تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 674 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه karnavaleroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

منم امروز دو گیگ ترافیک خریدم گذاشتم برا دانلود فقط دوستان ارزش داره به نظر شما من وقتمو برا این صرف کنم

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستانی که عکس گذاشتین
    بازی رو روی چه گرافیکی انجام میدید اخه لباس توی عکسهایی که گزاشتین خیلی مصنوعیه اما توی این عکس ها خیلی قشنگ تره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب من هم چند تا بازی انجام دادم. بازی واقعا پیشرفت قابل قبولی داشته! چند تا نکته بود که نظر من رو خیلی جلب کرد:

اول سیستم پاس که از حالت اتوماتیک که پاس رو به هر سمتی می فرستادی، خودش به یه بازیکن می رسوند در اومده و باید دقت زیادی به خرج بدی تا پاست به مقصد برسه. این باعث شده پاس دادن و به طبع اون گل زدن خیلی سخت بشه. البته خیلی هم انعطاف پذیرتر شده و با این آزادی عمل میشه حرکت های تیمی بسیار زیبایی رو انجام داد!

نکته دوم واقعی شدن حرکت 360 درجه س که تو نسخه قبلی خیلی ضعیف بود. الان واقعا حساسیت جهت حرکت بازیکن زیاد شده، و دیگه به سختی میشه توپ رو لب خط بندازی و بری!

نکته دیگه برخوردهای بازیکناس که واقعا عالی کار شده. به خصوص در تکل ها، واقعا انیمیشن ها زیبا و واقعی هستند، بر خلاف نسخه قبل که بازیکنا اغلب غیر مرتبط با ضربه ای که بهشون خورده بود روی زمین می افتاد! درگیریهای شونه به شونه بازیکنا هم خیلی خوب شده.

در مجموع گل زدن خیلی سخت شده، دفاع خیلی بهتر عمل می کنه، برای من در مورد دروازبان صحنه خاصی پیش نیومد که بتونم قضاوت کنم، اما اون حالت بی تفاوتی داور نسبت به تکل های خشن از بین رفته. البته یه بار هم تکل سالم من رو پنالتی گرفت!

در مجموع باید بگم این بازی از اون چیزی که انتظارش رو داشتم واقعا بهتر در اومده، و به سمت یه فوتبال واقعی حرکت کرده. PES همیشه تو القای حس فوتبال واقعی برتر بوده، و حالا می تونه برتریش رو تثبیت کنه. البته من الان دارم دموی فیفا رو دانلود می کنم و خوشحالم که امسال دو تا فوتبال خوب روی سیستم دارم، اما با این PES ای که بازی کردم، باز هم انتخاب اولم فوتبال تکاملی حرفه ای خواهد بود!

5. 7 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا دانلود کردیم
    سه تا بازی زدم روی Top Player
    دوتا باخت یک مساوی
    همه چی فرق کرده پاس هام درست نمیرسن به مقصد
    راستی بعد هر بازی که میام بیرون یه فیلم نشون میده از قسمت های بازی نمیشه کنسلش کرد
    مال شمام همینطوریه ؟

7. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یکی به ما میگه چطوری میشه تیمهای مثل ژاپن یا اسپانیا رو آورد ؟؟؟

9. این کاربر از don-corleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا دانلود کردیم
    سه تا بازی زدم روی Top Player
    دوتا باخت یک مساوی
    همه چی فرق کرده پاس هام درست نمیرسن به مقصد
    راستی بعد هر بازی که میام بیرون یه فیلم نشون میده از قسمت های بازی نمیشه کنسلش کرد
    مال شمام همینطوریه ؟
    از توی ستینگ یه گزینه داره Disable video با همچین چیزی. اونو بزن.

11. 3 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

بازی پیشرفت زیادی داشته و خیلی طبیعی تر شده تا حدی که به فوتبال واقعی نزدیکتر از قبل شده :
    -بازی گرافیک قشنگتری داره نسبت به نسخه ی قبلی ولی زیاد محسوس نیست و بیشتر خودش رو تو استادیوم و چمن نشون میده
    -صدای تماشاچیا بسیار خوب شده ولی بدیش اینه که وقتی با بارسلونا با بایرن بازی میکنی و میزبانی فقط صدای تماشاچیای بارسا رو میشنویم و اصلا صدای تماشاچیای بایرن وجود نداره.
    -صدای زدن ضربه به توپ خیلی طبیعی تر شده و بستگی به این داره که با کجای کفش به کجای توپ ضربه زده بشه و هرکدوم صدای خاصی رو داره.
    -منوی اصلای بازی قابلیت عملکردی بالایی داره و قشنگ طراحی شده .
    -زدن ضربات ایستگاهی خیلی راحت تر وبهتر شده و احتمال زدن گل خیلی بالا رفته.
    -دروازه بانها روی شوت ها هنوز هم مشکل دارنو تقریبا میشه گفت هیچ شوتی رو خوب مهار نمیکنند و در بیشتر اوقات توپ گل میشه که البته زدن شوت از پشت محوطه با دفاع سرسخت تیمی خیلی سخته.
    -تدافع و دفاع کردن خیلی خوب شده و هیچ وقت نمیشه گفت من 3 تا بازیکن رو پشت هم دریبل میدم چون همون اولی اینقدر سرسخته که اصلا راه نمیده
    -سانتر کردن و سیستم پاس دهی خیلی خیلی خوب شده و میشه گفت نحوه ی پاس دادن به کل با PES های قبلی فرق کرده و سیستمش بعد از چند بازی تو دستتون میاد. سانترها هم خیلی خوب شدن و حتی در صربات ایستگاهی راه دور میشه به سانتر و ضربه ی سر هم اطمینان کرد.
    -داوری هم پیشرفت خوبی داشته و دیگه سوت های الکی نمیزنه و خوب بازی رو کنترل میکنه و با اون میکروفن هم خیلی بهشون میاد.
    -بدی نسخه ی دمو نبود بازیکن های با عملکرد خاص مثل بکهام و کاکا و رونالدو که بشه با مسی مقایسشون کرد.
    -هوش مصنوعی بازی هم پیشرفت خوبی داشته.
    -از همه ی قسمت ها اون قسمتی که نیاز بیشتری برای کار کردن داره تا درش قوی بشین نحوه ی چینش بازیکن ها در Game Plan ه که به کلی تغییر کرده و یکم جابه جایی درش ایجاد شده ولی بهینه تر شده.
    دوربین بازی هم خیلی خوب طراحی شده که به بازی حس خیلی خاصی میده و اون رو نسخه های قبلی به کل متمایز میکنه.
    -بازی درحالت دونفره هم وجود داره و ازبازی با کامپیوتر خیلی قشنگ تر ازآب درمیاد.

درکل بازی کردن این پادشاه دنیای بازی رو به همتون توصیه میکنم.

13. 6 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی به ما میگه چطوری میشه تیمهای مثل ژاپن یا اسپانیا رو آورد ؟؟؟
    اون فایل رو تو پوشه بازی کپی و اجرا می کنی. بعد ازت شماره دو تا تیم رو می پرسه. مثلا می خوای بارسا و اسپانیا باشه، می زنی 2 و 6. بعد یه فایل از فایل exe بازی کپی می کنه تو همونجا که شامل این دو تیمه!

15. 2 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه balloon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ARAK

پيش فرض

Krauser جان لینک فیفا 11 که گذاشتی معتبر هست یا نه دانلود کنیم؟ ارزش داره فیفا رو برای pc بگیریم منظورم مثل کنسول است ؟
    فکر کنم تایپک فیفا دو تا کوچه پایین تر باشه؟؟؟؟؟؟؟

آرامین خان اگه راه دستت هست یه سری عکس از منوهای بازی و همچنین یه عکس از منو بین دونیمه بازی لطف کن برامون بزار.
    وای چه عکسهایی!! بابت عکسها واقعا ما رو شرمنده کردید باشه در اولین فرصت جبران کنیم. دمت گرم

17. این کاربر از balloon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ع.ص's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران!

پيش فرض

دوستانی که عکس گذاشتین
    بازی رو روی چه گرافیکی انجام میدید اخه لباس توی عکسهایی که گزاشتین خیلی مصنوعیه اما توی این عکس ها خیلی قشنگ تره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوده بازی از این عکسی که شما گذاشتید قشنگ تره ولی نمیدونم چرا وقتی ازش عکس میگیری کیفیت به شدت افت میکنه

19. این کاربر از ع.ص بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •