تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 215 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

داره خودمونی میشه rotbeaval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز

9

كسي هست ويروس kazme gheyz رو بشناسه و بدونه با چه انتي ويروسي از بين ميره
    راهنمايي كنيد
    ممنون
    سلام...
    من هر چی در مورد این ویروس می دونستم توی وبلاگ نوشتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی یه وبلاگ دیگه هم هست که یه لینک دانلود گذاشته برا کشتنش اما من امتحان نکردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه rotbeaval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگر کسی اطلاعات بیشتری در مورد ویروس kazme--gheyz می دونه ،مخصوصا نحوه از بین بردنش لطفا راهنمایی کنه!
    اطلاعات خودم که از بین رفت! نگرانیم برای اطلاعات کامپیوتر پدرم هست!!...از یه نفر شنیدم که آنتی ش هست ... اگر کسی می دونه کمک کنه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقای vtn من این کاری که می گین رو کردم.یعنی تیک گزینه Hide Protected Operating System files رو برداشتم و هم با اکسپلورر و هم با nc که خیلی قدیمیه ، توی فلش رو دیدم ولی اطلاعات توی اون دیده نشد.این فلش دیسک حجم اطلاعات من رو نشون میده ولی خودشو نه. از جوابتون ممنون. لطفا باز هم کمک کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقای iran2008 اولا که آقا نیستم و خانمم.

دوما اشکالی نداره. این کارهایی رو که بهت میگم دقیقا انجام بده مشکلت رفع میشه. البته اگر میخوای رفع بشه.

1. برو به ستارت و بعد Control Panel
    2. اگر ویندوزت اکس پی هست برو به NetWork Connections و تا جایی هم که یادم باشه برای ویستا هم میری به
    قسمت Network and Internet Connections
    3. در این قسمت اگر از خطوط ای دی اس ال و یا دیال آپ استفاده بکنید 2 تا شکل مونیتور میبینید. البته به شرطی
    که هر روز یک کانکشن جدید نساخته باشید. بعد دنبال کانکشنی به اسم Local AreaConnection بگردید رو روش
    کلیک راست کنید.
    4. گزینه Propertise را بزنید.
    5. بعد یک پنجره براتون باز میشه در اون پنجره روی Client services for Netware کلیک کنید. فقط خوب بگردید که بعدا
    نگید پیداش نکردم. وقتی که روش کلیک کردید باید به صورت انتخاب شده در بیاد یعنی
    highlight بشه.

6. حالا تنها کاری که شما باید بکنید اینه که روی آنیستال کلیک کنید و دکمه یس را بزنید.

در عکس زیر من فقط اون قسمت رو به شما نشون دادم. چون من Client Services for NetWare رو ندارم. اما کلا
    شما اون قسمتی رو که گفتم پیدا میکنی و مطابق عکس زیر اون رو از روی سیستمتون پاک میکنید.

7. بعد از این که کلا پاک شد سیستمتون رو رستارت کنید.
    8. بعد از بالا آمدن سیستم دوباره برید به کنترل پنل و اون کارهایی رو که در پست اول در مورد یوزر اکانت گفتم
    انجام بدید. همون قسمتی که 2 تا عکس هم ازش گذاشتم و بعد دوباره سیستم رو رستارت کنید.

موفق باشید.

پروفشنال شیدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    iran - Tehran

پيش فرض ویروس جدیدی که علیه یهودیاست

سلام
    سیستم یکی از دوستان ویروسی گرفته که هر چند دقیقه یکبار
    بالا میاد و علیه یهودی ها فحش میده
    من چندتا سایت دیگه اینو دیدم ولی آنتی ویروسی براش پیدا نکردم
    کسی اینجا کمکی میتونه بکنه.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقای vtn من این کاری که می گین رو کردم.یعنی تیک گزینه Hide Protected Operating System files رو برداشتم و هم با اکسپلورر و هم با nc که خیلی قدیمیه ، توی فلش رو دیدم ولی اطلاعات توی اون دیده نشد.این فلش دیسک حجم اطلاعات من رو نشون میده ولی خودشو نه. از جوابتون ممنون. لطفا باز هم کمک کنید.
    در این صورت ویروس فایلهای شما را مخفی نکرده , پاک کرده است و برای باز گرداندن اطلاعات بهتر است از برنامه های

بازیابی اطلاعات استفاده کنید .البته در انتخاب برنامه دقت کنید که برنامه بازیابی اطلاعات توانایی باز یابی اطلاعات از فلش

را داشته باشد.

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون از شما zhina_gian خانوم بابت کمکهای امدادی شما

مرسی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آخه مسئله اینه که توی فلش دیسک فقط 10 مگابایت فایل ریختم ولی وقتی propertise می کنم، فلش دیسک بالای 120 مگا بایت رو نشون میده ، یعنی در حد همون اطلاعات پاک شده.
    اگه من آنتی ویروس های دیگه رو آپدیت کنم و امتحان کنم احتمال برگشتن اطلاعات هست؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آخه مسئله اینه که توی فلش دیسک فقط 10 مگابایت فایل ریختم ولی وقتی propertise می کنم، فلش دیسک بالای 120 مگا بایت رو نشون میده ، یعنی در حد همون اطلاعات پاک شده.
    ممنون
    آنتی ویروس اطلاعات رو بر نمیگردونه بلکه اگر اون اطلاعات آلوده شده باشند به دلیل اینکه آلودگی پخش نشه اونها رو
    پاک میکنه.

ممنون از شما zhina_gian خانوم بابت کمکهای امدادی شما

مرسی.
    خواهش میکنم.قابلی نداشت.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون
    دوست عزیز وقتی هیچ چیزی داخل فلش نیست آنتی ویروس می خواهد کدام ویروس را پیدا کند .همانطور که دوست

عزیزمان هم گفتند وظیفه آنتی ویروس برگرداندن فایلهای پاک شده نیست .اگر اطلاعات پاک شده اهمیت چندانی ندارد

فلش را فرمت کنید وگرنه از برنامه های بازیابی اطلاعات پاک شده استفاده کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •