورگر و 20 یا 21 با دانلودمنیجر دانلود کنه.
آقا این پیش فرض برای 128 که downstream رو نوشته 3072همونیه که شما میگید یا کمتره؟
دوست عزیز من خودم 2تا اکانت از مخابرات گرفتم یکی 128 و دومی 1 مگ و 128 من 60کیلوبایت و 1 مگم هم 260 کیلوبایت بهم دانلود میده
ضمن اینکه خودم توی کار شبکهام و تابحال کار کانفیگ و نصب چندین مودم رو برای دوستانی که از مخابرات سرویس گرفتند رو انجام دادم و این مورد برای همهشون صدق میکرده.
ضمناً توصیه میکنم SNR و Line Attenuation رو بررسی کنین تا مطمئن بشین مشکل از نویز نباشه. Down Stream و Upstream هم چک کنین.
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
3072 برای 3 مگابیته دوست عزیز یعنی از روی پورت شمارو تا 3 مگابیت آزاد گذاشتن که واقعاً عجیبه برای 128!!!
Last edited by raeesi; 04-03-2011 at 14:21.
اگه از مخابرات دسترسی به وی پی ان رو بسته بودن، قاعدتاً نباید وصل میشد و وقتیکه وصل میشه و تبادلی وجود نداره یعنی اینکه سرور شما پاسخگو نیست. توصیه میکنم از سرورهایی که الآن خوب کار میکنند استفاده کنید.
در نهایت هم توصیه بنده اینه که بجای ویپی از Socks استفاده کنید.
نه برادر عجیب نیست چون مخابرات سپاه صحابه اصولا دربست خودش رو وقف مردم کرده و کلی هم سوبسید به مشتریاش میده با این که رایانه ها رو دولت قطع کرده و همه چی رو 10 برابر![]()
عزيز به تايپيك انتخاب بهترين dns مراجعه كن با نرم افزار تست كن اونيكه بهترين براي خودته ست كن ما كه نميشه اينطوري چي بديم بهت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by شـیـفــو; 04-03-2011 at 17:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)