کسی جواب نمیده؟
کسی جواب نمیده؟
چنین مشکلی در حالت عادی نیست. شما قبل از ارسال باید روی ایکون بلوتوث راست کلیک کنید و بزنید Receive a file بهد از داخل گوشی بفرستید.
اگر همینکار رو میکنید یا از طرف گوشی یک مشکلی هست یا از طرف لپ تاپ. شما با چندتا فایل دیگه هم امتحان کنید و اون فایل رو برای گوشی و یا لپ تاپ دیگر هم بفرستید ببینید میره. اگر برای فایلهای دیگر هم همینطور بود و همان فایلها رو بدون مشکل تونستید به دستگاه های دیگه ارسال کنید مطمئنا مشکل نرم افزاری از لپ تاپ شماست و باید ری استور کنید به چند وقت پیش ببینید درست میشه یا نه.
اگه شد که خدا رو شکر اما اگر نشد باید ریکاوری کنید. 99 درصد درست میشه اما اگه باز هم نیشد باید ببرید گارنتی...
چنین مشکلی در حالت عادی نیست. شما قبل از ارسال باید روی ایکون بلوتوث راست کلیک کنید و بزنید Receive a file بهد از داخل گوشی بفرستید.
اگر همینکار رو میکنید یا از طرف گوشی یک مشکلی هست یا از طرف لپ تاپ. شما با چندتا فایل دیگه هم امتحان کنید و اون فایل رو برای گوشی و یا لپ تاپ دیگر هم بفرستید ببینید میره. اگر برای فایلهای دیگر هم همینطور بود و همان فایلها رو بدون مشکل تونستید به دستگاه های دیگه ارسال کنید مطمئنا مشکل نرم افزاری از لپ تاپ شماست و باید ری استور کنید به چند وقت پیش ببینید درست میشه یا نه.
اگه شد که خدا رو شکر اما اگر نشد باید ریکاوری کنید. 99 درصد درست میشه اما اگه باز هم نیشد باید ببرید گارنتی...
سلام.
لطفا" کمک کنید.میکروفون لپ تاپم دائم روشنه.از اون لحظه که ویندوز بوت میشه.نویز بد جوری میندازه روی اسپیکر ها.سر درد گرفتم
.از تو کنترل پنل نشد خاموشش کنم.چه کنم؟
اگر می خوای از برنامه های گرافیکی استفاده کنید حتما یک چیزی بگیرید که فول اچ دی باشه. چون تو ال سی دی n61 ایکونها و ابزارها خیلی بزرگ هست نسبت به fullHD و بیشتر محیط کاری شما رو ابزارها پر میکنند. البته کیفیت رنگها اونقدر فرق نمیکنه ولی بزرگی ابعاد ابزارها و آیکونها خیلی فرق میکنه.
کارت گرافیک هم از لحاظ قدرت در رندر کردن تصاویر در گرافیک دو بعدی که اصلا تفاوتی با این مدل لپ تاپ نداره اما در نرم افزارهای سه بعدی مانند تری دی مکس تفاوت اندکی هست. دیگه باید بسته به سلیقه خودتون تصمیم بگیرید من توضیحات لازم رودادم
البته جدیدا من چند برنامه می خواستم استفاده کنم مانند گوگل ارث که برای ال سی دی فول اچ دی ساخته شدند و متاسفانه در بسیاری از منوها کلیدهای ok و cancell از پایین صفحه رفته بیرون و هیچ جوری نمیشه از اون منوها استفاده کرد. این مشکل رو در چندین برنامه دیگر هم دیدم.
من اگر جای شما بودم چون اولویت اولتون بازی نیست LCD FUll HD رو به کارت گرافیک کمی قویتر ترجیح میدادم.
اما باز هم شما باید تصمیم بگیرید
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
100 درصد چهار هسته ای بهتر هست اما من قبلا هم توضیح دادم تفاوتهاخیلی اندک هست و اونقدر که فکر کنید متوجه تغییری نمیشید....
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
طبق عکس زیر گزینه play back را تا آخر ببندید
این کجا هست؟
منوی SOUND در لپ تاپ من فقط دو سر برگ اول را داره
این منو طبق عکس زیر هست:
اگه این منو نباشه نرم افزار کارت صداتون به هم ریخته! باید دوباره نصبش کنید یا ری استور کنید و ...
Last edited by nekooee; 31-08-2010 at 13:47.
سلام دوست عزیز. این حرفا چیه ؟
اولا کرایسیس نمیدونم از اینتل پول گرفته بود یا چه خبری بود که اول بازی مینوشت : Runs great on core 2 quad
بعد بعضی سایتا که بنچ مارک خوراکشونه زدن تو برجک تبلیغاتی و مشاهده شد که ای بابا کی گفته چهار هسته فعال میشه و خیلی دو هسته ای ها مخصوصا 6850 جلو افتاد.
تو کرایسیس وارهد اگه دیده باشی مینویسه :Runs great on core 2 Dou
خب جدا از بحث تبلیغات. اگه واسه نرم افزار مهندسی میخوای دو تا کافیه و اگه واسه بازی میخوای یکی هم کافیه. اینا همش حرف بود. توجهت رو به بنچ مارک آناند تچ جلب میکنم که خودت متوجه میشی سی پی یو ها تقریبا به ترتیب کلاک مرتب شدند. البته اون بالای جدول ترتیب یکم قاتی پاتیه اونم به خاطر توربو بوست سی پی یو ها هستش.
بهترنی سی پی یو تو پستای قبل هم گفتم یه دو هسته ای با کلاک 3.46 گیگاهرتزه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس لطفا نگین چهار تا و اینا.
من خودم فارکرای رو تست کردم و عکس هم فکر کنم گذاشتم. همش یه هسته رو استفاده می کنه. کرایسیس هم همین طور. خیلی بازیها و شاید همه ی بازیها همین جوری هستن. متاسفانه ...
بازم میگم دو هسته ای بهتره چون کلاک بالاتری داره و خنک تر هم هست و مصرف برقش هم کمتره. اگه چند سال دیگه بخوای بخری میگم چهارتایی.
اصلا حکمت این هسته ها اینه که نمیتونن پایداری هسته رو تو کلاک بالا حفظ کنن. بهترین کلاکی که دیدم کار یه گروه فنلاندی بود که با نیتروژن مایع تونستن کلاک یه فنوم تو رو ببرن رو هفت گیگاهرتز !!!!!!!!!!!!!!
دما منفی 200 درجه بوده !!!!
چ.ن نمیشه یه هسته با کلاک 15 گیگاهرتز داشت اینتل میاد یه 980 جی ایکس میزنه و شیش تا هسته ی 3.33 گیگاهرتزی میذاره توش که شما برین با چند هسته کارت رو انجام بدی و برنامه نویسا هم نمیتونن به راحتی برنامه ها رو به صورت مالتی تردینگ بنویسن و در نتیجه من الان دارم دو هسته ای رو توصیه میکنم.
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
دوست من توضیح دادم. دارین اشتباه میکنین . اصلا این جوری نیست که میگین.
من یه برنامه دارم که از 6 یا 12 هسته مجازی استفاده میکنه.
دو تا برنامه دارم که 4 هسته رو استفاده میکنه. برنامه های مهندسیم تقریبا همشون دو هسته ای و یه هسته ای هستن.
انقدر سی پی یو تعداد بالا رو توصیه نکنین. فکر داغیش هم باشین.
مراحل کار رو دقیق مینویسم ببین همین هست یا نه.
اول: میری گوشه سمت راست پایین صفحه رو تری ویندوز. علامت بلوتوپ رو راست کلیک میزنی. بعد میری رو گزینه ی :
Send file
فایلت رو انتخاب میکنی. میزی نکست. تو صفحه بعدی که وارد شدی اون پایین رو تری یه پیام زرد میاد. روش کلیک کنی یه صفحه باز میشه که یه کد روشه. تو گوشی هم همون وقت یه پیام میاد که همون عدد روش هست. هم رو گوشی و هم رو لپ تاپ باید تائید کنی که این کد ها یکیه. فایلت فرستاده میشه و گوشی از این به بعد تو وسایل تائید شده هست و کد هم نمیخواد.
برعکسش از گوشی به لپ تاپ:
میری رو گزینه ی Recieve a file و کلیک میکنی. تا با گوشی چیزی بفرستی لپ تاپت نمودار میاره و پر میکنه و فایل دریافت میشه.
این تست رو گوشی خودم که ال جیه و گوشی داداشم که سامسونگه یکی بود یعنی اون کده رو اتوماتیک رو گوشی و لپ تاپ به صورت یکسان می بینم ولی با گوشی دوستم که نوکیا بود خودش کد رو میداد و من هم باید همون رو میزدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)